blank
 
blank

Ζώδια και χρήμα τον Ιανουάριο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ζώδια και χρήμα τον Ιανουάριο του 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Ιανουάριο του 2016

ΚΡΙΟΣ
Μην απορήσεις αν δεις ξεχασμένες οικονομικές εκκρεμότητες να σου χτυπούν την πόρτα, κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ενώ η δική σου διάθεση είναι να τρέξεις να καλύψεις τα τρέχοντα! Γενικώς, ο Ιανουάριος προβλέπεται ζόρικος από πολλές απόψεις (περισσότερο στις πρώτες δέκα ημέρες του. Ο Άρης περνά στον Σκορπιό, βγάζοντάς σου και έκτακτα έξοδα, ενώ η Νέα Σελήνη φέρνει τα πάνω κάτω στα εργασιακά σου. Ωστόσο, λίγο παρακάτω αποζημιώνεσαι επαρκώς, κερδίζοντας το χαμένο έδαφος!
 
Ο ανάδρομος Ερμής σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς ή να οργανώσεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά θέματα, που είτε δεν σου βγήκαν το προηγούμενο διάστημα, είτε δεν βρήκες τα κατάλληλα πρόσωπα να τα υποστηρίξουν! Γενικά πάντως, για καλό και για κακό, περιόρισε την καταναλωτική σου τάση, γιατί μπορεί το πορτοφόλι σου μπορεί να αδειάσει πριν καλά-καλά το καταλάβεις!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 12, 14, 15, 16, 17, 18, 25
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ζορίζεσαι οικονομικά είτε όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι που επιθυμείς πολύ, είτε όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Και μάλλον ο μήνας αυτός δημιουργεί εμπόδια και στις δύο περιπτώσεις! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να ξοδέψεις χωρίς να υπολογίζεις και ξαφνικά να συνειδητοποιήσεις πως το πορτοφόλι σου έχει αδειάσει εντελώς… Βεβαίως, ως Ταύρος που είσαι, πάντα θα έχεις και κάποιες δικλίδες ασφαλείας για ώρα ανάγκης!
 
Πάντως, μετά το πρώτο δεκαήμερο όλο και κάποια έκτακτα έσοδα μπορεί να έρθουν σαν σανίδα σωτηρίας ή ακόμα και κάποια χρήματα που είχες δανείσει μπορεί να σου επιστραφούν χωρίς να το περιμένεις! Και βεβαίως, το δώρο του ανάδρομου Ερμή είναι το όφελος που θα έχεις από οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι μπορούσες να φανταστείς!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 13, 14, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 23, 30
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο πρώτος μήνας του χρόνου σου δημιουργεί έναν πονοκέφαλο στα οικονομικά σου, κυρίως σε σχέση με τις υποχρεώσεις σου απέναντι σε τράπεζες, εφορίες, δάνεια κ.λπ., που είτε σε καθυστερούν, είτε τους… καθυστερείς! Παράλληλα, προκύπτουν κι απρόοπτα έξοδα και λογαριασμοί, που δεν συνθέτουν και το καλύτερο κλίμα αρχές του χρόνου! Πρόσεξε και μια διαφωνία με συνεργάτες ή συνεταίρους για οικονομικά θέματα, γιατί μέσα στο όλο δύσκολο κλίμα, αυτό μπορεί να είναι το… κερασάκι στην τούρτα!
 
Τα πράγματα πάντως καλυτερεύουν μετά τις 10 του μηνός, που αρχίζεις να βλέπεις πιο… άσπρες μέρες, τόσο στην ψυχολογία όσο και στην τσέπη σου! Ο κυβερνήτης σου Ερμής, σε βοηθά να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, να διαπραγματευτείς σε ένα καλύτερο κλίμα τα οικονομικά σου θέματά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος από τις συμφωνίες σου!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 12, 13, 14, 15, 16, 17, 23
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην παραξενευτείς αν ανακαλύψεις πως άλλα έχεις συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα με τους συνεργάτες σου, και άλλα τελικά γίνονται! Κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με την Νέα Σελήνη απέναντί σου, πολύ πιθανόν να νοιώσεις πως όλα βρίσκονται στον αέρα, χωρίς να σου δίνουν σημεία για να στηριχτείς! Το σημαντικό είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί λίγο παρακάτω, γύρω στις 15 του μηνός, θα μπορέσεις όχι μόνο να επαναφέρεις τις ισορροπίες, αλλά και να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό! Ίσως να επανέλθει μια συζήτηση ή μια επαγγελματική πρόταση, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς σημαντικά. Ίσως η κατάληξη μιας διαπραγμάτευσης, να έχει ικανοποιητικό οικονομικό όφελος!
 
Σημαντική συμπαράσταση και βοήθεια δέχεσαι από τον Ήλιο, που στις 20 του μηνός περνά στον Υδροχόο και σου δίνει τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι ή τις οικονομικές ενισχύσεις, που σε ξαλαφρώνουν σημαντικά! Βεβαίως, γύρω στις 18 η καταναλωτική σου διάθεση χτυπάει κόκκινο! Προσοχή τις σπατάλες, κυρίως αυτές που βασίζονται στο συναίσθημα και την παρόρμησή σου…
 
Τυχερές ημερομηνίες: 12, 13, 14, 15, 18, 23, 24
 
ΛΕΩΝ
Ό,τι κι αν έχεις κατά νου, ό,τι κι αν σχεδιάζεις, να ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη! Ο Γενάρης έρχεται με απειλητικές διαθέσεις και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, να σου βγάλει θέματα, εκκρεμότητες και προβλήματα, που θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον σου! Μιλάμε κυρίως για την εργασιακή σου ζωή, που παρουσιάζει μια ασάφεια… Η συνεννόηση γίνεται πιο δύσκολη, ενώ και η παραπάνω δουλειά που προκύπτει, αρκούν για να σε αποσυντονίσουν!
 
Βεβαίως, και στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, πιθανόν να βγεις από την προγραμματισμένη σου ροή, με κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις! Παράλληλα, οικονομικές διεκδικήσεις ή ασυμφωνίες διανθίζουν το μενού των ημερών, προσθέτοντας και κανέναν… τσακωμό, για απεριτίφ!
 
Ωστόσο, γύρω στις 15 όλα αυτά διαφοροποιούνται, βελτιώνοντας το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο και ενισχύοντας τα οικονομικά σου με κάποια έκτακτα έσοδα, ίσως και από τυχερά παιχνίδια… Πάντως, επειδή γενικά ο μήνας είναι απρόβλεπτος στα οικονομικά, καλό θα είναι να ξεχάσεις τις αγορές και τα ανοίγματα!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο που το γενικότερο κλίμα του μήνα, έχει αρκετά υποστηρικτικό χαρακτήρα απέναντί σου, το πρώτο δεκαήμερο αναγκάζεσαι να βρεις τρόπους για να καλύψεις κάποια έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με το σπίτι σου ή γενικά την ακίνητη περιουσία! Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία, δίνοντάς σου την δυνατότητα να επανεξετάσεις επαγγελματικά ζητήματα, που ενδεχομένως δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, μπορείς να τα βάλεις σε μια νέα κατεύθυνση με περισσότερες προοπτικές επιτυχίας!
 
Αλλά και γύρω στις 15 του μηνός, οι εξελίξεις φαίνεται να δικαιώνουν τις μέχρι τώρα προσπάθειές σου και φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά! Ίσως τώρα η αρχή μιας νέας συνεργασίας να είναι αυτό που χρειαζόσουν για να πας παρακάτω… Ωστόσο, εξέτασε λεπτομερώς οτιδήποτε προκύπτει τώρα, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται…
 
Τυχερές ημερομηνίες: 13, 14, 15, 18, 19, 23, 26, 27
 
ZΥΓΟΣ
Η καταναλωτική σου διάθεση μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε… μανία με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό, και να αρχίσεις να ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Παράλληλα, μπορεί να ‘‘σκάσουν’’ και έκτακτα έξοδα, λογαριασμοί, υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες, που σε κάνουν να τρέχεις και να μην φτάνεις… Γι’ αυτό, μην αφήσεις να σε παρασύρει η διάθεσή σου, αλλά κράτησε ένα μέτρο γιατί θα σου χρειαστεί! Γενικότερα, επειδή και η Νέα Σελήνη στο Αιγόκερω δεν έρχεται και με τις καλύτερες διαθέσεις απέναντί σου, βγάζοντας μια καθυστέρηση και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, κράτησε ένα μέτρο σε όλα! Μην ξεχνάς πως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται ανάμεσα στις ‘‘δαγκάνες’’ του Ποσειδώνα και του Κρόνου, χωρίς να μπορεί να σου προσφέρει ένα προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας!
 
Βεβαίως, γύρω στις 13 του μηνός, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει ξαφνικές λύσεις ή επαφές που θα σου ανοίξουν νέους, ενθαρρυντικούς ορίζοντες! Όμως, αυτό που σου προσφέρει πραγματική στήριξη είναι η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20 του μήνα, που σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας νέας αφετηρίας στις υποθέσεις σου!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 2, 13, 14, 15, 19, 20, 24, 25, 29
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα για μια επανεκκίνηση, για ένα… restart, στο οποίο όμως αναλαμβάνεις εσύ τον κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις του παιχνιδιού! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου, αποκαλύπτει όλη εκείνη την δυναμική σου, που σε θέλει να πρωτοστατείς στις εξελίξεις, να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και να κινείς τα νήματα των εξελίξεων στην επαγγελματική σου ζωή, όπως εσύ θέλεις! Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην πρώτη γραμμή, κυρίως για ό,τι μπορεί να προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν και κάποιες προτάσεις από το παρελθόν, προκειμένου να δρομολογηθούν.
 
Βέβαια, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ένα ζόρισμα μπορεί να υπάρξει στα οικονομικά σου. Κάτι που μπορεί να μην υπολόγισες σωστά, κάποια έκτακτα έξοδα, όλα πιέζουν ασφυκτικά για λύσεις, που προς το παρόν μπορεί να μην είσαι σε θέση να δώσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται γύρω στις 13 του μηνός να σου δοθούν με ξαφνικό τρόπο, εναλλακτικές ή βοήθειες, που σε ξελασπώνουν! Γενικότερα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου σου προσφέρει λύσεις και εξυπηρετήσεις, ενώ θα μπορέσεις να έρθεις πολύ κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η Πανσέληνος του μήνα πιθανόν να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κι έναν στόχο της επαγγελματικής σου ζωής, για τον οποίο έχεις δουλέψει πολύ!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 3, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26, 31
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιανουάριος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο, συχνά δημιουργώντας έναν εκνευρισμό, αυξάνοντας την ανασφάλειά σου! Αυτό αφορά κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς η Νέα Σελήνη καλλιεργεί ένα έδαφος δυσκολιών, με εκκρεμότητες του παρελθόντος ή με έκτακτα έξοδα, στα οποία καλείσαι να ανταποκριθείς άμεσα!
 
Ωστόσο, από τις 12 του μήνα και μετά, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, φαίνεται πως δέχεσαι κάποιες έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, που σε ανανεώνουν σημαντικά. Γενικότερα, από τις 12 και μετά, το σκηνικό μπορεί να σου επαναφέρει και επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος, μέσα όμως από καινούργια δεδομένα και νέες προοπτικές! Μπορείς να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό τον μήνα αυτόν στην επαγγελματική σου ζωή, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αρκεί να έχεις μεθοδεύσει σωστά τις κινήσεις σου. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20, έρχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία σου και να σε διευκολύνει σημαντικά, με τις ενισχύσεις που σου προσφέρει!
 
