blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Αύγουστο του 2015.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Αύγουστο του 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 

Αριθμολογία Αυγούστου 2015

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, στον πιο καυτό μήνα της χρονιάς, που σηματοδοτεί πάντα σημαντικές εξελίξεις οι οποίες μένουν χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά… Ο όγδοος μήνας της χρονιάς, σύμφωνα με την αριθμολογία, αποτελεί τον μήνα της ολοκλήρωσης, της επιτυχίας, του πάθους, της προσμονής, αλλά και της επίτευξης. Τα γεγονότα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του Αυγούστου, έχουν πάντα μοιραίο χαρακτήρα. Τι προβλέπει όμως η Αριθμολογία για τον φετινό Αύγουστο; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα και καριέρα;

Αριθμός Αυγούστου: 7

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τον μήνα Αύγουστο και προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του μήνα (8) και του έτους (2015), είναι το 7. Ο δυναμικός και καυτός Αύγουστος δίνει σημαντικές απαντήσεις για ζητήματα του παρελθόντος, φέρνει την εσωτερική κάθαρση και την απαλλαγή από χρόνια προβλήματα του χτες και κάνει αρκετό κόσμο να ακολουθήσει στη ζωή του ένα πιο ώριμο και σοφό δρόμο! Με οδηγό το ένστικτο και τις εμπειρίες του «χτες», θα γίνουν σημαντικές ανακατατάξεις, που θα φέρουν αλλαγές στη ζωή αρκετών ανθρώπων.

Ο έρωτας παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή…

Μπορεί οι έρωτες του καλοκαιριού να χαρακτηρίζονται από αστάθεια και επιπολαιότητα και να μην έχουν τις προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο, όμως αυτό τον Αύγουστο, τα δεδομένα αλλάζουν. Ο έρωτας θα πάρει μία πιο σοβαρή μορφή και όσοι βρίσκονται ήδη σε μία σχέση θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το μέλλον και την πορεία της. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να απομακρύνουν από κοντά τους κάθε τι που τους πίκρανε στο παρελθόν, θα μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος και θα κάνουν μία νέα αρχή.

Προγραμματισμός επαγγελματικών και οικονομικών ζητημάτων…

Πηγαίνοντας διακοπές ή χαλαρώνοντας τους καθημερινούς ρυθμούς, δεν σημαίνει ότι παύουν να μας απασχολούν οι επαγγελματικές και οικονομικές μας υποθέσεις. Ιδιαίτερα αυτό τον Αύγουστο είναι ακόμα πιο έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας, γεγονός που θα μας κάνει να λειτουργήσουμε πιο συνετά και συγκροτημένα, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της εποχής! Ο Αύγουστος στρέφει το ενδιαφέρον όλων μας στον προγραμματισμό των αμέσως επόμενων επαγγελματικών και οικονομικών κινήσεων, που πρέπει να πραγματοποιηθούν με το ξεκίνημα του φθινοπώρου!
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Αύγουστο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας. Μεγάλο δώρο από το Myastro! Πάρε τώρα την πρόβλεψη για το ζώδιό σου για τον Αύγουστο 2015 στο email σου. 

