blank
 
blank

Αστρολογικό ημερολόγιο Απριλίου 2021

 
Αστρολογικό ημερολόγιο Απριλίου 2021
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αστρολογικό ημερολόγιο με τις πλανητικές όψεις του Απριλίου 2021. Προγραμματίστε τα σχέδια σας με βάση τις διελεύσεις πλανητών του μήνα, για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου και πως μας επηρεάζουν.

01 Απριλίου Η Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Ασχοληθείτε με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση των στόχων σας.

02 Απριλίου Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ψάξτε σε βάθος τα θέματα για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα. Ασχοληθείτε με σχέδια που θα σας βοηθήσουν στην επίλυση μακροπρόθεσμων προβλημάτων.

03 Απριλίου Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό

Αναλάβετε δράση με ιδέες και σχέδια που επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις και θετικοί στα επαγγελματικά σας τις επόμενες εβδομάδες.

05 Απριλίου Η Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ερμή στον Κριό

Ανοιχτείτε επικοινωνιακά και εκφράστε ελεύθερα τον εαυτό σας και τις ιδέες σας.

06 Απριλίου Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με Άρη στους Δίδυμους

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια σας και εμπνευστείτε. Επικοινωνήστε με άλλους και απολαύστε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

07 Απριλίου Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο

Αναζητήστε την ευκαιρία να επεκτείνετε με κάποιο τρόπο τις δράσεις σας ή να αποκτήσετε μια νέα εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας.

08 Απριλίου Η Σελήνη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Εργαστείτε σε κάτι νέο και διαφορετικό και ακολουθήστε μια μη συμβατική προσέγγιση.

09 Απριλίου Ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Μπορεί να μας χαρακτηρίσει μια έλλειψη ενέργειας και κινήτρων. Ίσως να θέλετε να φανείτε χρήσιμοι, αλλά πιθανόν οι άλλοι να εκμεταλλευτούν την καλή θέληση σας. Βεβαιωθείτε για τα συναισθήματα των άλλων, πριν ανοιχτείτε.

10 Απριλίου Ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης είναι ισχυρή και θα συμβάλλει να δείτε τις λεπτομέρειες για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Συγκεντρώστε πληροφορίες ή λάβετε τις συμβουλές που χρειάζεστε.

10 Απριλίου Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με Δία στον Υδροχόο

Οι σχέσεις και κάποιες διασυνδέσεις θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Απολαύστε χρόνο με άλλους και να συναντήστε νέους ανθρώπους. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο τυχεροί.

11 Απριλίου Η Νέα Σελήνη στον Κριό

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στη ζωή σας ή μια νέα επιχείρηση. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό και νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες.

11 Απριλίου H Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ενδεχομένως να νιώσετε ότι κάποιοι θέλουν να ασκήσουν δύναμη και έλεγχο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και σε υποσυνείδητα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μην απογοητευτείτε από τέτοιου είδους δυσκολίες.

12 Απριλίου Η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Κριό

Μπορείτε να έχετε εξαιρετικές συνθήκες στη σχέση με το ταίρι σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άλλους.

13 Απριλίου Ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με Άρη στους Διδύμους

Έχετε άφθονη ενέργεια, οπότε χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό.

14 Απριλίου Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο

Δίνετε υποστηρικτική ενέργεια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας τις επόμενες εβδομάδες. Θα κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε τη σταθερότητα στη ζωή σας, ενώ θα είστε επικεντρωμένοι στις δεσμεύσεις σας.

15 Απριλίου Ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με Δία στον Υδροχόο

Ευκαιρίες για επέκταση. Μπορεί να αισθανθείτε ευεργετικοί και τυχεροί.

16 Απριλίου Ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Η ενέργεια μπορεί να είναι έντονη και ανεξέλεγκτη. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να πάρουν το πάνω χέρι και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.

17 Απριλίου Ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με Δία στον Υδροχόο

Νιώθετε καλά και αισιόδοξα και δημιουργείτε ευκαιρίες για εσάς.

17 Απριλίου Ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με Δία στον Υδροχόο

Ιδιαίτερα χαρούμενη και θετική επικοινωνία. Μεγάλα σχέδια μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή  με επιτυχή έκβαση.

17 Απριλίου Ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με Άρη στους Διδύμους

Ο ενθουσιασμός για τις ιδέες και τα σχέδιά σας μπορεί να είναι έντονος και μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για να τις κάνετε πραγματικότητα.

17 Απριλίου Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας.

18 Απριλίου ΟΉλιος στον Κριό σε σύνοδο με Ερμή στον Κριό

Μπορεί να ολοκληρώσετε κάτι που ξεκινήσατε 6-8 Απριλίου εβδομάδες νωρίτερα. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες και σχέδια τώρα.

19 Απριλίου Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο

Η ψυχική ενέργεια μπορεί να επιβραδυνθεί τις επόμενες εβδομάδες και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να καταλήξετε σε ιδέες και σχέδια. Μόλις το κάνετε, θα επιμείνετε μέχρι το τέλος, προκειμένου να υλοποιηθούν.

19 Απριλίου Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο

Προσπαθήστε  να βλέπετε τα πράγματα με τη λογική και όχι τα συναισθήματα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της σταθερότητας και της ασφάλειας και να σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

21 Απριλίου Η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο

Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο μακριά από τις ευθύνες σας ή οτιδήποτε αισθάνεστε περιοριστικό αυτή τη στιγμή.

22 Απριλίου Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο

Το απρόβλεπτο μπορεί να είναι ένα θέμα στις σχέσεις αυτή τη στιγμή και μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές γενικότερα με τα άτομα που σας περιβάλλουν στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο ανοιχτοί στη συνάντηση νέων ατόμων.

23 Απριλίου Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο

Τις επόμενες εβδομάδες, τα συναισθήματά σας ίσως να σας επηρεάσουν και μπορούν να σας παρακινήσουν να αναλάβετε δράση ή να σας εμποδίσουν να κάνετε οτιδήποτε.

24 Απριλίου Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο

Ευφυείς ιδέες με διορατικότητα μπορούν να σας έρθουν ξαφνικά και μπορεί να σκεφτείτε έξω από τα παραδοσιακά με νέες ιδέες και σχέδια.

25 Απριλίου Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Οι σχέσεις δέχονται πίεση τώρα και οι ευθύνες μπορεί να είναι υπερβολικές. Προσπαθήστε να αποκτήσετε λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις.

25 Απριλίου Ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Μπορεί να δυσκολευτείτε να εστιάσετε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και ίσως αυτό να σας προκαλέσει κάποια απογοήτευση. Κάντε στο μυαλό σας ένα διάλειμμα εάν νιώσετε ότι είναι αυτό που χρειάζεστε.

25 Απριλίου Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Ταύρο

Η επικοινωνία και η έκφραση θα είναι ευχάριστη και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε στους άλλους. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί επίσης να είναι υψηλά επίπεδα.

26 Απριλίου Η Πανσέληνος στο Σκορπιό

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια εξαιρετικά έντονη συναισθηματική ενέργεια που χρειάζεται μια θετική διέξοδο. Διαφορετικά, μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας εκτονώσει.

27 Απριλίου Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω

Τα σχέδια σας μπορούν να επιβραδυνθούν τις επόμενες εβδομάδες και αυτό σας δίνει ένα διάλειμμα για να προσαρμοστείτε σε όλα όσα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για τις νέες αλλαγές που θα υλοποιηθούν λίγο αργότερα.

28 Απριλίου Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με Δία στον Υδροχόο

Είστε σε δίλλημα ανάμεσα στο να δείξετε αυτοπειθαρχία και να κάνετε πάρα πολλά ή να τα κλωτσήσετε όλα και να χαλαρώσετε.

29 Απριλίου  Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Η επικοινωνία μπορεί να είναι ευκολότερη καθώς καταλαβαίνετε τι εννοούν οι άλλοι χωρίς να χρειάζεται να το εκφράσουν και έχετε την ικανότητα να βρίσκετε με ευκολία τρόπους έκφρασης πέρα ​​από τα λόγια.

30 Απριλίου Ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο

Αγκαλιάστε την ανεξαρτησία, την ατομικότητα και την διαφορετικότητα σας. Σπρώξτε σιγά - σιγά τον εαυτό σας έξω από αυτά που έχετε συνηθίσει έως τώρα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-03-2021 20:00:00