blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Ταύρος

 
Ωροσκόπος Ταύρος
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 42
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Ταύρο και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Ταύρος - Χαρακτηριστικά

Κυβερνήτης του ωροσκόπου σας είναι η Αφροδίτη που σας χαρίζει ένα όμορφο παρουσιαστικό και σας κάνει να αγαπάτε και να επιζητάτε την αρμονία και την ισορροπία μέσα σας και γύρω σας.

 

Η ζωή είναι το μέσο για να πετύχετε την προσωπική σας ανεξαρτησία, την σωματική και συναισθηματική άνεση, να αναπτύξετε καλές σχέσεις με τους άλλους και να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει.

 

Λαχταράτε τη συντροφικότητα και ψάχνετε ένα δυνατό άτομο που θα στέκεται στο πλευρό σας στις δύσκολες στιγμές. Σας αρέσει να προστατεύετε την ιδιωτική σας  ζωή ώστε να την διασφαλίσετε. Είστε αρκετά κτητικοί στις σχέσεις σας και δεν σας είναι εύκολο να δεχτείτε την απόρριψη. Παρόλο που δεν ζηλεύετε υπερβολικά, θεωρείτε το σύντροφό σας κτήμα σας.

 

Η αυταπάρνηση και η αφοσίωση είναι απαραίτητες για να νιώθετε ασφαλείς. Η ηρεμία που εκπέμπετε είναι επιφανειακή. Στην πραγματικότητα μέσα σας κρύβεται μια «πυρηνική» βόμβα. Σε περίπτωση που κάποιος σκεφτεί να σας εναντιωθεί και να σας κεντρίσει, εξοργίζεστε και είστε ικανοί να ξεχάσετε ότι καλό σας έχει προσφέρει.

 

 Ο εγωισμός σας, συχνά ξεπερνά τα όρια της λογικής, καταστρέφοντας την ήπια κι ευγενική εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Γρήγορα όμως επανέρχεστε στην πραγματικότητα και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά σας.

 

Η οικονομική ασφάλεια συμβολίζει για σάς την επιτυχία, την ακτινοβολία στις κοινωνικές σας επαφές και κυρίως το μέσο που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια άνετη ζωή, καθώς σας αρέσει η καλοπέραση.

 

Εστιάζετε σε στόχους πρακτικούς και σταθερούς που θα σας αποφέρουν χρήματα και δεν φοβάστε να ακολουθήσετε ριψοκίνδυνες ενέργειες, αν πρόκειται στο τέλος να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

 

Ταυτόχρονα έχετε την διάθεση να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να βελτιώσετε τον τρόπο της ζωής σας και να έχετε την άνεση και την πολυτέλεια που επιθυμείτε.

 

Όταν όμως καταλάβετε ότι κινδυνεύει η εξασφάλισή σας, τότε «συμμαζεύεστε» και αποταμιεύετε τα χρήματά σας. Είστε ανθεκτικοί και προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές αλλά μόνο αν το θέλετε εσείς οι ίδιοι. Είστε πολύ πεισματάρηδες και κανείς δεν μπορεί να σας επηρεάσει και να σας βγάλει από την πορεία που έχετε χαράξει. Έχετε πολλά δημιουργικά ταλέντα, στις τέχνες, την χειροτεχνία και ιδιαίτερα στα μαστορέματα.

 

Γενικότερα είστε άτομα που ακολουθείτε σταθερά τα οράματά σας και προσπαθείτε για την επιτυχία των στόχων σας.

 

Στην περίπτωση που αισθανθείτε ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα, μπαίνετε σε μια περίοδο αναμονής χαλαρώνοντας και τεμπελιάζοντας, μέχρι να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μπείτε πάλι στον αγώνα.

 

