Quantcast
blank
 
blank

ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση… 

Η σχέση σου έχει περάσει δοκιμασίες και πολλές φορές ευχήθηκες όλα αυτά που έγιναν με σένα και τον σύντροφό σου να ήταν ένα κακό όνειρο. Ναι, αγαπημένε μου Ζυγέ, μπορώ εύκολα να σου πω ότι από αυτό το καλοκαίρι, η σχέση σου αλλάζει και πλέον υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αποκατάστασης. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να βάλεις επιτέλους και εσύ νερό στο κρασί σου.
 
Μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, είναι ευνοϊκό ένα ταξιδάκι που θα βοηθήσει εσένα και τον σύντροφό σου να καλύψετε τα προβλήματα που υπήρξαν μεταξύ σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, διεγείρει τον ερωτισμό σου και σε ταρακουνά για τα καλά ώστε να βρεις λύσεις για φλέγοντα ζητήματα της σχέσης σου. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το τοπίο θα είναι πλέον πιο καθαρό.
 
Στις 2 Αυγούστου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, δείξε περισσότερη διπλωματία και προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια. Αν έχεις γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε ο Κρόνος εξακολουθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στο δεσμό σου και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δοκιμασίες που τεστάρουν τα συναισθήματα με το ταίρι σου.
 
Σε κάθε περίπτωση μπορώ να σου πω, ότι το καλοκαίρι του 2012 θα είναι γεμάτο πάθος, ερωτισμό, αποκατάσταση αλλά και ξεκαθαρίσματα. Μετά το τέλος της θερινής περιόδου θα ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά, που πατάς και πού βρίσκεσαι!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Χώρισες, πόνεσες, έκλαψες και ο Κρόνος από το ζώδιο σου σε σκλήρυνε αρκετά… όμως φέτος το καλοκαίρι παίρνεις και πάλι τα πάνω σου και βρίσκεις και πάλι αυτή την ανάλαφρη, αισθησιακή σου αθωότητα, την οποία είχες χάσει εδώ και καιρό! Μέχρι τις 7/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, παρέα με τον Δία, σου εγγυώνται νέες γνωριμίες, επικοινωνίες αλλά αλλαγή τακτικής και απόψεων. Αλλάζουν λοιπόν τα πλάνα σου, τα γούστα σου και κάνεις γνωριμία μέσα από επικοινωνίες, συναντήσεις, παρέες ή ακόμα και κάποιο ταξίδι.
 
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, είναι δεδομένο ότι οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα δεχθείς από φίλους θα είναι πολλές, ενώ η διασκέδαση και η καλοπέραση θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου! Μπορώ άνετα να σου πω λοιπόν, ότι τον Ιούλιο ευνοείσαι για μία νέα γνωριμία, όμως σου έχω και ένα ακόμα νέο … το τραγούδι «Επιστροφές, καταστροφές, έχω για σένα κάνει πολλές» το γνωρίζεις; Αν όχι πρέπει να το ακούσεις, γιατί από τις 15 Ιουλίου θα σου ταιριάζει γάντι.
 
Μέχρι τις 7/8 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας έρωτας από το παρελθόν. Μετά την εμπειρία και τα μαθήματα που έχεις πάρει από τον Κρόνο εδώ και δύο χρόνια, η απόφαση θα είναι δική σου. Είναι σίγουρο όμως, ότι αυτό το καλοκαίρι θα βρεθείς σε ερωτικά διλήμματα, απλά πλέον θα έχεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς με μία πιο ανέμελη τακτική!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00