blank
 
blank

Αστρολογικό ημερολόγιο Ιανουαρίου 2021

 
Αστρολογικό ημερολόγιο Ιανουαρίου 2021
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αστρολογικό ημερολόγιο με τις πλανητικές όψεις του Ιανουαρίου 2021. Προγραμματίστε τα σχέδια σας με βάση τις διελεύσεις πλανητών του μήνα, για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Ιανουαρίου και πως μας επηρεάζουν.

01 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ανεπτυγμένη φαντασία και ισχυρή διαίσθηση. Εστιάστε σε δημιουργικά έργα.

02 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με Άρη στον Κριό. Κινήσεις και δράσεις υπό την επιρροή συναισθημάτων.

03 Ιανουαρίου Η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με Ήλιο στον Αιγόκερω. Αυτοεκτίμηση.

04 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έντονη ψυχική ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έρευνα σε βάθος και επίλυση προβλημάτων.

05 Ιανουαρίου Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με Δία στον Υδροχόο. Μπορεί να αισθάνεστε τυχεροί και δυνατοί. Αναζητήστε ευκαιρίες και αποκτήστε μια νέα εμπειρία.

06 Ιανουαρίου Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο. Καθυστερήσεις. Ό, τι κι αν ξεκινήσετε μπορεί να κολλήσει στην έναρξη και να επανεκκινηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

06 Ιανουαρίου Φάση τελευταίου τέταρτου της Σελήνης στον Ζυγό. Αφιερώστε χρόνο για τυχόν ξεκαθαρίσματα σχέσεων το επόμενο διάστημα.

07 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Σκορπιό σε αντίθεση με Ουρανό στον Ταύρο. Παρορμητικές συμπεριφορές και κινήσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τυχόν επαναστατικές διαθέσεις.

08 Ιανουαρίου Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο να σκέφτεστε έξω από συνήθη πλαίσια και να εργαστείτε για μελλοντικά όνειρα τις επόμενες εβδομάδες.

08 Ιανουαρίου Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Αυξημένο αίσθημα υπευθυνότητας έναντι των άλλων. Βάλετε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας τις επόμενες εβδομάδες.

08 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Συναισθήματα συμπόνιας. Εξαιρετική διαίσθηση.

08 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο. Προσέξτε την επιχειρηματολογία σας σε ό, τι και αν λέτε.

09 Ιανουαρίου Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Άρη στον Ταύρο. Υψηλή δημιουργική ενέργεια. Καλή συνεργασία με τους άλλους.

09 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο. Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.

10 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Δυναμική αντιμετώπιση των προκλήσεων. Διατηρήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο.

11 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο. Μεγαλεπήβολα σχέδια. Αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή. Μπορεί να ακούσετε θετικά νέα.

12 Ιανουαρίου Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο. Δυσκολίες στην επικοινωνία και στις αποφάσεις.

13 Ιανουαρίου Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ορίστε νέους, σημαντικούς στόχους και εργαστείτε σε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια.

13 Ιανουαρίου Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να υπάρει έλλειψη πειθαρχίας και ίσως να αισθανθείτε απογοήτευση από κάποιους περιορισμούς.

13 Ιανουαρίου Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές στις σχέσεις και στους νέους ανθρώπους.

14 Ιανουαρίου Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές και στο μέλλον, καθώς ο ενεργειακός άξονας ανοίγει περισσότερες αλλαγές στη ζωή σας.

14 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Διάθεση για ριζικές αλλαγές και αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων.

15 Ιανουαρίου Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς. Ονειροπόληση, συμπόνια, φαντασία, ισχυρή διαίσθηση.

16 Ιανουαρίου Η Σελήνη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Μπορείτε να ταιριάξετε καλά με άλλους και να θέλετε χρόνο γύρω από άλλους ανθρώπους.

17 Ιανουαρίου Ο Δίας στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Αλλάξτε τους κανόνες και τον τρόπο που ήταν πάντα τα πράγματα. Ξεφύγετε από τα παραδοσιακά και προχωρήστε προς το μέλλον με μια άλλη ματιά.

18 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με Δία στον Υδροχόο. Αναζητήστε ευκαιρίες για να διαμορφώσετε τη ζωή σας με θετικό τρόπο.

19 Ιανουαρίου Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να εργαστείτε για τη δημιουργία νέων αλλαγών στη ζωή σας.

20 Ιανουαρίου Φάση 2ου τετάρτου της Σελήνης στον Ταύρο. Κάντε κινήσεις την επόμενη εβδομάδα για να βελτιώσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια σας.

20 Ιανουαρίου Ο Άρης στον Ταύρο σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο. Η ενέργεια για αλλαγή μπορεί να είναι ισχυρή. Δοκιμάστε κάτι νέο και ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

21 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με Δία στον Υδροχόο. Έλλειψη ενέργειας. Διάθεση για χαλάρωση.

22 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Ταύρο σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πάρτε τον έλεγχο των έλεγχο των πραγμάτων. Ενεργήστε με αυτοπεποίθηση.

23 Ιανουαρίου Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με Δία στον Υδροχόο. Η αισιοδοξία μπορεί να είναι στα ύψη, αλλά χρειάζεται κάποια κατεύθυνση. Διαφορετικά, μπορεί να χαθεί.

23 Ιανουαρίου Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Βοήθεια τρίτων που έχουν την ανάγκη μας. Συναισθήματα συμπόνοιας.

23 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Κρόνο στον Αιγόκερω. Εργαστείτε για μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Επικεντρώνεστε στον στόχο σας.

24 Ιανουαρίου Η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ομιχλώδες τοπίο. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό.

25 Ιανουαρίου Η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο. Δημιουργήστε νέα σχέδια. Μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους.

26 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Τυχόν επαναστατική ενέργεια μπορεί να οδογήσει σε παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες. Σκεφτείτε προσεκτικά.

27 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μάχες εξουσίας για τη δύναμη και τον έλεγχο. Η άγνοια βλάπτει.

28 Ιανουαρίου Η Πανσέληνος στο Λέοντα. Ολοκληρώστε δημιουργικά έργα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Νιώστε με την καρδιά σας και εμπνευστείτε.

28 Ιανουαρίου Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το πάθος απογειώνεται και η οικειότητα μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις σας.

28 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο. Μια θετική προσέγγιση μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επωφελής για οτιδήποτε κάνετε. Η τύχη μπορεί να είναι στο πλευρό σας.

29 Ιανουαρίου Η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Ερμή στον Υδροχόο. Δυσκολία στην επικοινωνία. Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Δυσάρεστα νέα.

30 Ιανουαρίου Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο. Για τις επόμενες εβδομάδες, η ανήσυχη, παρορμητική και επαναστατική ενέργεια μπορεί να είναι ισχυρή. Εστιάστε σε τομείς όπου πρέπει να εργαστείτε με περισσότερη ελευθερία και σύμφωνα με αυτά που επιθυμείτε.

31 Ιανουαρίου Η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να φέρετε έναν αέρα ανανέωσης στην ζωή σας. Πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2020 15:01:00