Γενικά, ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και, ως εκ τούτου, ο ωροσκόπος Ταύρος προσδίδει κάποιο ταλέντο στο τραγούδι ή την εκφώνηση λόγων μπροστά σε κοινό. Έχει έντονη ανάγκη για ικανοποίηση των σαρκικών επιθυμιών. Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο είναι άτομα με πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές τους. Δείχνουν και, συνήθως, είναι καλόβολοι, αν και από τη φύση τους διαθέτουν ισχυρή θέληση, επιμονή και αποφασιστικότητα. Ο ωροσκόπος Ταύρος συνδέεται άμεσα με θέματα πρακτικής διαχείρισης, οπως χρήματα, περιουσιακά κ.λπ. Σε γενικές γραμμές, οι γεννημένοι με ωροσκόπο Ταύρο είναι άτομα με ευγένεια και τρυφερότητα, παρά το πείσμα και τη ζήλεια που συχνά τους καθοδηγεί. Είναι ιχνηλάτες της απόλαυσης και της ηδονής. Διαθέτουν ήπιο χαρακτήρα, δε θυμώνουν εύκολα, αν όμως εξοργιστούν, μπορεί να επιδείξουν πρωτόγνωρη γι’ αυτούς απότομη ή ακόμη και βίαιη συμπεριφορά. Είναι συνήθως οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή και καρτερικότητα και αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

 

Εξωτερική εμφάνιση: Οι γεννημένοι με ωροσκόπο στον Ταύρο, έχουν συνήθως ένα συμπαγές σώμα και είναι λίγο άνω του μετρίου αναστήματος. Έχουν αδρά, πλούσια χαρακτηριστικά και στο πρόσωπο και στο σώμα. Τα μάτια τους μπορεί να διαθέτουν έντονο βλέμμα και το χρώμα των μαλλιών τους παίζει συνήθως στις ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού. Έχουν πλατύ στέρνο. Όταν θυμώνουν, τα ρουθούνια τους φουσκώνουν χαρακτηριστικά.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Ταύρο: Michael Schumacher, Melanie Griffith, Lisa Mineli, Donatello Versache, Carlos Santana, Dionne Warwick, Claudia Cardinale, Ali MacGraw, Amelia Earhart, Angie Dickinson, Betsey Johnson, Dionne Warwick, Donatella Versace, Elle McPherson, Gloria Vanderbilt, Kate Middleton, Lana Del Rey, Liza Minnelli, Mariah Carey, Mae West, Marianne Faithfull, Marianne Faithfull, Mia Farrow, Miley Cyrus, Rachel Miner, Rita Hayworth, Vivienne Leigh, Serena Williams, Sigourney Weaver, Sheryl Crow.

Ο Ωροσκόπος Ταύρος σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Ταύρου, σε συνδυασμό με το ζώδιό σας.

Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο

Προσπαθείτε να συμβιβάσετε δυο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό χρειάζεται μεγάλο αγώνα. Είστε δραστήριοι και ενθουσιώδεις αλλά παράλληλα πεισματάρηδες και δεν δέχεστε συμβουλές από κανένα. Δείχνετε χαρούμενοι άνθρωποι που ζείτε ειρηνικά, ωστόσο μπορείτε να εκραγείτε με το παραμικρό. Προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και συνήθως αρνείστε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, γεγονός που έχει περίεργα αποτελέσματα στις σχέσεις σας.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε άτομο με αυτάρκεια και δεν αμφιβάλετε ποτέ για τον εαυτό σας. Η ζωή για σας είναι μια σταθερή αξία και θέλετε να εξασφαλίσετε την θέση σας μέσα σ’ αυτήν. Η αγάπη για κάθε μορφή τέχνης σας ικανοποιεί και σας ξεκουράζει. Φροντίζετε ιδιαίτερα το περιβάλλον σας, καθώς θέλετε να ζείτε σε όμορφους και καθαρούς χώρους για να φιλοξενείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Ταύρο

Έχετε μια φυσική γοητεία που την χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε επαφές και να αποκτήσετε μια καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Είστε ανεξάρτητοι και μπορείτε να δουλέψετε σκληρά μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας και τα χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε ένα άνετο σπίτι – ή ακόμα και ένα εξοχικό – όπου θα μπορείτε να καλείτε κόσμο, να κάνετε κοσμικές δεξιώσεις. 

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε πολύ ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι και η συμπεριφορά σας εξαρτάται από τα συναισθήματά σας και την διάθεσή σας. Είστε κατά βάθος ένα παιδί που προσπαθεί να βρει τη μητέρα στο πρόσωπο του συντρόφου του, καθώς χρειάζεστε αγάπη και συνεχή υποστήριξη. Η οικογένεια και όσα σχετίζονται με αυτήν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό η επιλογή συντρόφου πρέπει να γίνει με προσοχή.

