blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank
27-11-2017 16:00:00 Αριθμολογία

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Δεκέμβριο 2017.

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Δεκέμβριο 2017.
blank
 

Αριθμολογία Δεκεμβρίου 2017

Τι προβλέπουν οι μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον Δεκέμβριο 2017; Ποιες προβλέψεις μας δίνουν οι αριθμοί για έρωτα, χρήμα, καριέρα; «Ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά για να είναι ευτυχισμένος! Φτάνει να έχει δύο, τρεις φίλους να τον αγαπούν πραγματικά και χρήματα τόσα, για να μπορεί να τους κερνά!».Με αυτά τα λόγια του Νίκου Ξυλούρη ξεκινάμε τις μηνιαίες προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Δεκέμβριο 2017, που είναι ο μήνας που θα μας φέρει πιο κοντά σε κάθε τι που έχει αξία. Λίγο πριν πούμε το τελευταίο αντίο στο 2017, αλλάζουμε αξίες, συνήθειες και προτεραιότητες, δίνοντας σημασία στα απλά, καθημερινά πράγματα, που μας δίνουν χαρά! Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Ο αριθμός του Δεκεμβρίου: 4

Το 2017 ολοκληρώνεται με το σύνθημα της ενότητας, της σύμπραξης και της αλληλεγγύης. Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το κλίμα του μήνα και που προκύπτει προσθέτοντας τα ψηφία του μήνα και του έτους, είναι το 4! Αυτό το μήνα θα νιώσουμε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχουμε στο πλάι μας ανθρώπους, με τους οποίους μας δένουν ειλικρινή συναισθήματα! Συναισθηματική αλλά και υλική ασφάλεια θα χαρίσει ο γιορτινός Δεκέμβριος στο πέρασμά του…

Οι σχέσεις παίρνουν τώρα μία πιο ουσιαστική μορφή…

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ, γεμάτος γιορτινή διάθεση και με την επιθυμία της πλήρης αφοσίωσης και αποκατάστασης στον τομέα των ερωτικών. Ο αριθμός 4, που αντιπροσωπεύει το μήνα, μας δίνει το μήνυμα ότι αυτό το Δεκέμβριο θα αναπτυχθούν ρομαντικά ειδύλλια, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις σχέσεων, αλλά και αρκετές επισημοποιήσεις. Κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος του σε αυτή τη ζωή και το αίσθημα της μοναξιάς, θα φύγει σιγά-σιγά από αρκετές πονεμένες καρδιές.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η επαγγελματική και οικονομική σιγουριά, δεν είναι ανέφικτη…

Παρόλο που ζούμε σε μία εποχή που τίποτα δεν είναι σταθερό και μόνιμο στον τομέα της εργασίας, αυτό το μήνα υπάρχουν σημαντικές διευκολύνσεις για να νιώσουμε περισσότερη σιγουριά! Κατά την πορεία του μήνα θα αρκεστούμε στο σίγουρο, στο σταθερό, στις συνεργασίες που έχουν δείξει ότι έχουν αξία και θα διατηρηθούν στον χρόνο. Επιπλέον, ακόμα και με λιγότερα χρήματα, θα καταφέρουμε να μην στερηθούμε τίποτα από όσα μας δίνουν χαρά και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Δεκέμβριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2017

