Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Τοξότης

 
Ωροσκόπος Τοξότης
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 39
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Τοξότη και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Τοξότης - Χαρακτηριστικά

Ο Δίας κυβερνά τον ωροσκόπο Τοξότη και σας χαρίζει μια ευχάριστη προσωπικότητα, με έντονα γενναιόδωρη διάθεση και μεγάλη ζωτικότητα. Είστε ο μαθητής που θέλει πάντα να μαθαίνει και να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και ο πιστός οπαδός του ιδεαλισμού.

 

Δεν σας αρκεί η επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων. Θέλετε να αναλύσετε και να εμβαθύνετε, να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να δημιουργήσετε νέες ιδέες, που η διάστασή τους φτάνει τη Σοφία.

 

Γίνεστε οραματιστές των καταστάσεων της ζωής. Σας προσελκύουν οι χώροι της θρησκείας και της φιλοσοφίας, επειδή οι αλήθειες που εμπεριέχουν, υπερβαίνουν τα όρια της τετριμμένης πραγματικότητας. Συχνά φτάνετε σε μια άλλη διάσταση και βλέπετε τα πράγματα μακριά από τις μικρότητες και την μικροψυχία που συχνά χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη φύση.Ονειρεύεστε μια δίκαιη και σωστή τάξη πραγμάτων.

 

Έχετε ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες και προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις, αλλάζοντας αντιλήψεις και ιδέες όταν ανακαλύπτετε το νέο που καταρρίπτει το παλαιό. Δεν μένετε στατικοί και δεν έχετε εμμονές.

 

Είστε πρόθυμοι να θυσιαστείτε για να εξυπηρετήσετε το κοινό καλό ή μια μεγάλη ιδέα. Θα απομονωθείτε από την καθημερινή ζωή, αν αυτό βοηθήσει στην εσωτερική σας ανάπτυξη και εξέλιξη. Δεν επιδιώκετε όμως μόνο την καταξίωση. Με αυτές τις ανανεωτικές ιδέες, έχετε ταυτόχρονα έντονο το αίσθημα της συμπαράστασης και της βοήθειας στους άλλους και μπορείτε να αφιερωθείτε στην υπηρεσία της ανθρωπότητας για το κοινό καλό.

 

Για εσάς οι έννοιες της δικαιοσύνης και του ελέους δεν είναι μόνο για φιλολογική συζήτηση και ανάλυση, τις κάνετε πράξη και έργο ζωής, προσπαθώντας να αποδοθούν σ’ όσους τις έχουν στερηθεί.

 

Σ’ αυτό που δίνετε μεγάλη σημασία είναι η συνεργασία με τους άλλους, η επικοινωνία και η ελευθερία στις κινήσεις σας, μιας και κάθε έννοια περιορισμού και καταπίεσης μπορεί να σας κάνει να φερθείτε εκρηκτικά και αντιδραστικά.

 

Στον επαγγελματικό χώρο αποδίδετε σε συλλογικές εργασίες, αφού ο φιλικός χαρακτήρας και το πικάντικο χιούμορ σας, δημιουργούν ένα πρότυπο για όλες τις κοινωνικές σας επαφές.

 

 Με το ανεξάρτητο και αδέσμευτο ύφος σας, συχνά δίνετε την εντύπωση του καιροσκόπου, του ανθρώπου που δεν έχει βαθιές αξίες στη ζωή του. Διοχετεύετε την ενέργεια σας στον αθλητισμό και σε ταξίδια, γιατί δεν θέλετε να τελματώνετε στη ρουτίνα. Η αλλαγή για σάς είναι σαν το οξυγόνο. Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η αισιοδοξία και η άδολη διαχυτικότητα. Όταν τα διαχειρίζεστε σωστά, πετυχαίνετε την υλοποίηση των οραμάτων σας.

 

Γενικά, ο ωροσκόπος Τοξότης κάνει κάποιον να είναι εύθυμος και ανοιχτόκαρδος, πνευματώδης και χαρισματικός ομιλητής. Δε σταματά να μιλά, όλο και κάτι έχει να αφηγηθεί με ενδιαφέροντα τρόπο. Διαθέτει, επίσης, μια μυστηριώδη ικανότητα να έρχεται σε επαφή με τους άλλους και τους κάνει να νοιώθουν τέτοια οικειότητα, σαν να γνωρίζονται από παλιά. Αυτό συμβαίνει, επειδή αναγνωρίζει και αναδεικνύει τα θετικά στοιχεία του άλλου. Του αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια, καθώς και οι προκλήσεις, σωματικές και πνευματικές. Έχει ανάγκη να αισθάνεται και να εκφράζεται ελεύθερα. Τον χαρακτηρίζει η ευθύτητα, η ντομπροσύνη και το ήθος. Είναι παρορμητικός και ανυπόμονος, ενθουσιάζεται εύκολα και διευρύνει συνέχεια τον κύκλο των ενδιαφερόντων του. Θέλει πάντα αυτό που κάνει να έχει μεγάλη απήχηση.   Εξωτερική εμφάνιση:  Η εμφάνιση των ατόμων που έχουν ωροσκόπο στον Τοξότη είναι τέτοια, που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Συνήθως είναι ψηλά κι εύσωμα, όχι όμως υπέρβαρα, μέχρι την ώριμη ηλικία τους. Το πρόσωπό τους τείνει να είναι ωοειδές, κάπως μακρουλό και, κυρίως, χαρούμενο. Τα δόντια τους είναι μεγάλα και μπορεί να προεξέχουν λίγο. Τα μαλλιά τους είναι έντονα σκούρα στη νεανική ηλικία, αλλά γκριζάρουν γρήγορα και γίνονται λευκά, όσο μεγαλώνουν. Όταν περπατούν, έχουν την τάση να κινούνται αργά.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Τοξότη: Brigitte Bardot, Kim Kardashian, Elvis Presley, Marlon Brando, Lady Diana, Coco Chanel, Thomas Edison, Thierry Roussel, Μητέρα Τερέζα, Adriana Lima, Anjelica Huston, Amy Irving, Bridget Fonda, Carrie-Anne Moss, Catherine Zeta Jones, Coco Chanel, Courtney Cox, Cheryl Cole, Cybil Shepherd, Ellen DeGeneres, Elizabeth Taylor, Erin Gray, Eva Green, Gwen Stefani, Goldie Hawn  Hayley Mills, Ingrid Bergman, Jane Curtin, Jamie Lee Curtis, Jean Simmons, Jessica Biel, Joan Collins, Jodie Foster, Kirsten Kreuk, Kristian Alfonso, Lucy Lawless, Lynda Carter, Mila Kunis, Minnie Driver, Oprah Winfrey, Paris Hilton, Nelly Furtado, Raquel Welch, Shirley Temple, Scarlett Johansson, Susan Dey, Tiffany Amber, Tyra Banks, Vanessa Williams, Vivienne Westwood, Winona Ryder, Yasmine Bleeth, Προγκίπισσα Diana.

Ο Ωροσκόπος Τοξότης σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Τοξότη, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη

Σας χαρακτηρίζει η ωριμότητα και η αισιοδοξία, που κάνει τους γύρω σας να αναζητούν την παρέα σας και να σας έχουν πολλές φορές σαν πρότυπο. Είστε πολύ φιλόδοξοι και εργατικοί και μπορείτε να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα στους τομείς που θα ασχοληθείτε. Στον αισθηματικό τομέα σας αρέσει να έχετε μια μακρόχρονη σχέση, αν όμως νιώσετε ότι σας καταπιέζει, θα φύγετε μακριά.

Ταύρος με Ωροσκόπο Τοξότη

Είστε ιδεαλιστές και σας αρέσει να ζείτε σαν περιπλανώμενοι ταξιδιώτες. Μπορείτε να ασχοληθείτε ακόμα και επαγγελματικά με τα ταξίδια, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να ερευνήσετε διαφορετικούς τόπους και κουλτούρες. Είστε πολύ ανεξάρτητοι, δεν σας αρέσει να σας περιορίζουν και είστε πάντα έτοιμοι να δεχτείτε ένα νέο τρόπο ζωής.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Τοξότη

Είστε ελεύθεροι και χαρούμενοι άνθρωποι και ικανοποιείστε με τις μικροχαρές της ζωής. Νιώθετε ότι είστε σε αρμονία με τον κόσμο και σας αρέσει να βρίσκετε νόημα στη ζωή μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας έχουν φίλο τους και σπάνια δημιουργείτε εχθρούς. Σας αρέσει να ταξιδεύετε και να ενημερώνεστε για τα πάντα.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη

Είστε δημιουργικοί, αισιόδοξοι και αγαπάτε την περιπέτεια. Ωστόσο είστε και εξαιρετικά ευαίσθητοι, συχνά γίνεστε εσωστρεφείς και κλείνεστε στον εαυτό σας. Σας αρέσει να ταξιδεύετε μόνοι σας, ώστε να κινείστε όπως θέλετε χωρίς πρόγραμμα και να αποκομίζετε εμπειρίες. Δεν είστε ο συνηθισμένος εκπρόσωπος του Καρκίνου καθώς μπορείτε εύκολα να αποκοπείτε από το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Λέων με Ωροσκόπο Τοξότη

Διαθέτετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση που προσελκύει τους άλλους κοντά σας. Έχετε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες που εύκολα τους κατακτάτε. Είστε αισιόδοξοι και σας αρέσει να διασκεδάζετε, να ταξιδεύετε, να εργάζεστε χωρίς να σταματάτε ποτέ. Στην επιλογή του συντρόφου σας η εξωτερική εμφάνιση είναι το βασικό κριτήριό σας.

Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη

Είστε πραγματικά υπεύθυνοι άνθρωποι αλλά και επιρρεπείς σε ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Εύκολα μπορείτε να περάσετε από την αισιοδοξία στη μελαγχολία και το αντίθετο. Είστε πολύ φιλόδοξοι και δουλεύετε με επιμέλεια για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό να υπάρχει αρμονία και ηρεμία στην σχέση σας και θα πρέπει να το σκεφτείτε πριν προχωρήσετε σε ένα βιαστικό γάμο.

Ζυγός με Ωροσκόπο Τοξότη

Συνδυάζετε τη διπλωματία με την αποφασιστικότητα. Είστε πιστοί και ειλικρινείς και αγαπάτε την περιπέτεια και τα ταξίδια. Έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης και υπερασπίζεστε όχι μόνο τα δικά σας συμφέροντα αλλά και των συνανθρώπων σας. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας ενώ μέσα από ομαδικές εργασίες θα καταφέρετε να διακριθείτε.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Τοξότη

Το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι η επιθυμία σας για ανεξαρτησία και ελευθερία, σωματική και πνευματική. Διαθέτετε ένα σπάνιο, δυναμικό χαρακτήρα αλλά δείχνετε κάπως υπερόπτες. Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και φιλοδοξίες τις οποίες συνήθως κρατάτε κρυφές για να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας βάλει κανείς τρικλοποδιά.

Τοξότης με Ωροσκόπο Τοξότη

Με αυτόν τον συνδυασμό τονίζονται τα χαρακτηριστικά του Τοξότη και ενισχύονται οι καλές και κακές πλευρές του ζωδίου. Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Έχετε μεγάλη ευφράδεια στο λόγο αλλά και ασυνέπεια που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σας. Ο ανεξέλεγκτος αυθορμητισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Είστε πάντως ειλικρινείς και σας αρέσει να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη

Εξωτερικά είστε ελκυστικοί και καλοσυνάτοι, αλλά κατά βάθος συχνά νιώθετε μοναξιά. Οι διαθέσεις σας εναλλάσσονται συνεχώς και είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε αλλαγές παρόλο που κάποιες φορές σας αρέσει να ταξιδεύετε σε άγνωστους προορισμούς. Στις σχέσεις σας είστε απαιτητικοί και δεν είστε πρόθυμοι να κάνετε υποχωρήσεις. Είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες όταν διαισθάνεστε ότι θα έχετε υλικά οφέλη.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Τοξότη

Έχετε μια φυσική ευγλωττία που σας επιτρέπει να γίνεστε αποδεκτοί και κατανοητοί από όλους. Ο δυναμισμός σας και η επιθυμία σας να συναναστρέφεστε με κόσμο και να μεταδίδετε τις ιδέες σας, σάς κάνουν κατάλληλους για επιχειρησιακούς συμβούλους. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Τοξότη

Η επιρροή του Δία και του Ποσειδώνα σας καθιστούν άνθρωπο διαισθητικό, γεμάτο αγάπη και ευαισθησία για την ανθρωπότητα. Είστε κοινωνικοί και ευπροσάρμοστοι, αναζητάτε την περιπέτεια και δεν χάνετε ευκαιρία να ταξιδεύετε. Είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και κάνετε εύκολα πολλούς φίλους, ενώ αντίθετα είστε πολύ επιφυλακτικοί στην επιλογή συντρόφου.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο τοξότης χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 10:28:00