Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

 
Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Η αστρολογία τον Μάιο του 2016

Ο φετινός Μάιος, με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9 και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 24, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις αλλά και οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να εξωτερικεύσετε τη ρομαντική σας διάθεση. Οι πιθανότητες μεγάλου ενδιαφέροντος για έναν νέο σύντροφο ή την αύξηση του ρομαντισμού σε μία υπάρχουσα σχέση είναι μεγάλες.

Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22 θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επισκευές μέσα στο σπίτι, αλλά και δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν σχετικά με αυτό. Προσοχή σε ατυχήματα με φωτιά, όπως και στην χρήση εργαλείων!

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη και το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα είναι να επιτρέψετε στο πάθος να σας χαρίσει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφο και την οικογένειά σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι αυστηρό και ενίοτε καταπιεστικό!

Στις 24 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους τολμήστε πιο έντονη δραστηριότητα σε θέματα καριέρας, αποφεύγοντας βιαστικές ενέργειες και πεισματικές συμπεριφορές. Είναι κατάλληλη εποχή για να θέσετε τις βάσεις νέων καταστάσεων και τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από εσάς και μόνο.

Τέλος, στις 27 που ο Άρης θα επιστρέψει στον Σκορπιό θα έχετε τη δυνατότητα να απελευθερωθείτε από αυτό που ονομάζουμε καθημερινή ρουτίνα και να εστιάσετε σε πράγματα που αφορούν το σήμερα, χωρίς επιπολαιότητες που στο μέλλον πιθανόν να σας βλάψουν.

Για να παρακολουθείτε όλες τις όψεις με αναλυτικές προβλέψεις, κάντε κλικ στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Αστρολογικές όψεις Μαΐου 2016

2/5 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο (1 ημέρα): Αποφύγετε σήμερα τη συμμετοχή σε ανούσιες συζητήσεις και σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Θα σας κουράσουν ψυχικά!

3/5 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (+/- 1 ημέρα): Δουλέψτε σήμερα όσο γίνεται πιο σκληρά, για να βελτιώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα όσο περισσότερο μπορείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

4/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο (1 ημέρα): Σεβαστείτε σήμερα τις ανάγκες των άλλων και μην τα φιλτράρετε όλα κάτω από το πρίσμα της τετράγωνης λογικής. Η καρδιά με το μυαλό είναι αλληλένδετα!

6/5 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου: Εκφραστείτε ανοιχτά στο πρόσωπο της καρδιάς σας και μην περιμένετε να καταλάβει από μόνο του τις προθέσεις σας.

7/5 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Το νου σας στο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σας. Εύνοια στα επαγγελματικά!

9/5 – Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο της Παρθένου: Καλή ημέρα για διευθέτηση εκκρεμοτήτων, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

10/5 –Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Οργανώστε το χρόνο σας καλύτερα, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας, που αυτές τις μέρες ευνοούνται.

11/5 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Ελέγξτε σήμερα το άγχος που νιώθετε, γιατί πολύ πιθανό να εκδηλώσετε επιθετικότητα χωρίς να το θέλετε!

12/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη (1 ημέρα): Εύκολες θα είναι οι μετακινήσεις και τα προγράμματα σας απόψε. Ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι τα πράγματα για τα επιχειρηματικά σας σχέδια και ιδιαίτερα γι’ αυτά που σχετίζονται με το εξωτερικό.

13/5 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη (+/- 2 ημέρες): Ένα οικογενειακό σας θέμα ζητά την επίλυσή του και με την βοήθεια των δικών σας θα φέρετε την ισορροπία σε διαταραγμένες σχέσεις.

14/5 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας χτυπάει την πόρτα!!! Όμορφες καταστάσεις στα αισθηματικά σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

15/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Ευνοούνται οι επαφές αισθηματικού χαρακτήρα, καθώς και οι συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

16/5 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Δυνατή ημέρα. Μπορείτε να προχωρήσετε σε καλές αγορές και οικονομικές επενδύσεις.

20/5 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων: Επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και αισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα.

22/5 – Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ταύρου: Νέα κίνητρα, όνειρα και ασχολίες συντροφεύουν σήμερα τη μέρα σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και μην σκέφτεστε τις συνέπειες.

22/5 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη: Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε κακόβουλες κριτικές και μην αξιώνετε περισσότερο από όσο πρέπει ορισμένα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

22/5 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Άρη (+/-1 ημέρα): Προσέξτε τις κινήσεις σας σε σχέση με άτομα που μπήκαν στη ζωή σας πρόσφατα.

24/5 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων: Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να εξομαλύνετε τις διαφορές που υπάρχουν στις σχέσεις σας και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο!

25/5 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Προγραμματίστε πολύ καλά τις κινήσεις σας, γιατί χωρίς σχέδια δεν πρόκειται να υπάρξουν αποτελέσματα.

26/5 – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Μην αναθέσετε σημαντικές εργασίες σε άτομα που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία τους. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης!

27/5 – Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού: Σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Μία εκδρομή ή μία μακρινή βόλτα θα ξυπνήσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας χαλαρώσει αρκετά.

29/5 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Κρόνο (1 ημέρα): Προσαρμοστείτε εύκολα σήμερα στις νέες συνθήκες μετά τις εντάσεις που θα προκύψουν με κάποιους από τους συναδέλφους σας, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

31/5 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Απευθυνθείτε σήμερα στη διαίσθησή σας για να ξεπεράσετε τους προβληματισμούς σας και αυτή με την σειρά της θα σας δώσει τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2016 10:37:00