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Αύγουστο 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι εδώ, έτοιμος να σου δώσει οριστικές λύσεις και απαντήσεις για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου, αλλά και τα οικονομικά σου! Είσαι σε θέση αυτή την εποχή να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις τα ανοιχτά κεφάλαια του χτες, βρίσκοντας ουσιαστικές λύσεις σε ό,τι σε προβλημάτισε κατά την διάρκεια των περασμένων τριών μηνών! Η αγάπη και η συντροφικότητα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν αυτό το μήνα να νιώσεις πληρότητα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι το τελευταίο δίμηνο τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονταν και στα καλύτερά τους. Ο Αύγουστος όμως είναι ο μήνας που χαλαρώνει το κλίμα γύρω σου και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς. Αν είσαι σε σχέση θα υπάρξει ουσιαστική δέσμευση με το σύντροφό σου και θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που έθιξαν την σταθερότητα του δεσμού σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε προκύπτει μία γνωριμία μέσα από κάποια επαγγελματική συνεργασία σου, ή με άτομο που έχετε παρεμφερές επάγγελμα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομική εκκαθάριση φέρνει ο Αύγουστος για σένα! Αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές σου και θα βάλεις ένα καλό πρόγραμμα στον τομέα των οικονομικών. Στα επαγγελματικά φλερτάρεις με την ιδέα μίας μεγάλης επαγγελματικής αλλαγής, που για την ώρα όμως έχει έντονο το στοιχείο του ρίσκου και της περιπέτειας! Οργάνωσε καλύτερα τα βήματά σου και για την ώρα μην επιδιώξεις κάτι παρακινδυνευμένο. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε η στιγμή να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και να κρατήσεις κοντά σου μόνο ό,τι έχει αξία και είναι σημαντικό! Αυτό τον Αύγουστο, θα διατηρήσεις στο πλάι σου ό,τι είναι αληθινό. Θα απομακρυνθείς από ανώφελες και ψεύτικες φιλίες, θα λήξεις υποθέσεις που σε άφηναν πίσω και θα θελήσεις να κάνεις μία νέα αρχή! Επιπλέον, θα χαλαρώσεις, θα ξεκουραστείς, θα βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου και θα νιώσεις αυτό το μήνα πιο καλά με τον εαυτό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα συναισθήματα που σε συνδέουν με ένα άτομο που υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου είναι ουσιαστικά, πραγματικά, και θα αποδειχθεί ότι είναι και δυνατά! Αυτό τον Αύγουστο η αγάπη σε κυριεύει και σου αποδεικνύεται έμπρακτα… Αν είσαι σε σχέση, θα σου φύγουν όλες οι αμφιβολίες. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία νέα γνωριμία θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις αυτό τον Αύγουστο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ατόμων με τα οποία συνεργάζεσαι! Θα αποδείξεις την επαγγελματική σου αξία και θα ανέβει με κάποιο τρόπο το «στάτους» που έχεις στη δουλειά! Μία συζήτηση προαγωγής είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα του μήνα! Τα οικονομικά σου, διανύουν μία καλύτερη περίοδο και έρχονται στα χέρια σου κάποια οφειλόμενα χρήματα. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας της αλλαγής για σένα! Τα πάντα γύρω σου μορφοποιούνται και εσύ ανανεώνεσαι σημαντικά! Αλλάζεις στυλ, εμφάνιση, σκέψεις, συναισθήματα, αλλά και πολλές υποθέσεις της ζωής σου γενικότερα! Νέοι άνθρωποι θα μπουν τώρα στη ζωή σου και θα σου δώσουν νέα κίνητρα για το μέλλον σου! Η θλίψη και η απογοήτευση που πέρασες κατά τον περασμένο μήνα, αποχωρούν και πλέον ατενίζεις το μέλλον πιο αισιόδοξα!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εκφραστικότητα και ο αυθορμητισμός σου θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν αυτό το μήνα να φέρεις πιο κοντά σου το πρόσωπο που τόσο πολύ αγαπάς! Η σχέση σου θα είναι ανανεωμένη και θα καταφέρεις με το ταίρι σου να κάνετε νέα πράγματα, που θα ενθουσιάσουν και τους δύο! Όσο για σένα που δεν είσαι σε σχέση, νέο πρόσωπο μπαίνει τώρα στη ζωή σου, το οποίο και σε συναρπάζει!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν τώρα στο τραπέζι, οι οποίες σε ενθουσιάζουν και σου δημιουργούν την πρόκληση για μία μεγάλη αλλαγή… Θα την ακολουθήσεις; Μάλλον ναι! Αυτό τον Αύγουστο θα πάρεις την απόφαση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο και θα οργανώσεις τον αμέσως επόμενο μήνα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έκτακτα έξοδα, καθώς και μία επιπολαιότητα από την πλευρά σου! Μην ανοίγεσαι σε νέα έξοδα. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!
 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σου θα κλέψουν αυτό τον Αύγουστο οι σχέσεις σου, που θα είναι η βασική σου προτεραιότητα, αφήνοντας στην άκρη έννοιες επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα έρθεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, θα δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει και έχουν υπάρξει πολύ σημαντικοί στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να έχεις μία επανασύνδεση φιλικής ή και ερωτικής σχέσης! Σε κάθε περίπτωση, ο Αύγουστος σου δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχτείς, να ανασυγκροτηθείς και να νιώσεις πιο ζεστά, με την αγάπη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα νέα είναι ευχάριστα για τα αισθηματικά σου! Τα συναισθήματα που θα βιώσεις αυτό τον Αύγουστο θα είναι δυνατά και ο τρόπος που θα τα εκφράζεις θα είναι έντονος! Θα περάσεις όμορφες, ρομαντικές και πολύ ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς! Αν δεν έχεις σχέση, θυμήσου ότι το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει αυτό το μήνα ξαφνικά, από ένα άτομο που σημαίνει πολλά πράγματα για σένα!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει από το ξεκίνημα του Αυγούστου να γνωρίζεις ότι θα υπάρξουν οι λόγοι, οι αιτίες και οι άνθρωποι που θα σου προκαλέσουν έντονα νεύρα στα επαγγελματικά σου! Μην τεντώνεις το σκοινί στις συνεργασίες σου και μην στηρίζεσαι σε ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι δεν είναι φερέγγυοι! Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση, όμως τα καταφέρνεις! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ετοιμάζεις βαλίτσα και φεύγεις με την παρέα σου διακοπές… Αυτό ακριβώς σε προστάζει ο Αύγουστος να κάνεις! Στην καρδιά του καλοκαιριού βρίσκεις και πάλι το κέφι, την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σου και είσαι διαρκώς σε κίνηση και επικοινωνίες! Αυτό το μήνα θα έχεις αρκετές μετακινήσεις, σημαντικές προτάσεις, όμορφες ειδήσεις και θα διασκεδάσεις πολύ!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα κάνουν αυτό το μήνα της χρονιάς σημαντικό, ευχάριστο και άκρως απολαυστικό! Κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα λύσετε τις διαφορές σας, θα ταξιδέψετε μαζί και θα περάσετε καλά! Αν δε έχεις σύντροφο, τότε μέσα από κοινωνικό κύκλο θα κάνεις μία νέα γνωριμία.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν μπλοκαρισμένες ως τώρα, φαίνεται να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο! Θα έχεις κάποια νέα για κάποιο έγγραφο, συμφωνία ή για κάποιο γραφειοκρατικό θέμα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα. Εκτός από τα επαγγελματικά είναι φανερό ότι και τα οικονομικά σου έχουν σημαντική βελτίωση. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο φετινός Αύγουστος δεν σε βρίσκει ακριβώς έτσι όπως θα ήθελες! Υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις για διακοπές. Θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με υποθέσεις που σου φαίνονται κάπως βαρετές ή και κουραστικές, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος και εξάντληση. Ωστόσο, όσο και να μην το πιστεύεις τώρα, αυτό το μήνα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα αποδειχθούν άκρως θετικές και τυχερές!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορείς να βασιστείς στο σύντροφό σου; Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου; Η σχέση σας είναι σταθερή; Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα θα κληθείς αυτό τον Αύγουστο να απαντήσεις. Θα προβληματιστείς για τη σχέση σου και θα έχεις την επιθυμία να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και θα νιώσεις ότι είσαι σε ετοιμότητα για κάτι πιο μόνιμο!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις της δουλειάς δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου! Θα υπάρξουν κάποιες έξτρα ευθύνες που θα επωμιστείς, οι οποίες όμως θα σου φέρουν αναγνώριση και εξέλιξη από το φθινόπωρο που ξεκινά! Τα οικονομικά σου δεν διανύουν καλή περίοδο. Όμως, τις οικονομικές εκκρεμότητες θα τις τακτοποιήσεις, όποτε περιόρισε το άγχος. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!
 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Τίποτα δεν θα πηγαίνει βάση σχεδίου αυτόν τον Αύγουστο… Ο μήνας θα ανατρέψει με τρόπο ευχάριστο τα δεδομένα γύρω σου και θα φέρει δυναμικές αλλαγές, που θα σε συναρπάσουν! Δείξε δεκτικότητα σε νέες προτάσεις, αλλά και σε νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα και θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις, αλλά και να ξεκινήσεις νέα πλάνα στη ζωή σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα; Ακόμα και αν τον αμφισβητείς, αυτό τον Αύγουστο δεν θα μπορέσεις να τον αποφύγεις. Ένα άτομο θα εισβάλει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και θα ανατρέψει πολλά απ’ όσα πίστευες μέχρι σήμερα. Αν είσαι ήδη σε σχέση προφυλάξου, γιατί μπορεί να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, που θα σε βάλει σε μπελάδες.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες, δημιουργικές ιδέες θα σου δώσουν τώρα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία των επαγγελματικών σου! Θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εκπλήξεις που θα αφορούν συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σου δώσουν χαρά! Ένα δώρο ή μία μικρή οικονομική αύξηση, θα σου δώσει την ελπίδα για καλύτερες ημέρες στα οικονομικά σου. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να βρεις και πάλι τις σταθερές σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία σου, τις σχέσεις σου, αλλά και για τους στόχους της ζωής σου γενικότερα. Αυτό τον καλοκαιρινό μήνα, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα έχουν ανάγκη από την ζεστασιά και την αγάπη σου και θα είναι μόνιμα δοσμένοι σ’ εσένα!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθήματα που ενώνουν εσένα με το σύντροφό σου γίνονται αυτό το μήνα πιο βαθιά και ουσιαστικά! Θα προκύψει ένα γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα δεθείτε συναισθηματικά! Αν δεν έχεις ταίρι, τότε αυτό τον Αύγουστο θα προκύψει μία γνωριμία με ένα άτομο που θα σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσεις ζεστασιά, οικειότητα και βαθύ ερωτισμό.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά σου είναι πεσμένη και ξέρεις καλά ότι πρέπει να βρεις τρόπους να την φέρεις στο σημείο που ήταν. Αυτό τον Αύγουστο θα αφοσιωθείς με υπευθυνότητα στις εργασιακές σου υποθέσεις και θα βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου, τόσο τις οικονομικές όσο και τις επαγγελματικές! Σημείωσε και αυτό: Αυτό το μήνα υπάρχει έντονη η πιθανότητα ενός οικονομικού κέρδους από μία πηγή εκτός της δουλειάς σου! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Αυγούστου σε πιάνει η ασυγκράτητη επιθυμία να θέλεις να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου! Αναγνωρίζεις τα σφάλματά σου και κάνεις τα βήματα για να τα διορθώσεις. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια, τους φίλους ή το σύντροφο γίνονται τώρα πιο ουσιαστικές, γιατί υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά και γεγονότα που σας φέρνουν πιο κοντά.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το ένστικτό σου, σου δίνει αυτό το μήνα απαντήσεις για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Από την άλλη πλευρά όμως, εσύ έχεις την ανάγκη να σκεφτείς σοβαρά κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις και να καταλήξεις σε κάποιες αποφάσεις! Έχεις ανάγκη από χρόνο προκειμένου να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας ερωτικής ιστορίας. Τον Αύγουστο θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου το χτες και θα κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αύγουστος σε κάνει να ανησυχείς για την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου και δίνεσαι ολοκληρωτικά στην εργασία σου, περιορίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου! Ακόμα και αν ξεκουραστείς για λίγες μέρες, δεν θα πάψει να σε προβληματίζει το αύριο των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά περιορισμένα κατά την διάρκεια του Αυγούστου, γεγονός που θα σου προκαλεί πίεση και στρες. Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2015 15:34:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι