blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Αριθμολογία: Το όνομα σου αποκαλύπτει τι θα πρέπει να μάθεις στη ζωή!

 
Αριθμολογία: Το όνομα σου αποκαλύπτει τι θα πρέπει να μάθεις στη ζωή!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 
Sponsored Links

Τι σημαίνει στην αριθμολογία το όνομα σου

Η αριθμολογία του ονόματος και το Κάρμα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Βασισμένη στην αριθμολογία των ονομάτων, αυτή η απλή μέθοδος σου δείχνει τι καλείσαι να μάθεις σε αυτή τη ζωή. Σύμφωνα με τη θεωρία του Κάρμα, ο καθένας μας έχει να πάρει τα δικά του μαθήματα μέσα από την πορεία του, που θα τον κάνουν να ολοκληρωθεί ως προσωπικότητα και, αν θέλεις να το προχωρήσεις περισσότερο, να εξελιχθεί ως ψυχή. Από αυτή την άποψη λοιπόν, δεν είναι ότι κάποιος Θεός ή άσπλαχνη Μοίρα μας κάνει… καψόνια, όταν ζοριζόμαστε στη ζωή. Όλα, ακόμα και τα πιο δύσκολα (για να μην πούμε ιδίως τα δύσκολα), χρειάζονται για την εξέλιξή μας.
 
Το θέμα όμως είναι πώς να αναγνωρίσει κανείς εκείνα που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει. Στην Αστρολογία, σ' ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι Δεσμοί της Σελήνης, οι ανάδρομοι πλανήτες και ο Κρόνος δίνουν πολλές ενδείξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Η μέθοδος που παρουσιάζουμε εδώ συνδέεται με την αριθμολογία, τη σοφία των αριθμών. Σύμφωνα με αυτήν, σημασία δεν έχει μόνο η ημερομηνία και χρονολογία της γέννησης ενός ατόμου, αλλά και το ονοματεπώνυμό του. Τα γράμματα του ονόματος και του επωνύμου, όπως αναγράφονται στα επίσημα «χαρτιά» ενός ατόμου (ταυτότητες, πιστοποιητικά κλπ.) αντιστοιχίζονται σε αριθμούς από το 1 μέχρι το 9, με βάση τον παρακάτω πίνακα.
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
 
 
 
 
Στη συνέχεια, οι αριθμοί όλων των γραμμάτων προστίθενται και από το άθροισμα προκύπτουν διάφορες αναλύσεις της προσωπικότητας και προβλέψεις που αφορούν το συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν χρειάζεται να προσθέσεις τους αριθμούς από το ονοματεπώνυμό σου. Αρκεί να σημειώσεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο κάθε γράμμα και να δεις αν λείπει κάποιος αριθμός από το 1 μέχρι το 9. Ο αριθμός ή οι αριθμοί που δεν εμφανίζονται συνδέονται με τα καρμικά μαθήματα που καλείσαι να πάρεις σε αυτή τη ζωή.
 
Για παράδειγμα, αν πάρουμε το ονοματεπώνυμο Γεωργία Αντωνίου, αυτοί είναι, σύμφωνα με τον πίνακα, οι αριθμοί των γραμμάτων του:
Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Α Α Ν Τ Ω Ν Ι Ο Υ
3 5 6 8 3 9 1 1 4 1 6 4 9 6 2
Ο αριθμός 7 δεν εμφανίζεται σε αυτό το ονοματεπώνυμο, και εκεί το πρόσωπο αυτό θα δει τι καλείται να μάθει στη ζωή του.
 
Αντίστοιχα, για το όνομα ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ οι αριθμοί του ονοματεπώνυμου είναι:
7 2 9 1 9 7 5 1 8 9 4 8 9
Εδώ δεν εμφανίζονται οι αριθμοί 3 και 6.
 
Αν κάποιος έχει όλα νούμερα από το 1 μέχρι το 9 στο ονοματεπώνυμό του, σημαίνει ότι είναι αρκετά «προχωρημένη» ψυχή και δεν έχει να πάρει σημαντικά καρμικά μαθήματα.
 
Να λοιπόν τι σημαίνει η απουσία ενός αριθμού από το δικό σου ονοματεπώνυμο.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 1

Στη διάρκεια της ζωής σου θα χρειαστεί να αναπτύξεις έναν χαρακτήρα πιο δυναμικό, ανεξάρτητο και θαρραλέο. Προσπάθησε να βάζεις έμπνευση και μεράκι σε ό,τι κάνεις. Θα πρέπει να υψώνεις συχνότερα το ανάστημά σου, για να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα, τις απόψεις σου, αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Τα καρμικά μαθήματα που θα πάρεις θα σε κάνουν να δώσεις βάση στην ατομικότητά σου και να ακολουθείς δρόμους μακριά από την πεπατημένη, περήφανα και άφοβα.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 2

Στη διάρκεια της ζωής σου θα πρέπει να καλλιεργήσεις την κατανόηση, την υπομονή και τη διάθεση της συνεργασίας με τους άλλους. Μερικές φορές θα χρειάζεται να δείχνεις μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματα, τις γνώμες και τις ανάγκες τους, ώστε να μπορέσεις να λειτουργήσεις καλύτερα μέσα σε μια σχέση, οικογένεια, ομάδα. Αυτό περιλαμβάνει και την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Τα μαθήματα του Κάρμα θα σε σπρώξουν να γίνεις πιο διπλωματικός και να νοιάζεσαι περισσότερο για όσους σε περιβάλλουν.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 3

