Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις του Αυγούστου 2014. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

 
Οι αστρολογικές όψεις του Αυγούστου 2014. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η αστρολογία τον Αύγουστο του 2014

Η αστρολογία τον Αύγουστο και προβλέψεις από την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ο Αύγουστος ξεκινάει δυναμικά και σας χαρίζει αυξημένη αισιοδοξία για να βάλετε πλώρη στα όνειρα σας, τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας.
 
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο, ο Ερμής από το ξεκίνημα του μήνα εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα παραμένοντας εκεί μέχρι τις 15 Αυγούστου και θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε την ζωή σας, κάνοντας πάνω απ’ όλα τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά από τα λάθη σας και να απαλλαγείτε από αρκετές σχέσεις που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας δώσουν.
 
Από τις 12 του μήνα και μετά με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα έχετε και την όρεξη αλλά και την δύναμη, να διώξετε οτιδήποτε σας βαραίνει από πάνω σας. Ευκαιρία είναι λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε και να περάσετε στην δράση, ιδιαίτερα τρεις μέρες αργότερα που και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα επισκεφτεί την Παρθένο και θα παραμερίσει αισθητά τους σκοπέλους στις επικοινωνίες σας.
 
Το ίδιο διάστημα, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί για τα αισθηματικά σας μία νέα εποχή, όπου οι δυσκολίες που υπήρχαν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα αποκατασταθούν πλήρως. Ωστόσο αυτό το μήνα αυτό που πρέπει να προσέξετε ίσως λίγο περισσότερο είναι οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 10, στον Υδροχόο και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου ο κίνδυνος των αιφνίδιων ανατροπών στα σχέδιά σας είναι ορατός.
 
Αντιθέτως, στις 25, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δοθούν ευκαιρίες όχι μόνο για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας, αλλά και για να επεκταθεί η δραστηριότητα σας. Για να παρακολουθείτε όλες τις όψεις με αναλυτικές προβλέψεις, κάντε κλικ στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Αστρολογικές όψεις Αυγούστου 2014

1/8 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα: Ευνοούνται τα επαγγελματικά και η κοινωνική σας ζωή. Αδράξετε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.
 
1/8 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Έντονα συναισθηματική ημέρα καθώς θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες κρύβουν παγίδες.
 
1/8 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Καλή ημέρα για να τονώσετε την επικοινωνία με τον αισθηματικό σας δεσμό.
 
2/8 – Ο Άρης σε τετράγωνο με το Δία (+/- 7 ημέρες): Η ενέργεια και οι αντοχές σας θα κάνουν τη διαφορά. Αποφύγετε διαπληκτισμούς, ακόμη και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
 
2/8 – Ο Ερμής σε σύνοδο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Απαιτείται προσοχή σε συνεργασίες και επαγγελματικά ξεκινήματα.
 
3/8 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί η νευρικότητα και η απροσεξία μπορούν να διαλύσουν πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε επίσης το παρασκήνιο!
 
5/8 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία (1 ημέρα): Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας.
 
6/8 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Η ημέρα φέρνει νέα σχέδια και σας φέρνει στο προσκήνιο. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και παλέψτε με όλο σας το είναι, για να τους πραγματοποιήσετε. Στο τέλος θα ανταμειφτείτε.
 
7/8 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Σας δίνεται η απαραίτητη σωματική και ψυχική αντοχή για να πετύχετε σημαντικούς οικονομικούς στόχους και να χειριστείτε περίπλοκες καταστάσεις.
 
8/8 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Ευνοούνται δυναμικές συζητήσεις και αποφάσεις. Τα σχέδια σας σήμερα ριζώνουν!
 
9/8 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Η αναγέννηση και η αναμόρφωση είναι πολύ κοντά σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια είναι ορατά! Ο λόγος σας σήμερα, είναι το βασικό σας όπλο.
 
9/8 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Η ημέρα οδηγεί τα συναισθήματα στα άκρα, φέρνει κούραση και διάθεση για απομόνωση.
 
10/8 – Πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου: Τα πράγματα σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περιμένετε. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις και μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες ενέργειες.
 
12/8 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα: Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα δώσει πνοή στην συναισθηματική σας ζωή. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή παιδιά βελτιώνονται και τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται.
 
15/8 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου: Τώρα θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από φοβίες και ανασφάλειες τους παρελθόντος, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε κατάματα.
 
17/8 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Ουτοπία στην συναισθηματική ζωή.
 
18/8 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Κυριαρχεί αναστάτωση σε επαγγελματικό επίπεδο και αν δεν μείνετε ψύχραιμοι, θα δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα.
 
19/8 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Η ημέρα θα φέρει αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας, που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας ανησυχήσουν.
 
21/8 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Η ημέρα σας καλεί να υιοθετήσετε ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες, και να τις εκφράσετε ανοιχτά.
 
23/8 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου: Επικοινωνία και έκφραση τονίζονται σήμερα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν στην προώθηση των ιδεών και σχεδίων σας.
 
25/8 – Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου: Όποιες αποφάσεις πάρετε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, θα καθορίσουν και την μελλοντική πορεία της καριέρας σας.
 
25/8 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
25/8 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Αισθηματικές και συναισθηματικές σχέσεις είναι στα πάνω τους. Μπορείτε να πάρετε την απόφαση της δέσμευσης και να αλλάξετε προς το καλύτερο το μέλλον σας.
 
25/8 – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Μέρα που κρύβει παρεξηγήσεις, αλλά και λάθη ή εξαπατήσεις.
 
26/8 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Πολύ προσοχή χρειάζεται καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με φιλικό σας πρόσωπο ή πολύτιμο συνεργάτη.
 
27/8 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Αποφύγετε εμπλοκές σε θολές καταστάσεις, που δεν σας αφορούν άμεσα.
 
29/8 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Αρκετό άγχος και απρόσμενα συμβάντα στα επαγγελματικά σας.
 
Η αστρολογία τον Αύγουστο και προβλέψεις από την ταρωμάντη Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2014 00:00:00