blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Αύγουστο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ζώδια και χρήμα τον Αύγουστο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 7
 

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Αύγουστο του 2015

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη εύνοια απέναντί σου σε γενικές γραμμές. Αν και μήνας καλοκαιριού, θα σου δώσει τη δυνατότητα, πέρα από το να περάσεις πολύ όμορφα, να τακτοποιήσεις και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Αν αξιοποιήσεις τις πλανητικές συγκυρίες, να είσαι σίγουρος πως και ο παράγοντας τύχη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να επανέλθουν και εκκρεμότητες από το παρελθόν ή να παρουσιαστούν οικονομικά θέματα σε σχέση με συνεταιρισμούς η συνεργασίες.
 
Πολύ πιθανόν στις αρχές του μήνα, μια ξαφνική ευκαιρία να σου δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις την επέκταση των σχεδίων σου. Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 21 του μήνα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν οικονομικές απώλειες.
 
Η νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, που μπορεί πραγματικά να σε ξελασπώσει από τα δύσκολα. Η δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης σε ένα οικονομικό ζήτημα προς το τέλος του μήνα, σου δίνει θετικούς οιωνούς και ενθαρρυντικές ενδείξεις. Η μετακίνηση του Δία ευνοεί πολύ τα εργασιακά σου δεδομένα, τα ζητήματα που σε απασχολούν και την εξέλιξή τους.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 4, 7, 14, 15, 18, 27, 29,
 
ΤΑΥΡΟΣ
Παρόλες τις δυσκολίες που ενδεχομένως συναντάς στην επαγγελματική σου ζωή, ο μήνας αυτός σου στέλνει ένα σαφές μήνυμα αισιοδοξίας. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου θα λειτουργήσει ιδιαίτερα υποστηρικτικά στην εξέλιξή σου, αλλά και στα θέματα που σχεδιάζεις να προωθήσεις και να επεκτείνεις, καθώς ο πλανήτης φέρνει έκτακτη τύχη στους περισσότερους τομείς της ζωής σου! Ιδιαίτερα υποστηρικτική και η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, που ανεβάζει τη διάθεσή σου και ενισχύει τα όποια θέματα μπορεί να διαπραγματεύεσαι το διάστημα αυτό. Ταυτόχρονα, σου προσφέρει τη δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, μια και είναι ένας μήνας διακοπών για τους περισσότερους.
 
Γύρω στις 21 του μήνα το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένταση στις προσωπικές σχέσεις σου ή να χρειαστεί να διακόψεις μια σχέση η οποία δεν εξυπηρετεί άλλο τις προθέσεις ή τους σκοπούς και τους στόχους σου. Προς το τέλος του μήνα η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία σου ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και σε βοηθάει να ολοκληρώσεις κάποιες προσπάθειες, τις οποίες ενδεχομένως έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να σου δώσει μια νέα, πολύ σημαντική ευκαιρία επέκτασης και εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν πολύ πιθανά να σου δημιουργήσουν ένα πρόσθετο άγχος ή, αντίθετα, να ολοκληρωθούν κάποιες συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με θετικά αποτελέσματα.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 26, 27,
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονος μήνας, με σημαντική ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και στις συζητήσεις ή στις διαπραγματεύσεις που ενδεχομένως έχεις ως τώρα και που μπορεί να σου δώσουν πραγματικά πολύ αξιόλογα αποτελέσματα, αν χειριστείς τα δεδομένα που σου δίνονται με έξυπνο και ψύχραιμο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως θα έχεις σημαντικές διευκολύνσεις και υποστήριξη, που θα σε βοηθήσει επί της ουσίας να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά σου, αν και ευνοείται πολύ η ιδέα των διακοπών, ακόμα και αν δεν έχεις προγραμματίσει κάτι.
 
Στις αρχές του μήνα μια ξαφνική είδηση, μια απρόοπτη συνάντηση ή μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, ενισχύει πολύ τον ψυχισμό σου και τις εξελίξεις. Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει ένα νέο κύκλο σε υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, καθώς επίσης μπορεί να έχεις και σημαντικές εξελίξεις και εύνοια στα επαγγελματικά σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα σου φέρνει μια σημαντική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί ή μια ευχάριστη είδηση, που αν την αξιοποιήσεις σωστά μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος.
 
Γύρω στις 21 του μήνα προσέχεις πολύ τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται στην εργασιακή σου ζωή. Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις τις ημέρες αυτές στην επικοινωνία σου ή στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς ό,τι σου ανήκει, γιατί ενδεχομένως να μην έχεις την κατάληξη που θα ήθελες.
 
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς πρακτικά θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, δίνοντας συχνά λύσεις που σε βοηθούν, ενώ να βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, ενισχύοντας πολύ συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 8, 15, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 28, 29,
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Αύγουστος εστιάζει κατά βάση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, προξενώντας σου μια σχετική ανησυχία, σχετικά το πώς θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε παρουσιάζεται τώρα. Από την άλλη, συχνά φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα και από το παρελθόν, είτε πρόκειται για εκκρεμότητες, είτε για συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου που δεν ολοκληρώθηκαν, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις επανεξετάσεις σε ένα καλύτερο κλίμα και με πιο θετικές προοπτικές. Στις αρχές του μήνα πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις ή ενίσχυση στα οικονομικά σου από εκεί που δεν το περιμένεις, γεγονός που σου δίνει μια σημαντική ανάσα. Δεν αποκλείεται βεβαίως να προκύψει κι ένα έκτακτο γεγονός, που σε βρίσκει απροετοίμαστο, προερχόμενο από το παρελθόν.
 
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, που διευκολύνει ιδιαίτερα την καθημερινότητά σου, τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις ή να προωθήσεις, ενώ ενισχύει πολύ τα θέματα που αφορούν την επικοινωνία σου, τις διαπραγματεύσεις ή τις συζητήσεις, που το επόμενο διάστημα μπορεί να σου δώσουν σημαντικά οφέλη. Κοντά στις 21 του μήνα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν απώλειες. Οι κινήσεις που κάνεις τώρα πρέπει να είναι πολύ στοχευμένες, συγκεκριμένες και χωρίς ρίσκο. Το τέλος του μήνα μπορεί να σου δώσει μια σημαντική εξέλιξη στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας η διαπραγμάτευσης, που ενδεχομένως να κρύβει και ένα σημαντικό άνοιγμα στα επαγγελματικά σου.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 11, 12, 14, 15, 17, 27, 30
 
ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον των ουρανών είναι στραμμένο επάνω σου και σου δίνει το ρόλο του πρωταγωνιστή τούτο το καλοκαίρι, που έχει βαλθεί να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδια και τις ιδέες σου. Στις αρχές του μήνα μπορεί να δεις με πολύ ξαφνικό τρόπο να ολοκληρώνονται θέματα τα οποία έχεις δρομολογήσει και μάλιστα με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου και η διάθεσή σου, ενώ μπαίνεις στο παιχνίδι εκ νέου, με μεγαλύτερη δύναμη και ορμητικότητα. Γεγονός είναι πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Είναι μια εποχή που διεκδικείς, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και προωθείς τα σχεδία και τις φιλοδοξίες σου. Πολύ πιθανόν τώρα να καταφέρεις ίσως και κάτι σημαντικό, που το επιδιώκεις εδώ και καιρό!
 
Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει ένα κίνητρο να διεκδικήσεις οικονομικά θέματα, να κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αυξήσεις με κάποιο τρόπο το εισόδημά σου. Βεβαίως, στη διάρκεια του μήνα και ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 21, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο ζορίζει ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες. Ενδεχομένως να θελήσεις να κλείσεις κάποια κεφάλαια στους τομείς αυτούς, καθώς πλέον έχει έρθει η ώρα της ολοκλήρωσής τους. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό. Η Νέα Σελήνη του μήνα, από την άλλη μεριά, φωτίζει σχέσεις ή συνεργασίας και σου δίνει τη δυνατότητα μιας δυνατής εκκίνησης, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 9, 13, 14, 15, 17, 19, 23, 24,
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια εποχή προετοιμασίας… Το νιώθεις ιδιαίτερα μέσα σου, γίνονται πάρα πολλές ζυμώσεις και τώρα είναι η εποχή που καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες και τάξη στις σκέψεις και στα σχέδια σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις από μεριάς σου, προκειμένου να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις την συνέχεια των εξελίξεων. Από την άλλη μεριά, πολύ πιθανόν να υπάρχει και ένα παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου, πριν τουλάχιστον είσαι απόλυτα σίγουρος για την εφαρμογή τους.
 
Το πέρασμα αρχικά του Ερμή στο ζώδιό σου διευκολύνει ιδιαίτερα τα θέματα της επικοινωνίας σου, βοηθά σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και δεσμεύσεις που τώρα μπορεί να αναλάβεις. Πολύ σημαντική αυτό το καλοκαίρι είναι η μετακίνηση του Δία στη δική σου ζωδιακή περιοχή, ενισχύοντας τόσο τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής και των οικονομικών σου, αλλά και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου. Περνάς σε μια εποχή πλήρους ανάπτυξης και επέκτασης, που αν την διαχειριστείς με μέθοδο και οργάνωση, μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσεις! Το τέλος του μήνα μπορεί να σου φέρει μια σημαντική εξέλιξη, μια μεγάλη ευκαιρία που σχετίζεται είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με τα οικονομικά σου, και πραγματικά μπορεί να είναι η αρχή της νέας σου ζωής!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 17, 26, 27, 30
 
ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας του Αυγούστου σε βρίσκει πιο χαλαρό, πιο ξένοιαστο, με μια διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Πολύ πιθανόν να είναι η εποχή των διακοπών σου, χωρίς όμως να λείψουν και οι εξελίξεις οι οποίες έχουν μια διάθεση ξεκαθαρίσματος. Άλλωστε, η ανάδρομη Αφροδίτη το καλοκαίρι αυτό έχει βαλθεί να ανακινήσει παλιές υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Σχέδια που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, φιλοδοξίες που δεν υλοποιήθηκαν τώρα επανέρχονται, συχνά δίνοντάς σου την ευκαιρία να τα σχεδιάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή να δρομολογήσεις την υλοποίησή τους με έναν πιο θετικό και ουσιαστικό τρόπο. Φυσικά, παλιοί έρωτες επανέρχονται στο προσκήνιο σε ένα πολύ ζεστό και γεμάτο πάθος κλίμα, για να διεκδικήσουν μια νέα θέση στην καρδιά σου και να ανοίξουν ένα νέο κύκλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής!
 
Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά για εσένα, προσφέροντας σημαντική προστασία και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ανακαλύψεις την αλήθεια για τον εαυτό σου, αλλά και για τους άλλους φυσικά! Σου δίνει μάλιστα και μια κρυφή προστασία, που τις περισσότερες φορές και ως διά μαγείας, θα σε προστατεύει στις δύσκολες καταστάσεις! Ιδιαίτερα θετική η Νέα Σελήνη του μήνα, που ανοίγει έναν νέο κύκλο στις υποθέσεις σου, γεμίζοντας σε με χαρά και αισιοδοξία. Σου δίνει την δυνατότητα της υλοποίησης των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν, ενώ προς το τέλος του μήνα περνάς σε μια εποχή με έντονες εσωτερικές διεργασίες, που θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη και να ορίσεις νέες προτεραιότητες για την πορεία της ζωής σου!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 9, 13, 14, 15, 28, 29
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αύγουστος σε βρίσκει απασχολημένο με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καθώς δρομολογείς συγκεκριμένα θέματα προς ανάπτυξη και επέκταση. Υπάρχει έντονη κινητικότητα, γεγονότα κι εξελίξεις, καθώς η Νέα Σελήνη του μήνα σου δίνει ένα σημαντικό κίνητρο, μια έναρξη ή μια θετική εξέλιξη που σχετίζεται με μια νέα συνεργασία, που έρχεται στη ζωή σου με κάποιες δυσκολίες βεβαίως, αλλά και με θετικούς οιωνούς. Είναι μια εποχή εξέλιξης, μια εποχή διεκδικήσεων, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, μια εποχή που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις (ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών) σχετικά με την συνέχισης μιας συνεργασίας ή μιας δουλειάς που λειτουργεί πολύ πειστικά και δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά σου!
 
Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο που πολλές φορές φέρνει έκτακτη τύχη στις υποθέσεις σου, ενώ σε βοηθά να προάγεις τις φιλοδοξίες σου σε ένα νέο πεδίο, μέσα το οποίο εξελίσσεται και η υλοποίηση των σχεδίων σου με μεγαλύτερη ευκολία πλέον. Θα ενισχύσει σημαντικά τις σχέσεις σου, τις φιλίες σου, ενώ καινούργια πρόσωπα έρχονται τώρα στη ζωή σου και πολύ πιθανόν κάποια από αυτά να σου φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο.
 
Πολύ σημαντικό το τέλος του μήνα. Ενδεχομένως μια οικονομική πρόταση ή διεκδίκηση να πάρει πολύ καλό δρόμο και να σου δώσει θετικές εξελίξεις ή απαντήσεις. Γύρω στις 21 του μήνα ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης στον επαγγελματικό σου χώρο ή μια συνεργασία να κλείσει οριστικά τον κύκλο της, ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 24, 27.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλες τις ενδεχόμενες δυσκολίες, δεν παύει το καλοκαίρι αυτό να σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, αλλά και μια ενίσχυση στα σχέδιά σου, που τα βλέπεις να εξελίσσονται σε ένα θετικό κλίμα, ιδιαίτερα αν αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή! Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στις φιλοδοξίες σου, τώρα είναι η εποχή της επέκτασης και μπορείς πραγματικά να υλοποιήσεις ακόμα και τα πιο παράτολμα σχέδιά σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Παράλληλα, και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύει πρωτοβουλίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα μιας πιο μεθοδικής οργάνωσης, που θα φέρει πολύ θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα.
 
Γύρω στις 21 του μήνα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές κινήσεις, ανοίγματα ή επενδύσεις, αλλά και γενικότερα σε οικονομικά θέματα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν απώλειες. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη του μήνα είναι μια σημαντική στιγμή, που μπορείς να μιλήσεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα μιας νέας ευκαιρίας, μιας καινούργιας έναρξης, που σηματοδοτεί την αρχή μιας ενθαρρυντικής και αισιόδοξης περιόδου στα επαγγελματικά σου. Αλλά και στο τέλος του μήνα (ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών) η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία, υπόσχεται μία άκρως αναζωογονητική και υποστηρικτική έναρξη, που μπορεί να έχει να κάνει με μια νέα δουλειά, την ανάληψη νέων ευθυνών ή μια σημαντική ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σου.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 27, 28, 29
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο περνά ο καιρός, νοιώθεις πως το κλίμα στα οικονομικά σου (και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν και τρίτους) στρέφεται σαφώς υπέρ σου, δίνοντας ιδιαίτερες διευκολύνσεις, στήριξη που αυξάνει τη ρευστότητά σου, αλλά και οικονομικά ανοίγματα, διεκδικήσεις ή ακόμα και ρυθμίσεις που σε διευκολύνουν. Φυσικά, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, που έρχεται να λειτουργήσει άκρως υποστηρικτικά στην επαγγελματική σου ζωή, την οργάνωση και τη μεθόδευση στα σχέδιά σου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα μέσα από θετικές συγκυρίες, να υλοποιήσεις ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σου. Ευνοούνται ιδιαίτερα υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή ανοίγματα που ενδεχομένως έχεις κατά νου να υλοποίησης.
 
Μεγαλύτερη προσοχή στις ημέρες γύρω στις 21 στο χειρισμό ή στις εξελίξεις των οικονομικών σου. Ενδεχομένως και θέματα από το παρελθόν να επανέλθουν, προκειμένου να διευθετηθούν μέσα σε ένα αρκετά δύσκολο κλίμα.
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι μια σημαντική αφετηρία, που λειτουργεί υποστηρικτικά στις υποθέσεις της οικονομικής σου ζωής, καθώς μπορεί να δεχθείς μια σημαντική στήριξη που σε διευκολύνει. Αλλά και το τέλος του μήνα πολύ πιθανόν να σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία, μια επαγγελματική έναρξη ή μια επέκταση στα σχέδιά σου, ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις παλαιότερες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και που ενδεχομένως παρέμειναν σε εκκρεμότητα.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 17, 25, 26, 27, 28
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σχεδόν όλους τους πλανήτες απέναντί σου, το πρώτο πράγμα το οποίο σε ενθαρρύνει σημαντικά είναι οι συνεργασίες σου, που τώρα περνούν σε μια καινούργια φάση. Πολύ πιθανόν να επανέλθουν και προτάσεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη έχει ακριβώς αυτόν το σκοπό: Να φέρει προς επανεξέταση οτιδήποτε δεν υλοποιήθηκε, προκειμένου να δρομολογηθεί με έναν καλύτερο, πιο ουσιαστικό τρόπο και φυσικά προς όφελός σου! Έτσι, μπορεί να δεις να επανέρχονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις, ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα είναι μία σημαντική έναρξη, μία κομβική στιγμή, που αν την αξιοποιήσεις σωστά μπορεί να είναι η αρχή ενός αισιόδοξου και ελπιδοφόρου κύκλου της ζωής σου!
 
Κοντά στις 21 του μήνα ωστόσο, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μια και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οριστικό κλείσιμο σε μια συνεργασία ή μια δουλειά που πλέον δεν σε ικανοποιεί.
 
Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο εξελίξεων που λειτουργεί υποστηρικτικά στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά και τρίτα πρόσωπα. Τώρα μπορεί πραγματικά να νιώσεις τη στήριξη και τη συμπαράσταση επί της ουσίας σε θέματα που σε απασχολούν ή να προκύψουν λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί τώρα να σε προβληματίζει. Δεν αποκλείονται και κάποια απρόβλεπτα έσοδα, που θα αποτελέσουν μια σημαντική ανάσα για την ψυχολογία σου. Το τέλος του μήνα και η σύνοδος του Ηλίου με το Δία (ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών) μπορεί πραγματικά να φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου, καθώς δέχεσαι μία σημαντική βοήθεια ή ενίσχυση οικονομικού περιεχομένου!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 1, 2, 7, 8, 9, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 25, 27, 28
 
ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που ο Αύγουστος είναι ένας μήνας διακοπών, εσύ φαίνεται πως στρέφεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά σου, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα που εξελίσσονται στον εργασιακό χώρο και που δημιουργούν αφενός μια αναστάτωση, αφετέρου όμως σου δίνουν και πολύ αισιόδοξες προοπτικές! Η αναδρομή Αφροδίτη στον Λέοντα επαναφέρει θέματα που ενεργοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν την εξέλιξή σου. Η αναβάθμισή σου στον εργασιακό χώρο τώρα φαίνεται να συζητείται και πάλι σε ένα νέο κλίμα, με νέα δεδομένα και καινούργιες προοπτικές! Άλλωστε, και η Νέα Σελήνη του μήνα συνηγορεί σε αυτό, οπότε οι εξελίξεις σαφώς και έχουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά και στα οικονομικά σου φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα μιας αναβάθμισης. Ίσως ακόμα συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, να επανέλθουν προκειμένου να επανεξεταστούν και, γιατί όχι, να οριστικοποιηθούν!
 
Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα, ενισχύει πολύ τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προτάσεις, νέα ξεκινήματα με πολύ αισιόδοξες προοπτικές! Μεγαλύτερη προσοχή στις 21 του μήνα, μια και τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση στον εργασιακό χώρο με τους ανωτέρους σου και αυτό να δημιουργήσει αρκετή ένταση στον ψυχισμό σου, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου.
 
Στο τέλος του μήνα, η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία απέναντί σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής (ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών). Ίσως μια νέα πρόταση συνεργασίας να είναι εξαιρετικά ευοίωνη για το παρακάτω!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 7, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 26, 27
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2015 17:36:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι