Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Υδροχόος

 
Ωροσκόπος Υδροχόος
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 31
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Υδροχόο και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Υδροχόος - Χαρακτηριστικά

Οι κυβερνήτες του ωροσκόπου Υδροχόου είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός.  Οι επιρροές των δυο πλανητών είναι αντίθετες αλλά και συμπληρωματικές ταυτόχρονα. Ο Ουρανός σας δίνει παρορμητικότητα και σας κάνει ατομιστές, ο Κρόνος σας προσδίδει μια συνεσταλμένη αλλά καλά ελεγχόμενη συμπεριφορά. Ο Ουρανός σας σπρώχνει να κάνετε ριζικές και εκκεντρικές αλλαγές, ενώ ο Κρόνος σας καλεί να βαδίζετε σύμφωνα με τις παραδοσιακές αξίες της κοινής αποδοχής. Παρόλο που δέχεστε αντίθετες επιρροές, τελικά οι δυο αυτοί πλανήτες ενδυναμώνουν το αίσθημα της ανεξαρτησίας αλλά και το πείσμα. Ο Ουρανός σας σπρώχνει στην περιπέτεια και στην ανακάλυψη των εκπλήξεων, ενώ ο Κρόνος σας προσγειώνει στη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

 

Η διαίσθηση που έχετε και σας βοηθάει να γίνεστε εμψυχωτές ιδεών είναι από τον Ουρανό, ενώ η πειθαρχία που χρειάζεστε για να διορθώνετε την σπασμωδική συμπεριφορά σας είναι από τον Κρόνο.

 

Σας αρέσει να γίνεστε μεταρρυθμιστές της ζωής, όχι μόνο της δικής σας, αλλά και των άλλων, των παιδιών σας ακόμα και των συναδέλφων σας. Οργανώνετε εξαιρετικά τα πρακτικά σας θέματα και φροντίζετε να εκσυγχρονίζετε κάθε τρόπο σκέψης ή δραστηριότητας. Αφοσιώνεστε απόλυτα στους στόχους σας και δεν σας νοιάζει πόσο χρόνο θα σας πάρει, πόσο θα κουραστείτε ή πόσες αντιξοότητες θα συναντήσετε. Συνήθως μένετε ή φεύγετε από μια σχέση, για την αναζήτηση μιας νέας πνευματικής πρόκλησης. 

 

Έχετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα και ανοιχτή φιλική διάθεση προς τους άλλους, που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς. Συχνά, κερδίζετε τον τίτλο του πιο δημοφιλούς και αξιόπιστου ατόμου, καθώς διαθέτετε πολλά ταλέντα κι έξυπνο πνεύμα. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και προκειμένου να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο σε μια σχέση, πρέπει πρώτα να τη δοκιμάσετε και να την περάσετε από «σαράντα κύματα».

 

Προτιμάτε να κυκλοφορείτε με πολλούς ανθρώπους και να κάνετε την επιλογή σας με το πέρασμα του χρόνου, όταν θα είστε σίγουροι και έτοιμοι να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

 

Στην οικογένεια φροντίζετε να δίνετε όλο σας το ενδιαφέρον, γιατί θεωρείτε ότι είναι το στήριγμά σας και η κοινωνική σας καταξίωση. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την τάση σας να επιβάλλετε τις ιδέες σας. Να απαλλαγείτε από τα ξεσπάσματα και να μη δοκιμάζετε την ανοχή του συντρόφου ή των φίλων σας, να διατηρείτε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας.

 

Καλό είναι να διευρύνετε τον τρόπο της ζωής σας και να μάθετε να εμβαθύνετε στις ανθρώπινες σχέσεις, για να τις διατηρείτε, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να απομονωθείτε από τους άλλους και να γίνετε μια μοναχική φιγούρα.

 

Γενικά, τα βασικά χαρακτηριστικά ενός γεννημένου με ωροσκόπο Υδροχόο είναι η ευγένεια, η έντονη κοινωνικότητα, η πρωτοτυπία, η ανεκτικότητα, το "ανοιχτό" μυαλό και οι διανοητικές ικανότητες. Η περιέργειά του, τον ωθεί σε εξερευνήσεις αλλά και σε μυστικιστικά και μεταφυσικά μονοπάτια. Στους άλλους μοιάζει ιδιόρρυθμος κι εκκεντρικός, απόμακρος και απότομος. Για τον ίδιο, είναι σημαντικό να κερδίζει την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων. Το χαμόγελο του βγαίνει αβίαστα, ακόμα κι όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι ιδεαλιστής, ουμανιστής και ενεργός πολίτης του κόσμου.   Εξωτερική εμφάνιση:  Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο χαρίζει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Όσοι γεννήθηκαν με αυτόν το ωροσκόπο έχουν μεγαλοπρεπή εμφάνιση. Διαθέτουν γερή κατασκευή σώματος. Έχουν όμορφα, συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου και συνήθως εξαιρετικό προφίλ. Το περπάτημά τους είναι ιδιαίτερο, γρήγορο, απότομο και συμβαδίζει με το γρήγορο μυαλό και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα τους.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Υδροχόο: Russell Crowe, Jim Morrison, Kristina Agilera, Karl Marx, Janis Joplin, Yves Saint Laurent, Barack Obama, Adele, Alicia Silverstone, Ann Sheridan, Audrey Hepburn, Ari Graynor, Khloe Kardashian, Belinda Carlisle, Christina Aquilera, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Hilary Duff, Jane Leeves, Jill St John, Kate Jackson, Kim Novak, Leslie Caron, Lindsay Lohan, Madonna, Merle Oberon, Niki Minaj, Peggy Lipton, .

Ο Ωροσκόπος Υδροχόος σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Υδροχόου, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο

Επαναστάτες και ιδεαλιστές, είστε ασυνήθιστα ειλικρινείς και εξωστρεφείς. Ανεξάρτητοι και απρόβλεπτοι προκαλείτε την έκπληξη των γύρω σας με τα λόγια σας και την πρωτοτυπία σας. Θα κάνετε πολλά ταξίδια κατά την διάρκεια της ζωής και ίσως ακόμα παντρευτείτε ένα άτομο που θα ταξιδεύει συχνά μαζί σας.

Ταύρος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Η αγάπη σας για την ασφάλεια και τον υλισμό συγκρούεται με την ανεξαρτησία σας και την πνευματικότητά σας. Η πατρική σας οικογένεια έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας και η οικογένεια που θα δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι θα επηρεάσει τις επιλογές σας και την εξελικτική πορεία σας.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Υδροχόο

Είστε άτομα κοινωνικά και ευχάριστα και σας αρέσει να επικοινωνείτε και να δημιουργείτε φιλίες. Η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και η τύχη είναι μαζί σας σ’ αυτόν τον τομέα, αφού θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με το πρόσωπο που θα αγαπήσετε. Με αυτό το συνδυασμό ο πελαργός θα σας επισκεφθεί αρκετές φορές στη ζωή σας.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Είστε πολύ εύστροφα άτομα και συχνά γίνεστε καινοτόμοι διαδραματίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στην κοινωνία. Δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και σας αρέσει να εργάζεστε μαζί με το σύντροφό σας. Θέλετε να κάνετε σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις και πολλές φορές η φιλία προηγείται του έρωτα.

Λέων με Ωροσκόπο Υδροχόο

Είστε ένα άτομο με ισχυρή θέληση και δεν φοβάστε τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Έχετε ταλέντο στην υλοποίηση των στόχων σας αφού εστιάζετε με μεγάλη ευκολία σε αυτούς και οι ενέργειές σας είναι πάντα αποτελεσματικές. Μια συνεργασία ή ένας  μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να προβληθείτε και να πετύχετε οικονομικά.

Παρθένος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Προσπαθείτε να αναλύσετε και να ερευνήσετε όλα τα μυστήρια και τις ανεξερεύνητες πλευρές της ζωής και ίσως χάνετε την επαφή με τα απλά και καθημερινά ζητήματα. Σας γοητεύει το άγνωστο και ίσως ασχοληθείτε σοβαρά με την μελέτη του αποκρυφισμού. Δεν βιάζεστε να αποκατασταθείτε συναισθηματικά αν και μπορεί να έχετε μια κρυφή ερωτική ζωή.

Ζυγός με Ωροσκόπο Υδροχόο

Έχετε μια έντονα καλλιτεχνική προσωπικότητα, είστε ελκυστικοί και όμορφοι και σας αρέσει η κοινωνική ζωή και οι κοσμικές σχέσεις. Είστε γεμάτοι ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πνευματικά και υλικά επιτεύγματα. Σας αρέσουν τα ταξίδια και ίσως περάσετε ένα μέρος της ζωής σας στο εξωτερικό. Η υψηλή αισθητική αντίληψη είναι το βασικό χαρακτηριστικό σας.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Υδροχόο

Έχετε μια έντονη αλλά διφορούμενη προσωπικότητα. Αισθάνεστε μεγάλη ανάγκη για δράση, αλλά δεν ξέρετε προς τα που να κατευθύνετε την ενέργειά σας. Από τη μία θέλετε να ενστερνιστείτε τις νέες ιδέες και από την άλλη φοβάστε να ξεφύγετε από τις παλιές, παραδοσιακές, γνωστές σας μεθόδους. Ότι κι αν ακολουθήσετε πάντως, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε.

Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο

Η αλτρουιστική αίσθηση του Υδροχόου συνδυάζεται αρμονικά με την γενναιοδωρία του Τοξότη και σας χαρίζει μια λογική και ανιδιοτελή προσωπικότητα με υψηλά ιδανικά και μεγάλες προοπτικές. Είστε γεννημένοι ιδεαλιστές που παλεύετε για τις αρχές σας και η ζωή θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Υδροχόο

Είστε πραγματικά ευφυείς και μπορείτε να συνδυάσετε ιδανικά την παράδοση με την καινοτομία για να διαπρέψετε. Σας αρέσει να δημιουργείτε μια σχέση και να μένετε πιστοί σ’ αυτήν, χρειάζεστε όμως κάποιες φορές να μένετε μόνοι με τον εαυτό σας για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να ανανεώνεστε. Η μοναξιά για εσάς αποτελεί εφαλτήριο δημιουργίας.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Είστε πολύ ελεύθεροι και ανεξάρτητοι και επιθυμείτε να κινείστε συνεχώς σε διαφορετικούς τομείς και να ασχολείστε με νέα και ασυνήθιστα πράγματα. Είστε προοδευτικοί και ακολουθείτε πιστά τη νέα τεχνολογία. Το μειονέκτημά σας είναι ότι επαναστατείτε εύκολα και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στους κοινωνικούς κανόνες. Είστε με δύο λόγια, οι επαναστάτες με ή χωρίς αιτία!

Ιχθύες με Ωροσκόπο Υδροχόο

Το βασικό σας χαρακτηριστικό με αυτό το συνδυασμό είναι η πρωτοτυπία και ο αντικομφορμισμός. Οι επιλογές σας μπορεί να μην καθοδηγούνται από την πρακτική αίσθηση, αλλά από την διαίσθησή σας και τη φαντασία σας. Θέλετε ένα σύντροφο, αλλά πιστεύετε ότι ο  πρέπει να βασίζεται στην κατανόηση και την εμπιστοσύνη και δεν διαπραγματεύεστε την ανεξαρτησία σας.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο υδροχόος χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 08:01:00