Στη διάρκεια της ζωής σου θα χρειαστεί να καλλιεργήσεις την αισιοδοξία και την επινοητικότητά σου και να βρίσκεις πιο δημιουργικούς τρόπους να χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Θα πρέπει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σου, αντί να καταφεύγεις στα παράπονα και στις επικρίσεις. Να πάψεις να δραματοποιείς τα πράγματα και να μην αμφισβητείς την αξία σου. Το καρμικό σου μάθημα θα σε κάνει να εκφράζεις τον εαυτό σου με δημιουργικό τρόπο και να επικεντρώνεσαι στους στόχους σου.
 
Η αριθμολογία του ονόματος και το Κάρμα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Αν απουσιάζει ο αριθμός 4

Στη διάρκεια της ζωής σου θα πρέπει να καλλιεργήσεις μέσα σου την πειθαρχία, την υπευθυνότητα και την αυτοσυγκέντρωση σε ό,τι θες να πετύχεις. Θα υπάρξουν φάσεις, όπου θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να δημιουργήσεις μια σταθερή συναισθηματική και οικονομική βάση και για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Τα μαθήματα του Κάρμα θα σε κάνουν να αποκτήσεις πιο πρακτικό πνεύμα και καλύτερη οργάνωση στην καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να απολαμβάνεις και τις χαλαρωτικές πλευρές της.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 5

Στην πορεία της ζωής σου θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος και ευπροσάρμοστος στις αλλαγές. Θα υπάρξουν φάσεις, όπου θα πρέπει να βγεις από τη βολή σου για να ζήσεις πιο ολοκληρωμένα και να ρισκάρεις χωρίς να έχεις καμία εγγύηση για το αποτέλεσμα. Όμως αυτό θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις πιο εποικοδομητικά την ελευθερία σου. Το καρμικό σου μάθημα θα σε ωθήσει να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά και να ωριμάσεις μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 6

Στη διάρκεια της ζωής σου θα πρέπει να αναπτύξεις την ικανότητά σου να συμπάσχεις με τους άλλους και να έχεις αίσθηση ευθύνης απέναντί τους. Θα υπάρξουν στιγμές, όπου θα αναγκαστείς να αναλάβεις τη φροντίδα ορισμένων ατόμων, ακόμα και όταν αυτό θα αντίκειται στις δικές σου επιθυμίες και προσπάθειες να εξελιχθείς. Τα μαθήματα που θα πάρεις από το Κάρμα θα σε ωθήσουν να παίρνεις την ευθύνη των πράξεών σου και να δέχεσαι τις ατέλειες σε εσένα, στους άλλους και στον κόσμο.
 
Η αριθμολογία του ονόματος και το Κάρμα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Αν απουσιάζει ο αριθμός 7

Στην πορεία της ζωής σου θα πρέπει να βρεις μια πνευματική πίστη, μέσα από την οποία να ανακαλύψεις τη δική σου αλήθεια. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις επιπρόσθετη προσπάθεια ώστε να βελτιωθείς στο επάγγελμά σου και να γίνεις σπεσιαλίστας στον τομέα σου. Για να πετύχεις τους στόχους σου, το μυστικό της επιτυχίας είναι η αισιοδοξία. Με αυτό το καρμικό μάθημα θα εμπιστευθείς τον εαυτό σου, τους άλλους και τον Θεό, ενώ επίσης θα ανακαλύψεις το νόημα της ζωής πέρα από τον υλικό κόσμο.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 8

Στη διάρκεια της ζωής σου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις την προσωπική σου δύναμη και να αποκτήσεις την αίσθηση της αφθονίας, που δεν καθορίζεται μόνο από το χρήμα. Θα υπάρξουν φορές που θα πρέπει να ξεπεράσεις τη νοοτροπία του θύματος και την τάση σου να προσδιορίζεις και τον εαυτό σου και τους άλλους μέσα από την οικονομική και την κοινωνική τους θέση, την εικόνα ή τη δύναμή τους. Με αυτό το καρμικό μάθημα θα πάψεις να θες να χειραγωγείς τους άλλους, ζώντας με τιμιότητα και ακεραιότητα.

Αν απουσιάζει ο αριθμός 9

Στη διάρκεια της ζωής σου θα χρειαστεί να γίνεις πιο ανεκτικός, δεκτικός και συμπονετικός απέναντι στους άλλους και στον εαυτό σου. Σε ορισμένες περιστάσεις θα πρέπει να εγκαταλείψεις την τάση σου να επικρίνεις είτε τους άλλους είτε εσένα, και να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλος. Επίσης, να μάθεις να συγχωρείς. Τα καρμικά σου μαθήματα θα σε αναγκάσουν να προσφέρεις πιο απλόχερα τον χρόνο, το χρήμα και την προσοχή σου, καθώς και να μετακινηθείς από την υποκειμενική σου άποψη για τον κόσμο, αναγνωρίζοντας ότι όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας.
 
Η αριθμολογία του ονόματος και το Κάρμα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2017 15:54:00