blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Απρίλιο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Ζώδια και χρήμα τον Απρίλιο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο του 2016

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος σε καλεί να περάσεις στη δράση, να βάλεις νέους στόχους, αλλά και να διαχειριστείς θέματα από το παρελθόν που επανεμφανίζονται, ή αναβολές και ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής εκκίνησης στην επαγγελματική σου ζωή (κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου), μέσα από την οποίο μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά. Αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στις αρχές του μήνα στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει πολύ την όποια δράση και πρωτοβουλία σου. Η εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία σε σχέση με την οικονομική σου ζωή, ένα άνοιγμα, μια συμφωνία, μια οικονομική ενίσχυση, κυρίως σε εσένα του πρώτου δεκαημέρου.

Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία στην οποία περνά ο κυβερνήτης σου Άρης από τις 17 του μηνός και μετά, σε βάζει σε μια φάση αναμονής και είναι καλύτερα να προετοιμάσεις με μέθοδο και λεπτομέρεια τα επόμενα βήματά σου, αποφεύγοντας τα καινούργια ξεκινήματα. Αλλά και η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία πιθανόν δεν ολοκληρώθηκαν όπως θα ήθελες. Βεβαίως, από τις 27 του μήνα και μετά μπορεί να προκύψουν παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να εξυπηρετήσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει πολύ τα οικονομικά σου δεδομένα, δίνοντας σου καινούργιες ευκαιρίες. Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό, μπορει να σου προσφέρει την ευκαιρία μιας οικονομικής εξυπηρέτησης. Αλλά και η Αφροδίτη στον Ταύρο στις 30 του μηνός, υπόσχεται οικονομική ομαλότητα. Πάντως, προσοχή στις σπατάλες!

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 7, 10, 12, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 30. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στο δικό σου ζώδιο φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου μάλιστα, μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία, μέσα από την οποία ωφελείσαι ιδιαίτερα. Τις ημέρες αυτές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επαγγελματικού και οικονομικού περιεχομένου μπορεί να σου δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, κυρίως σε σένα του δεύτερου δεκαημέρου. Ο Ερμής περνά σε αναδρομή πορεία στο δικό σου ζώδιο στις 27 του μηνός, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς θέματα που εκκρεμούν ή βγάζει στο προσκήνιο και παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, που τώρα καλείσαι να διευθετήσεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Άρη μπορεί να σου δώσει ένα νέο άνοιγμα στα οικονομικά σου ή μια ευνοϊκή επαγγελματική εξέλιξη, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να διαπραγματευτείς οτιδήποτε θέλεις σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα ή να κάνεις καινούργια ανοίγματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Η αναδρομή του Άρη από τις 17 Απριλίου και μετά, φέρνει καθυστερήσεις κυρίως σε σένα του πρώτου δεκαημέρου, αναβολές, αλλά και ματαιώσεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, διατροφές κλπ. Δεν αποκλείεται να προβληματιστείς και σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου στις 22 του μηνός, μπορεί να φέρει το επισφράγισμα μιας συνεργασίας ή την ολοκλήρωση ενός φιλόδοξου σχεδίου σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 30 του μηνός φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στην οικονομική σου ζωή.

Τυχερές ημερομηνίες: 8, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 27, 28, 29, 30. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις και να εξελίξεις ό,τι σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να θυμάσαι πως οι δικές σου πρωτοβουλίες και οι δράσεις είναι αυτές που θα σου ανοίξουν τον δρόμο! Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία λειτουργείς πιο μοναχικά ή παρασκηνιακά, προετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ κατά την περίοδο της αναδρομής του, από τις 27 και μετά, φέρνει στο προσκήνιο και εργασιακές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να επιλύσεις. Η εβδομάδα 11 - 17 του μηνός, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις κάποιο σχέδιο που ετοιμάζεις από το παρελθόν ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό ζήτημα που σε έχει απασχολήσει. Ίσως ακόμα, την περίοδο αυτή δεχτείς τη βοήθεια ή την υποστήριξη ενός κοντινού σου προσώπου ή ενός συνεργάτη σου.

Από τις 17 και μετά, η αναδρομή του Άρη απέναντί σου φέρνει αναβολές ή ματαιώσεις σε σχέδια και συνεργασίες, που μπορεί να έχεις προγραμματίσει. Επίσης, την περίοδο αυτή καλό είναι να μην ξεκινήσεις κανένα νέο εγχείρημα ή δραστηριότητα. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε καλεί να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στα θέματα των εργασιακών σου ζητημάτων, στις σχέσεις και τη μεθόδευση των σχεδίων σου. Επίσης την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξει έκτακτη τύχη, η οποία λειτουργεί ενισχυτικά στα σχέδιά σου η ακόμα και στα οικονομικά σου.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 5, 10, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 23, 25, 26. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις αρχές του μήνα ένα οικονομικό-επαγγελματικό ζήτημα που μπορεί να κυνηγάς εδώ και καιρό, φαίνεται να έχει φτάσει προς το τέλος του και σου δίνει θετικά αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, που σχετίζεται με τις εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής. Πολύ πιθανόν να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα που δημιουργούν εμπλοκές στα σχέδιά σου, όμως από την άλλη μεριά έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις, αν διαχειριστείς σωστά τα θέματά που σε ενδιαφέρουν. Να θυμάσαι πως σε κάθε κίνησή σου χρειάζεται να δίνεις χρόνο και να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 5 Απριλίου έρχεται να διευκολύνει τα σχέδιά σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή να κάνεις καινούργιες εκκινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να δεχτείς και την υποστήριξη κάποιων προσώπων.

Η εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου μπορεί να σου δώσει ένα καινούργιο άνοιγμα, μια ευκαιρία να εξελίξεις τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα σε σένα του πρώτου δεκαημέρου. Αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, ίσως και σε κάτι που είχες ανοίξει το τελευταίο διάστημα, μια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, ακόμα και μια οικονομική συμφωνία, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. Άκρως ευεργετική η Πανσέληνος στον Σκορπιό, που μπορεί να ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο στα σχέδιά σου, στα δημιουργικά σου ταλέντα και στη δυνατότητα να τα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη πολύ πιθανόν να φέρει αναβολές ή ματαιώσεις (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), ενώ και ο Πλούτωνας στις 18 του μήνα περνά και αυτός σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας αναβολές ή ματαιώσεις σε συνεργασίες, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Τυχερές ημερομηνίες: 4, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 28, 29. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΛΕΩΝ

Με πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε ευνοεί ο Απρίλιος. Στις αρχές του μήνα το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά την προώθηση των σχεδίων ή των ιδεών σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα εξυπηρετεί όποιο σχέδιο ή ιδέα σε ενδιαφέρει να προωθήσεις, φέρνει ανοίγματα που αφορούν το εξωτερικό, αλλά και διευκολύνσεις σε σχέση με νομικά ζητήματα που μπορεί να διεκδικείς, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό λειτουργεί άκρως ενισχυτικά σε όλα τα προηγούμενα θέματα. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου επίσης είναι μια περίοδος του σε βοηθά να κάνεις καινούργια ξεκίνημα και νέα ανοίγματα στην επαγγελματική σου ζωή. Η εβδομάδα 11 ως 17 του μήνα μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, αλλά και παλιότερες οικονομικές σου διεκδικήσεις, που μπορείς να εξελίξεις με θετικό τρόπο. Η αναδρομή του Άρη στις 17 του μηνός, ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασάφειας (κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου) και καλό είναι την περίοδο αυτή να αναθεωρήσεις οτιδήποτε δεν έχει προχωρήσει όπως θα ήθελες, προκειμένου να το οργανώσεις πιο μεθοδικά, έτσι που να μπορέσεις παρακάτω να το υλοποιήσεις.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο ανοίγει μια περίοδο, μέσα από την οποία μπορείς να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες και να εξυπηρετήσεις κάποια φιλόδοξα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό ενισχύει κάθε είδους επαγγελματική δράση σου και σου δίνει τη δυνατότητα να καταφέρεις πολλά, με οργάνωση και μέθοδο! Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, αφενός δημιουργεί αναβολές και ματαιώσεις σε επαγγελματικά θέματα, αφετέρου σου δίνει την δυνατότητα να οργανώσεις εκ νέου τα σχέδιά σου, να εστιάσεις στα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Προσοχή σε επαγγελματικές διαφωνίες το διάστημα αυτό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να εξισορροπήσει σχέσεις και συνεργασίες, και να διευκολύνει το κλίμα στις επικοινωνίες και τις επαφές σου.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 23, 25, 26. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός εστιάζει κυρίως στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τρίτους (δάνεια, εφορίες, κάρτες, διατροφές κλπ.), δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείς μια βοήθεια μέσα από τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου, αλλά και του πρώτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη του μήνα εξυπηρετεί τέτοιου είδους εξελίξεις, ακόμα κι αν τα πράγματα στην παρούσα φάση φαίνονται δύσκολα! Να θυμάσαι ωστόσο, πως ρόλο θα παίξει η καλή οργάνωση, η συνέπεια και η μεθοδική διαχείριση των οικονομικών σου. Η εβδομάδα από τις 11 ως 17 Απριλίου βρίσκει σε μια σειρά θετικών όψεων τον κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, μέσα από τις οποίες μπορείς να εξυπηρετήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου, αλλά και νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17 του μηνός και μετά, μπορεί να φέρει αναβολές σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα που ενδεχομένως έχεις δρομολογήσει. Εξαιρετικά σημαντική η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, που ανοίγει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, ενδιαφερόντων και επεκτάσεων. Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς. Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τις 27 του μήνα περνά σε ανάδρομη πορεία, δίνοντας τη δυνατότητα της επανεξέτασης σε οτιδήποτε δεν έχει φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, ενώ το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου (στις 30 του μηνός) δίνει μια αναζωογονητική νότα στα σχέδιά σου, τις επιδιώξεις, αλλά και τα ενδιαφέροντά σου.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 28. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή, που διευκολύνει σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες, σχέδια, συζητήσεις και επαγγελματικές επιδιώξεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει έναν καινούριο κύκλο επεκτάσεων, χρειάζεται ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι! Βεβαίως, δεν αποκλείεται κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή να έχει μια ενδιαφέρουσα οικονομική ανάπτυξη, εξυπηρέτηση ή ακόμα και μια νέα πρόταση, μέσα από την οποία ωφελείσαι σημαντικά. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους (εφορίες, δάνεια-κάρτες, διατροφές κλπ.) που τώρα εξυπηρετούνται πολύ πιο εύκολα. Και κυρίως την εβδομάδα 11 ως 17 μπορείς να πετύχεις κάτι πραγματικά σημαντικό, που θα σε κάνει να ανασάνεις σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως να σχετίζεται με τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που επηρεάζουν κι εσένα.

Βεβαίως, κατά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 27 του μήνα και μετά, μπορεί να βγουν στο προσκήνιο και παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες που καλείσαι να διαχειριστείς. Η αναδρομή πορεία του Άρη μπορεί να φέρει αναβολές ή ματαιώσεις σε διαπραγματεύσεις ή και σε συμφωνίες, που τώρα μπορεί να βγάλουν προβλήματα που δεν είχες υπολογίσει. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις μια οικονομική συμφωνία. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Ταύρου, εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο οικονομικά σου ζητήματα φέρνοντας σημαντικές διευκολύνσεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 30. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη, όσο και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, ανοίγουν έναν θετικό κύκλο εξελίξεων στα επαγγελματικά σου και σου δίνουν την δυνατότητα μιας νέας εκκίνησης αν ψάχνεις για εργασία, ή μιας αναβάθμισης στην υπάρχουσα εργασία σου! Ενδεχομένως και μια νέα συνεργασία να σε ωφελήσει οικονομικά, κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπές, από τις οποίες βγαίνεις κερδισμένος. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 του μηνός, ενισχύει συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και συνεργασίες το διάστημα που ακολουθεί, ενώ στην ανάδρομη πορεία του, από τις 27 και μετά, μπορεί να δώσει αναβολές ή ματαιώσεις. Η εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου πιθανόν να επαναφέρει μια παλιότερη συζήτηση ή ένα σχέδιο, μέσα από το οποίο μπορείς να ωφεληθείς. Ίσως ακόμα, μέσα από το φιλικό σου κύκλο να προκύψει η ευκαιρία που περίμενες.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ενώ η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ακόμη και συμφωνίες, που τώρα χρειάζεται να επανεξετάσεις πιο διεξοδικά. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια που ξεκίνησες στις αρχές του μήνα, να κλείσεις μια συμφωνία ή να υλοποιήσεις ένα σχέδιό σου, Κυρίως σε σένα του πρώτου δεκαημέρου. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Πλούτωνα από τις 18 του μηνός, μπορεί να προκαλέσει αναβολές και ματαιώσεις, αλλά επαναφέρει και θέματα από το παρελθόν, προκειμένου να τα επανεξετάσεις και να τα υλοποιήσεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας, που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις και να καταφέρεις πολλά από αυτά που έχεις προγραμματίσει. Πολύ ευνοϊκή για σένα η Νέα Σελήνη, που σου δίνει την ώθηση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου, να εξελίξεις την επαγγελματική σου ζωή και γενικότερα να πραγματοποιήσεις το βήμα εκείνο, που μπορεί να σχεδιάζεις εδώ και καιρό, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Αλλά και για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή διευκολύνσεων. Ίσως ακόμα κάποιες ξαφνικές εξελίξεις που έρχονται αναπάντεχα, να είναι αυτό το περίμενες για να κάνεις το βήμα που σχεδίαζες στην κατεύθυνση που θέλεις. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο διευκολύνει την επαγγελματική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Βεβαίως, κατά την αναδρομή του στο τέλος του μήνα, δημιουργεί ένα περιβάλλον ασάφειας, μέσα από το οποίο χρειάζεται να επανεξετάσεις οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχεις χειριστεί σωστά.

Η εβδομάδα από 11-17 Απριλίου μπορεί να σου δώσει ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, μια συνεργασία που επιδιώκεις εδώ και καιρό ή μια νέα ευκαιρία, μέσα από την οποία μπορείς να εξελίξεις τα σχέδιά σου. Η ανάδρομη πορεία του Άρη επηρεάζει εσένα του πρώτου δεκαημέρου και φέρνει αναβολές ή ματαιώσεις ακόμα και προγραμματισμένων θεμάτων ή συνεργασιών, προκειμένου να επανεξεταστούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, χρειάζεται περισσότερη προσοχή, γιατί μπορεί να ενεργοποιήσει ένα παρασκήνιο, που ενδεχομένως να μη λειτουργεί και με τόσο φιλικές διαθέσεις απέναντί σου.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 25, 26, 27. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί οι εξελίξεις που αφορούν τα εργασιακά σου, συχνά να μη σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις ή να χρειάζεται να κάνεις όλο και μεγαλύτερες προσπάθειες, προκειμένου να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όμως, ακόμα και αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, είναι η δική σου προσπάθεια και οργάνωση που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα σε κάνουν αποτελεσματικό ως προς τις επιδιώξεις σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να σου δώσει μια νέα έναρξη, μια καινούργια εκκίνηση, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς βοήθεια ή στήριξη από ένα πρόσωπο της οικογένειας. Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο σηματοδοτεί μια εποχή διευκολύνσεων, κατά την οποία προωθείς πολύ πιο εύκολα τα σχέδια και τις ιδέες σου, ενώ κατά την αναδρομή του στο τέλος του μήνα επαναφέρει θέματα, τα οποία δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσει.

Η εβδομάδα 11-17 Απριλίου ευνοεί τα οικονομικά σου με έκτακτη τύχη, ενώ μια διαπραγμάτευση οικονομικού περιεχομένου μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να δημιουργήσει αναβολές σε επαγγελματικά θέματα, προκειμένου να τα επανεξέτασης λεπτομερέστερα, ενώ η αναδρομή του Πλούτωνα από τις 18 του μηνός, επαναφέρει εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η Πανσέληνος το ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει πολύ ένα δημιουργικό σχέδιο σου και σου δίνει τη δυνατότητα της υλοποίησης του. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο, μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Τυχερές ημερομηνίες: 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 27, 28. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλης είναι ένας αισιόδοξος μήνας, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου, να σου δώσει κίνητρα και ιδέες για νέα ξεκινήματα, ενώ θα διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα σου δίνει μια πρόσθετη ώθηση και διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία σου. Έτσι, την περίοδο αυτή μπορεί να δεχτείς μια νέα πρόταση, να διαπραγματευτείς, να ρυθμίσεις εκκρεμότητες ή να επεκταθείς σε νέα ενδιαφέροντα, μέσα από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς, κυρίως εσύ του δεύτερου, αλλά και του πρώτου δεκαημέρου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό επίσης ενισχύει τις διαπραγματευτικές σου κινήσεις, δημιουργώντας ένα πολύ θετικό κλίμα για πάσης φύσεως διεκδικήσεις και εξελίξεις, ενώ μπορεί να σου δώσει και μια σημαντική βοήθεια στα σχέδιά σου.

Η εβδομάδα 11-17 Απριλίου μπορεί να ενισχύσει με θεαματικό τρόπο τις συναλλαγές, τις ιδέες σου, τις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και οικονομικά θέματα του παρελθόντος, που επανέρχονται στο προσκήνιο για επιλυθούν οριστικά. Ίσως ακόμα υπάρξει μια οικονομική ενίσχυση από ένα bonus, έναν δανεισμό ή μια χρηματοδότηση από συνεργάτες ή ακόμα και από τον σύντροφό σου. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη ενδεχομένως να φέρει αναβολές σε προγραμματισμένες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, τις οποίες καλείσαι να δεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό έρχεται να σε βοηθήσει στην ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής προσπάθειας, που μπορεί να ξεκίνησες στις αρχές του μηνός.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 23, 25, 26, 27. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να εξελίξεις οτιδήποτε σχετίζεται με την οικονομική σου ζωή και να το ολοκληρώσεις. Μια οικονομική συμφωνία ή μια νέα έναρξη στην επαγγελματική σου ζωή, προχωρούν με πολύ θετικό τρόπο το διάστημα αυτό. Ίσως ακόμα να προκύψουν έκτακτα κέρδη, από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη περνώντας και αυτή με τη σειρά της στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει πιο σπάταλο, γεγονός που οφείλεις να προσέξεις. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύει πολύ συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ διευκολύνει σημαντικά τις όποιες συναλλαγές κανείς την περίοδο αυτή. Βέβαια, κατά την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να σου βγάλει αναβολές ή ματαιώσεις σε θέματα που δεν έχεις οργανώσει επαρκώς και χρειάζεται να επανεξετάσεις.

Η εβδομάδα 11-17 Απριλίου μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση μια συνεργασίας, την επιτυχή κατάληξη μιας οικονομικής διαπραγμάτευσης ή να κλείσει τον κύκλο σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, με πολύ θετικό τρόπο για σένα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ωστόσο, επηρεάζει εσένα του πρώτου δεκαήμερου, φέρνοντας πάσης φύσεως αναβολές και ματαιώσεις σε θέματα συνεργασιών ή συμφωνιών. Καλό είναι το διάστημα που θα ακολουθήσει να αποφύγεις νέες δραστηριότητες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, διευκολύνει συζητήσεις ή συναλλαγές και διαπραγματεύσεις, ενώ η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας, η οποία έχει ξεκινήσει στις αρχές του μήνα.

Τυχερές ημερομηνίες: 4, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 29. Τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου και πώς θα επωφεληθείς τις ευνοϊκές ημερομηνίες του μήνα; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-04-2016 19:04:00