blank
 
blank

Ο Μάρτιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο Μάρτιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2016

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, ο Μάρτιος, είναι φέτος ένας από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς αφού κατά τη διάρκειά του θα λάβουν χώρα πληθώρα αστρολογικών φαινομένων που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Μαρτίου θα είναι η ανικανότητά μας να διαχειριστούμε και να διευθετήσουμε τα καθημερινά και πρακτικά θέματα. Η αντίληψη και η δράση μας θα κινούνται σε πιο θεωρητικά και πνευματικά επίπεδα. Η αντίδρασή μας στα γεγονότα του μήνα θα είναι περισσότερο φιλοσοφική, θέτοντας μας ερωτήματα σχετικά με τις βαθύτερες αιτίες των όσων συμβαίνουν.
 
Η ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 στην 19° μοίρα του Ιχθύ φέρνει σημαντικά μηνύματα για την κοινωνική και πνευματική κατάσταση της ανθρωπότητας. Μιλάει για πρόσωπα και καταστάσεις που πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας, για να έρθει το καινούργιο που είναι καλύτερο. Τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν, θα μας φανερώσουν τις πλάνες αλλά και τις ψευδαισθήσεις που τρέφουμε, ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτά και να συνεχίσουμε σε πιο υγιείς βάσεις. Τα θέματα των σχέσεων θα είναι το πεδίο μάθησης κυρίως για τους Μεταβλητούς, που θα προσγειωθούν αναγκαστικά σε μία μάλλον απογοητευτική πραγματικότητα την οποία καλούνται ν’ αντιληφθούν και ν’ αλλάξουν το επόμενο διάστημα.
 
Στα μισά του μήνα πραγματοποιείται το δεύτερο τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα στην 17° Παρθένου-Αιγόκερω που θα ευνοήσει σημαντικά τα ζώδια της Γης του δευτέρου δεκαημέρου. Αυτή η όψη μιλάει για την ανάληψη εξουσίας και δύναμης, αλλά όχι με εγωιστικό τρόπο. Όσοι ευεργετηθούν από την όψη, καλό είναι να γνωρίζουν ότι για να έχουν διάρκεια τ’ αποτελέσματά της, θα πρέπει να δράσουν με υψηλό ήθος και συλλογική σκέψη.
 
Ταυτόχρονα με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 23/3 εκδηλώνεται ένα ακόμη τετράγωνο Δία-Κρόνου που θα προκαλέσει ανησυχία και αβεβαιότητα στους ήδη κτυπημένους Μεταβλητούς του δευτέρου δεκαημέρου. Η εξαπάτηση και η σύγχυση στα αισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά, θα προσθέσει αμφιβολίες σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών και των διαπροσωπικών θεμάτων. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο τετράγωνο υποδεικνύει ότι με επιμονή, υπομονή, τιμιότητα και οργάνωση μπορούν να επιτευχθούν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.
 
Την ίδια ημέρα έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη στην 3° του Ζυγού και θα επηρεάσει τους Παρορμητικούς του α’ δεκαημέρου που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν έναν εύκολο μήνα. Μία επίσης σκληρή έκλειψη για τα αισθηματικά και οικονομικά θέματα, που θα αναδείξει το ψέμα και την απάτη που η κοινωνία μας χρησιμοποιεί κατά κόρον, για να επιτύχει τους σκοπούς της. Όμως ταυτόχρονα, το πλανητικό σκηνικό οπλίζει μία δυναμική αντίδραση για την διαλεύκανση της κατάστασης, που θα προκαλέσει έντονες συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις.
 
Για τη χώρα μας, και οι δύο Εκλείψεις τονίζουν τις λάθος οικονομικές αποφάσεις που θα προκαλέσουν συνέχεια στις κοινωνικές αντιδράσεις και αναστάτωση του πληθυσμού. Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και των συσκέψεων από τους ιθύνοντες, που όμως δεν είναι ικανοί να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.
 
Ο Μάρτιος είναι η αρχή ενός δύσκολου εξαμήνου με σημαντικά γεγονότα παγκοσμίως σε οικονομικό αλλά και κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο. Οι αλήθειες που θα φανερωθούν μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, θα συντελέσουν σημαντικά στη διαμόρφωση μίας νέας συλλογικής αντίληψης σχετικά με την πολιτική διακυβέρνηση των κρατών, αλλά και με το σύστημα αξιών του πολιτισμού μας.
 

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2016 για τα 12 ζώδια

 
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 21 - 30 Μαρτίου): Ο Μάρτιος, μήνας των γενεθλίων σας, θα είναι ένα ιδιόμορφο διάστημα με κύρια χαρακτηριστικά τη σκληρή δουλειά, αλλά και την απογοήτευση σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά. Παρότι ο Άρης από τις 6/3 θα σας ενδυναμώνει σε φυσικό αλλά και πνευματικό επίπεδο, ώστε να διεκπεραιώσετε τις όποιες εκκρεμότητες ή αρμοδιότητες έχετε τα εμπόδια και η κόπωση θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Η μεγαλύτερη ένταση θα εκδηλωθεί κυρίως κατά το δεύτερο μισό του Μαρτίου και ειδικά κοντά στις 23/3 που έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη. Αυτό λοιπόν το διάστημα τα θέματα των προσωπικών σχέσεων θα έρθουν με αποκαλυπτικό τρόπο στο προσκήνιο και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε και να χειριστείτε τα πράγματα με ψυχραιμία. Οι εκρήξεις σας θα είναι αρκετά συχνές και το περιβάλλον σας θα δυσκολεύεται να σας παρακολουθήσει και να επικοινωνήσει μαζί σας. Επειδή οι Σεληνιακές εκλείψεις εκτός από τα γεγονότα που φέρνουν, μας αναστατώνουν ψυχικά και συναισθηματικά, φροντίστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να διαφυλάξετε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για τον επόμενο μήνα, που θα έχει καταλαγιάσει αρκετά η κατάσταση. Τα γεγονότα θα είναι πιο έντονα για όσους έχουν γεννηθεί 21, 22, 23 και 24/3 και θα δώσουν το στίγμα για την γενέθλια χρονιά που θ’ ακολουθήσει. Επίσης, θ’ αντιμετωπίσετε επαγγελματικές αλλαγές που θα σας κουράσουν και θ’ αλλάξουν την καθημερινότητα και το οικογενειακό σας πρόγραμμα . Οι τελευταίες ημέρες του μήνα όμως, δίνουν την ευκαιρία για εποικοδομητικούς διάλογους και την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, που θα σας βγάλουν από την στενωπό το επόμενο διάστημα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 31 Μαρτίου - 9 Απριλίου): Ο Μάρτιος ξεκινάει με αρκετή δημιουργική διάθεση, αλλά και έντονη κοινωνικότητα, τουλάχιστον για όσους έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 5/4. Η ένταξή σας σε νέους φιλικούς κύκλους, ομάδες ή συλλόγους δίνει την ευκαιρία ν’ αναδείξετε τα επικοινωνιακά και ηγετικά σας ταλέντα. Η σταθερή ενασχόληση σας με νέα σχέδια δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, παρότι η γενικότερη ατμόσφαιρα δεν είναι θετική. Τα οικονομικά και αισθηματικά θέματα τις πρώτες ημέρες του μήνα έχουν ανοδική τροχιά, λόγω κάποιων ευκαιριών που θα σας χτυπήσουν ξαφνικά την πόρτα. Εξετάστε με προσοχή τις προοπτικές, γιατί φαίνεται ότι τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ξεκίνημα σε σταθερή βάση. Μην εμπλακείτε όμως σε μυστικές συμφωνίες ή κρυφές σχέσεις αυτό το διάστημα, γιατί το παρασκήνιο που θα δημιουργηθεί τους επόμενους μήνες θα σπιλώσει τη φήμη σας και θα σας κάνει να νιώσετε άβολα μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα οι 30 και 31/3 θα φέρουν ξαφνικά σχέδια για ταξίδια πιθανόν επαγγελματικά, που θα ευνοήσουν πολύ τη μετέπειτα πορεία σας. Επίσης, αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να προβείτε σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Όσοι όμως έχουν γεννηθεί από τις 6/4 και μέχρι τέλους του δεκαημέρου διανύουν μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, με ανατρεπτικά γεγονότα που θέτουν υπό αμφισβήτηση επαγγελματικά, αλλά και διαπροσωπικά θέματα. Αυτή είναι η ώρα της αλλαγής για εσάς, όχι μόνο στα πρακτικά, καθημερινά αλλά σε ολόκληρη την στάση ζωής που έχετε. Το αίτημα των πλανητών αυτό το διάστημα είναι να κατανοήσετε τι πρέπει ν’ αλλάξετε, αλλά και γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Μόνο μέσα από την συνειδητοποίηση των πραγματικών αιτιών των γεγονότων που αναστατώνουν την ζωή σας, θα μπορέσετε να περάσετε στην αναγέννηση και στην αναδιοργάνωση της ζωή σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 10 - 20 Απριλίου): Ο Μάρτιος είναι ουσιαστικά το ξεκίνημα μιας εποχής ανακαλύψεων, αλλά και αλλαγών για το δικό σας δεκαήμερο. Από το τέλος του μήνα ο Ουρανός εγκαθίσταται πλέον μόνιμα για τα επόμενα δύο χρόνια στο σπίτι σας με σκοπό να σας οδηγήσει προς την ελευθερία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από αυτό το μήνα λοιπόν, οι γεννημένοι στις 10/4 θα βιώσουν πρώτοι την ακατανίκητη επιθυμία να σπάσουν τα δεσμά απ’ ό,τι τους κρατάει καθηλωμένους σε μια ζωή, που δεν τους ικανοποιεί πια. Ο τομέας όπου θα εκδηλωθεί η ενέργεια του πλανήτη, μπορεί να είναι οι προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αλλαγές δουλειάς, σπιτιού, εμφάνισης, φίλων και οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Επειδή όμως ο Ουρανός φέρνει πολλές φορές αλλαγές από αντίδραση και μόνο, καταστρέφοντας έτσι και τα υγιή κομμάτια της ζωής μας, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις καταστάσεις πριν πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις. Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν μπει ακόμη στην επίδραση του ανατρεπτικού Ουρανού, ο Μάρτιος θα είναι ένας καλός μήνας που θα έχει έντονα το στοιχείο της κοινωνικότητας και του φλερτ μέσα σε νέους φιλικούς ή άλλους κύκλους. Ειδικά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αλλά και χρήσιμο, καθώς θα φέρει κάποιες επαφές και διασυνδέσεις, που θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε στο μέλλον. Οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου αποτελούν εξαίρεση από αυτό το καλό διάστημα, καθώς διανύουν μια υποτονική εποχή, όπου η φυσική τους ενέργεια είναι αρκετά περιορισμένη. Διαφυλάξτε την υγεία σας και προσπαθήστε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, η οποία δείχνει να είναι το ίδιο πεσμένη με τη φυσική σας κατάσταση. Αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αφήστε το για τον επόμενο μήνα, γιατί κατά τον Μάρτιο βρίσκεστε σε μια σύγχυση, που δεν βοηθάει την κρίση σας. Ιδιαίτερη προσοχή κατά την οδήγηση και όταν ταξιδεύετε τις τελευταίες ημέρες του μήνα. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου - 1 Μαΐου): Ο Μάρτιος από την αρχή του είναι ένας γλυκός μήνας για εσάς. Απαλλαγμένοι από δυσμενείς όψεις και με τη θετική επίδραση του Ερμή και της Αφροδίτης από τους Ιχθείς το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στις ανθρώπινες σχέσεις, φιλικές και ερωτικές. Αυτό το διάστημα γίνεστε ανοιχτοί στο συναίσθημα, αλλά και στις συζητήσεις με διαφορετικά θέματα απ’ ό,τι συνηθίζετε. Παρότι ως ζώδιο της γης ένας από τους πιο σημαντικούς σκοπούς σας είναι ν’ αποκτήσετε ασφάλεια μέσα από την ύλη, αυτή την περίοδο αποζητάτε πιο πνευματικά ενδιαφέροντα. Σας ελκύουν άνθρωποι και συντροφιές που αγγίζουν την ψυχή σας και σας δίνουν απαντήσεις σε πιο ουσιώδη ερωτήματα. Ίσως αυτό τον καιρό να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, την ψυχολογία ή άλλα εσωτερικά θέματα. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι 22 και 23/4 περνούν μία φάση απαισιοδοξίας και αστάθειας. Αυτό το μήνα δεν θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε και ίσως να εξελίξετε με ευκολία  κάποιες καταστάσεις. Από τη μία, η μάλλον πεσμένη διάθεση σας και από την άλλη το ρευστό περιβάλλον, δεν θα σας βοηθούν να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε. Δεν είναι όμως μία κακή περίοδος, αντιθέτως είναι ένα πολύ διδακτικό διάστημα, που θέλει να υποδείξει τα καλά της επιμονής, της υπομονής και της σκληρής προσπάθειας. Η επιτυχία και η σταθερότητα θα έρθει μετά το τέλος αυτής της περιόδου, που δοκιμάζει τις αντοχές σας. Από τις 22/3 όλοι οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο. Μη μεταφέρετε κουτσομπολιά και μη γίνεστε μέλη σχεδίων που στήνονται εις βάρος τρίτων. Στην περίπτωση που κάτι αντίστοιχο γίνει με στόχο εσάς, θα το μάθετε τον επόμενο μήνα, που θα είναι πολύ καλύτερος για να αντιδράσετε και αμυνθείτε.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 
Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Μαΐου): Ενώ ο Μάρτιος για το σύνολο των ανθρώπων και για τα παγκόσμια γεγονότα είναι ένας από τους πιο δύσκολους και σημαντικούς της χρονιάς, για εσάς είναι ένα εξαιρετικό διάστημα, με πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Σίγουρα ο έρωτας και οι σχέσεις αγάπης αυτή την περίοδο είναι από τα πιο σπουδαία θέματα της ζωής σας, που εξελίσσονται κατά το δοκούν. Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης λοιπόν θα φέρει νέους έρωτες σε όσους το αποζητούν, αλλά και επισημοποίηση των ήδη υπαρχόντων. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας, αλλά και η εξελικτική τους πορεία θα σας γεμίσει ικανοποίηση και χαρά, ενώ όσοι έχουν καλλιτεχνικές ή άλλες δημιουργικές ασχολίες, θα έχουν ευκαιρίες ανάδειξης και καταξίωσης. Ο Μάρτιος πραγματικά φαίνεται σαν να κρατάει το μαγικό ραβδάκι, που θα κάνει κάθε σας όνειρο πραγματικότητα. Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά θα μπορέσετε να τα επιτύχετε με αρκετή ευκολία, αφού το σύμπαν μάλλον συνωμοτεί υπέρ σας. Το διάστημα αυτό είναι εξίσου καλό και σημαντικό για τα επαγγελματικά θέματα. Όσοι περιμένουν κάποια αναβάθμιση ή ακόμη και διάκριση, θα μπορούσαν να το πετύχουν κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Τα σχέδια και τα όνειρα μπορούν να μπουν τώρα σε διαδικασία υλοποίησης. Ακόμη και αν το κλίμα εκεί έξω είναι σχεδόν… εμπόλεμο, εσείς βρίσκεστε στο απυρόβλητο και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η φύση σας, που είναι σταθερή και συντηρητική, θα σας προστατέψει από τυχόν υπερβολές στις οποίες μπορεί να παρασυρθείτε λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας. Τα χρήματα και η αύξηση εσόδων μπορεί να μην έρθουν άμεσα, όμως να είστε σίγουροι μετά το τέλος του Σεπτεμβρίου θα αρχίσετε να εισπράττετε αυτά που δικαιούστε για τον κόπο που καταβάλετε αυτό το διάστημα. Αυτή είναι μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής σας, γι’ αυτό πρέπει να την εκμεταλλευθείτε δημιουργικά και να μην επαναπαυθείτε στην καλή σας τύχη.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 
Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Μαΐου): Ο μήνας ξεκινάει με αρκετή ένταση, κούραση και αναρίθμητες υποχρεώσεις. Ειδικά η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα σας προκαλέσει αρκετή οξυθυμία και συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε ν’ αναγνωρίσετε τις θέσεις των άλλων και συγκρατείστε τον εγωισμό σας για να μπορέσετε να βρείτε μία μέση οδό που θα φέρει τη λύση των διαφωνιών. Οι ημέρες κοντά στις 5/3 είναι αρκετά επικίνδυνες για αυτοκινητιστικά ατυχήματα και εγκαύματα. Προστατέψτε τα άκρα σας και μην προβείτε στην εκτέλεση βαριών και επικίνδυνων δουλειών. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 παρότι δεν σας επηρεάζει άμεσα, θα μπορούσε ν’ αναστατώσει τις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας, ειδικά αν εκείνοι ανήκουν σε κάποιο ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς καλύτερο και με ηπιότερους τόνους σε όλα τα επίπεδα. Η ζωή σας βρίσκει το χαμένο της ρυθμό, η επικοινωνία και οι κοινωνικές σας σχέσεις αποκτούν μία άλλη ποιότητα και σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε την καθημερινότητα. Ειδικά οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου είναι εξαιρετικές για ν’ αποκαταστήσετε τις σχέσεις που έχουν τραυματιστεί στις αρχές του μήνα, αλλά και για να φλερτάρετε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να συσφίξετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Για όσους ασχολούνται με την τέχνη και με οποιαδήποτε μορφή δημιουργίας, το τέλος του Μαρτίου θα είναι μία γόνιμη περίοδος, που θα ενισχύσει την έμπνευσή σας, αλλά και τις δυνατότητες προβολής της δουλειάς σας. Ένας τομέας που θα ζητήσει την προσοχή σας αυτό το μήνα είναι τα οικονομικά σας, τα οποία φαίνεται πως υστερούν σε σχέση με τις άλλες πτυχές της ζωής σας. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου): Η φετινή Άνοιξη, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, σίγουρα δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ήρεμο διάστημα. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτό το διάστημα επηρεάζουν το Μεταβλητό Σταυρό, στον οποίο ανήκει και το ζώδιο των Διδύμων. Εκ πρώτης θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός είναι ένας δύσκολος μήνας, με πολλές εντάσεις κυρίως με τους συντρόφους, αλλά και τους συνεργάτες που κάνουν την καθημερινότητά σας κουραστική. Αν όμως δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική, θα διαπιστώσετε ότι η δική σας στάση είναι αυτή που κινεί τα γεγονότα και πυροδοτεί τις καταστάσεις. Ως Δίδυμοι διαθέτετε μία… γονιδιακή τάση προς την ανεξαρτησία και την ελευθερία, κάτι που αυτόν το μήνα θα γίνει επιτακτική ανάγκη. Βρίσκεστε σε μία ακούραστη δημιουργική φάση, που ερεθίζει ακόμη πιο πολύ το ήδη ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα οι συναισθηματικές εντάσεις και τα ξεσπάσματά σας να είναι σχεδόν μόνιμα όλο το μήνα. Παρότι η επικοινωνία συγκαταλέγεται στα αναμφισβήτητα ατού σας, κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο δε μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, αλλά σας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση. Επιπλέον, η διάθεσή σας για έλεγχο του ερωτικού συντρόφου δημιουργεί αντιδράσεις και παρεξηγήσεις, που φορτίζουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον ως προς τα ερωτικά σας ζητήματα, οι πρώτες είκοσι ημέρες του Μαρτίου θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ατοπήματα, για τα οποία θα μετανιώσετε τους επόμενους μήνες. Φροντίστε λοιπόν με οπουδήποτε τρόπο να διατηρήσετε την ισορροπία σας, τουλάχιστον μέχρι της 22/3 που ο Ερμής θα μετακινηθεί σε φιλικότερο ζώδιο προς το δικό σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε ξεκάθαρα τις ανάγκες σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Ιουνίου): Μάρτιος 2016 ένας μήνας που θα τον θυμάστε για πολύ καιρό! Δεν είναι συχνά τα διαστήματα της ζωής μας που ολόκληρο το Σύμπαν όχι απλά συνωμοτεί αλλά λειτουργεί για να μας κινητοποιήσει έτσι ώστε ν’ αλλάξουμε ή να κάνουμε αυτά που πρέπει για να προχωρήσουμε παρακάτω. Κατά το μήνα Μάρτιο δεν υπάρχει πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος που να μην κάνει όψη με τον Ήλιο σας. Αυτό λοιπόν καθιστά την παρούσα περίοδο την πιο σημαντική της τελευταίας δεκαπενταετίας. Με κορυφαίο γεγονός την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 που επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερό σας, θα γίνουν όσα περιμένετε ή δεν περιμένετε. Σχέσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές που πρέπει να τελειώσουν, θα τελειώσουν με την υπόσχεση όμως ότι ο πόνος τους αποχωρισμού θα σβήσει γρήγορα, γιατί κάτι άλλο καλύτερο προετοιμάζεται. Όσοι έχουν δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα υπομονή, επιμονή, πίστη και προσήλωση στους στόχους τους θα δουν τις προσπάθειες τους να καρποφορούν. Ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου είναι ο Ερμής που από το ζώδιο των Ιχθύων μειώνει την αντικειμενικότητα της κρίσης και δεν σας βοηθάει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ταυτόχρονα στις 23/3 συντελείται το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο που μπορεί να μην είναι τόσο σκληρή όψη αλλά φέρνει αβεβαιότητα και ανησυχία. Θα μπείτε αρκετές φορές στο δίλημμα αν πρέπει να προχωρήσετε ή να υποχωρήσετε και αυτό σίγουρα θα σας κουράσει. Επίσης, προσοχή χρειάζονται και οι όποιες οικονομικές κινήσεις θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα που το έδαφος δεν είναι σταθερό. Το καλύτερο θα ήταν αυτό το μήνα να μείνετε παρατηρητές των γεγονότων και ν’ αφήσετε τις αποφάσεις για τον επόμενο, που θα είναι πιο ήρεμος και πιο ξεκάθαρος. Επειδή οι ημέρες είναι πονηρές, διαφυλάξτε την υγεία σας αλλά και την υγεία των γονιών σας και μην αψηφάτε τα μηνύματα του οργανισμού σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουνίου): Στο ξεκίνημα του μήνα έχετε την όρεξη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, καθώς επίσης η επικοινωνία και η κοινωνικότητα. Θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικά προχωρούν αβίαστα ενώ ταυτόχρονα η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας κάνει κατακτητές του έρωτα. Ωστόσο, στις 9/3 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει άμεσα τις ζωές όσων έχουν γεννηθεί 10, 11 και 12/6. Οι τομείς που θα θιγούν περισσότερο είναι αυτοί της καριέρας και της οικογένειας. Δεν είναι λίγοι οι γεννημένοι στις ημέρες που αναφέραμε, που θ’ αποφασίσουν ακόμη και ολική μεταστροφή στην επαγγελματική τους πορεία. Επειδή η συνολική διάρκεια της συγκεκριμένης Έκλειψης είναι τέσσερις μήνες, δεν αποκλείεται να έχετε ήδη δει να ξεδιπλώνονται τα γεγονότα στους παραπάνω τομείς. Για όσους έχουν καταβάλει σκληρή προσπάθεια και έχουν δείξει επιμονή και υπομονή στους στόχους τους, αυτή θα μπορούσε να είναι μία περίοδος επιτυχίας. Αν όμως είχατε αμφιβολίες γι’ αυτό που κάνετε ή αφήσατε κάποια πράγματα στην τύχη, αυτό το διάστημα θα φέρει το τέλος καταστάσεων και την αποχώριση προσώπων από την ζωή σας. Από τις 16/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον Ιχθύ θα έρθει να μπλέξει τα πράγματα και να σας φέρει σύγχυση σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας βίο. Οι διαφωνίες, κυρίως με προϊσταμένους, δε θα λείψουν λόγω της δικής σας ελλειμματικής έκφρασης που εκδηλώνετε αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται και ν’ αποφύγετε τυχόν λάθη, που θα σας εκθέσουν. Επίσης, αποφύγετε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με συναδέλφους, γιατί αυτά που λέτε θα μεταφερθούν παραποιημένα. Γενικά, η θέση αυτή του Ερμή σας ξεβολεύει και σας καθιστά σχεδόν ανίκανους να διαχειριστείτε θέματα της καθημερινότητας, κάτι που κάνετε με μαεστρία τον υπόλοιπο καιρό. Προσπαθήστε να δείτε με καθαρό μυαλό την πραγματικότητα και αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις γι’ αργότερα. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 

 
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου): Η Άνοιξη ξεκινάει επεισοδιακά τη φετινή χρονιά μ’ ένα Μάρτιο παραπλανητικό και σκληρό. Εδώ και λίγο καιρό νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην αισθηματική σας σχέση ή στο γάμο. Κόντρες και σκληρές αντιπαραθέσεις έχουν αφαιρέσει τη χαρά απ’ την καθημερινότητά σας. Αυτός ο μήνας θ’ αποκαλύψει το μέγεθος της πλάνης μέσα στην οποία ζείτε ή το πραγματικό πρόσωπο αυτού που εξιδανικεύετε τόσο καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα να καταλάβετε ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος σας και αν είναι αυτό που πραγματικά θέλατε. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την εποχή, είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν μέσα σε μία ομιχλώδη ατμόσφαιρα ή θα αρχίσουν για λάθος λόγους. Όσοι λοιπόν τελειώσετε αυτό το διάστημα από μία σχέση και πιστεύετε ότι θα γλυκάνετε τον πόνο του αποχωρισμού πηγαίνοντας κατευθείαν σε μία άλλη, μάλλον θ’ απογοητευθείτε αρκετά γρήγορα. Η έντονη επιρροή του Ποσειδώνα στην Σεληνιακή Έκλειψη στις 23/3 που σας επηρεάζει άμεσα, δείχνει ότι οι επιθυμίες και τα όνειρα αυτού του διαστήματος μάλλον δεν θα εκπληρωθούν. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και στο χώρο της δουλειάς. Διαφωνίες ή λάθη μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, από την οποία δεν θα σας βοηθήσει κάποιος να βγείτε. Η έκρυθμη κατάσταση που θα επικρατήσει για τα περισσότερα ζώδια το μήνα Μάρτιο, μας προϊδεάζει ότι και οι πιο μικρές και ασήμαντες διαφωνίες θα εξελίσσονται σε μεγάλα θέματα, που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διακοπή σχέσεων και συνεργασιών. Για το λόγο αυτό φροντίστε να είστε συντηρητικοί και να μην υποκύπτετε εύκολα στο παρορμητικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου): Ο καινούργιος μήνας δεν κρύβει εκπλήξεις. Από το Μάρτιο η ζωή σας θα βρίσκει σιγά-σιγά τους παλιούς της ρυθμούς. Όμως αυτός ο μήνας έχει δύο σημαντικές εκλείψεις που μπορεί να μην σας επηρεάζουν άμεσα, αλλά εσείς ως ο δυνατότερος δέκτης του ζωδιακού, αντιδράτε ενστικτωδώς. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι αυτή την περίοδο θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα των γύρω σας, παρά με τα δικά σας. Άτομα της οικογένειάς σας και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα γίνουν η αφορμή κάποιας ανησυχίας, ίσως και αυξημένου άγχους. Αυτό όμως που πραγματικά συντελείται αυτή την περίοδο, είναι η ολοκληρωτική μεταμόρφωση του εαυτού σας. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας είναι ολοφάνερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες βρίσκονται εδώ και καιρό σε κομβικό σημείο. Ο Μάρτιος, μαζί με την Άνοιξη, φέρνει και τον Δία στο δεκαήμερο σας, που θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να επανατοποθετηθείτε, να διαπραγματευθείτε ή να εξομαλύνετε σχέσεις και συνεργασίες, που έχουν υποστεί ισχυρά χτυπήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Σε κάποιους, αυτή η έλευση του Δία μπορεί να σημαίνει την απελευθέρωση τους από σχέσεις που είχαν καταντήσει τροχοπέδη. Όποια και αν η διαχείριση της ενέργειας του πλανήτη, το αποτέλεσμα θα είναι ανανεωτικό και αναγεννητικό, εσείς όμως θα αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα το κατακτήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν οι τελευταίες ημέρες του μήνα που θα είναι αρκετά παραγωγικές μεν, κουραστικές δε. Οι θέσεις και οι επιθυμίες σας θα βρουν τρόπο εδραίωσης και έκφρασης, όμως ελλοχεύει μία εμμονική συμπεριφορά από εσάς, που θα μπορούσε ν’ ακυρώσει την όποια προσπάθεια έχετε κάνει στις σχέσεις σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου): Η Άνοιξη ξεκινάει δυναμικά για το δικό σας δεκαήμερο, αφού ο Άρης από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού δίνει ενέργεια, την οποία μπορείτε με τον καταλληλότερο τρόπο να χρησιμοποιήσετε για να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας. Η επίτευξη των στόχων σας είναι σε προτεραιότητα αυτή την εποχή και λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να εκφράσετε τη δημιουργική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Το φλερτ, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αποτελεί ένα ευχάριστο, αλλά και αποδοτικό τομέα δράσης, αφού η αυτοπεποίθηση και η λίμπιντο σας είναι αρκετά αυξημένες αυτό το διάστημα. Οι εκλείψεις του μήνα δεν σας επηρεάζουν άμεσα, όμως επειδή ως Καρκίνοι είστε πάνα ευαίσθητοι στις φάσεις της Σελήνης, είναι πιθανό να βιώσετε κάποιες άβολες καταστάσεις στον οικογενειακό κύκλο. Ο Ερμής από τις 16/3 προωθεί θέματα σπουδών, νομικά, αλλά και ταξίδια εξωτερικού, ενώ παράλληλα δίνει φτερά στη φαντασία σας και εμπνευσμένες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζετε. Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου η Αφροδίτη από το φιλικό Ιχθύ έρχεται να σας χαρίσει ένα όμορφο διάστημα, όπου θα μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και να κάνετε γνωριμίες, που θα σας έλξουν ερωτικά. Είναι μία πολύ ωραία περίοδος, που θα σας αποφορτίσει από τις εντάσεις που προκαλεί το ευρύτερο περιβάλλον, αλλά και να αυξήσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι στις 20-21/7 φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με σχέσεις, κυρίως γάμο αλλά και συνεργασίες. Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη και καλό θα ήταν να σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Επίσης, προσέξτε την υγεία σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση, γιατί ο οργανισμός σας είναι ιδιαίτερα καταπονημένος αυτή την εποχή. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου): Τον φετινό Μάρτιο, για το δικό σας δεκαήμερο τον χαρακτηρίζει η δράση. Από τις 6/3 με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη και την παρατεταμένη παραμονή του εκεί, η αδρεναλίνη και η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι μία περίοδος λοιπόν, που μπορείτε ανεμπόδιστα να εκφράσετε όλη τη δημιουργική σας ικανότητα και να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Ο ερωτικός πόθος ξυπνάει και πέφτετε με τα μούτρα στο κυνήγι της σεξουαλικής απόλαυσης. Τα ρομαντικά συναισθήματα όμως δεν έχουν θέση στην ζωή σας αυτή την εποχή. Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ικανοποιηθείτε και να εκφράσετε τις ερωτικές διαθέσεις. Ωστόσο, για όσους έχουν παιδιά, κάποιες διαφωνίες μαζί τους είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν και να έχετε μικρές εκρήξεις θυμού. Οι γυναίκες που εγκυμονούν θα πρέπει να είναι προσεχτικές όσον αφορά στα ατυχήματα, λόγω της μεγάλης ενέργειας που τις διακατέχει. Ειδικά από τις 20/3 και έπειτα το διάστημα είναι εκπληκτικό για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και συμφωνίες. Το εμπορικό σας δαιμόνιο θα είναι πολύ οξυμένο το Μάρτιο και οι ιδέες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας θα είναι πολλές. Όμως επειδή ταυτόχρονα θα σας διακατέχει και αρκετή αισιοδοξία, είναι πιθανό να προβείτε σε πράξεις υπερβολής σχετικά με τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Μόνο με σύνεση και σωστό προγραμματισμό μπορείτε να πάρετε αποφάσεις αυτό το μήνα. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι γεννημένοι 24 και 25/7 οι οποίοι δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν καταστάσεις αυτό το διάστημα. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε για την λήψη αποφάσεων τον επόμενο μήνα. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά για οποιονδήποτε τομέα της ζωής σάς απασχολεί.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου): Με σταθερά βήματα πηγαίνετε μπροστά το Μάρτιο σε επαγγελματικά, αλλά και θέματα δημιουργίας ή έρωτα. Μπορεί το ενθουσιώδες και ευχάριστα ανατρεπτικό στοιχείο να εγκαταλείπει σιγά-σιγά την ζωή σας, αλλά έχει φέρει δίπλα σας πρόσωπα και καταστάσεις, με τα οποία θα πορευθείτε για αρκετό καιρό. Ο μήνας ξεκινάει λοιπόν με μία τεμπέλικη διάθεση, καθώς προτιμάτε την απόλαυση και το χουζούρι από την παραγωγική δραστηριότητα. Απολαμβάνετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας, ενώ δεν είναι λίγες οι συγκεντρώσεις στο σπίτι, μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Για τους παντρεμένους, οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι ένα ιδανικό διάστημα για να έρθουν πιο κοντά. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 παρότι δεν σας επηρεάζει άμεσα, γίνεται στον άξονα τον οικονομικών σας, κυρίως αυτών που προέρχονται από τρίτες πηγές, από τον σύντροφο ή των οφειλών σας. Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις αυτό το μήνα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δείχνει τάσεις εξαπάτησης, αλλά και λαθεμένων αποφάσεων. Από τις 16/3 όμως, ενεργοποιείστε σημαντικά, θέτοντας στόχους και σχεδιάζοντας πώς θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια, νομικά και θέματα ανώτατων σπουδών. Από τις 25/3 ο Κρόνος θα ξεκινήσει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του μέσα στον οίκο του φλερτ, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Όσοι έχουν ξεκινήσει πρόσφατα μία σχέση, αυτό το διάστημα θα προβούν σε ενδοσκόπηση, αλλά και αξιολόγηση της πορείας της. Κάποιοι θα δεχθούν επιστροφές από το παρελθόν, κάτι που θα τους βάλει σε δίλημμα σχετικά με την απόφαση που πρέπει να πάρουν. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Κρόνος σας δίνει λογική και αντικειμενική κρίση αυτή την εποχή, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση για την ζωή σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου): Ο μήνας ξεκινάει με μικρές προστριβές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες για θέματα καθημερινά, που μπορεί να προκληθούν από τη δική σας βιασύνη ή επιπολαιότητα. Πολύ πιθανό λοιπόν να θιγείτε από κάποιες παρατηρήσεις που θα σας γίνουν και να δώσετε έκταση σε θέματα, για τα οποία δεν αξίζει τον κόπο. Όμως, πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα από τις 5/3 το κλίμα αλλάζει και σας δίνετε η δυνατότητα να διορθώσετε καταστάσεις που προέκυψαν τις πρώτες ημέρες του μήνα. Ωστόσο, η ενεργητικότητά σας θα είναι πεσμένη, όχι γιατί δε θα νιώθετε καλά, αλλά γιατί θα έχετε τη διάθεση να τεμπελιάσετε λίγο. Έτσι μέχρι και τις 12/3 θα κάνετε μόνο τα απαραίτητα και το μυαλό σας θα είναι στο πώς να διασκεδάσετε και να δείτε φίλους ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Είναι πιθανό το σπίτι σας να γεμίσει ξαφνικά από κόσμο, αφού τελικά θα προτιμήσετε να παίξετε το ρόλο του οικοδεσπότη απ’ το να βγείτε έξω. Αυτό το διάστημα είναι επίσης ιδανικό για τις ερωτικές σας σχέσεις, αφού μεταμορφώνεστε σε μία γλυκύτατη προσωπικότητα, που όλοι θέλουν να πλησιάσουν. Το δεύτερο μισό του μήνα, χωρίς να είναι βαρετό, θα είναι πιο ήσυχο και θα σας επιτρέψει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Ετοιμαστείτε όμως, γιατί από την τελευταία ημέρα του Μάρτη ο Ουρανός από το τρίτο δεκαήμερο του Κριού θα ανατρέπει ευχάριστα την ζωή σας για τα επόμενα δύο χρόνια. Νέα δεδομένα, νέοι στόχοι και όνειρα που ούτε είχατε φαντασθεί θα σας συνεπάρουν και θα σας βάλουν στο παιχνίδι της δημιουργίας νέων συνθηκών, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Για τους γεννημένους στις 12/8 η τελευταία ημέρα του Μάρτη θα φέρει ένα αναπάντεχα καλό νέο ή ένα ξαφνικό ταξίδι, που θ’ ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα σας ενθουσιάσει. Παρότι δεν επηρεάζεστε από τις εκλείψεις του μήνα, δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και φανείτε λίγο συντηρητικοί, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14/8

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου): Τα πάντα είναι οι σχέσεις σας αυτό το μήνα και ιδιαίτερα οι ερωτικές. Από τη μία έχετε μία ακατανίκητη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, που μπορεί να εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους, από την άλλη οι σχέσεις, κυρίως οι μόνιμες ή ο γάμος, βρίσκονται σε κομβικό σημείο. Νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ και δεν είναι αυτό που θέλετε στην ζωή σας. Για τους παντρεμένους και όσους συμβιώνουν, το κλίμα στο σπίτι αυτό το μήνα θα είναι πολεμικό. Τα περιθώρια συνεννόησης και επικοινωνίας είναι σχεδόν μηδενικά, έτσι και για τα πιο ανούσια θέματα θα στήνετε καβγάδες. Όμως γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ποια είναι η αιτία και αυτό που μένει είναι να την παραδεχτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Επειδή το κλίμα της οικογενειακής εστίας θα παραμείνει έντονο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, αργά ή γρήγορα οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις. Λίγο πριν τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ θα ξεθάψει τα ρομαντικά σας συναισθήματα, τα οποία θα θέλετε να ζήσετε με κάποιο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα δε θα είναι αυτό που συνδέεστε μέχρι σήμερα. Αρκετοί λοιπόν από εσάς, και εφόσον βέβαια το υποδεικνύει και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας, θα μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, που θα είναι και αρκετά δυνατός, δίνοντας την αίσθηση του μοιραίου. Όσοι πάλι είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θ’ αποτελέσει σταθμό για την ερωτική σας ζωή. Να ξέρετε όμως ότι τον πρώτο καιρό της σχέσης τα πράγματα δε θα είναι εύκολα και θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου): Ένας ιδιαίτερα δυναμικός αλλά και πολύ σημαντικός μήνας θα είναι ο Μάρτιος για το δεκαήμερό σας. Η πλειονότητα των πλανητικών σχηματισμών καθώς και η Ολική Ηλιακή Έκλειψη σας αφορούν άμεσα. Οπωσδήποτε, ο τομέας της ζωής σας που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας είναι οι μόνιμες σχέσεις και οι συνεργασίες. Στις 6/3 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων, με τα οποία θα ασχοληθείτε αρκετό διάστημα. Το θέμα δεν είναι μόνο τι θα προκύψει, αλλά πώς εσείς θα το διαχειριστείτε. Ουσιαστικά, μέσα από αυτά τα προβλήματα θ’ αντιληφθείτε το διχασμό που υπάρχει μέσα σας, σχετικά με το τι θέλετε και το τι πρέπει να γίνει. Όλο το μήνα, το κρύο με τη ζέστη θα πηγαίνουν χέρι-χέρι. Η Έκλειψη στις 9/3 η οποία έχει συνολική διάρκεια 4 μήνες σας καλεί να λύσετε τα προβλήματα του γάμου ή της άμεσης συνεργασίας με γνώμονα τις δικές προτεραιότητες. Αυτό πολύ δύσκολα βέβαια μπορεί να επιτευχθεί, γιατί ο Κρόνος από τον τέταρτο φυσικό σας οίκο σας επιβάλει τα πρέπει και τις κοινωνικές νόρμες αναλόγως της οικογενειακής σας κατάσταση. Για κάποιους τα οικογενειακά βάρη θα είναι δυσβάσταχτα αυτή την εποχή, επιπλέον θα νιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Το στοιχείο της πλάνης, της εξαπάτησης, αλλά και της εξιδανίκευσης είναι πολύ έντονο σχεδόν όλο το μήνα. Έτσι, όσοι είναι σε σχέσεις μπορεί να απατήσουν ή ν’ απατηθούν, ενώ οι ελεύθεροι να μπουν σε σχέσεις για τις οποίες θ’ αναρωτηθούν πώς τις επέλεξαν όταν η Ποσειδώνια επίδραση θα έχει περάσει. Ευτυχώς, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα η παρουσία του Δία στο δεκαήμερο σας δρα προστατευτικά. Μπορεί να σας δίνει από τη μία υπεραισιοδοξία και την αίσθηση ότι όλα θα λήξουν αναίμακτα, απ’ την άλλη θα λειτουργήσει ως από μηχανής θεός και θα σας σώσει την τελευταία στιγμή. Για κάποιους, αυτός ο μήνας θα είναι η περίοδος της επαγγελματικής καταξίωσης και της απονομής θέσεως με ιδιαίτερη δύναμη. Φροντίστε να συνεχίσετε να δουλεύετε με την ταπεινότητα και τιμιότητα που σας χαρακτηρίζει, και να δράτε όχι μόνο για το δικό σας συμφέρον, αλλά και των άλλων. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την εξουσία σας για πολύ καιρό και να προάγετε τη φήμη σας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου): Ο μήνας ξεκινάει δυναμικά για τους γεννημένους 12, 13 και 14/9 αφού είναι εκείνοι που επηρεάζονται από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη της 9/3. Οι σχέσεις γάμου και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητικών σχηματισμών και εσείς που ακόμη δεν έχετε μπει στη διαδικασία αξιολόγησης τους βρίσκεστε προ εκπλήξεως. Αντιλαμβάνεστε για πρώτη φορά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος απέναντι σας που έχει διαφορετική θέση και άποψη μ’ εσάς, κάτι που μέχρι σήμερα δεν το είχατε καταλάβει. Πιθανόν αυτή η συνειδητοποίηση να γίνει κάτω από παράξενες συνθήκες, αφού η αποκάλυψη ακόμη κι ενός μυστικού σας να είναι μέσα στη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα, που δρα ανεξέλεγκτα αυτό το διάστημα. Έχετε υπόψιν ότι τα θέματα που θα προκύψουν αυτό το μήνα, θα είναι μέρος αυτών που θα διαπραγματευθείτε την επόμενη χρονιά, που ο Κρόνος θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας. Για τους υπόλοιπους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, ο Μάρτιος δεν είναι άσχημος μήνας. Αντιθέτως, έχει αρκετή δόση ρομαντισμού και ονειροπόλησης πράγμα σπάνιο για το δικό σας πρακτικό ζώδιο. Μεταξύ 16 και 21/3 φροντίστε να μιλάτε λιγότερο και ν’ ακούτε περισσότερο τους άλλους, γιατί και εσείς θα έρθετε αντιμέτωποι με τις διαφορετικές θέσεις των ανθρώπων σας. Χρειάζεται να κατανοήσετε τις απόψεις τους και να δουλέψετε μαζί πάνω σ’ αυτό τώρα, που ακόμη ο Κρόνος δεν είναι καταπιεστικός για εσάς. Ουσιαστικά αυτή την περίοδο αρχίζουν να διαφαίνονται τα προβλήματα που θα ανακύψουν τον επόμενο χρόνο. Το τελευταίο τριήμερο του μήνα πάντως, είναι άκρως ρομαντικό, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευθείτε για να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 
 
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου): Οι σχέσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που αγγίζει το 2016 κάτι που για εσάς τους Ζυγούς είναι ζωτικής σημασίας. Είστε οι άνθρωποι που ολοκληρώνονται με το γάμο και την συντροφικότητα και αυτός ο μήνας θα έρθει να βάλει ερωτηματικά και στα δύο. Αυτό το μήνα φιλοξενείτε την Σεληνιακή Έκλειψη στις 23/3 που σκοπό έχει να ρίξει φως στο ομιχλώδες τοπίο που πιθανόν επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στις σχέσεις σας. Πολλοί από εσάς θ’ αποφασίσουν να τελειώσουν όσες σχέσεις έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και έχουν μεταμορφωθεί σε βασανιστική υποχρέωση. Είναι γνωστό ότι δεν είστε από εκείνους που βάζουν εύκολα τέλος σε μία συντροφική κατάσταση, που το παλεύετε μέχρι εκεί που δεν παίρνει, για να μην θεωρηθείτε αποτυχημένοι σ’ αυτό που αποτελεί σκοπό ζωής για εσάς. Όμως, αυτό το διάστημα οι πλανητικοί σχηματισμοί δεν αφήνουν περιθώρια για πισωγυρίσματα. Σας επιβάλλουν ν’ αποδεχτείτε τη φθορά και να τελειώσετε με το παλιό για να έρθει το νέο και ανανεωτικό από το φθινόπωρο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει έντονες αντιπαραθέσεις με συντρόφους και συνεργάτες, ίσως μάλιστα εκπλαγείτε από την μέγεθος της επίθεσης που θα σας γίνει. Επίσης, ένα θέμα που πρέπει να προσέξετε αυτό το μήνα, είναι η υγείας σας. Είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσει κάτι, το οποίο δε θα μπορεί να διαγνωσθεί αμέσως και θα χρειασθούν επαναληπτικές εξετάσεις. Επίσης, από τις αρχές του μήνα να είσθε προσεκτικοί στην οδήγηση και ν’ ασφαλίζετε το μεταφορικό σας μέσο.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου): Τι κι αν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σας δοκιμάζουν χρόνια και έχουν αλλάξει τα πάντα στις ζωές σας; Τι κι αν αυτοί οι δύο συνεργοί συνεχίζουν τη διαδρομή τους στο δεκαήμερο σας; Αυτός ο Μάρτιος θα είναι ωραίος! Αυτή η Άνοιξη θα σας κεράσει το πρώτο γλυκό ποτό μετά από πολύ καιρό. Μπορεί να μην είναι όλα τέλεια και να μην έχετε καταφέρει να λύσετε όλα τα προβλήματα, όμως παραδεχτείτε το, κάποια έχουν μπει στη θέση τους. Ο μήνας λοιπόν ξεκινάει αισιόδοξα, με την Αφροδίτη να σας φλερτάρει σταθερά και να φέρνει δίπλα σας άτομα διαφορετικά, ενδιαφέροντα, με σκοπό να μείνουν. Η έξαψη είναι αρκετή, ώστε να σας δώσει όμορφες στιγμές με τα νέα πρόσωπα που έχετε δίπλα σας, αλλά και για να ανανεωθούν οι πιο παλιές σχέσεις. Οι Εκλείψεις, παρότι δεν σας αφορούν, μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα παράξενο στην εργασία ή με τους συναδέλφους σας. Μην εμπλακείτε σε οποιοδήποτε σχέδιο ή αδιαφανείς συζητήσεις. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Φροντίστε να κατανοήσετε τις θέσεις των άλλων και μην εμμένετε στις ιδέες και τις απόψεις σας. Η διπλωματία που σας διακρίνει, μπορεί να δράσει καταλυτικά εκείνο το διάστημα, απλά χρησιμοποιείστε τη. Επίσης, να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση ή σε ό,τι αφορά το μεταφορικό σας μέσο, κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 9/10. Πάντως μετά το τέλος του Μαρτίου, η ηρεμία θα ξαναμπεί στην ζωή σας παρότι κάποιες αλλαγές, ως επί το πλείστον εσωτερικές, δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου): Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ δυναμικός και ταραχώδης μήνας, αλλά αυτό αφορά τα άλλα ζώδια και δεκαήμερα. Για εσάς, το περιβάλλον θα είναι αρκετά φιλικό και ήρεμο. Αυτό το διάστημα δεν συμβαίνουν ιδιαίτερα πλανητικά γεγονότα που να σας αφορούν, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς κολλάτε σε εξωτερικά γεγονότα. Είναι ο μήνας που μπορείτε να καταστρώσετε σχέδιο και να καταφέρετε να το τηρήσετε. Μην κάνετε όμως μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, γιατί από αρχές Απριλίου ο Ουρανός θ’ αρχίσει να σας φέρνει ξαφνικά γεγονότα, που θ’ ανατρέψουν αρκετά παγιωμένα πράγματα στην ζωή σας. Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης όμως ευνοεί τα ερωτικά σας, αφού αφήνετε πίσω σας αναστολές και τελειωμένες καταστάσεις που παίδευαν κυρίως το μυαλό σας, και προχωράτε για άλλα. Είναι πιθανό κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς να δείξει ένα ενδιαφέρον που δεν είναι καθόλου συναδελφικό και έτσι να ξεκινήσει ένα φλερτ, που θα μετατρέψει το εργασιακό περιβάλλον σε κάτι μαγικό και θελκτικό. Επειδή όμως το διάστημα δεν ευνοεί τις ξεκάθαρες καταστάσεις, δώστε λίγο χρόνο πριν εκδηλώσετε κι εσείς τα συναισθήματα σας. Οι 30 και 31/3 ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 12/10, είναι καταπληκτικές ημέρες για οποιαδήποτε νοητική εργασία. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να λάβετε απρόοπτα καλά νέα ή να προκύψει ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά. Όμως επειδή αυτό που χαρακτηρίζει την σύνοδο Ερμή/Ουρανού είναι η ταχύτητα, καλό θα ήταν να είστε συγκρατημένοι στην οδήγηση. Επίσης θα μπορούσε να εκδηλωθεί έντονος εκνευρισμός με τελικούς αποδέκτες τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Τέλος, οι γεννημένοι 21 και 22/10 να προσέχουν την υγεία τους όλο το μήνα και να μην πάρουν σημαντικές αποφάσεις. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου): Για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ, κάτι που σημαίνει ότι ο μήνας θα είναι αρκετά καλός. Με επίκεντρο τα ερωτικά αλλά και δημιουργικά σας θέματα, θα περάσετε ένα όμορφο διάστημα, είτε κοντά στα πρόσωπα που έχετε επιλέξει μέχρι τώρα, είτε σε καινούργια που θα μπουν στην ζωή σας. Όπως και να έχει, η Άνοιξη μπαίνει με έρωτα ρομαντικό και τρυφερό. Επίσης, πολύ καλός είναι ο Μάρτης για όσους έχουν ή θέλουν ν’ αποκτήσουν παιδιά. Θα έρθετε πιο κοντά σε αυτά και θα νιώσετε ανείπωτα συναισθήματα. Όσοι ασχολείστε με τις τέχνες ή την ψυχολογία, θα διανύσετε μία άκρως εμπνευσμένη και παραγωγική περίοδο, της οποίας τους καρπούς θα δρέψετε πολύ σύντομα. Ουσιαστικά μέχρι και τις 20/3 θα είναι σαν να ζείτε σ’ ένα όνειρο, από το οποίο δυστυχώς θα σας ξυπνήσει η μετακίνηση των πλανητών στον Κριό. Έτσι, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θ’ ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητάς σας, αλλά και της εργασίας, την οποία προφανώς θα έχετε αφήσει λίγο πίσω. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο ξεκίνημα, θα ήταν καλύτερα να το μεταθέσετε για τον επόμενο μήνα, αφού το ονειρικό και φαντασιακό σκηνικό του Μαρτίου δεν ευνοεί θέματα πρακτικής φύσης. Οι μόνοι που δυσκολεύονται λίγο αυτή την εποχή είναι όσοι έχουν γεννηθεί 25 και 26/10 λόγω της αστάθειας σε θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο και υπό αυτές τις συνθήκες θα κινηθεί όλος ο μήνας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου): Ο Μάρτιος σας δίνει το ιδιαίτερο προνόμιο όχι μόνο να περάσετε καλά, αλλά και να καταφέρετε ακόμη περισσότερα. Μία πραγματική συνομωσία του Σύμπαντος, ένα δώρο που σας χρωστούσε, έρχεται να παραδοθεί αυτό το μήνα. Η ερωτική σας ζωή μοιάζει εκπληκτική, αφού ικανοποιείται σώμα, καρδιά και μυαλό. Αφήνετε τον κόσμο της μοναξιάς και περνάτε στον κόσμο του “μαζί” με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι καλλιτέχνες που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργήσουν έργα, για τα οποία ο κόσμος θα τους θαυμάσει και θα τους αγαπήσει. Το διάστημα αυτό είναι κυριολεκτικά γόνιμο για εσάς που θέλετε ν’ αποκτήσετε παιδιά, αλλά και για όσους έχουν θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους. Ο Μάρτιος όμως είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στους επιχειρηματίες και προαγωγή σε όσους εργάζονται ως υπάλληλοι. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σας είναι όψη επιτυχίας, δύναμης και εξουσίας. Σε όποια θέση λοιπόν και αν βρίσκεστε, με κάποιο τρόπο θ’ αναλάβετε τα ηνία και θα σας ανατεθούν αρμοδιότητες, που δεν είχατε ποτέ πριν. Αυτό που θα πρέπει όμως να συντηρήσετε, είναι το πνεύμα της αλληλεγγύης και του κοινού σκοπού. Οι πλανήτες σας ψιθυρίζουν ότι για να κρατήσετε τα προνόμιά σας, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε το κοινό καλό και όχι μόνο το ατομικό. Εξάλλου, αυτό είναι και ένα από τα ζητούμενα της εποχής, που με σκληρό τρόπο μας δείχνουν οι δύσκολες όψεις του 2016.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου): Η μεγάλη συγκέντρωση των πλανητών αυτό το μήνα στους Ιχθείς είναι για εσάς… βούτυρο στο ψωμί σας. Νιώθετε απολύτως συντονισμένοι με τις κοσμικές ενέργειες και αντιλαμβάνεστε με το δικό σας βαθύ, διεισδυτικό τρόπο τις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας. Η επικοινωνία σας, αλλά και ο τρόπος που σχετίζεστε, αλλάζει ποιότητα περνάει σ’ ένα επίπεδο υψηλότερο, αφού αυτή την εποχή είστε δέκτες λεπτοφυών ενεργειών. Ο έρωτας, τα παιδιά και πάσης φύσεως δημιουργία, είναι εκείνα που θα ανεβάσουν τη διάθεση, αλλά και την αισιοδοξία σας. Σ’ έναν κόσμο που βάλλεται από τεράστια προβλήματα, εσείς κατορθώνετε να κρατήσετε αλώβητο το πιο πολύτιμό κομμάτι του εαυτού σας, το συναίσθημα. Για πολλούς μήνες, ο Χείρωνας θα επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική διέλευση, αφού είναι ο θεραπευτής τους ζωδιακού. Σας μετατρέπει λοιπόν σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλό στον κόσμο, θέλουν να μεταδώσουν τη δική τους αισιοδοξία και χαρά και να γιατρέψουν τις πληγές των άλλων, αλλά και να θεραπευτούν οι ίδιοι. Μέσα λοιπόν από τον 5ο φυσικό σας οίκο, η θεραπεία θα έρθει ή θα δοθεί μέσα από μία ερωτική σχέση, τα παιδιά ή, αν ανήκετε στους καλλιτέχνες του ζωδίου, μέσα από ένα δημιούργημά σας. Ως Σκορπιοί διαθέτετε μία ενισχυμένη ανάγκη για κατανόηση του ψυχολογικού σας υπόβαθρου, κάτι που θα καταφέρετε αυτό το διάστημα με τη βοήθεια του Χείρωνα. Οι αλλαγές συνήθως δεν είναι άμεσα αντιληπτές, αφού η δράση του πλανήτη είναι αργή και βαθιά. Εκμεταλλευθείτε αυτή την περίοδο για να εξελιχθείτε ως άνθρωποι και να βοηθήσετε και τους γύρω σας να εξελιχθούν. Ειδικά όσοι εργάζονται σε τομείς που έχουν σχέση με τα παιδιά, θα έχουν μεγάλη επιτυχία και θα νιώσουν βαθιά ικανοποιημένοι από τ’ αποτελέσματα τους. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου): Ένας σημαντικός μήνας ξεκινάει, με σημαία του την αλλαγή. Παρότι ανήκετε στα ζώδια εκείνα που επιζητούν και καταφέρνουν επιτυχημένες αλλαγές στην ζωή τους, αυτή την εποχή ζείτε μέσα στην ένταση και στα νεύρα. Είναι το γνώριμο οικογενειακό περιβάλλον σας αυτό που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε, κυρίως γιατί δεν μπορείτε να κατανοήσετε την συμπεριφορά των ατόμων που το αποτελούν. Έτσι, ο Μάρτιος δεν ενδείκνυται για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με αυτό, αλλά ούτε και με την ενασχόληση με το ακίνητο σας. Αγοροπωλησίες ακινήτων ή οποιαδήποτε εργασία μέσα σε αυτό, θ’ αποβεί μάλλον ζημιογόνος λόγω της δικής συγχυσμένης αντίληψης. Ωστόσο, θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μέσα, για ν’ αποφορτίσετε όλη την ένταση των ημερών. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης στο ζώδιό σας, εκτός από την μεγάλη ενέργεια που δίνει για το κυνήγι των στόχων μας, φέρνει και αρκετή κούραση αλλά και νεύρα. Στον επαγγελματικό τομέα, κάτι σημαντικό συντελείται, στο οποίο συμμετέχετε κι εσείς σημαντικά. Ίσως μάλιστα η σύγκρουση μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, να είναι αυτό που σας αποσυντονίζει. Η εύρεση της ισορροπίας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο δύσκολη, γι’ αυτό απαιτείται από εσάς να καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να είστε συνεπείς και στα δύο. Το πάθος πάντως, δεν θα λείψει αυτό το μήνα, παρότι το πρόγραμμα σας θα είναι υπερφορτωμένο. Η αυξημένη ερωτική σας διάθεση ίσως προκαλέσει κάποιες προστριβές με το μόνιμο ταίρι σας, που δεν είναι στην ίδια φάση. Αυτό θα σας κάνει ν’ αγανακτήσετε και να ψάξετε άλλους τρόπους εκτόνωσης. Τα σπορ πάντως είναι ένας καλός τρόπος έκφρασης της ενέργειας, που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Δεκεμβρίου): Ο Μάρτιος είναι μήνας φωτιά για το δικό σας δεκαήμερο. Οι εξαιρετικά σημαντικές, αλλά και πολλές όψεις, σε συνδυασμό με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη δημιουργούν ένα δυναμικό, αλλά και ασταθές περιβάλλον. Το κυριότερο που πρέπει να προσέξετε αυτό το μήνα, είναι η δυσκολία σας ν’ αντιληφθείτε το περιβάλλον. Ένας δύσκολος Ερμής από τον Ιχθύ δεν βοηθάει το κατά τα άλλα οξυδερκές μυαλό σας να κατανοήσει και ν’ αποφασίσει. Οι τομείς της ζωής που σας πιέζουν είναι ο οικογενειακός και ο επαγγελματικός. Προσπαθείτε να είστε συνεπείς, πολλές φορές εις βάρος του εαυτού σας. Αυτό το μήνα όμως, οι ανάγκες σας θα γίνουν επιτακτικές και εσείς θα επαναστατήσετε, θέλοντας να διακόψετε σχέσεις που λειτουργούν ως τροχοπέδη στη ζωή σας. Είτε αυτό είναι το επάγγελμα σας είτε κάποιος οικογενειακός δεσμός, θα σκεφθείτε έντονα ν’ αποχωρήσετε. Η Ηλιακή Έκλειψη μιλάει για τελειώματα σχέσεων, των οποίων όμως ο πόνος δε θα κρατήσει πολύ, γιατί προετοιμάζεται ήδη κάτι καινούργιο, που θα είναι καλύτερο. Είναι πιθανό λόγω των πολύ έντονων πιέσεων που δέχεστε, να έχετε χάσει την ελπίδα και την αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει. Εφόσον καταφέρετε να ξεδιαλύνετε τα πράγματα και να δείτε με καθαρό μάτι τι είναι αυτό που πρέπει να μείνει και τι αυτό που πρέπει να φύγει, θα έχετε διανύσει ήδη τη μισή απόσταση για τη λύση των προβλημάτων. Στα θέματα καριέρας, για όσους έχουν δουλέψει σκληρά επάνω σ’ ένα συνειδητοποιημένο στόχο, ο Μάρτιος θα φέρει μία σημαντική επιτυχία την οποία όμως πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση, αλλά και μετριοπάθεια. Πολλές φορές μέσα στο μήνα θα νιώσετε ότι το καλό πηγαίνει χέρι-χέρι με το κακό, αποτρέποντάς σας από το να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Έχει ξεκινήσει ένα αρκετά απαιτητικό διάστημα, του οποίου τ’ αποτελέσματα θα δείτε από τον Οκτώβριο.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου): Σε αντίθεση με τους Τοξότες των άλλων δεκαημέρων, η δική σας ζωή δεν έχει θιγεί ακόμη. Καταφέρνετε να διατηρείτε τα κεκτημένα αλλά και το πρόγραμμά σας σε βαθμό μεγαλύτερο από τους περισσότερους. Ωστόσο, ο Μάρτιος δεν είναι ο μήνας που θα σας αφήσει απροβλημάτιστους. Η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι αρκετά πεσμένη και να μην έχετε όρεξη για τα καθημερινά, πρακτικά θέματα. Επειδή η κρίση και η αντίληψή σας θα είναι σε μία λανθάνουσα κατάσταση, αυτό το μήνα κάνετε διπλό έλεγχο σε όποια δουλειά διεκπεραιώνετε, πριν την παραδώσετε. Ο οικογενειακό κύκλος είναι ένα χώρος που το τελευταίο διάστημα σας προκαλεί άγχος, μέσα από κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει. Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 επηρεάζει άμεσα όσους έχουν γεννηθεί στις 13, 14 και 15/12 και φέρνει αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις της οικογένειας, αλλά και της εργασίας. Η αναχώρηση ατόμων ή το τελείωμα κάποιων καταστάσεων, θα σας στοιχίσει αρκετά και θα νιώσετε ότι η ζωή σας βρίσκετε σ’ ένα τέλμα. Όμως, το μήνυμα της έκλειψης είναι ότι κάτι νέο προετοιμάζει το Σύμπαν για εσάς, που θα σας κάνει πολύ γρήγορα να ξεχάσετε τα παλιά. Για τους υπόλοιπους που δεν επηρεάζονται από την έκλειψη, ο Μάρτιος θα έχει αρκετές όμορφες στιγμές, κυρίως με αγαπημένους ανθρώπους. Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα προτιμάτε την ζεστασιά του σπιτιού από τις κοινωνικές εξόδους. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί λόγω της νωθρότητας που θα νιώθετε, να κατηγορηθείτε στην εργασία σας ως μη παραγωγικοί και ν’ ακούσετε λόγια, που θα σας στεναχωρήσουν. Επίσης, την προσοχή σας ίσως χρειαστεί κάποιος από τους δύο γονείς. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 
 
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου): Το κορυφαίο γεγονός του μήνα είναι αναμφισβήτητα η Σεληνιακή Έκλειψη η οποία επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερό σας. Σας βρίσκει σε μία εποχή που νιώθετε αρκετά κουρασμένοι, ανασφαλείς και φοβισμένοι. Όλες οι Σεληνιακές Εκλείψεις επηρεάζουν τον ψυχικό μας κόσμο σε μεγάλο βαθμό. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει μία ψυχολογία πεσμένη, που δε θα ξέρετε πού οφείλεται. Ως προς τα γεγονότα που θα προκύψουν λόγω έκλειψης, αυτά που κυριαρχούν είναι θέματα σχέσεων. Το κλίμα θα είναι βαρύ και αρκετά πολεμικό. Οι σχέσεις που είναι ήδη διαταραγμένες, είναι πολύ πιθανό να πάρουν τέλος κατά τη διάρκεια του μήνα. Επίσης, αν προκύψουν κάποιες νέες σχέσεις αυτό το διάστημα, μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά, γιατί τα νερά θα είναι αρκετά θολά και ίσως εκπλαγείτε δυσάρεστα το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, από τις 12/3 ο Ερμής από τον Ιχθύ θα εντείνει τις καθημερινές διαδρομές σας, θα αυξήσει την επικοινωνία και τις συναντήσεις με κοντινούς ανθρώπους, από τους οποίους θ’ ακούσετε γλυκά λόγια, που θα νιώσετε ότι σας αγγίζουν. Λίγο πριν την έκλειψη, στις 20/3 θα έρθει και η Αφροδίτη, γλυκύτατη αλλά και λίγο αφελής από τον Ιχθύ, να ομορφύνει την καθημερινότητα, αλλά και ν’ αυξήσει το φλερτ με ανθρώπους που συναντάτε στη διάρκεια της ημέρας σας. Οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες είναι πολλές, αλλά απαιτείται προσοχή. Επίσης, καλό είναι να προσέχετε στη οδήγηση και ν’ ασφαλίζετε σπίτια και αυτοκίνητα. Πάντως, από τον επόμενο μήνα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το δεκαήμερό σας, αφού θα τελειώσουν οι εντάσεις και θα βρείτε ηρεμία.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου): Ο Μάρτιος είναι ένα διάστημα δύναμης για το δεκαήμερό σας. Παρότι ο Ουρανός συνεχίζει μέχρι και το τέλος του μήνα να επιφέρει ξαφνικές αλλαγές σε οικογενειακά κι επαγγελματικά και ο Πλούτωνας να σας μεταμορφώνει κυριολεκτικά, εσείς όχι μόνο αντέχετε αλλά στο τέλος επιβάλλεστε. Αυτή είναι μία περίοδος σημαντικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων αλλά και συμφωνιών, που σας επιτρέπουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Έχετε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στην επίτευξη των στόχων σας και ότι διαθέτετε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, για να φτάσετε και να σταθείτε στη κορυφή. Το χρονικό αυτό σημείο πλησιάζει και εσείς πρέπει για μια ακόμη φορά ν’ αποδείξετε ότι αξίζετε την καταξίωση. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τη δύναμη και την εξουσία που θα σας δοθεί, θα κρίνει το αν θα είστε ικανοί να τις διατηρήσετε. Θέματα ανώτατων σπουδών, ταξίδια ή δουλειές με το εξωτερικό αλλά και νομικές υποθέσεις, αυτό το μήνα θα πάνε πολύ καλά και θα σας δώσουν τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το εμπόριο ή τις επικοινωνίες, αυτός μήνες θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε μόνο, σε περίπτωση σύναψης συμβολαίου, είναι οι όροι που θ’ αποδεχθείτε. Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί, λεπτομερείς και προσεχτικοί, προς αποφυγήν οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στο μέλλον. Το μέλλον για σας θα είναι τελείως διαφορετικό από το πρόσφατο παρελθόν, που σας έβαλε να γκρεμίσετε και να ξαναχτίσετε από την αρχή σχεδόν ολόκληρη την ζωή σας. Προσοχή στο τέλος του μήνα σε εμμονές και σε διαφωνίες, που μπορεί να προκύψουν λόγω της δικής σας αδιαλλαξίας.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου): Η Άνοιξη που έρχεται, θα είναι αρκετά ανατρεπτική για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Ήδη όσοι έχουν γεννηθεί στις 11/1 έχουν βιώσει τις πρώτες θεαματικές αλλαγές στην ζωή τους κατά το προηγούμενο φθινόπωρο. Από τώρα και στο εξής όμως, που ο Ουρανός θα περάσει μόνιμα στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, έρχονται ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στο χώρο της οικογένειας και της καριέρας. Για το Μάρτη, την επαναστατική διάθεση αλλά και την τάση για αποδέσμευση από καταστάσεις που δεν ικανοποιούν, θα την ζήσουν όσοι έχουν γεννηθεί στις 11 και 12/1. Ο χώρος του σπιτιού θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης αρκετές φορές και για μερικούς ίσως προκύψουν αναπάντεχες μετακομίσεις. Οι γονείς επίσης ίσως αποτελέσουν πηγή άγχους και λόγος αλλαγής της οικογενειακής ζωής. Το σκηνικό θ’ αλλάξει και στα επαγγελματικά, ίσως μάλιστα να είναι τώρα η στιγμή που θ’ αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα ή να περάσετε από την εξαρτημένη εργασία στην ελεύθερη. Ωστόσο, μέσα στο Μάρτιο με τον Ερμή σε φιλικό ζώδιο, θα έχετε μία αρκετά γεμάτη καθημερινότητα, με πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις, που κάποιες φορές θα σας μπερδέψουν και θα σας βάλουν στη διαδικασία της αμφισβήτησης και της αμφιβολίας. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και άλλους συγγενείς θα είναι αρκετά καλές σχεδόν όλο το μήνα, με εξαίρεση τις τελευταίες ημέρες, που θα υπάρξει αρκετή νευρική ένταση και πιθανόν έντονη διαφωνία. Επίσης καλό είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε και να μην αναπτύσσετε ταχύτητα. Οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες ημέρες να προσέχουν την υγεία τους. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου): Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας του οποίο το βάρος πέφτει στα οικονομικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια είστε σε μία βαλτωμένη κατάσταση, από την οποία δεν έχετε καταφέρει ακόμη να ξεφύγετε. Γι’ αυτό το μήνα η συνάθροιση τόσο πολλών πλανητών στον Ιχθύ και η Ηλιακή Έκλειψη στον ίδιο χώρο που για εσάς αντιπροσωπεύει τα οικονομικά, δείχνει ότι θα χρειασθεί ν’ αντιμετωπίσετε πλέον το πρόβλημα κατάματα. Θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, που δε θα είναι αρκετά επωφελείς. Μάλλον η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη ή εσείς δυσκολεύεστε να κατανοήσετε κάποια πράγματα. Μην φτάσετε σε κάποια συμφωνία αυτό το μήνα, γιατί εκτός του ότι δε θα αποδειχθεί σταθερή, επιπλέον θα περιλαμβάνει όρους, οι οποίοι δε θα είναι και τόσο συμφέροντες για εσάς. Επίσης, μετά τις 12/3 θα προβείτε σε επιπλέον έξοδα, τα οποία θα προκύψουν από αγορές αντικειμένων, που σκοπό έχουν την ευχαρίστηση σας και όχι την χρησιμότητα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο εγκρατείς γίνεται, γιατί η χρονιά δεν θα φέρει κάτι σημαντικά καλό για τα οικονομικά σας. Ο Άρης από τον Τοξότη σας κάνει έντονα κοινωνικούς, αλλά ταυτόχρονα δίνει και μία τάση επιθετικότητας απέναντι σε φίλους, κοινωνικές ομάδες, συναδέλφους κλπ. Όσοι ανήκετε σε συλλόγους ή άλλες ομάδες, θα αναπτύξετε μία αρχηγική συμπεριφορά και πιθανόν να υπάρξουν διενέξεις μέσα στους κόλπους της. Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα του Μαρτίου είναι λίγο έξω από τα νερά σας, κάτι που σας κρατά καθηλωμένους και στάσιμους. Από τον Απρίλιο που το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, ενεργοποιείστε και αλλάζετε διάθεση.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου): Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι σαφώς πιο ανάλαφρες και διασκεδαστικές, με την Αφροδίτη ακόμη να πορεύεται στο δεκαήμερό σας. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και εσείς το εκμεταλλεύεστε, για να περάσετε όμορφες στιγμές. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι αρκετά ήσυχο διάστημα για εσάς, αφού δεν σας αγγίζει καμία από τις δύο εκλείψεις, ούτε όμως και κάποιος άλλος δύσκολος συνδυασμός. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, ειδικά αν σκέπτεστε να προβείτε σε δανεισμό. Καλύτερα, εφόσον βέβαια αυτό είναι δυνατό, να μην προχωρήσετε σε κάποια τέτοια κίνηση τώρα, γιατί το τοπίο είναι ιδιαίτερα ομιχλώδες για εσάς. Υπάρχει πιθανότητα να δανειστείτε περισσότερα απ’ ό,τι χρειάζεστε ή οι όροι να μην είναι επωφελείς για εσάς. Επίσης, αν είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάποια οικονομική επένδυση ή ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, θα ήταν καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη. Ο επόμενος μήνας θα φέρει ευκαιρίες, που θα έχουν γρηγορότερη και καλύτερη οικονομική απόδοση από αυτές που θα παρουσιαστούν το Μάρτιο. Αυτή την εποχή αρκετοί από εσάς ασχολείστε με θέματα της ψυχολογίας και προσπαθείτε ν’ αναγνωρίσετε και να προσδιορίσετε τις αιτίες που η συμπεριφορά σας κάποιες φορές είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτή που συνηθίζατε. Πιθανόν ανασύρετε καταστάσεις που σας πλήγωσαν ή σας περιόρισαν κατά τα παιδικά σας χρόνια και έγιναν ανασταλτικοί παράγοντες στην ενήλικη ζωή σας. Αυτό το διάστημα λοιπόν είναι θαυμάσιο για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και ν’ απελευθερώσετε τις δυνάμεις, που είχατε κρυμμένες τόσα χρόνια.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου): Η αρχή του Μαρτίου ξεκινάει με μια επικίνδυνη όψη μεταξύ Ερμή και Άρη που σας επηρεάζει άμεσα και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από εσάς. Κάποιοι από το φιλικό ή συναδελφικό σας κύκλο είναι πιθανό να σας προκαλέσουν λεκτικά και να ξεκινήσει μία έντονη διαμάχη. Μπορεί πάλι χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, να προκύψει κάτι ανάλογο, μόνο και μόνο γιατί εσείς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα σας αυτή την εποχή. Πριν ξεκινήσετε κάποια επίθεση, εξετάστε αν έχετε δίκιο ή όχι, γιατί αυτή η όψη βγάζει εγωιστικές τάσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να βλάψετε τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Επίσης, συχνά με αυτή την όψη συμβαίνουν ατυχήματα, κυρίως στα άκρα και αφορούν κοψίματα, καψίματα και σπασίματα. Η οδήγηση επίσης είναι μέσα σε αυτά που πρέπει να προσέχετε. Όμως μετά τις 6/3 η επιρροή της όψης τελειώνει, οπότε θα ηρεμήσετε και θα ηρεμήσουν και οι άλλοι γύρω σας. Από εκεί και έπειτα, ο μήνας θα περάσει σε ένα ήρεμο κλίμα, αφού εκλείψεις και δύσκολες όψεις δεν σας αγγίζουν. Σας δίνεται η δυνατότητα να σκεφθείτε και να προγραμματίσετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Από τον άλλο μήνα εξάλλου, θ’ αρχίσει η θετική επιρροή του Ουρανού και για εσάς, κάτι που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα, αλλά και νέα διαφορετικά άτομα στην ζωή σας. Το πρόγραμμά σας θα γεμίζει εκεί που δεν έχετε τι να κάνετε και αντίστροφα. Το κοντινό μέλλον λοιπόν αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γι’ αυτό επωφεληθείτε από αυτόν το μήνα, που σας δίνει το περιθώριο να κάνετε πράγματα για δική σας ευχαρίστηση και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σκοπό. Εξάλλου, έχουμε πει ότι τα διαστήματα που δεν δεχόμαστε ιδιαίτερες όψεις, είναι τα καλύτερα για να δράσουμε αυτοβούλως χωρίς την επιρροή εξωτερικών γεγονότων. 

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου): Ο Μάρτιος είναι ένας έντονος μήνας, με ποικιλία συμβάντων. Όλοι οι προσωπικοί πλανήτες θα επηρεάσουν το δεκαήμερό σας, κάτι που σημαίνει ότι η ζωή σας θα έχει τουλάχιστον ενδιαφέρον. Παρότι από τις 5/3 με τον Ερμή σύμμαχο έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ εύκολα, αλλά και εκφράσετε τα σχέδια σας ή να ζητήσετε κάτι, ο Άρης θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με φιλικά ή συναδελφικά πρόσωπα και θα δημιουργηθούν διαφωνίες ακόμη και καβγάδες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον και ειδικά απέναντι στους προϊσταμένους σας ή γενικά σε άτομα εξουσίας. Αυτές οι κρίσεις θα συμβούν αρκετές φορές μέσα στο επόμενο διάστημα και αν επιζητάτε την προστασία ή την βοήθεια των ανωτέρων σας, να ξέρετε ότι με δυσκολία θα την αποκτήσετε. Έτσι, να είστε προετοιμασμένοι για ένα ιδιαίτερα κουραστικό και εκνευριστικό διάστημα στο χώρο της δουλειάς. Ευτυχώς στις 20/3 η Αφροδίτη μπαίνοντας στο ζώδιό σας θα εξομαλύνει την κατάσταση, αφού θα προσφέρει κατ’ αρχήν σ’ εσάς εσωτερική αρμονία, αλλά και γοητεία που θα βοηθήσει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Για όλο το υπόλοιπο λοιπόν του Μαρτίου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και εσείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί και είναι πιθανό να κάνετε κάποιες γνωριμίες ερωτικής φύσης σε αρκετά ρομαντική ατμόσφαιρα. Μη βιαστείτε όμως να εξιδανικεύσετε το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας, γιατί τους επόμενους μήνες θα δείτε αν πραγματικά είναι αυτό που νομίζατε στην αρχή.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου): Αυτός ο Μάρτης είναι ένας από τους πιο δυνατούς μήνες των τελευταίων ετών, αφού καταρχήν φιλοξενείτε την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3 αλλά και σχεδόν τους μισούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Κάποιοι από εσάς ήδη έχετε βιώσει τ’ αποτελέσματα αυτής της έκλειψης, αφού έχει ισχύ τεσσάρων μηνών. Η έκλειψη λοιπόν μιλάει για αναγκαίους αποχωρισμούς. Οι αποχωρισμοί αυτοί θα μπορούσαν να είναι από τη μετακόμιση σε μία μακρινή πόλη ενός πολύ καλού φίλου, έως και το φυσικό αποχωρισμό κάποιου κοντινού σας προσώπου. Όμως, ο πόνος δεν κρατάει για πολύ, γιατί κάποιο άλλο άτομο θα πάρει στην καρδιά σας τη θέση αυτού που έφυγε. Η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε καλά αυτό το μήνα είναι η εξαπάτηση ή η θυματοποίησή σας από κάποιους. Η συγκέντρωση τόσων πλανητών στο ζώδιό σας θα δώσει έμφαση στα χαρακτηριστικά και στις ιδιότητές σας, μεταξύ των οποίων είναι η ευαισθησία και η ευπιστία. Προσπαθήστε να προστατέψετε το εαυτό σας από τα κακόβουλα άτομα που εμφανίζονται δίπλα σας με τη μάσκα του καλού Σαμαρείτη. Αναμφισβήτητα η Αφροδίτη από τις 21/3 θα φέρει πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές, καθώς και γοητεία. Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη και είναι πιθανόν να αποφασίσετε κάποια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή σας. Όμως ο Κρόνος από τον Τοξότη την περιορίζει και δεν την αφήνει να χαρεί και να σας χαρίσει απλόχερα τα δώρα της. Η 25η Μαρτίου είναι μία δύσκολη ημέρα για τα συναισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά σας. Αποφύγετε εκείνες τις ημέρες να κάνετε οποιαδήποτε συνάντηση που αφορά συνεργασίες, αλλά και να θίξετε οποιοδήποτε θέμα της σχέσης σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινά την ίδια ημέρα, θα σας δείξει τα θέματα που θα αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο το επόμενο εξάμηνο.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου): Ο Μάρτιος δεν είναι ο ίδιος για όλους τους Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου και αυτό γιατί η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 9/3 επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί 10 ως 12/3. Για εσάς, αυτός και οι επόμενοι μήνες θα φέρουν διακοπή κάποιων σχέσεων ή καταστάσεων, που όμως γρήγορα θ’ αντικατασταθούν από νέες, που θα είναι καλύτερες. Όλα τα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων θα τεθούν επί τάπητος και θα ζητήσουν από εσάς την εκκαθάρισή τους. Αφήστε βέβαια αν μπορείτε τις μεγάλες αποφάσεις για τον επόμενο μήνα, που το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο. Για τους υπόλοιπους, ο Μάρτιος δεν είναι ένας κακός μήνας, αντιθέτως θα είναι ήρεμος με πολλές ευκαιρίες για να προβάλετε τα σχέδιά σας και να ζητήσετε από τους άλλους αυτά που θέλετε. Τα παραπάνω να τα βάλετε σε εφαρμογή μετά τις 17/3 που ο Ερμής θα περάσει στο δεκαήμερο σας και θα σας δώσει τη βοήθειά του. Γενικά το δεύτερο μισό του Μαρτίου θα έχει έντονη καθημερινότητα και επικοινωνία, αλλά και μία τάση για ονειροπόληση, που θα σας αποτρέψει από το να καταπιαστείτε με τα πρακτικά θέματα. Προς το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει την ετήσια επίσκεψή της στο δεκαήμερο σας φροντίζοντας να περάσετε καλά για το επόμενο δεκαήμερο. Μετά από τα πιο πάνω καταλαβαίνουμε ότι η παραγωγικότητα σας δεν θα είναι και στα φόρτε της. Το περισσότερο καιρό θα θέλετε απλά να περνάτε όμορφα και δραπετεύετε πού και πού στο μαγικό σας κόσμο. Όμως οι καλλιτέχνες, ψυχολόγοι και όσοι ασχολούνται με πνευματικά θέματα, θα έχουν έμπνευση και αποτελεσματικότητα σε αυτό που κάνουν.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2016 16:46:00