blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Οκτώβριο 2023.

 
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Οκτώβριο 2023.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αριθμολογίας, ο Οκτώβριος ξεκινά με διάχυτη την επιθυμία να επαναφέρουμε την αρμονία στη ζωή μας, να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις που είχαν φθαρεί κατά την διάρκεια των περασμένων μηνών και να αφοσιωθούμε με περισσότερο ενδιαφέρον στους προσωπικούς μας στόχους.

Sponsored Links

Οι προβλέψεις της αριθμολογίας για τον Οκτώβριο 2023

Τον Οκτώβριο δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, οι ανατροπές και τα εμπόδια, όμως το σημαντικό είναι ότι οι ισορροπίες θα διατηρούνται, πολύ απλά γιατί θα υπάρχει η διάθεση για συνεργασία και εξομάλυνση. Αρκετοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να κάνουν αλλαγές και να ανανεώσουν τη ζωή τους και πολλοί είναι αυτοί, που θα αναγκαστούν από τις συνθήκες γύρω τους, να προβούν σε αλλαγές. Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις για τους περισσότερους, ενώ ο οικονομικός τομέας θα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Στην προσωπική μας ζωή, ο μήνας αυτός δίνει την ευκαιρία να αναθερμανθούν σχέσεις του παρελθόντος, στις οποίες είχε υπάρξει μεγάλη απομάκρυνση (και δεν εννοούμε μόνο ερωτικές σχέσεις). Ο Οκτώβριος λοιπόν είναι ο μήνας που βάζοντας νερό στο κρασί μας, θα καταφέρουμε να βρούμε τις ισορροπίες μας.

Βρες εδώ τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός. Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12) Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14 Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5 Ο Προσωπικός αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Οι προσωπικός αριθμός σου.

Προσωπικός αριθμός 1

Ο Οκτώβριος για σένα ξεκινά με τη λαχτάρα να καταφέρεις να βρεις τι είναι τελικά αυτό που σε γεμίζει, τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς προκειμένου να βρεις την ευτυχία στη ζωή σου. Είναι μήνας ενδοσκόπησης, απολογισμού αλλά και σοφίας θα μπορούσαμε να πούμε, γιατί μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη θα έχεις καταφέρει με ώριμη σκέψη, να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος σου και να παραδειγματιστείς από αυτά. Στην προσωπική σου ζωή, θα θελήσεις να απομακρυνθείς από ανθρώπους που στην ουσία δεν αξίζουν να έχουν μία θέση στην καθημερινότητά σου, που δεν σου έχουν φερθεί σωστά και με τον τρόπο που άξιζες. Έχεις κουραστεί πλέον από τα προβλήματα και τους καβγάδες, για αυτό θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που είχαν καταντήσει πλέον ψυχοφθόρες. Ωστόσο κάποιοι κοντινοί σου άνθρωποι, θα χρειαστούν αυτό τον μήνα τις συμβουλές και την καθοδήγησή σου και εσύ θα τους σταθείς με τον καλύτερο τρόπο.

Πληγές του παρελθόντος θα επουλωθούν – όσο ανέφικτο και να σου φαίνεται αυτό, για την ώρα. Μέσα στον Οκτώβριο θα περάσεις στιγμές που μπορεί να μελαγχολήσεις ή να νοσταλγήσεις στιγμές που πέρασαν και χάθηκαν, όμως θα κατανοήσεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι αξίζεις πολλά περισσότερα και ότι η ευτυχία είναι αυτό που περιμένεις να ’ρθεί και σίγουρα, θα έρθει πολύ σύντομα.

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό σου τομέα, δεν είναι ιδανική η περίοδος για αλλαγές και ανακατατάξεις. Μπορεί να νιώσεις προβληματισμό για τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σου, όμως μελέτησε διεξοδικά κάθε τι που συμβαίνει και από τον επόμενο μήνα πάρε τις αποφάσεις σου.

Τέλος, ο Οκτώβριος, σου δίνει την ευκαιρία της προσωπικής σου ανανέωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει ψυχοσωματικά, στο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τρόπο εποικοδομητικό. Μήπως τελικά έφτασε η ώρα να γραφτείς στο γυμναστήριο που έλεγες;

Προσωπικός αριθμός 2

Έφτασε η ώρα να πάρεις τα πάνω σου, εσύ φιλαράκι που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 2. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της αναγνώρισης, της επιβράβευσης αλλά και της επιβεβαίωσης για σένα, ήρθε λοιπόν η στιγμή να ανταμειφτείς για την σκληρή προσπάθεια που έχεις κάνει όλους τους περασμένους μήνες.

Οι τομείς της ζωής σου που θα έχουν την πιο ευνοϊκή εξέλιξη είναι ο οικονομικός αλλά και ο επαγγελματικός. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, οι οποίες όμως εσένα θα σε επηρεάσουν με θετικό τρόπο και θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Τα τελευταία έτη, ήταν για σένα πολύ κρίσιμα, γιατί έβαλες τις βάσεις που θα στηρίξουν και την μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Από αυτό τον μήνα λοιπόν θα αρχίσεις σταδιακά να «εισπράττεις» όλα όσα με κόπο επένδυσες τα περασμένα έτη. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας αλλά και των οικονομικών κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου, θα σου δώσουν μία γεύση, από όλα όσα θα εξελιχθούν τους επόμενους μήνες.

Το σημαντικότερο από όλα, είναι πως τον Οκτώβριο βρίσκεις την δύναμη που κρυβόταν μέσα σου εδώ και καιρό. Θα νιώσεις ότι τελικά έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις όποια πρόκληση εμφανίζεται μπροστά σου, γι’ αυτό και θα πάρεις την απόφαση να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, αφού θα έχεις τον τρόπο να μπορείς να τις διαχειριστείς με απόλυτη συνέπεια. «Εγώ αποφασίζω, εγώ κατευθύνω, εγώ καθοδηγώ και εγώ έχω τον έλεγχο», είναι το μότο σου λοιπόν για τον Οκτώβριο, όπου σηκώνεις τα μανίκια και ξεκινάς να δουλεύεις σκληρά για οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου! Σαφώς, αυτή η διάθεση δεν θα σε διακρίνει μόνο στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών που αναφέραμε παραπάνω, αλλά σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείσαι!

Στον έρωτα, αυτό τον μήνα θα θελήσεις να ρισκάρεις, να τα παίξεις όλα για όλα προκειμένου να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι αν είσαι σε μία σχέση θα πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν το μοτίβο της σχέσης σου, ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι, τότε με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που σε διακρίνει, θα είσαι μεγάλος πειρασμός στα φλερτ που θα προκύψουν. Ο ερωτισμός σου αυτό το μήνα θα είναι διάχυτος, όμως πολλές φορές το πάθος και η λαχτάρα που θα σε χαρακτηρίζουν θα σε κάνουν να αφήνεις πίσω την τρυφερή, ρομαντική και συναισθηματική σου πλευρά!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Προσωπικός αριθμός 3

Ένας μήνας γεμάτος ευαισθησία αλλά και συναίσθημα είναι ο Οκτώβριος, για σένα που ο προσωπικός σου γενέθλιος αριθμός είναι το 3. Αυτό το μήνα, ξεκινά η αρχή του τέλους μίας προσωπικής σου υπόθεσης που σε είχε ταλαιπωρήσει πολύ τους περασμένους μήνες. Θα αναγκαστείς λοιπόν από τις συνθήκες γύρω σου, να ρίξεις την αυλαία σε οτιδήποτε σε έχει κουράσει και δεν έχει εξέλιξη. Θα νιώσεις ότι κάποιες προσδοκίες που έτρεφες μέχρι σήμερα, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν για αυτό και πρέπει να αλλάξεις, να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να τελειώσεις οτιδήποτε δεν έχει μέλλον. Μπορώ να σου πω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσεις «Και τώρα που πάω, τι κάνω, τι γίνεται», όμως αυτό μην σε απασχολεί καθόλου, γιατί κάθε τέλος, σημάνει και μία νέα έναρξη και αυτό θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα.

Οι αλλαγές που θα συμβούν θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και τον τομέα της καριέρας σου. Μπορεί να μην είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις ή να αποδεχτείς αυτές τις αλλαγές αλλά η ροή των γεγονότων θα σε κάνει να βρεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις με σωστό τρόπο τις εξελίξεις. Αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγεις, είναι να πάρεις το ρόλο του θύματος και να αισθάνεσαι ότι όλα κινούνται γύρω σου με τρόπο δραματικό, κι αυτό στο λέω γιατί οι ευαισθησίες σου θα είναι αρκετές αυτό το μήνα και η συναισθηματική υπερβολή θα σε χαρακτηρίζει.

Μπαίνεις λοιπόν στην διαδικασία της επιλογής, κατά την οποία θα πάρεις την απόφαση τι θα παραμείνει στη ζωή σου και τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, τότε τον Οκτώβριο θα «τεστάρεις» τα αισθήματα και τις προθέσεις του συντρόφου σου, προκειμένου να δεις αν τελικά η σχέση σας αξίζει να συνεχιστεί. Μία δυσάρεστη κατάσταση μεταξύ σας μπορεί τώρα να λάβει τέλος και να κάνετε μαζί μία καινούρια αρχή, αρκεί η σχέση σας να στηρίζεται στο αμοιβαίο συναίσθημα. Αν ωστόσο δεν έχεις κάποιο δεσμό, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, που σε κράταγε μέχρι σήμερα δέσμιο και θα γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου.

Σημείωσε το εξής: Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου, χαρακτηρίζεσαι από έμπνευση και δημιουργικότητα και θα μπορείς πραγματικά να αναδείξεις νέα ταλέντα τα οποία θα συντελέσουν στην προσωπική σου πρόοδο. Ακόμα και στην δουλειά σου αυτό το μήνα, μπορείς να δημιουργήσεις και να εκφραστείς, μέσα από ένα νέο έργο, που από τον επόμενο μήνα, θα γευτείς την επιτυχία του!

Προσωπικός αριθμός 4

Ένα νέο ξεκίνημα θα γίνει τον Οκτώβριο στη ζωή σου και πολλά πράγματα θα πάρουν επιτέλους το δρόμο τους και εσύ θα νιώσεις ανανέωση αλλά και ενθουσιασμό. Αυτό το μήνα βρίσκεις το κέφι, την χαρά αλλά και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις βήματα που μέχρι τώρα δίσταζες και φοβόσουν. Οι στόχοι σου αλλάζουν και γενικότερα αυτό το μήνα παίρνεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις πιο γρήγορα τις προσωπικές σου υποθέσεις αφού έχεις την ανυπομονησία να δεις επιτέλους και πάλι την ρόδα να γυρίζει υπέρ σου! Πλάνα του παρελθόντος, για τα οποία είχες χάσει τις ελπίδες σου και τα είχες στο πίσω συρτάρι του μυαλού σου, θα έρθουν ξανά τώρα στην επιφάνεια και θα μπορέσεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό τον μήνα έχεις την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό να παλέψεις και να κερδίσεις σε κάθε τομέα που σε ενδιαφέρει!

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών θα μπορέσεις με τον τρόπο σου να επιβληθείς, να κυριαρχήσεις και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για την επιτυχία. Νέοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σου θα μπορούν να σε στηρίξουν στα προσωπικά σου σχέδια. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να βάλεις νέες βάσεις στην καριέρα σου, να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα. Στον τομέα των αισθηματικών, ο μήνας είναι περίεργος, όχι όμως άσχημος. Θα έχεις περισσότερο ανάγκη την ανεξαρτησία σου, θα θέλεις περισσότερο να απολαμβάνεις την ελευθερία σου και αν είσαι ήδη σε σχέση προετοιμάσου να ακούσεις παραπονάκια από το ταίρι σου ότι το παραμελείς. Αν ωστόσο ο Οκτώβριος σε βρίσκει χωρίς ερωτικό σύντροφο, τότε με την αυτοπεποίθηση που θα έχεις, αλλά και την επιθυμία για φλερτ και καινούριες γνωριμίες, σίγουρα θα υπάρξουν καυτές εξελίξεις. Ωστόσο για την ώρα δεν δεσμεύεσαι ακόμα…

Προσωπικός αριθμός 5

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που το συναίσθημα έρχεται σε πρώτο πλάνο και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου με έναν τρόπο πιο ανάλαφρο, τρυφερό, συναισθηματικό και ιδιαίτερο. Οι απόλυτες σκέψεις, οι εγωισμοί, τα μίση και τα παράπονα μπαίνουν πλέον στο παρελθόν και η καρδιά σου γεμίζει και πάλι με όμορφα συναισθήματα που είχες καιρό να βιώσεις. Το σημαντικότερο για σένα αυτό το μήνα είναι να καταφέρεις να βρεις και πάλι στη ζωή σου την γαλήνη και την αρμονία….

Θα διαπιστώσεις ότι η ζωή τελικά είναι μία ρόδα που γυρίζει και μετά από τις δύσκολες στιγμές ακολουθούν οι ευχάριστες που βοηθούν στην ισορρόπηση. Έτσι λοιπόν και στη ζωή σου, μετά από περίοδο που υπήρξαν προβλήματα, θα καταφέρεις και πάλι να ανασάνεις και να δεις ότι όλα είναι πιο όμορφα.

Τον Οκτώβριο η σκέψη σου και η συμπεριφορά σου θα χαρακτηρίζονται από διπλωματία. Αυτό σημαίνει πως με τον τρόπο σου θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και θα διαχειριστείς τις καταστάσεις γύρω σου με τρόπο πιο έξυπνο και μεθοδικό. Θα έχεις την δύναμη ενός αγωνιστή, αλλά παράλληλα το τακτ και την ηρεμία ενός διπλωμάτη. Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, αυτή την περίοδο μπορείς πραγματικά να βρεις τις σωστές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα είναι η αρχή για να βγεις από μία δύσκολη κατάσταση που βίωνες.

Όσο για τον έρωτα, είναι ο τομέας της ζωής σου που αυτό το μήνα θα πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορά! Επιθυμία σου θα είναι η ένωση, να γίνεις ένα με το άτομο που ποθείς και αυτό πραγματικά μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα καταφέρεις με την τρυφερότητα, τον συναισθηματισμό και τους καλούς σου τρόπους να φέρεις ακόμα πιο κοντά το ταίρι σου και η σχέση σας να γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφό σου, τότε άνετα μπορώ να σου πω, ότι αυτό το μήνα θα ξεκινήσει μία πολύ σημαντική σχέση για σένα!

Προσωπικός αριθμός 6

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τον Οκτώβριο έχεις την ανάγκη να αφεθείς, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους να ξενοιάσεις από έννοιες και προβλήματα. Έτσι λοιπόν μπορεί να τα «φορτώσεις στον κόκορα» όμως πράγματι θα καταφέρεις αυτό τον μήνα να περάσεις καλά και να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου στο φουλ!

Στην προσωπική σου ζωή λοιπόν έχω να σου πω τα εξής: Τον Οκτώβριο θα μου είσαι όλο επικοινωνίες, συναντήσεις, προτάσεις και προσκλήσεις και θα βγεις πολύ, ενώ στο σπίτι θα κάθεσαι σπανίως. Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα μπορέσεις να κάνεις ακόμα καλύτερες τις σχέσεις σου, ενώ αυτό το μήνα θα έρθεις πιο κοντά με αδέρφια και ξαδέρφια. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ ο κοινωνικός σου κύκλος θα αρχίσει να μεγαλώνει.

Στον ερωτικό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, πολύ απλά γιατί εσύ θα αρχίσεις από αυτό το μήνα να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και κεφάτα και θα μεταδώσεις όλη αυτή την θετική ενέργεια και στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα περάσεις μαζί με το ταίρι σου ευχάριστο χρόνο ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να κάνετε και ένα ταξιδάκι που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, με τόσες επικοινωνίες και εξόδους που θα έχεις αυτό το διάστημα, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα γνωρίσεις. Εξάλλου τώρα τον Οκτώβριο χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και θα έχεις και εσύ την επιθυμία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, προσπάθησε να μην δεις με τρόπο επιπόλαιο κάποιες καταστάσεις γύρω σου. Τα μικρά προβλήματα μπορούν να γίνουν μεγάλα, αν δεν καταφέρεις να αντιληφθείς την σοβαρότητά τους. Πρόσεξε λοιπόν πολύ τις υποχρεώσεις σου, δείξε συνέπεια και εκμεταλλεύσου νέες συμφωνίες και συζητήσεις που κρύβουν το κλειδί της επιτυχίας που θα ακολουθήσει σε αυτούς τους τομείς από τον επόμενο μήνα.

προβλέψεις

προβλέψεις1

Προσωπικός αριθμός 7

Νέες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και ένας πιο σοβαρός τρόπος αντιμετώπισης από την πλευρά σου, θα κάνουν αυτό το μήνα απαιτητικό αλλά και αποδοτικό για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 7.

Τον Οκτώβριο θα θελήσεις να βάλεις τα θεμέλια των προσωπικών σου στόχων, θα δεις με τρόπο πιο πρακτικό τη ζωή σου και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις επιθυμίες σου αλλά και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σου, είναι οι τομείς που θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου, αφού η προτεραιότητά σου για την ώρα είναι να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ανέβεις στους παραπάνω τομείς. Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά και μπορεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι τους περασμένους μήνες. Παρόλο που κάποιες στιγμές θα πιέζεσαι γιατί οι απαιτήσεις ολοένα και θα αυξάνονται, θα καταφέρεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Η στάση σου απέναντι στους συνεργάτες σου θα είναι απόλυτη, πιεστική και κάθετη γι’ αυτό και σου συνιστώ να προσπαθήσεις να βάλεις νερό στο κρασί σου! Στα οικονομικά σου θα θελήσεις να βάλεις κάποια όρια και θα κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ακόμα και στον αισθηματικό τομέα, αυτό το μήνα θα δεις με πιο υπεύθυνο τρόπο τα ζητήματα καρδιάς. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε θα καταφέρεις να πετύχεις την σταθερότητα που ήθελες και θα κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, αυτό το μήνα θα κάνεις μία νέα γνωριμία που θα έχει σοβαρές προοπτικές για μία καλή μελλοντική πορεία!

Προσωπικός αριθμός 8

Αυτό που περίμενες μέχρι σήμερα ήταν την ευκαιρία, που θα σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο. Ε ναι λοιπόν, έφτασε η στιγμή που πάντα περίμενες, ο μήνας που θα σου δώσει απλόχερα αυτό που ζητούσες τόσο καιρό… την αλλαγή και την ανανέωση! Θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου και στις σχέσεις σου και μπορώ να πω ότι θα είναι απρόβλεπτες και θα σε βρουν απροετοίμαστο. Ωστόσο όλες αυτές οι καυτές εξελίξεις που θα γίνουν αυτό το μήνα θα είναι σαν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα λιμνάζοντα νερά σου!

Μία αλλαγή στον τόπο κατοικίας ή στον χώρο σου θα σε βοηθήσει να πάρεις και πάλι τα πάνω σου και να ανανεωθείς. Νέοι συνεργάτες με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή θα είναι η αφορμή για να ξυπνήσεις και πάλι την δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου, ενώ οι νέες ιδέες σου θα σταθούν η αφορμή να κάνεις στην δουλειά σου τις αλλαγές που πάντα περίμενες. Να θυμάσαι πως μία επαγγελματική προαγωγή είναι μέσα στα πλάνα του μήνα! Τα οικονομικά σου μπορεί να μην περνούν την καλύτερή τους φάση, για την ώρα όμως καταφέρεις να τα τακτοποιείς έτσι όπως πρέπει.

Οι φίλοι και η οικογένεια, θα είναι σε όλη την διάρκεια του μήνα στο πλευρό σου και οι σχέσεις σου μαζί τους θα γίνουν πιο στενές και ουσιαστικές. Οι απογοητεύσεις των περασμένων μηνών θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Όσο για τον έρωτα, εκεί πραγματικά δίνεις τα ρέστα σου αυτό το μήνα γιατί καταφέρνεις να συνδυάζεις τον ερωτισμό, το πάθος με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Η σχέση σου μπαίνει σε μία νέα πορεία ενώ αν δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό… είναι βέβαιο ότι είναι ήδη στη γωνία και σε περιμένει!

Προσωπικός αριθμός 9

Μετά τις φουρτούνες που πέρασες, από αυτό το μήνα αρχίζεις και πάλι να στέκεσαι γερά στα ποδιά σου και να βλέπεις επιτέλους φως από το τούνελ που διέσχιζες το περασμένο διάστημα.

Τα εμπόδια που ήδη έχεις περάσει σου δώσανε σημαντικά μαθήματα και πλέον έχεις αρχίσει να βλέπεις με έναν τρόπο πιο σοβαρό τις προσωπικές σου υποθέσεις. Τον Οκτώβριο λοιπόν είσαι σε ετοιμότητα να αναλάβεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ μπορώ να πω ότι πλέον είσαι ένα σκαλάκι πριν την επιτυχία που προσμένεις.

Σε όλη την διάρκεια του μήνα, θα σε απασχολήσουν έντονα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα όμως οι οικογενειακές και οι φιλικές. Θα θελήσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, προκειμένου να επιλέξεις, με ποιους ανθρώπους η σχέση σου είναι ουσιαστική και πρέπει να παραμείνει αλλά και με ποιους θα ήταν καλύτερο για την ώρα να απομακρυνθείς.

Στον ερωτικό τομέα, ο σύντροφός σου θα σε έχει περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά και θα χρειαστεί από πλευράς σου αυτό το μήνα να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, να του σταθείς και να του δείξεις ακόμα πιο πολύ την αγάπη σου. Ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, τότε μπορεί να πω ότι αυτό το μήνα θα προκύψει μία γνωριμία που θα ξεκινήσει πρώτα σαν μία καλή φιλία και αργότερα θα εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό!

Σε γενικές γραμμές το «μάθημα» που έχεις να πάρεις από τον Οκτώβριο, είναι ότι πρέπει να εκφράζουμε χωρίς όρους τα συναισθήματά μας, να δίνουμε χωρίς να προσμένουμε τι θα πάρουμε πίσω και αυτό είναι κάτι που θα το πραγματοποιήσεις!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-09-2023 21:43:11