blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Αιγόκερως

 
Ωροσκόπος Αιγόκερως
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 36
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Αιγόκερω και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Αιγόκερως - Χαρακτηριστικά

Ο Κρόνος – κυβερνήτης του ωροσκόπου Αιγόκερου – σάς προσδίδει μια εντυπωσιακή ικανότητα: μπαίνετε στην φιλοσοφική διάσταση των πραγμάτων και παράλληλα επιθυμείτε τη μοναχικότητα στις δραστηριότητές σας.

 

Η πραγματικότητα έχει πολλές όψεις για εσάς και νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε και να βιώσετε κάθε πλευρά της, με τον τρόπο που θέλετε εσείς και όχι με τον τρόπο που σας υποδεικνύουν οι άλλοι, ώστε οι ευθύνες και οι συνέπειες να ανήκουν αποκλειστικά σε σάς.

 

Η επιρροή του Κρόνου ρίχνει «τα πέπλα της μελαγχολίας» πάνω σας και ο τρόπος που σκέφτεστε συχνά επηρεάζεται από αυτήν. Βασίζετε τις ιδέες σας για μια καλύτερη τάξη πραγμάτων, πάνω στο σεβασμό που πρέπει να έχει ο ένας άνθρωπος για τον άλλον, προκειμένου να επιτευχθεί η αλληλοϋποστήριξη. Είστε κοινωνικά άτομα, όμως κατά βάθος θέλετε οι άλλοι να ακολουθούν τις δικές σας απόψεις και να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες.

 

Η έμφυτη επιφυλακτικότητά σας σε συνδυασμό με την μοναχικότητα και τη λιγομίλητη διάθεσή, δίνει την εντύπωση στους γύρω σας, ότι δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου ή ότι είστε ακατάδεκτοι. Κάτι, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Διαθέτετε μεγάλη δύναμη συγκέντρωσης στους στόχους και τα σχέδιά σας, γι’ αυτό, με το πέρασμα του χρόνου απολαμβάνετε την ανταμοιβή των προσπαθειών σας.

 

Η ικανότητά σας να εκμεταλλεύεστε τις ιδέες σας και να κατευθύνετε τους ανθρώπους είναι αξιοθαύμαστη. Εισπράττετε περισσότερη ικανοποίηση όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ηγείστε μιας κατάστασης ή ενός συνόλου και κυρίως όταν αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη να διεκπεραιώσετε και να υλοποιήσετε δύσκολους στόχους.

 

Δύναμη για σας σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε τα σχέδιά σας. Δεν σας ενδιαφέρει πως θα κρίνει ο κόσμος τις ικανότητές σας, αφού ο μεγάλος κριτής για σάς είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Κάθε νόμισμα όμως έχει δυο όψεις και κατά βάθος είστε άτομα ευαίσθητα. Σας ενδιαφέρει το πώς κρίνουν οι άλλοι τις αρχές σας. Δεν θέλετε να παραβαίνετε τους κανόνες, γι’ αυτό σας θεωρούν αυστηρούς.

 

Είστε ευθείς, καταδικάζετε την προδοσία και την απάτη κάθε είδους και θεωρείστε δύσκαμπτοι και συντηρητικοί. Απομακρύνεστε για πάντα από εκείνους που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας. Διαθέτετε χιούμορ, αλλά δεν «ανοίγεστε» σε άγνωστο περιβάλλον και δεν εξωτερικεύετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Μόνο όταν το περιβάλλον είναι οικείο, χαλαρώνετε και δείχνετε τον βαθύτερο εαυτό σας.

 

Οι γεννημένοι με ωροσκόπο Αιγόκερω διακρίνονται από τη σοβαρότητα, το κύρος και την αμεροληψία τους. Διεκπεραιώνουν με άνεση καθημερινά ζητήματα και σκέφτονται με πρακτικό τρόπο. Είναι συνήθως άτομα επιφυλακτικά και σεμνότυφα σε αρκετές περιπτώσεις. Τους ενδιαφέρει η επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να αποκτήσουν κοινωνική καταξίωση. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, διαθέτουν παροιμιώδη επιμονή και συχνά, αλλάζουν στρατόπεδα και συμμαχίες. Δίνουν την εντύπωση πως είναι ψυχροί και, κάποιες φορές, ειρωνικοί και σνομπ. Ακόμα και το χιούμορ τους είναι ιδιαίτερο και δύσκολα αναγνωρίζεται από τους άλλους. Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω σημαίνει σύνεση και έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής.   Εξωτερική εμφάνιση:  Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Αιγόκερω έχουν συνήθως κανονικό ανάστημα. Το στήθος τους είναι επίπεδο και το σώμα τους λεπτό. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι μάλλον λεπτά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απόχρωση του δέρματος και το χρώμα το μαλλιών τους είναι πιο σκούρο από τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους. Τις περισσότερες φορές, έχουν βαθύ καστανό ή μαύρο χρώμα μαλλιών.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω: Monica Bellucci, Charles Aznavur, Naomi Campbell, Francis Ford Coppola, Jane Fonda, Sean Connery, Paul Newman, Sophia Loren, America Ferera, Carmen Electra, Crystal Renn, Gisele, Gloria Estefan, Ilka Chase, Lauren Conrad, Linda Lovelace, Lorde, Monica Bellucci, Helena Rubenstein, Βασίλισσα Ελισάβετ II, Rhea Perlman, Shirley Ann Manson, Sonia Rykeil, Susan Sarandon, Zooey Deschanel, Tommy Hilfiger.

Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Αιγόκερου, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο συνδυασμός αυτός σας δίνει μεγάλη σοβαρότητα, υπομονή και συγκέντρωση για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες προκειμένου να κατακτήσετε τη θέση που σας αξίζει. Ερωτεύεστε βαθιά και παραμένετε πιστοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό δημιουργείτε μια καλή οικογένεια.

Ταύρος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Διαθέτετε τις αρετές της υπομονής και της επιμονής. Είστε φιλόδοξοι και έχετε στόχους, αλλά σας λείπει η ευελιξία και προτιμάτε να κινείστε με αργά και σταθερά βήματα παρά να κάνετε βιαστικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να καθυστερείτε κατά κάποιο τρόπο την επιτυχία σας. Ωστόσο, δεν παρεκκλίνετε από την πορεία σας και συνήθως προοδεύετε.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Υπάρχουν δυο αλληλοσυγκρουόμενες φύσεις μέσα σας. Η μία αγαπάει τις περιπέτειες και τα παιγνίδια, ενώ η άλλη είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Πολλές φορές προτιμάτε την σιωπή, ακόμα και όταν θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Έχετε την γνήσια ευστροφία των Διδύμων και την σοβαρότητα του Αιγόκερω και αυτός ο συνδυασμός σας καθιστά πολύ φιλοσοφημένα άτομα.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Έχετε μια εύθραυστη προσωπικότητα αλλά και μια τεράστια δύναμη κρυμμένη μέσα σας. Είστε εργατικοί, επίμονοι και οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και σαφείς. Οι συναισθηματικές σχέσεις σάς είναι απαραίτητες και η δημιουργία μιας οικογένειας που θα σας προσφέρει σταθερότητα και στήριξη θα συμβάλει θετικά στην πρόοδό σας.

Λέων με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Έχετε συνηθίσει να εργάζεστε σκληρά και θέλετε να πετύχετε για να «εξυψωθείτε» στα μάτια των γύρω σας. Χρειάζεστε θαυμασμό και επιδοκιμασία για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ικανότητές σας. Είστε πολύ αισθησιακοί και παραμένετε πιστοί και αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας, αν σας καλύπτει ερωτικά.

Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Έχετε ένα καλό συνδυασμό που σας κάνει διακριτικούς και προνοητικούς για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής. Είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους εκπλήξεις και γνωρίζετε πως να αντιμετωπίζετε φίλους και εχθρούς με τον κατάλληλο τρόπο. Επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγιεινή και την περίθαλψη μπορούν να σας φέρουν χρήματα και μια υψηλή θέση.

Ζυγός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Αποπνέετε μια ήρεμη γοητεία που προσελκύει τους άλλους κοντά σας. Γνωρίζετε τις ανθρώπινες αδυναμίες και ξέρετε να δέχεστε τους ανθρώπους όπως είναι και να συγχωρείτε τα λάθη τους. Σας αρέσει να έχετε ένα σύντροφο και οι σχέσεις που δημιουργείτε συνήθως είναι σοβαρές και μακροχρόνιες. Θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας έστω και σε μεγάλη ηλικία.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Έχετε μεγάλη ενεργητικότητα και δύναμη και εξίσου μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν το θέλετε πραγματικά και αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Η επιτυχία είναι δεδομένη. Η φιλία σημαίνει πολλά για σας και είστε πρόθυμοι να θυσιαστείτε για άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν.

Τοξότης με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο συνδυασμός αυτός σας δίνει την ικανότητα να καθορίζετε με μεγάλη ακρίβεια τους στόχους σας και να προσανατολίζεστε προς την υλοποίησή τους. Είστε φιλόδοξοι, εκτιμάτε το γόητρο, τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό θρίαμβο και επιθυμείτε να αναρριχηθείτε κοινωνικά και να αποκτήσετε μια καλή οικονομική κατάσταση.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Είστε εργατικοί, υπεύθυνοι και έχετε μια αυστηρή ηθική που ενίοτε σας κάνει να αναπτύσσετε συναισθήματα ενοχής. Διατηρείτε την αξιοπρέπειά σας και δεν σας αρέσει να συνάπτετε άστατες και επιπόλαιες σχέσεις χωρίς μέλλον. Η επιτυχία έρχεται μετά από προσπάθεια, θεωρείται ωστόσο δεδομένη.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωπικό θρίαμβο και υλική ευημερία. Έχετε υψηλά ιδανικά και σας αρέσει να συμβάλλετε στην βελτίωση της κοινωνίας χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Στον οικογενειακό τομέα αναλαμβάνετε σημαντικές ευθύνες και φροντίζετε να διατηρείτε τις παραδοσιακές αξίες στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι απλός, ωστόσο σας παρέχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Έχετε μια ρεαλιστική άποψη για τον κόσμο, που συμπληρώνεται αρμονικά από τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να πετύχετε μια καλή σταδιοδρομία αν εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Παρόλο που έχετε ανάγκη από ένα σύντροφο, ίσως καθυστερήσετε να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση από φόβο να μην πληγωθείτε.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο αιγόκερως χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 08:38:00