Λέων με Ωροσκόπο Ταύρο

Διαθέτετε έναν έντονο μαγνητισμό που προσελκύει το αντίθετο. Γνωρίζοντας πόσο επιθυμητοί είστε, πολλές φορές γίνεστε αυταρχικοί και δεν ανέχεστε να σας κάνουν «νερά». Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας θα πρέπει να είναι πολύ διπλωμάτης ώστε να μπορέσει με πλάγιο τρόπο να σας επιβάλλει τις απόψεις του. Ξέρετε πώς να αποκτήσετε δόξα και χρήμα και μάλιστα με έντιμα μέσα.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε ισορροπημένοι και διπλωμάτες. Προσπαθείτε να είστε πολύ τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και να μην αφήνετε εκκρεμότητες. Ψάχνετε συνεχώς καινούργιες ευκαιρίες και προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές. Στην αισθηματική σας ζωή αναζητάτε ένα πιστό σύντροφο και δεν προχωράτε σε μια σοβαρή δέσμευση αν δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Ζυγός με Ωροσκόπο Ταύρο

Η διπλή επιρροή της Αφροδίτης σας κάνει εντυπωσιακούς τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ρομαντικοί με αποτέλεσμα να δημιουργείτε εύκολα αρμονικές σχέσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στο φιλικό σας περιβάλλον. Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη στη ζωή σας. Σας αρέσει να μαγειρεύετε, να βρίσκεστε με τους φίλους σας, να ακούτε μουσική και να φροντίζετε τον κήπο σας.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε αρκετά ευαίσθητοι αλλά συνηθίζετε να το κρύβετε και να δείχνετε έναν ανεξάρτητο και επιθετικό χαρακτήρα. Ωστόσο για να πετύχετε στη ζωή χρειάζεστε ένα σύντροφο που θα σας καταλάβει και θα σας δεχθεί με τα προτερήματα και τα ελαττώματα σας. Είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και πρόθυμοι να αγωνιστείτε για να κατακτήσετε μια δεσπόζουσα θέση. Στη ζωή σας θα έχετε οικονομικές επιτυχίες αλλά και κάποια διαστήματα με οικονομικές «απώλειες».

Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε αρκετά προσγειωμένοι, σταθεροί και λογικοί. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και κατευθύνετε σωστά τις ενέργειές σας, προκειμένου να τις πραγματοποιήσετε. Είστε πολύ κοινωνικοί, έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων που απαρτίζεται από ενδιαφέροντες ανθρώπους και σας γοητεύει το να μοιράζεστε μαζί τους τις απολαύσεις της ζωής, όπως ένα λουκούλλειο γεύμα. Σας αρέσει επίσης να ανταλλάσσετε ιδέες, αν και υπάρχουν στιγμές που υπερασπίζεστε πεισματικά τις απόψεις σας.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε προικισμένοι με μια σοβαρή γοητεία που μαγνητίζει τους γύρω σας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε, αν και δεν αποκαλύπτετε εύκολα τα σχέδιά σας. Σας αρέσει να αποκτάτε νέες γνώσεις και να ταξιδεύετε. Ένα μέρος της ζωής σας θα το περάσετε στο εξωτερικό είτε λόγω γάμου, είτε λόγω επαγγελματικών καθηκόντων. Είστε σταθεροί και αξιόπιστοι και αφοσιώνεστε ψυχή τε και σώματι στο σύντροφό σας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε αρκετά ρεαλιστές αφού αναζητάτε τις υλικές και κοινωνικές αξίες και την επαγγελματική επιβεβαίωση. Θέλετε να αποκτήσετε μια καλή θέση που θα σας επιτρέψει να έχετε οικονομική ασφάλεια και κατ’ επέκταση μια ζωή που δεν θα λείπουν οι ανέσεις. Ωστόσο με ο ωροσκόπος σας στον Ταύρο, θα σας αποτρέψει από τις ανθρωπιστικές πράξεις που χαρακτηρίζουν τον Υδροχόο, καθώς σας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Ταύρο

Οι κοινωνικές σχέσεις, οι φίλοι και οι ομαδικές εργασίες σας τονώνουν και σας κάνουν να νιώθετε χρήσιμοι. Η διαισθητική ικανότητα του ζωδίου σας είναι υπαρκτή, ωστόσο ο ωροσκόπος στον Ταύρο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη λογική σας σε πολλές περιπτώσεις, ενώ παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίζετε τα υπαρξιακά θέματα που σας απασχολούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο ταύρος χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 17:00:00