Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου 2015. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

 
Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου 2015. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Η αστρολογία τον Νοέμβριο του 2015

Ιδανικός μήνας ο Νοέμβριος για να κόψετε κακές συνήθειες ή να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθετε ότι δεν σας ωφελούν. Βέβαια, όλα αυτά δε θα γίνουν δια μαγείας, αλλά με αρκετή ένταση, αφού το ξεκίνημά του, με την Αφροδίτη μέχρι τις 9 και τον Άρη μέχρι τις 12 στην Παρθένο,φέρνει συγκρούσεις, ακραίο ανταγωνισμό και ανάγκη για δύναμη και εξουσία.
 
Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα κληθείτε να επιλύσετε τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Γενικά, αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατό. Βέβαια, για να πετύχετε τις επιθυμητές λύσεις, χρειάζεται να κάνετε τα πάντα για να καταλαγιάσει η ένταση και να καταφύγετε σε ήρεμες και λογικές συζητήσεις. Επίσης, πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό και να αποδέχεστε ό,τι νέο έρχεται τώρα στη ζωή σας!
 
Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ζυγό, από τις 9 και μετά, το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει ανάλαφρους και αισιόδοξους και τα έντονα ερωτικά πάθη θα καταλαγιάσουν. Νέες ιδέες, προτάσεις και γνωριμίες θα σας ανοίξουν ορίζοντες και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε συνεργάτες και τακτικές, ώστε να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.
 
Από τις 20 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη, αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, απαιτήστε το! Αν όχι, σκεφτείτε και δοκιμάστε! Όπως και να έχει όμως, στον επαγγελματικό τομέα, προμηνύονται αλλαγές, που θα σας ικανοποιήσουν τόσο ηθικά όσο και υλικά. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχετε θετικές εξελίξεις, και μάλιστα αναπάντεχες, που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό και τα τελευταία Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου θα ζήσετε σε ένα πολύχρωμο και ρομαντικό σκηνικό. Γεγονός που θα έρθει να επισφραγίσει και η Πανσέληνος του μήνα στους Διδύμους, στις 26, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά με τους οικείους σας και θα τονίσει την ανάγκη για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Αστρολογικές όψεις Νοεμβρίου 2015

1/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
 
2/11 – Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό: Ο Ερμής επιταχύνει τους καθημερινούς ρυθμούς, με αυξημένες κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.
 
3/11 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Μείνετε μακριά από υπερβολές κάθε τύπου! Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εις βάρος σας εν ριπή οφθαλμού.
 
4/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Δημιουργικές ασχολίες ή και ένας έρωτας, θα σας ανανεώσουν!
 
5/11 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα θα σας πιέσουν έντονα σήμερα και θα σας προβληματίσουν.
 
6/11 - Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα ή να τολμήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.
 
8/11 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Ζυγό: Από σήμερα και στο εξής μπορείτε να αναζητήσετε αποτελεσματικά εμπειρίες, που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα.
 
10/11 – O Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ιδανική μέρα για να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους που αφορούν και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική σας ζωή.
 
11/11 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού: Η μέρα προμηνύει ένταση, με αφορμή ένα ερωτικό ή επαγγελματικό ζήτημα.
 
11/11 – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (+/- 1 ημέρα): Να περιμένετε μεγάλες και όμορφες αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα.
 
12/11 – Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ζυγό: Οι συναλλαγές θα παρουσιάσουν πρόβλημα και καθυστερήσεις.
 
13/11 – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Σταθεροποιήτε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Η οικονομική σας κατάσταση έρχεται σε πρώτο πλάνο.
 
13/11 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Μία σημαντική ευκαιρία έρχεται στο δρόμο σας. 
 
16/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία (1 ημέρα): Η ημέρα θα φέρει υπερένταση και κούραση, ενώ παράλληλα θα απειλήσει την υγεία και τα νεύρα σας.
 
17/11 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με το Ερμή (+/- 1 ημέρα): Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σπουδές και τις επικερδείς συμφωνίες.
 
18/11 – Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων: Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας φέρει την ολοκλήρωση που έχετε ανάγκη.
 
19/11 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή (1 ημέρα): Η μέρα θα προκαλέσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.
 
20/11 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη: Ερευνήστε, μάθετε λεπτομέρειες, αλλά αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις και υπογραφές.
 
21/11 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Τα γεγονότα της ημέρας είναι ασυνήθιστα και πρέπει να είστε πολύ διπλωματικοί, για να μην υπάρξουν χωρισμοί και λύσιμο συμφωνιών.
 
22/11 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Τοξότη (+/- 1 ημέρα): Η μέρα θα φέρει ευκαιρίες για ταξίδια και ερωτικές εμπειρίες.
 
24/11 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Οι εντάσεις σήμερα εναλλάσσονται με ζεστές αγκαλιές και έντονους διαξιφισμούς.
 
24/11 – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Η μέρα στρώνει το έδαφος για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επικερδείς συμφωνίες.
 
25/11 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, εξάγωνο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσοχή σε νέα ξεκινήματα.
 
26/11 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων: Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες και τα καινούργια ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
 
26/11 – Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πολύ προσοχή! Εξαπατήσεις και θολωμένη κρίση δημιουργούν σκηνικό απογοήτευσης.
 
27/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη (1 ημέρα): Ημέρα που μπορείτε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.
 
28/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Θετικές εξελίξεις στην πορεία των επαγγελματικών σας.
 
29/11 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.
 
30/11 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Αποφύγετε συζητήσεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, από τους οποίους περιμένετε βοήθεια.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2015 17:25:00