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και εσύ βρίσκεις το κέφι, την αισιοδοξία σου και θέλεις να μοιραστείς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Ο Δεκέμβριος είναι μήνας εξωστρέφειας, επικοινωνίας, ευχάριστων ειδήσεων και σημαντικών εξελίξεων! Υπάρχουν μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές, που γεμίζουν την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου και να τα εξομολογήσεις! Αυτό το Δεκέμβριο δεν φοβάσαι να πεις αυτό που νιώθεις και μάλιστα τολμάς να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες για να βγεις από το ερωτικό τέλμα. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται, γιατί πολύ απλά δεν θα κάτσεις με δεμένα τα χέρια, αλλά θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και θα διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε βρίσκει με νέα σχέδια, συζητήσεις και προτάσεις για τα επαγγελματικά σου! Κάτι νέο ξεκινά και σε γεμίζει με ενθουσιασμό. Ο Δεκέμβριος δίνει εύνοια για υποθέσεις που αφορούν συμφωνητικά και υποθέσεις επαγγελματικού περιεχομένου! Παράλληλα, το πορτοφόλι σου αρχίζει να γεμίζει, άσχετα αν σκορπάς λόγω γιορτών τα χρήματά σου! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σου χαρίζει το αίσθημα της σταθερότητας, της ασφάλειας και της σιγουριάς, γιατί πράγματι κατάφερες κατά την διάρκεια αυτού του έτους, να φέρεις τα πράγματα σε ένα καλό σημείο! Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ανταμοιβής και επιβράβευσης, αφού θερίζεις τους καρπούς που έσπειρες σε όλη την διάρκεια του έτους!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς και κατακτάς αυτό το μήνα τη σταθερότητα μίας σχέσης! Υπάρχει μία γνωριμία ή ένας δεσμός, που παίρνει αυτό το μήνα μία πιο σταθερή μορφή και αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά για την προοπτική μίας σχέσης που είναι για σένα σημαντική. Αυτό το μήνα θα ζήσεις ζεστές στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και θα αναπτυχθούν αμοιβαία συναισθήματα οικειότητας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο αγώνας που έκανες ως τώρα, σε κάνει να είσαι ο νικητής αυτής της χρονιάς που τώρα ολοκληρώνεται! Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και λαμβάνεις την επιβράβευση από το περιβάλλον και τους προϊσταμένους σου! Στα οικονομικά σου, μπορείς και θα καταφέρεις με καλή οργάνωση να περάσεις όμορφες, χαρούμενες και καλές γιορτές, χωρίς να σου λείπει τίποτα! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου και σε κατακλύζει η χαρά, η αισιοδοξία, η τόλμη και η επιθυμία να κάνεις αλλαγές! Ο πιο γιορτινός μήνας της χρονιάς, φέρνει εκπλήξεις και χαρούμενες συγκυρίες, που αλλάζουν με όμορφο τρόπο την καθημερινότητά σου! Το πρόγραμμά που κάνεις για τις γιορτές, θα ανατραπεί με τρόπο ευχάριστο και θα ζήσεις τις πιο ευχάριστες μέρες όλης της χρονιάς!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, εκρηκτικός, ανατρεπτικός, αλλά και… «αντάρτης» αυτό το μήνα για σένα! Υπάρχει ένα άτομο που πραγματικά καταφέρνει με τον τρόπο του να αναστατώνει όλες σου τις αισθήσεις! Η σχέση σου με αυτό το άτομο δεν μπορεί να είναι σταθερή, αλλά για την ώρα φαίνεται ότι θα απολαύσεις δυνατές στιγμές.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο σου δημιουργεί την ανάγκη να πάρεις τα ρίσκα σου και να τολμήσεις μία επαγγελματική αλλαγή! Μπορεί να υπάρξει κάποια πρόταση για νέα δουλειά ή ακόμα και για μία στροφή στην καριέρα σου! Το χρήμα όσο εύκολα έρχεται στα χέρια σου, με την ίδια ευκολία φεύγει κιόλας, για το λόγο αυτό δείξε εγκράτεια! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Καθώς η χρονιά οδεύει προς το τέλος της, εσύ αισθάνεσαι την ανάγκη να βάλεις νέους στόχους για τη ζωή σου. Αυτή τη φορά όμως, δεν σκέφτεσαι μόνο το δικό σου μέλλον, αλλά υπολογίζεις πολύ και τους κοντινούς σου ανθρώπους, που φαίνεται ότι σε έχουν περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλη φορά ! Οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες και θα θελήσεις να περάσεις τις ημέρες των γιορτών με άτομα που σου έχουν δείξει την αγάπη τους και που τώρα θέλουν την υποστήριξή σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βάζεις νερό στο κρασί σου και υποχωρείς στα αισθηματικά σου, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αδύνατον να τα έχεις όλα όπως εσύ τα θέλεις και ότι δεν γίνεται πάντα να έχεις δίκιο σε όλα! Αυτό το μήνα καταφέρνεις με δικές σου προσπάθειες να βελτιώσεις τα αισθηματικά σου! Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περνά κάποια προσωπικά του προβλήματα, στα οποία και θα του σταθείς!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημασία δεν έχει να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται… Σημασία έχει να μπορείς με αυτά που έχεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να μπορείς πραγματικά να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως θα καταφέρεις αυτό το μήνα να τα πας καλά, διαθέτοντας την άνεση να μπορείς να προσφέρεις και στους ανθρώπους που αγαπάς. Τα επαγγελματικά σου σχέδια για την ώρα είναι σε αναμονή, όμως αυτό δεν σε αγχώνει… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Η φετινή περίοδος των γιορτών κάνει τη διάθεσή σου μελαγχολική και η εσωστρέφεια σε κάνει να κλείνεσαι για λίγο στον εαυτό σου! Πέρασες πολλά κατά την διάρκεια αυτού του έτους και κλονίστηκαν οι σταθερές σου βάσεις. Αυτό το μήνα λοιπόν κάνεις τον απολογισμό σου, αλλάζεις και σκέφτεσαι πιο ώριμα και σωστά κάποιες καταστάσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήπως έχεις κάνει και εσύ από την πλευρά σου τα λάθη στα αισθηματικά σου; Μήπως η στάση σου δεν ήταν η πρέπουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριγμοί σε μία σχέση ή γνωριμία. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου, όμως οι απαντήσεις θα σου δοθούν! Μπορεί να μην περνάς την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς, σίγουρα όμως διανύεις ένα διάστημα συναισθηματικής κάθαρσης, το οποίο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι καλύτερες, το άγχος μπορεί να είναι έντονο, όμως δουλεύοντας σωστά και οργανωμένα, μπορείς και θα καταφέρεις να φτάσεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου στο σημείο που θέλεις. Ακόμα και αν το πορτοφόλι σου δεν είναι το ίδιο γεμάτο με πέρυσι, εσύ θα καταφέρεις αυτό το μήνα να περάσεις καλά, ακόμα και με πιο λίγα! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Από την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου εσύ ζητάς πολλά, πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις. Σε πιάνει υλική αλλά και συναισθηματική πλεονεξία, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να γίνεται απόλυτη και κατακτητική! Ωστόσο, παρόλο που σε κατακλύζει το πείσμα, μάλλον θα έχεις σημαντική επιτυχία, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά, που άλλωστε είναι και ο τομέας που θα έχεις αυτό το μήνα την πιο ξεκάθαρη εύνοια!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κυριεύει και άλλοτε σου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, άλλοτε όμως γίνεται η αιτία για να δημιουργούνται ίντριγκες, παρασκήνια και ζήλιες, που προκαλούν καβγάδες. Οι ερωτικές στιγμές του Δεκεμβρίου είναι έντονες και παθιασμένες, χωρίς να σου δίνουν την βεβαιότητα για το τι θα ακολουθήσει αργότερα. Το σίγουρο είναι όμως ότι υπάρχει αυτό το μήνα ένα αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο σε κάνει να φλέγεσαι από πόθο!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς αυτό το μήνα να λειτουργήσεις πιο σκληρά και κατακτητικά, κοιτάζοντας περισσότερο το δικό σου συμφέρον! Θα προκύψουν διαφωνίες με συναδέλφους, όμως θα καταφέρεις με κάποιο τρόπο να βρεθείς ευνοημένος! Στα οικονομικά, υπάρχουν πολλά και ευχάριστα νέα: αύξηση εισοδήματος, κέρδη από τυχερό παιχνίδι, μπόνους και οικονομική άνοδος είναι τα δώρα που σου χαρίζει το 2017, λίγο πριν φτάσει στην ολοκλήρωσή του! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Παντού υπάρχει η αρχή αλλά και το τέλος, αυτό είναι κάτι που πλέον το ξέρεις καλά, καθώς το έχεις βιώσει! Ο Δεκέμβριος, εκτός από το κλείσιμο μίας χρονιάς, είναι για σένα και μία περίοδος που θέλεις και θα καταφέρεις να κλείσεις οριστικά κάποια ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, γιατί πρέπει να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα… Το βήμα για μία νέα ζωή, για μία νέα χρονιά, χωρίς πλέον να σε εμποδίζουν τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, ώστε να ζήσεις αυτό που σου αξίζει!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τέλος μίας επιπόλαιης περιόδου στα αισθηματικά σου, φέρνει ο τελευταίος μήνας της χρονιάς! Ο ερωτικός σου τομέας, φαίνεται ότι δεν σε καλύπτει με τον τρόπο που θα ‘θελες, γι’ αυτό μετράς τα συναισθήματά σου και παίρνεις τελικές αποφάσεις! Θα μείνεις ή θα φύγεις από αυτή τη σχέση; Όποια και να είναι η απόφασή σου, θα σε οδηγήσει σε πολύ καλές και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα και προσπάθησε να αποφύγεις τις ανασφάλειες, τα διλήμματα και τους φόβους! Αυτό τον Δεκέμβριο πρέπει και θα καταφέρεις να πάρεις τελικές αποφάσεις που θα τις εφαρμόσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Θα δεις πιο υπεύθυνα το μέλλον της εργασίας σου και θα αλλάξεις στάση αντιμετώπισης, τόσο στα εργασιακά όσο και στα οικονομικά σου! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Πριν υποδεχτείς το νέο έτος, νοιώθεις ισχυρή την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα! Μία νέα αρχή θα κάνεις λοιπόν αυτό τον Δεκέμβριο, όπου πλέον δεν θα μπορείς να βρίσκεσαι σε φάση αναμονής, αλλά θα τολμήσεις να ρισκάρεις, να πάρεις πρωτοβουλίες ή και να δρομολογήσεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες ακατόρθωτο! Η ανάγκη σου για ανεμελιά θα είναι έντονη και άθελά σου μπορεί κάποιες στιγμές να απογοητεύσεις κάποια δικά σου πρόσωπα, που άλλα περίμεναν από εσένα και αλλιώς τους τα έφερες…
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είσαι για μόνιμες δεσμεύσεις αυτό το Δεκέμβριο, αλλά θέλεις να παίξεις, να φλερτάρεις, μα πάνω απ’ όλα να νιώσεις ελευθερία! Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, θα υπάρχουν συγκρούσεις με τη σχέση σου γιατί η συμπεριφορά σου θα είναι αλλόκοτη, αλλά και παρορμητική. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος έρωτας έρχεται στο προσκήνιο, που σου αλλάζει τα δεδομένα, σε κάνει να λειτουργείς τολμηρά, όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι απαιτήσεις είναι πολλές, τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και στα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σε πτοεί! Στην καριέρα σου, θα πρέπει να δείξεις υπομονή απέναντι στην στάση και στην συμπεριφορά των συνεργατών σου και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με διπλωματία για να πετύχεις κάποιους στόχους σου! Στα οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή ένα πολύ προσωπικό σου ζήτημα! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Η καρδιά σου γεμίζει αγάπη και περνάς τις πιο ζεστές, τρυφερές και όμορφες στιγμές αυτής της χρονιάς, αφού ο Δεκέμβριος σου δίνει τα δώρα του για να νιώσεις υλική, αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Θα δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει και με τους οποίους βρισκόσουν σε απόσταση, θα είσαι όλο καλέσματα και συναντήσεις, ενώ η μοναξιά θα σου πει μαζί με το 2017 το τελευταίο αντίο…
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βαρέθηκες την μοναξιά και πλέον κάνεις τα βήματα για να κάνεις την αισθηματική σου ζωή πιο όμορφη, συντροφική και ζεστή! Αυτό το Δεκέμβριο είναι πολύ πιθανό να έχεις ερωτική επανασύνδεση με ένα άτομο του παρελθόντος. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, αναπτύσσονται αμοιβαία συναισθήματα αγάπης, που σε κάνουν να αφήνεις πίσω σου κάθε πικρή στιγμή του παρελθόντος.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να αποδίδουν, γιατί φεύγει από πάνω σου ένα χρέος ή μία υποχρέωση που ως τώρα σε βάραινε. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν θετικές εξελίξεις με συνεργασίες που φωτίζουν το κλίμα της εργασίας σου και ανοίγουν πιο ευνοϊκές προοπτικές. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2017 16:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι