blank
 
blank

Ο εκρηκτικός Νοέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο εκρηκτικός Νοέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2015

Με μια αίσθηση ονείρου ξεκινά ο φετινός Νοέμβρης, αφού ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας συνεργάζονται άψογα φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθήματα ευαισθησίας και ρομαντισμού. Ταυτόχρονα οι ερωτικοί πλανήτες, Αφροδίτη και Άρης, συμπορεύονται όλο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθιστώντας το ιδανικό για το ξεκίνημα ερωτικών ιστοριών. Η θετική περίοδος κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη στις 11/11 στην 19η μοίρα του Σκορπιού. Το φαινόμενο θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους Σταθερούς να ανοίξουν ένα νέο κύκλο ζωής, με πολύ καλές προοπτικές κυρίως στην αισθηματική τους ζωή. Θα τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να βρουν κάποια θεραπεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη ζωή τους σε υγιείς πλέον βάσεις.
 
Όμως αυτός ο μήνας έχει δύο πρόσωπα. Το δεύτερο, το σκληρό, θα αρχίσει να το δείχνει από τις 15/11 και ύστερα. Ένα πραγματικά δύσκολο διάστημα, που θα φέρει ανατροπές στις ζωές των παρορμητικών του δευτέρου δεκαημέρου και των μεταβλητών του πρώτου. Οι σχέσεις κατά κύριο λόγο θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα με αποτέλεσμα πολλές απ’ αυτές που ήδη έχουν φθαρεί να φθάσουν στο τέλος τους. Ο περισσότερος κόσμος θα έχει διάθεση μάλλον να φιλονικήσει, πάρα να συνεργαστεί. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στο πώς θα χειριστούμε την κάθε σχέση που μας ενδιαφέρει, προκειμένου να τη διατηρήσουμε. Η Πανσέληνος στις 26/11 θα είναι η κορύφωση αυτού του εκρηκτικού μήνα. Διαπληκτισμοί, χωρισμοί, εξαπατήσεις, ακόμη και ασθένειες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της.
 
Αυτό το μήνα επανέρχεται μία πολύ σημαντική όψη, το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, που θα στιγματίσει την επόμενη χρονιά. Θα επηρεάσει κυρίως τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου, που θα μπουν στη διαδικασία καταρχήν της αναθεώρησης της προσωπικής τους φιλοσοφίας, αλλά και της επίλυσης δύσκολων ουσιαστικών προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, όλοι θα επηρεαστούμε σε ένα βαθμό από την σύγκρουση των δύο πλανητών, η οποία θα φέρει τεράστιες αλλαγές σε θέματα νομικά, θρησκείας, φιλοσοφίας, ανώτατης εκπαίδευσης και ταξιδιών. Θα δούμε επίσης έξαρση των ασθενειών και των επιδημιών.

Προβλέψεις Νοεμβρίου 2015 για τα 12 ζώδια

 
Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ξεκινάει ήρεμα για τους περισσότερους Κριούς, σας βρίσκει μάλιστα σε μία εποχή που έχετε αποτιμήσει και αναθεωρήσει την στάση σας σχετικά με τα σοβαρά ζητήματα της ζωής σας. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε πράγματα ή να ξεκινήσετε την πραγματοποίηση των σχεδίων και των ονείρων σας. Η Νέα Σελήνη στις 11/11 θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης τους Κριούς που έχουν οικονομικά θέματα και χρέη προς οργανισμούς, δημόσιο, κληρονομικά, οικονομικά προβλήματα ή διαφορές του συντρόφου.
 
Από τις 20/11 περίπου αρχίζει μία αρκετά έντονη και δύσκολη περίοδος, που αφορά κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Στο επίκεντρο οι Κριοί του δευτέρου δεκαήμερου, που μετά από μία περίοδο ανάπαυλας, καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους κατάματα. Το διάστημα αυτό είναι αρκετά έκρυθμο και θα φέρει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα άτομα ή στενούς συνεργάτες. Πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία καταρχήν τυχόν αισθήματα θυμού που έχετε και να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε, αν βεβαίως σας ενδιαφέρει να συνεχίσετε τις σχέσεις αυτές, που περνούν από τεστ. Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα τι ζητάτε από τους άλλους και μέχρι τώρα θα πρέπει να έχετε καταλάβει αν μπορούν να σας το δώσουν ώστε να χαράξετε τη μετέπειτα πορεία σας.
 
“Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι” λέει ο σοφός λαός και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να το τηρήσετε το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου όλοι ανεξαιρέτως οι Κριοί. Η θέση του Ερμή από τον Τοξότη θα σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε για τα σχέδια και τους σκοπούς αλλά πραγματικά η εποχή δεν ευνοεί την έκθεση παντός τύπου. Την όλη κατάσταση θα πυροδοτήσει η Πανσέληνος στις 26/11 που παρότι δεν σας επηρεάζει άμεσα, θα δημιουργήσει μία άκρως παραπλανητική ατμόσφαιρα, ακατάλληλη για την λήψη αποφάσεων και οριστικών τοποθετήσεων επί των θεμάτων σας. Πιο επιφυλακτικοί απ’ όλους πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί 2-7/4.
 
Εσείς, φίλοι Ταύροι, δεν ανήκετε πλέον στην ομάδα των ζωδίων που βάλλονται ιδιαίτερα από τις πλανητικές δυσαρμονίες της εποχής. Αντιθέτως είστε από εκείνους που ξεκινούν σε νέες βάσεις το κτίσιμο ενός νέου οικοδομήματος ζωής. Ο Νοέμβριος λοιπόν ξεκινά γλυκά και ερωτικά κυρίως για τους Ταύρους του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία περίοδος που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας ή ακόμη να δημιουργήσετε μία καινούργια σχέση με καλές προοπτικές. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε κατά το πρώτο μέρος του μήνα στην υπογραφή συμβολαίων, σύναψη συνεργασιών, επίλυση νομικών θεμάτων ή την εύρεση του κατάλληλου νομικού εκπρόσωπου σας. Οι μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη της 11/11 κατατάσσονται στις ιδανικότερες του μήνα για τα παραπάνω. Το μεγάλο σας ατού αυτό το διάστημα θα είναι η επικοινωνία. Αυτή την περίοδο θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι έχουν περισσότερη διάθεση και καλή θέληση να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν. Εκμεταλλευτείτε το, για προβάλετε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας, τις οποίες όλο το προηγούμενο διάστημα αποκρυσταλλώσατε και συνειδητοποιήσατε.
 
Από τις 13/11 οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερου του ζωδίου θα νιώθουν μια πίεση στην καθημερινότητά τους, κυρίως εξαιτίας επιπλέον αρμοδιοτήτων και ευθυνών που θα επωμιστούν στο χώρο της δουλειάς. Προσέξτε για όλο το υπόλοιπο του μήνα τις σχέσεις με συνεργάτες και υφισταμένους, γιατί μπορεί να έρθετε σε διαφωνία αρκετές φορές. Κινητοποιήστε την παραδειγματική υπομονή και διαλλακτικότητά σας, για να αποφύγετε τους σκοπέλους. Θα κουραστείτε όμως αρκετά, σε σημείο που το ανοσοποιητικό σας μπορεί να σας προδώσει και να πέσετε θύματα των ιώσεων και κρυολογημάτων της εποχής. Αυτή η υπερφόρτωση ενέργειας του εργασιακού χώρου, μπορεί να εκφραστεί και με την εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από κάποιο άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Σίγουρα οι ερωτικές ευκαιρίες, ειδικά για τους Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου είναι αρκετές, οπότε έχετε τις κεραίες σας ανεβασμένες και στη δουλειά. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο φιλικό σας άτομο προς το τέλος του μήνα.
 
Εξαιρετικά ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σας ο Νοέμβριος από την πρώτη κιόλας ημέρα του. Μία πληθώρα πλανητικών συνευρέσεων στο Σταυρό του Μεταβλητού καθιστά αυτό το μήνα ιδιαίτερα σημαντικό για τους εκπροσώπους και των τριών δεκαημέρων. Το ξεκίνημα του λοιπόν είναι άκρως ερωτικό για τους Δίδυμους που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Παρότι είστε γνωστοί για την κοινωνικότητά σας, αυτή την εποχή επιλέγετε να ζήσετε τον έρωτα σας στο σπίτι απολαμβάνοντας την ζεστασιά και τη θαλπωρή. Γενικά, όλοι οι Δίδυμοι διανύετε μία περίοδο ενός έτους περίπου, που κάνετε στροφή προς την οικογενειακή εστία, με αποτέλεσμα την βελτίωση των σχέσεων με τους οικείους σας.
 
Οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου όλο το μήνα θα ζουν μία υπερβολή και μία υπεραισιοδοξία. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσουν έξοδα, περισσότερα από αυτά που μπορείτε ν’ αντέξετε. Ακόμη και μία μετακόμιση μπορεί να αποβεί πολύ πιο ακριβή απ’ ό,τι υπολογίζατε. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς αυτή την περίοδο, γιατί ο Δίας από την Παρθένο σας ωθεί γενικά σε συμπεριφορές υπερθετικού βαθμού.
 
Ο Νοέμβριος όμως είναι ένας δύσκολος μήνας για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου. Παρότι η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό θα αυξήσει τη δημοτικότητα ίσως και τα έσοδα σας, η συνέχεια δεν είναι ενθαρρυντική. Ανακρίβειες, λάθη ακόμη και ψέματα στον εργασιακό σας χώρο σας αναστατώνουν και σας στεναχωρούν ενώ οι γεννημένοι από 23/5 έως 28/5 θα πρέπει να προσέξουν πολύ την υγεία τους. Είναι μία περίοδος που δεν πρέπει ν’ αφήνετε τίποτα στην τύχη. Κάντε ένα check up και δώστε χρόνο στον οργανισμό σας να ξεκουραστεί, όταν νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη. Ένας άλλος τομέας που πλήττεται ιδιαιτέρως, είναι αυτός του γάμου και των συνεργασιών. Είναι πιθανό η στάση του συντρόφου να σας πληγώνει και να ειπωθούν λόγια, που θα σας στεναχωρήσουν. Είναι εποχή που θα πρέπει να δείτε με αντικειμενικότητα την κατάσταση και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Σε καμμιά περίπτωση δεν ευνοούνται κρυφές σχέσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Όποιος από τους Διδύμους των ημερών που αναφέραμε πιο πάνω, αποφασίσει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, είναι βέβαιο ότι θα βγει χαμένος. Η συγκεκριμένη όψη θα σας ταλαιπωρήσει για σχεδόν ένα χρόνο, αφού έχει έρθει να σας μάθει την υπομονή και την αλήθεια.
 
Ο Νοέμβριος στο ξεκίνημά του, δίνει ευκαιρίες στους Καρκίνους του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου να γνωρίσουν τον έρωτα. Οι μεν Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, θα ζήσουν τον απόλυτα ρομαντικό έρωτα, ενώ εκείνοι του τρίτου είναι πιο πιθανό να ζήσουν ένα ερωτικό πάθος, το οποίο όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει διάρκεια. Οι αποδράσεις με καλή παρέα σε κοντινούς προορισμούς είναι ένα από τα συν των πρώτων ημερών του μήνα. Ιδιαίτερα ευεργετική θα είναι για όλους η Νέα Σελήνη στις 11/11. Ευνοεί κάθε δημιουργικό σχέδιο, θέματα παιδιών, καλλιτεχνικά, φλερτ, σεξ και ότι κάνει τον άνθρωπο να χαίρεται. Ουσιαστικά για τους περισσότερους Καρκίνους ο Νοέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας, συνέχεια του Οκτωβρίου που έχει αναθερμάνει την καρδιά και τα όνειρα σας.
 
Προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι έχουν γεννηθεί από 3 ως 8/7. Για εσάς πιθανόν η ζωή να μην είναι πολύ εύκολη αυτό το διάστημα. Ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν την καθημερινότητά σας, ενώ μία εσωτερική, μόνιμη αμφισβήτηση των όσων έχετε δημιουργήσει, σας βάζει σε μία καταθλιπτική ψυχολογία. Οι σχέσεις και ιδιαίτερα ο γάμος συνιστούν πηγή προβλημάτων και οι περισσότεροι βλέπουν στο πρόσωπο του συντρόφου τους έναν ξένο. Μήπως όμως ο ξένος είστε εσείς; Μήπως έχουν συντελεστεί τέτοιες αλλαγές μέσα σας, που δεν τις έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη, γι’ αυτό και δεν γνωρίζετε τον εαυτό σας; Μερικοί θα μπουν στη διαδικασία να διακόψουν σχέσεις ζωής, που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα τελειώσουν. Όμως να ξέρετε ότι όλα ξεκινούν από την ανάγκη σας για αλλαγή και εξέλιξη. Άνθρωποι που υπήρξαν σημαντικοί για εσάς μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρώσει το ρόλο τους στη ζωή σας και πρέπει ν’ αποχωρήσουν. Μην αντιστέκεστε στη ροή των γεγονότων, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε γιατί συμβαίνουν και τι πρέπει ν’ αλλάξετε εσείς στον εαυτό σας. Διανύετε μία μεταβατική περίοδο, που θα σας βγάλει στον επόμενο σταθμό αυτού του ταξιδιού!
 
Ιδιαίτερα έκρυθμο θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με στόχο σχέσεις και οικονομικά. Μείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, περιμένοντας τη μπόρα να περάσει.
 
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο που βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, εσείς όχι μόνο διατηρείται την ισορροπία σας, αλλά καταφέρνετε να ομορφύνετε την καθημερινότητα και το άμεσο περιβάλλον σας.
 
Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου όλο του μήνα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διαχείριση χρημάτων τρίτων ή τις οφειλές τους σε τρίτους. Το οικονομικό κομμάτι της ζωής σας, το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το μέσο όρο αυτή την στιγμή, χρειάζεται έλεγχο. Δεν είναι τα έσοδα σας που θα διαταραχθούν, αλλά τα έξοδα που πιθανό να αυξηθούν ανεξέλεγκτα. Για όσους ασχολούνται με το χρηματιστήριο ή τα τυχερά παιχνίδια, ο Νοέμβριος θα είναι ένας πολύ επικίνδυνος μήνας, να χαθεί κάποιο ποσό το οποίο ξεπερνά τις δυνατότητές τους. Επίσης, αυτό το μήνα η ίδια ομάδα Λεόντων είναι πιθανό να υποστεί κάποια απογοήτευση στα ερωτικά.
 
Στις 11/11, η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευεργετική για τις ερωτικές και καλλιτεχνικές υποθέσεις των Λιονταριών που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/8. Η απόκτηση απογόνων ακόμη και με κάποια δυσκολία (φαρμακευτική αγωγή), είναι μέσα στο μενού της εποχής. Από τις 20 του μήνα η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπαρούτι χωρίς όμως να σας επηρεάζει άμεσα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε, γιατί οι παρεξηγήσεις μπορούν εύκολα να συμβούν. Όσοι από εσάς προγραμματίζετε ταξίδι για το τέλος του μήνα, ρυθμίστε με κάθε λεπτομέρεια τα απαιτούμενα, γιατί οι εκπλήξεις δε θα λείψουν. Θα μπορούσε ακόμη και μία ερωτική περιπέτεια να προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η οποία όμως δε θα διαθέτει τα εχέγγυα για να μακροημερεύσει. Οι δόσεις όμως πάθους και έξαψης θα είναι τεράστιες.
 
Στις 26/11 έχουμε μία εκρηκτική Πανσέληνο που θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Λιονταριών του πρώτου δεκαημέρου. Ανατρεπτικές καταστάσεις προβλέπονται για την εβδομάδα του φαινομένου οι οποίες πιθανόν να σας φανερώσουν κάποιο ψέμα που έχει ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Εκείνες τις ημέρες πάντως κρατείστε μικρό καλάθι, για να προστατέψετε τον εαυτό σας.
 
Εξαιρετικά ξεκινάει ο Νοέμβριος για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σας, δέχονται τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού μέχρι και τα μέσα σχεδόν του μήνα. Ερωτική έλξη, μαγνητισμός, όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Το ίδιο καλά με επιπλέον ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση σε όλους τους τομείς θα φέρει ο Νοέμβριος και για τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου. Ειδικά εσείς ζείτε μία πολλά υποσχόμενη περίοδο όπου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλα βήματα προόδου στη ζωή σας. Εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα, γιατί από το τέλος του έτους τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά.
 
Το θέμα γι’ αυτόν το μήνα (και όχι μόνο) είναι οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, εσείς περνάτε τα δύσκολα αυτή την εποχή και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 25/8. Προς το τέλος του μήνα θα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Διαφυλάξτε το γάμο σας, την σχέση σας και την υγεία σας. Αυτό ισχύει και για τον επόμενο μήνα, αλλά το τέλος Νοεμβρίου θα τεστάρει τις αντοχές σας. Καταρχήν μην αψηφήσετε μηνύματα του οργανισμού σας, ακόμη και ένα απλό κρυολόγημα να προκύψει, μην το υποτιμήσετε. Δώστε στο σώμα σας την δυνατότητα να ξεκουραστεί και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.
 
Όσο αναφορά στο γάμο ή τη σχέση σας, είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείτε από τον σύντροφο. Αυτό τον καιρό παραμονεύει η εξαπάτηση. Αυτό όμως μπορεί να προκύψει και από τη δική σας μεριά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά για τη σχέση και θα διαταραχθεί το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επειδή ζείτε σε μία κατάσταση πλάνης λόγω Ποσειδώνα, σας είναι δύσκολο να αξιολογήσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα. Το μάθημα της εποχής είναι η εξεύρεση της αλήθειας, μέσα όμως από ένα ομιχλώδες τοπίο. Βάλτε σε λειτουργία την τετράγωνη λογική που σας χαρακτηρίζει και μην προχωρήσετε σε δράση, πριν να συγκεντρώσετε όλα τα στοιχεία που θα σας δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων. Μπορεί εν τέλει να εξαπατάτε οι ίδιοι τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στις 26/11, θα δυναμιτίσει την οποιαδήποτε κατάσταση και η ψυχραιμία θα χαθεί. Μην υποκύψετε σε προκλήσεις που μπορεί να δεχτείτε από τους άλλους και μην εμπλακείτε σε ίντριγκες.
 
Παρότι τα γενέθλια σας πέρασαν και ο Ήλιος μετακινήθηκε στον τομέα των οικονομικών, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θ’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Στις 8/11 η Αφροδίτη και στις 13/11 ο Άρης μπαίνουν στο δικό σας ζώδιο και ξεκινάει μία περίοδος ερωτική αλλά και παραγωγική. Θα δείτε τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει κατακόρυφα και το φλερτ να γίνεται με τον πιο φυσικό και αβίαστο τρόπο. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι για τους αδέσμευτους είναι μια καταπληκτική περίοδος, για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στον ερωτικό στίβο.
 
Πιο ευνοημένοι για αυτό το διάστημα είναι οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, ενώ εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, που ούτως ή άλλως βιώνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας όλο αυτό θα το ζήσετε υπό τη μορφή της έντασης αλλά και του πάθους. Η Νέα Σελήνη στις 11/11 θα μπορούσε να δώσει λύση σ’ ένα οικονομικό σας θέμα ή να προσφέρει μία μικρή αύξηση εσόδων. Τα οικονομικά σας γενικά έχουν ξεφύγει από την ασφυκτική πίεση των τριών προηγούμενων ετών.
 
Το τέλος του μήνα Νοεμβρίου θα είναι αρκετά προκλητικό και δύσκολο. Οι σχέσεις που έχουν αρχίσει να φθείρονται, θα υποστούν σοκ από τις 20/11 και μετά. Οι διαφωνίες και οι διαπληκτισμοί που θα προκύψουν, θα σας κάνουν ν’ αναθεωρήσετε και κάποιοι από εσάς θα πάρουν βιαστικές αποφάσεις, που όμως δε θα έχουν το χαρακτήρα του μόνιμου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά επικίνδυνο, με έντονο το στοιχείο του παρορμητικού. Φημίζεστε για το πόσο πολύ ζυγίζετε τις καταστάσεις μέχρι να πάρετε μία απόφαση, αλλά μην φτάσετε στο άλλο άκρο. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Ένα συνηθισμένο κατά τ’ άλλα κρυολόγημα, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και τελικά να σας εξαντλήσει. Επίσης, οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας θα παρουσιάσουν αρκετά προβλήματα στο τέλος Νοεμβρίου. Φροντίστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και λεπτομερείς γίνεται, γιατί υπάρχει μία έντονη τάση για λάθη. Γενικά, οι τελευταίες ημέρες του μήνα ζητούν ψυχραιμία και λογική, μέχρι να ολοκληρωθούν οι δυσαρμονικές όψεις των πλανητών.
 
Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου και μήνας των γενεθλίων σας, ξεκινάει με τη γλυκιά επιρροή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/10. Τα αισθηματικά σας διανύουν μία εξαιρετική περίοδο και είναι αρκετοί οι Σκορπιοί που θα ζήσουν ένα πολύ ρομαντικό έρωτα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την εποχή, θα εξελιχθούν σε πολύ σημαντικές και θα μπορούσαν να καταλήξουν ακόμη και στο γάμο. Επίσης ευνοείται η απόκτηση απογόνων, τα καλλιτεχνικά σχέδια ακόμη και τα τυχερά παιχνίδια. Είναι ο καιρός που κάποιο όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί.
 
Τα νέα των πρώτων ημερών του μήνα είναι καλά και για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμη να αρχίσετε να βλέπετε διαφορετικά κάποιο άτομο, που μέχρι σήμερα ανήκε στο φιλικό σας κύκλο. Πάντως το φλερτ και η σεξουαλική απόλαυση θα σας κάνουν καλή συντροφιά τα πρώτα κρύα βράδια του φθινοπώρου.
 
Αυτό που θα απολαύσετε επίσης όλοι οι Σκορπιοί αυτό το μήνα, είναι η άριστη επικοινωνία που θα εδραιώσετε με τα αγαπημένα σας άτομα. Μέχρι και τις 20/11 τα καλά νέα θα σας βρίσκουν παντού, ενώ θα μπορούσατε να λύσετε παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει παλαιότερα. Στις 11/11 η Νέα Σελήνη είναι αρκετά θετική για τους Σκορπιούς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα φιλικών, αλλά και ερωτικών υποθέσεων, καθώς και σε θέματα δημιουργίας, παιδιών και προσωπικής ευχαρίστησης. Άλλωστε, ο Νοέμβριος κατά το μεγαλύτερο μέρος του είναι ένας ιδιαίτερα ευεργετικός μήνας για τις διαπροσωπικές σας (και όχι μόνο) σχέσεις. Από τις 20/11 και μέχρι το τέλος του μία σειρά δυσαρμονικών όψεων θα πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα. Οι όψεις αυτές δεν σας επηρεάζουν άμεσα, ωστόσο θα δημιουργήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις σε άτομα του περιβάλλοντος σας που επηρεάζονται. Ο ρόλος που σας αναλογεί πλέον είναι αυτός του πυροσβέστη, αφού η δική σας ψυχολογία σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, που οι άλλοι δε μπορούν.
 
Ανάμεικτα συναισθήματα και ποικιλία γεγονότων φέρνει ο Νοέμβριος για όλους τους Τοξότες. Από τις αρχές του μήνα εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο ζείτε μία έντονη κοινωνικότητα, η οποία σας έχει κουράσει ή έχει φέρει προβλήματα στο σπίτι. Ίσως πάλι κάποια επαγγελματική σας επιτυχία να σας έχει υποχρεώσει να ξοδεύετε πολλές ώρες στη δουλειά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Όμως, από τις 13/11 η ένταση θα υποχωρήσει και θα επανέλθετε σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
 
Ο Δίας όλο το μήνα από το ζώδιο της Παρθένου βοηθάει μεν τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου να πετύχουν στόχους, να επεκταθούν και να εξελιχθούν στον επαγγελματικό τους στίβο, αλλά από την άλλη προσδίδει μία υπερβολή και μία υπεροψία, που μπορούν να σας σπρώξουν εύκολα στο το λάθος. Εκτιμήστε σωστά τις δυνάμεις σας και κινηθείτε μέχρι εκεί που μπορείτε πραγματικά, γιατί αν αναλάβετε τώρα ευθύνες που δεν πρέπει, από το τέλος του χρόνου θα έρθετε αντιμέτωποι με τις λάθος επιλογές σας.
 
Αυτός ο μήνας θα το δείξει το δύσκολο πρόσωπό του στους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Χωρίς να σημαίνει ότι οι πρώτες ημέρες είναι θετικές, το διάστημα που θα σας δυσκολέψει είναι από τις 22/11 και έπειτα. Εσείς λοιπόν του πρώτου δεκαημέρου, ζείτε μετά από 30 χρόνια την επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σας. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ζωή του ανθρώπου, που ουσιαστικά θα κλείσει έναν κύκλο για να ανοίξει έναν άλλο καινούργιο. Το πώς θα κλείσει ο παλιός και με ποιες προϋποθέσεις θ’ ανοίξει ο νέος, οφείλεται αποκλειστικά σ΄ εσάς. Καλείστε να δείτε κατάματα όλες τις φθοροποιές καταστάσεις της ζωής σας. Γάμος, επαγγελματικά, οικογενειακά, κάπου υπάρχει ένα αγκάθι για τον καθένα, που ενοχλεί έντονα τον τελευταίο χρόνο. Τώρα έχει έρθει η ώρα που δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, ήρθε η ώρα που θα κριθείτε για το πώς έχετε λειτουργήσει όλο αυτό το διάστημα.
 
Το βαθμό δυσκολίας έρχεται ν’ ανεβάσει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς που το μόνο που κάνει εδώ και χρόνια είναι να σας μπερδεύει, να σας μπλέκει σε ιστορίες που μόνο πίσω μπορούν να σας φέρουν, ακόμη και να ενοχλεί την υγεία σας. Προσπαθήστε να κρίνετε και να αποφασίζετε όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε. Μην αφήνετε να σας παραπλανήσουν άτομα, που σας παρουσιάζουν μία διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, με σκοπό να επωφεληθούν από την πτώση σας. Θέλει ακεραιότητα, ψυχραιμία και λογική αυτό το διάστημα, για να βγείτε αλώβητοι. Με ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν τις τελευταίες πέντε ημέρες του μήνα που έχουμε και την εκρηκτική Πανσέληνο 26/11 και λίγη υπομονή, γιατί είστε στο τέλος.
 
Υπάρχει όμως και μια βοήθεια για όλους τους Τοξότες και αυτή ακούει στο όνομα Αφροδίτη. Από τις 8/11 και για όλο το μήνα θα φροντίζει να μαλακώσει το κλίμα, κυρίως μέσω των φιλικών σας προσώπων.
 
Ο μήνας ξεκινάει με όμορφες συναντήσεις και πολύ καλές κοινωνικές σχέσεις για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς είστε αρκετά δημοφιλείς μέσα στον κύκλο σας αυτό το διάστημα και πιθανότητα να δείτε μία φιλία να εξελίσσεται σε κάτι πιο ρομαντικό. Οι σχέσεις με τ΄ αδέρφια και τους λοιπούς συγγενείς συσφίγγονται, ενώ όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ, τα γραπτά ή την επικοινωνία, θα έχουν μία ευκαιρία ν’ αναδείξουν τα ταλέντα τους.
 
Πολύ καλά όμως ο μήνας ξεκινά και για τους γεννημένους κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το φλερτ γίνεται επίμονο και τελικά κατακτάτε ή κατακτιέστε. Όσοι έχουν σχέσεις με άτομα του εξωτερικού θα τις δουν να βελτιώνονται, ενώ αν ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι, το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας, είναι η καλή διάθεση. Είναι εξαιρετικό το διάστημα για πάσης φύσεως αποδράσεις, που μπορεί να φέρουν ακόμη και την αρχή μίας ερωτικής σχέσης. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η εποχή ενδείκνυται για να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης και να περάσετε πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σας.
 
Η Νέα Σελήνη στις 11/11 είναι αρκετά θετική για σας και θα μπορούσε να σας προσφέρει ευκαιρίες για να επεκτείνεται τον κοινωνικό σας κύκλο ή σε περίπτωση που ανήκετε σε κάποια ομάδα, σύλλογο κλπ. να έχετε κάποια επιτυχία. Ο μήνας σκυθρωπιάζει όμως από τις 20 και μετά, ειδικά για τους Αιγόκερως του δεύτερου δεκαημέρου. Από τη μία, θέματα οικογενειακά σας δημιουργούν μεγάλο άγχος και κούραση, καθώς επιφέρουν σημαντικότατες αλλαγές στη ζωής σας, και από την άλλη κάποιο σχέδιο, όνειρο ή σκοπός σας αρχίζει να υλοποιείται. Ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 3 έως 6/1 έχουν πλέον στη διάθεση τους σημαντικά όπλα για να πετύχουν, να ανασυγκροτήσουν και να αναδιοργανώσουν την ζωή τους που εδώ και αρκετό καιρό τους έχει βάλει σε δυσκολίες και διλήμματα. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται οι μέρες από 19 έως 24/11. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει έντονη νευρικότητα, τσακωμοί με αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και ρήξη. Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και να γίνετε όσο πιο διαλλακτικοί γίνεται γιατί με την εμμονή σας σε συγκεκριμένες θέσεις δε θα κερδίσετε τίποτα πέρα από την σύγκρουση.
 
Ο μήνας τελειώνει μ’ ένα βαρύ ψυχολογικό κλίμα για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Φοβίες και τραύματα βγαίνουν στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν τον ψυχισμό και χαλάνε τη διάθεση σας. Είναι μία κατάσταση που θα την ξεπεράσετε αφού ανακαλύψετε την πηγή των προβλημάτων σας.
 
Οικονομικού ενδιαφέροντος το περισσότερο διάστημα θα είναι ο Νοέμβριος. Η πολυετής παρουσία του Ποσειδώνα και η δύσκολη όψη που δέχεται από τον Κρόνο αυτό το μήνα, έχουν μετατρέψει τα οικονομικά σας σε γόρδιο δεσμό. Για το προσεχές διάστημα δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο. Κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε σε σχέση με το χρήμα, είναι ν’ αλλάξετε την οπτική σας γι’ αυτό. Είστε ένα από τα ζώδια με τις υψηλότερες ηθικές αξίες και τα λεφτά δεν αποτελούν μία από τις πρώτες σας προτεραιότητες. Ωστόσο ζούμε σε έναν υλικό κόσμο και δυστυχώς χρειαζόμαστε χρήματα, για να κάνουμε κάποια βασικά πράγματα. Δεν χρειάζεται βέβαια να γίνετε… παραδόπιστοι, απλά λίγο περισσότερο ρεαλιστές. Ίσως πάλι να μη διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Το θετικό είναι ότι αυτό το μήνα με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορείτε να προβάλετε τη δουλειά σας και να διαπραγματευτείτε κάτι καλύτερο. Τα οικονομικά του συντρόφου όμως, θα μπορούσαν να καλυτερεύσουν οπότε και να πάρετε κάποιες ανάσες. Πάντως οι γεννημένοι γύρω στις 27/1 έχουν σημαντική βοήθεια στις οικονομικές διαπραγματεύσεις τους ή ένα καλό νέο οικονομικής φύσης γύρω στις 6/11.
 
Από τις 8/11 ο μήνας θ’ αρχίζει ν’ αποκτά και ερωτικό ενδιαφέρον. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και ανοιχτοί στις γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στις 11/11 είναι αρκετά θετική για εσάς σε θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής. Μέχρι και τις 17/11 είναι ένα καλό διάστημα για να κυκλοφορήσετε και να κάνετε νέες επαφές σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, ευνοούνται οι σπουδές, οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια. Μετά τις 20/11 το κλίμα θα βαρύνει αρκετά, αν και δεν σας αφορούν άμεσα οι αρνητικές όψεις. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και διατηρήστε την καλή σας διάθεση ώστε να μην σας αγγίξουν καθόλου τα δυσμενή φαινόμενα. Ιδιαίτερα προσέξτε τις σχέσεις με τους προϊσταμένους σας και με ανθρώπους κύρους που πιθανό να μπορούν να σας βοηθήσουν. Μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου το Σύμπαν διδάσκει αυτοσυγκράτηση.
 
Με ερωτική ένταση κάνει την είσοδό του ο Νοέμβριος για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Η ανεβασμένη λίμπιντο σας, εκτός από τις καυτές στιγμές με τον σύντροφο που θα σας χαρίσει, θα φέρει και αρκετή ένταση, τουλάχιστον για τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα. Σε εξαιρετική διάθεση και οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου που μπορεί να βρίσκονται ήδη στα σκαλιά της εκκλησίας ή να σκέφτονται μια πιο επίσημη και μόνιμη κατάσταση της σχέσης τους. Η θέση του Δία στην Παρθένο, παρότι αυξάνει την αισιόδοξη και ρομαντική σας διάθεση, θα μπορούσε να σας βοηθήσει και σε πιο πρακτικά θέματα, όπως την σύναψη κάποιας συνεργασίας ή τη θετική έκβαση ενός δικαστηρίου. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, γιατί με το νέο χρόνο μπορεί να απογοητευθείτε.
 
Αυτοί που περνούν δύσκολα το Νοέμβριο είναι οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Η προκλητική όψη του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα φέρνει εμπόδια και ταλαιπωρία. Τα επαγγελματικά και κάποια οικογενειακά θέματα σας απασχολούν έντονα και απαιτούν από εσάς να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, προκειμένου να βρεθούν λύσεις. Είναι πιθανό ένας εκ των δύο γονιών σας ν’ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας που θα σας στεναχωρήσει και θα επιφέρει νέες ευθύνες και αρμοδιότητες. Επίσης, μεγάλη προσοχή αυτό το μήνα και στη δική σας υγεία. Οι ιώσεις και τα κρυολογήματα της εποχής μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε. Μην αψηφήσετε λοιπόν το παραμικρό σύμπτωμα, αλλά δεχθείτε τις συμβουλές και τη φροντίδα του γιατρού σας. Οι συγκεκριμένες όψεις θα είναι σε ισχύ όλο το μήνα, αλλά θα κορυφωθούν προς το τέλος του όπου σε συνδυασμό με τη δύσκολη Πανσέληνο θα έχουμε την εκδήλωση γεγονότων της φύσεως που προαναφέραμε.
 
Μεγαλύτερη προσοχή απ’ όλους πρέπει να επιδείξουν οι γεννημένοι στις 25/2! Εσείς διανύετε μία πολύ σημαντική φάση ζωής, με επίπονα μαθήματα, που όμως θα περάσει όπως όλα. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτά που συμβαίνουν ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2015 16:22:00