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 23
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια φορτισμένη εποχή, γεμάτη απαιτήσεις, ενώ οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου περνούν σε πρώτη προτεραιότητα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κάνεις επιτέλους τα ξεκινήματα που σχεδιάζεις και που μπορεί να μην είναι εύκολα, καθώς χρειάζεται επιμονή, υπομονή και σωστός σχεδιασμός, για να μπορέσουν να αναπτυχθούν! Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, για να σου δώσει την δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς αρκετά. Όμως, τα καλύτερα αρχίζουν από τις 12 του μήνα και μετά. Τόσο το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δια, όσο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε βοηθούν να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, ενώ θα δεις και τους καρπούς των κόπων που κατέβαλες το προηγούμενο διάστημα.
 
Από τις 23 και μετά, το πέρασμα και της Αφροδίτης στην δική σου ζωδιακή περιοχή, είναι μια υπόσχεση για βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ενώ διευκολύνει και τη διαχείριση των υποθέσεών σου. Πάντως, μια προσοχή στα οικονομικά σου δεν βλάπτει, καθώς αυτός ο τομέας μπορεί να σε ζορίσει. Ωστόσο, με το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο μπορείς και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να διαπραγματευτείς καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 23, 24, 25
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα στις φιλοδοξίες και στα σχέδιά σου. Ίσως κάποια πρόσωπα από τον επαγγελματικό σου χώρο, να λειτουργήσουν περισσότερο ανταγωνιστικά απέναντί σου ή αντίστοιχα, αυτό να συμβεί από τη δική σου πλευρά, γεγονός που δεν θα διευκολύνει τις εξελίξεις… Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις το διάστημα αυτό, είναι να κινηθείς με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους. Και φυσικά, να αποφύγεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θα σε βοηθήσουν.
 
Βέβαια, υπάρχει και ένα παρασκήνιο, που δεν θα λέγαμε πως λειτουργεί με ιδιαίτερα φιλικές διαθέσεις απέναντί σου στον κύκλο αυτόν… Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, εστιάζει κι αυτή στα επαγγελματικά σου θέματα και πολύ πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις! Ομολογουμένως είναι μια περίεργη εποχή για όλους και χρειάζεται διπλωματικούς χειρισμούς, για να αποφύγεις τις κακοτοπιές!
 
Από τις 12 και μετά όμως, το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει και να δημιουργούνται οι συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς καλύτερα, αλλά και να έχεις τις κατάλληλες βοήθειες, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Και φυσικά, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου αλλάζει τελείως το κλίμα και σε βάζει σε μια πολύ καλύτερη περίοδο, μέσα από την οποία θα διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα και θα προωθήσεις τις επιδιώξεις σου με μεγαλύτερη ευκολία! Στα οικονομικά σου, από τις 12 και μετά υπάρχει το ενδεχόμενο μιας έκτακτης υποστήριξης και αύξηση της ρευστότητάς σου.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 23, 24, 26, 29
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ένα χέρι βοηθείας, που σου δίνεται για να πας ένα βήμα παραπέρα στους σχεδιασμούς σου, ενώ σε βοηθά να ξεπερνάς πιο εύκολα τυχόν δυσκολίες ή αναποδιές. Όμως, και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έχει έναν άκρως υποστηρικτικό χαρακτήρα απέναντί σου. Σε βοηθά να οργανωθείς πολύ καλύτερα, για να διεκδικήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, αλλά και να δεχτείς την υποστήριξη των κατάλληλων προσώπων, για να κάνεις τα σωστά βήματα κι επιλογές.
 
Ωστόσο, ο κύκλος αυτός μπορεί να βγάλει έκτακτα οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε βρουν απροετοίμαστο και να σε αγχώνουν! Γι’ αυτό, φρόντισε να είσαι εγκρατής στις οικονομικές σου κινήσεις! Ενδεχομένως να υπάρξει και μια μεταβολή ή αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από την οποία επηρεάζεσαι έμμεσα κι εσύ, οπότε… μέτρο και σύνεση παντού!
 
Ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να επαναφέρεις συζητήσεις που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα μπορείς είτε να τις ξαναδείς πιο λεπτομερώς, είτε να επαναδιαπραγματευτείς με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις.
 
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 31
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-01-2016 18:39:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι