blank
 
blank
01-02-2015 11:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια και χρήμα τον Φεβρουάριο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ζώδια και χρήμα τον Φεβρουάριο 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
blank
 

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Φεβρουάριο του 2015.

ΚΡΙΟΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου έχεις έντονη τάση να κάνεις οτιδήποτε σου έρχεται σαν επιθυμία, με αποτέλεσμα συχνά να γίνεσαι περισσότερο σπάταλος, και να ξοδεύεις χρήματα, ακόμα και σε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι, μόνο και μόνο για να τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου με ευχαρίστηση. Πρόσεξε, γιατί κοντά στο τέλος του μηνός πολύ πιθανόν να βρεθείς χωρίς την οικονομική κάλυψη που χρειάζεσαι και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πού θα βρεις χρήματα! Όμως, ακόμα και τότε, δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε οικονομικές διευκολύνεις ή ενισχύσεις, που με κάποιο τρόπο σε βγάζουν από τα δύσκολα! Μπορεί ακόμα να βρεθείς και μπροστά σε νέα οικονομικά ή και επαγγελματικά ξεκινήματα, με ενθαρρυντικές προοπτικές!
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 8, 22, 24
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να δυσκολεύτηκες στα οικονομικά σου ή κάποιες εξελίξεις να μην εξυπηρέτησαν τα σχέδιά σου όπως περίμενες… Επίσης, την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη να υπάρξουν και κάποια έκτακτα έξοδα, που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Όμως, από τις 10 Φεβρουαρίου και μετά η κατάσταση εξισορροπείται και αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει το καλό της πρόσωπο απέναντί σου. Πολύ πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα που περίμενες ή με κάποιο τρόπο να ενισχυθείς οικονομικά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, κάποιες παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις, μπορεί να δημιουργήσουν ανακατατάξεις στα οικονομικά σου δεδομένα.
Τυχερές ημερομηνίες: 5, 8, 14, 24
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως σου έφερε αρκετές αναβολές, ματαιώσεις ή εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, από τις 10 του Φεβρουαρίου και μετά αρχίζεις να οργανώνεσαι πολύ καλύτερα και να βάζεις μια μεγαλύτερη τάξη στην… τσέπη σου. Πολύ καλύτερες οι ημερομηνίες από τις 24 του μήνα και μετά, για την διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, αλλά και την επίτευξη στόχων που αφορούν οικονομικά θέματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 5, 14, 19, 22, 26
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ένας μήνας που (ιδιαίτερα στην πρώτη εβδομάδα του) μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη κατανάλωση και μία τάση να ξοδέψεις χρήματα, ικανοποιώντας περισσότερο την επιθυμία σου, επενδύοντας στο περιττό, που ωστόσο σου δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά, πολύ πιθανόν να υπάρξουν ενισχύσεις οικονομικού τύπου και διευκολύνσεις, που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 25 του μήνα, γιατί εκεί μπορεί να προκύψουν οικονομικά θέματα, που θα σε προβληματίσουν!
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 11, 19, 27
 
ΛΕΩΝ
Είναι πολύ πιθανόν το προηγούμενο διάστημα να σε ταλαιπώρησε με αναβολές και καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, αλλάζοντας πολλές φορές τα σχέδια και τον προγραμματισμό σου. Από τις 10 του μήνα και μετά, τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να τακτοποιούνται, αν και η πρώτη εβδομάδα του μήνα, πολύ πιθανόν να σου βγάλει μια διάθεση σπατάλης και να ξοδέψεις χρήματα χωρίς να τα έχεις υπολογίσει. Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 25 του μήνα, γιατί οι ημέρες αυτές, μπορεί να σου βγάλουν μία πίεση ή ακόμα και παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, που θα σε ζορίσουν. Όμως, ο μήνας προσφέρει οικονομικές διεκδικήσεις και σημαντικές επαγγελματικές εκκινήσεις, με πολύ αισιόδοξες προοπτικές γενικότερα!
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 14, 22, 26
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεγονός είναι πως το έδαφος στα οικονομικά σου αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται και σου προσφέρει λύσεις ή διευθετήσεις στα θέματα που σε έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Από τις 10 του μήνα και μετά, είσαι κι εσύ πιο εστιασμένος στα θέματά που σε απασχολούν. Έχεις τη δυνατότητα μιας καλύτερης οργάνωσης, έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε παρουσιάζεται. Πολύ καλύτερο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, σου προσφέρει σημαντικές εκκινήσεις, που σου δίνουν την ευκαιρία να εξισορροπήσεις οικονομικά ανοίγματα ή εκκρεμότητες, αλλά και να κάνεις ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα, διεκδικώντας οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 8, 16, 22, 26
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Φεβρουάριος ίσως να είναι ο τυχερός σου μήνας! Και παρόλο που την πρώτη εβδομάδα του κάποια πράγματα στα οικονομικά σχέδιά σου, να μη σου βγουν έτσι όπως τα περίμενες, όμως λίγο παρακάτω οι ισορροπίες επανέρχονται! Είναι πιθανό να έχεις είτε κάποια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, την οποία ενδεχομένως δεν περίμενες, είτε κάποιες θετικές εξελίξεις, που θα νιώσεις ότι σε διευκολύνουν. Γενικά, φαίνεται πως η τύχη σου δείχνει το καλό της πρόσωπο! Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να το ρίξεις περισσότερο έξω και να κάνεις αγορές, ξοδεύοντας χρήματα σε πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα, δημιουργούν όμως ένα ευχάριστο κλίμα στην ψυχολογία σου! Το τέλος του μήνα, ίσως σου δώσει κάποιες εξελίξεις, με αισιόδοξες προοπτικές!
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 11, 14, 19, 24, 26
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου σε ωθεί να κάνεις ό,τι τρέλα σου έρχεται, τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με αποτέλεσμα να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχεις υπολογίσει… Αυτό, βεβαίως, ανεβάζει την ψυχολογία σου, όμως είναι πολύ πιθανόν στον απολογισμό σου στο τέλος του μήνα, να… ψάχνεσαι! Η κοινωνικότητά σου, σε ωθεί σε μια ζωή πιο έντονη, με αποτέλεσμα και εδώ να υπάρχει το αντίστοιχο κόστος. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ενδεχομένως να βγάλει και κάποια έκτακτα έξοδα, που μπορεί να αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ από τις 22 του μηνός αρχίζεις να μαζεύεσαι περισσότερο, τόσο από θέμα διάθεσης, όσο και εξόδων! Προσοχή προς το τέλος του μήνα, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα έξοδα, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Κάνε το κουμάντο σου!
Τυχερές ημερομηνίες: 5, 8, 14, 16, 24, 26
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σε βοηθάει να βάλεις πολύ πιο συγκεκριμένες βάσεις και να διαχειριστείς με μεγαλύτερη μεθοδικότητα τα οικονομικά σου, έτσι ώστε να σου αποδώσουν αυτά που περίμενες και επιθυμείς. Θα έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που σχεδιάζεις, αλλά είναι σημαντικό να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου και συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης, ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, που αφορούν σε οικονομικά θέματα, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξουν και αρκετές διευκολύνσεις. Το τέλος του μήνα σου δίνει μία σημαντική εκκίνηση, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα σχέδια σου, ενώ ενισχύει πολύ και την οικονομική σου κατάσταση.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 14, 19, 22, 24, 26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ένας μήνας που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ενός ανοίγματος, μια και σημαντικό ρόλο θα παίξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, τις οποίες εσύ θα οργανώσεις και θα κατευθύνεις προς το συμφέρον σου. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, που ενδεχομένως είχες ανοίξει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα επανέρχονται με νέα δεδομένα και νέες προοπτικές, ανοίγοντας έναν καινούργιο διαπραγματευτικό κύκλο στα οικονομικά θέματα σου, που όμως καλείσαι να διαχειριστείς με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και προσοχή. Η Νέα Σελήνη του μήνα πολύ πιθανόν να σου δώσει τη δυνατότητα ευκαιριών σε σχέση με οικονομικά θέματα, που οφείλεις να αξιοποιήσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 8, 11, 24, 26
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετές εξελίξεις στα οικονομικά σου επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος, ξεκινώντας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, που πολύ πιθανόν έκτακτα έξοδα να σε προβληματίσουν. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα βρεις λύσεις και ενδεχομένως να κάνεις και κάποια καινούρια, ενδιαφέροντα ανοίγματα ή να έχεις αισιόδοξες εξελίξεις σε θέματα, που έχεις ήδη δρομολογήσει. Ωστόσο, επειδή θα έχεις μια τάση για σπατάλες το διάστημα αυτό, φρόντισε να είσαι τουλάχιστον συνεπής με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην αφήνεις ανοίγματα για παρακάτω. Προς το τέλος του μήνα, πολύ πιθανόν να νιώσεις ζορισμένος, από την άλλη όμως ανοίγει ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων κύκλος συζητήσεων, που σου δίνει τη δυνατότητα θετικών εξελίξεων στα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 8, 14, 18, 19
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ενεργοποιεί τις ανησυχίες και τα άγχη σου, όμως να θυμάσαι πως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του! Δεν είναι απίθανο οι λύσεις να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις και να διευκολύνουν αισθητά την καθημερινότητά σου και το πορτοφόλι σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να σου προσφέρει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά και σημαντικά ξεκινήματα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην κατεύθυνση που θέλεις. Μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 23 του μηνός, γιατί μπορεί να δεις να αναβάλλονται ή να ματαιώνονται κάποια σχέδιά σου. Καλό είναι να έχεις προνοήσει για εναλλακτικά σενάρια.
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 5, 8, 11, 24, 26
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2015 11:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι