blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο του 2015.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο του 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Αριθμολογία Ιουλίου 2015

Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτούνται με κόπο,αγώνα, προσπάθεια, αλλά πάνω απ’όλα με πολλή αγάπη! Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη, που μας βοηθά να μην το βάζουμε κάτω, μας δίνει την ανάσα που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια… Τον Ιούλιο 2015 θα αντιληφθούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι αυτό που πραγματικά έχει αξία είναι οι σχέσεις μας, οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας και με τους οποίους μας συνδέουν αμοιβαία και ειλικρινή συναισθήματα…

Αριθμός Ιουλίου: 6

Ο αριθμός του Ιουλίου, που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του μήνα και προκύπτει από το άθροισμα του έτους (2015) και του μήνα (7) είναι το 6. Ο φλογερός Ιούλιος μας αναγκάζει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι, ώριμοι, σοβαροί και να κάνουμε επιλογές στη ζωή μας, οι οποίες θα απέχουν από εγωιστικές και εκκεντρικές τάσεις. Οι επιλογές του μήνα θα αφορούν το κοινό καλό και θα έχουν ως γνώμονα την αγάπη και την αρμονία! Οι ευαισθησίες θα είναι τονισμένες, το ίδιο και το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Τα ιδεώδη, τα όνειρα και οι προσδοκίες θα δίνουν την δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Οι πληγές του ερωτικού παρελθόντος… επουλώνονται!

Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι, τον ήλιο, την θάλασσα, την καλή παρέα θα αντιληφθούμε τι είναι τελικά αυτό που έχει αξία… Ο έρωτας μπορεί να πέρασε από τη ζωή μας και να μας πλήγωσε, να μην φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας, όμως μας έδωσε σημαντικά μαθήματα… Σχέσεις μπορεί να πέρασαν από συμπληγάδες, όμως αυτό τον μήνα θα αποδειχθεί ότι βγήκαν αλώβητες από τις δοκιμασίες του χρόνου! Σε κάθε περίπτωση, ο Ιούλιος δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις του παρελθόντος, να ξεπεράσουμε πληγές, να δούμε μπροστά, κρατώντας στο πλάι μας αυτό που πραγματικά αξίζει και έχει ουσία!

Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία απαιτούν θυσίες…

Ο Ιούλιος έχει άγχος, πίεση και προβληματισμό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, όμως όσοι πραγματικά δουλεύουν σκληρά, προγραμματισμένα και μεθοδικά, θα μπορέσουν αυτό το μήνα να έχουν οφέλη. Η εργασία απαιτεί θυσίες, αρκετές ώρες δουλειάς, ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και επιμονή στις προσπάθειες. Θυσίες όμως θα αναγκαστούμε να κάνουμε και στα οικονομικά, προκειμένου να μπορέσουμε να βάλουμε σε τάξη όλα όσα είναι υποχρέωση μας.
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Ιούλιο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Ιούλιο 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη κάποιες στιγμές να μείνει μόνος, να αφεθεί στις σκέψεις του, να αναλογιστεί τα σφάλματά του και να πάρει αποφάσεις για τα μετέπειτα βήματα του! Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτό τον Ιούλιο εσύ που έχεις προσωπικό αριθμό το 1. Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα, θα νιώσεις προσωρινή θλίψη και απογοήτευση για το παρελθόν σου, όμως θα ξεπεράσεις και καταστάσεις που σε πίκραιναν!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα μείνεις ή θα φύγεις από αυτή τη σχέση; Γιατί δεν προχώρησε η ερωτική σου ιστορία έτσι όπως υπολόγιζες; Αυτά ακριβώς είναι τα ερωτήματα που θα σου γεννηθούν αυτό τον Ιούλιο! Συγκράτησε τις απαισιόδοξες σκέψεις, μην κολλάς στο παρελθόν και θυμήσου ότι είναι καλοκαιράκι και ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπεις πιο ανέμελα και κεφάτα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό τον Ιούλιο θα υπάρξουν σοβαρές επαγγελματικές εξελίξεις, τις οποίες θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και θα τις ξεπεράσεις με σοβαρή δουλειά! Οι ώρες εργασίας σου θα είναι αυξημένες και οι απαιτήσεις πολλές, όμως θα τα καταφέρεις! Τα οικονομικά είναι περιορισμένα και οι ανάγκες που πρέπει να καλύψεις είναι πολλές… Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή κάποια οικονομικά σχέδια, τα οποία θα σου αποδώσουν από τον επόμενο μήνα. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας έντονος μήνας ξεκινά και η επιτυχία είναι προ πυλών για σένα, που έχεις προσωπικό αριθμό το 2. Τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι ισχυρά, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι καταπληκτικές και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν, θα σου δώσουν τόσο συναισθηματική όσο και υλική ανταμοιβή. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια…
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κυριεύει αυτό τον Ιούλιο και μετά από πολύ καιρό νιώθεις την ανάγκη να απολαύσεις τον έρωτα, χωρίς να σκεφτείς το αύριο! Ωστόσο, η ζήλια, το αδιέξοδο και το παρασκήνιο θα σε κάνουν αρκετές στιγμές να μπλοκαριστείς και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Ζήσε το τώρα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες και το τι θα συμβεί στο μέλλον!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μεγαλύτερη εύνοια που δέχεσαι αυτό τον Ιούλιο είναι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία της καταξίωσης όπου οι κόποι σου θα αναγνωριστούν και θα υπάρξει είτε κάποια προαγωγή, είτε κάποια ευκαιρία για να αναρριχηθείς ακόμα περισσότερο στην καριέρα σου! Τα οικονομικά έχουν ανοδική πορεία γι’ αυτό χαμογέλα. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με πολύ συναίσθημα, αλλά και σημαντικές απαιτήσεις που σου προκαλούν άγχος ! Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσεις «τέλος» σε οτιδήποτε δεν εξελίσσεται! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις που περνούν περίοδο κρίσης, θα σε απασχολήσουν έντονα και θα χρειαστεί να κρίνεις και να αποφασίσεις ποιο πρέπει να είναι το μέλλον τους. Περνάς μία περίοδο «τεστ» σε όλους τους τομείς της ζωής σου και πρέπει με λογική, ψυχραιμία και σοβαρότητα να πάρεις αποφάσεις!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ώρα του απολογισμού έφτασε… Τον Ιούλιο θα σκεφτείς τι αισθάνεσαι, τι έχεις δίπλα σου, τι θα ήθελες να είχες, τι αξίζει και τι είναι αυτό που έχει ουσία. Οι απαντήσεις που αναζητούσες εδώ και καιρό στα αισθηματικά σου θα σου δοθούν και με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχουν οι προοπτικές καλής γνωριμίας, που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μία όμορφη και αληθινή αγάπη.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με υπομονή και λεπτότητα στους χειρισμούς, τα επαγγελματικά σου θα μπορούν να πάνε καλά. Οι προκλήσεις και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όμως αν λειτουργήσεις διπλωματικά θα τα καταφέρεις! Τα οικονομικά σου δέχονται μεγάλη εύνοια. Έρχονται στα χέρια σου χρήματα οφειλόμενα ή και ξεχασμένα! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα αεράκι δροσιάς και ανανέωσης έρχεται για να σε κάνει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου και να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα ρότα! Ο Ιούλιος κάνει την έναρξή του με ελπίδα, αλλά και με θετικές αλλαγές για σένα, οι οποίες και θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό! Θα βρεις το δυναμισμό, το κουράγιο και την αποφασιστικότητα να βάλεις μπροστά κάποια προσωπικά σου σχέδια τα οποία ως ήταν σε αναμονή. Υποθέσεις που ήταν από τον περασμένο μήνα σε εκκρεμότητα, θα αρχίσουν τώρα να εξελίσσονται, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό το μήνα σπας τα δεσμά της μονοτονίας σου και κάνεις μία νέα αρχή!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με προσκλήσεις, προτάσεις και κοινωνική δικτύωση, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσένα που δεν έχεις σχέση. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μία νέα ερωτική γνωριμία στη ζωή σου, η οποία και θα σε γεμίσει με πάθος. Θα σου έλεγα όμως να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σου δεν θα μείνει για πολύ! Εσύ που ήδη είσαι σε ένα δεσμό, συγκράτησε τα νεύρα και τις εντάσεις σου, γιατί θα δημιουργηθούν καβγαδάκια!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλαγές στην καριέρα και νέα επαγγελματικά πλάνα έρχονται για να σε ενθουσιάσουν και για να σου δώσουν ένα νέο κίνητρο, μία νέα ελπίδα για το αύριο! Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά, το οποίο και σου απορροφά όλο το ενδιαφέρον… Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την επιπολαιότητα και το ρίσκο στην διαχείριση του χρήματος! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος ξεκινά με εσένα να αφιερώνεσαι αποκλειστικά στις σχέσεις σου, στους ανθρώπους που αγαπάς, στα πρόσωπα της καθημερινότητάς σου! Οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες και θα θέλεις να μην δυσαρεστήσεις κανέναν, άθελά σου όμως πολλές φορές μπορεί να παραμελείς τον ίδιο σου τον εαυτό! Θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές προκλήσεις, που θα σε θέσουν σε επιφυλακή! Με την διπλωματία και την ψυχραιμία σου θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο θα έχει μία αργή αλλά σταθερή πορεία η οποία και θα χαροποιήσει! Αφέσου στα καλοκαιρινά φλερτ με αυθορμητισμό και είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσεις. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, αυτό το μήνα θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και η σχέση σας θα έχει ουσιαστική ανάπτυξη και εξέλιξη. Θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλές από τις διαφορές που σας βασάνιζαν ως τώρα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τομέας των επαγγελματικών σου θα είναι ανάστατος αυτό τον Ιούλιο και ο λόγος είναι ότι πολλές φορές θα προκύπτουν ευτράπελα στις συνεργασίες σου, που θα σε αφήνουν πίσω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη περίοδό τους, ωστόσο τίποτα δεν θα σου λείψει, καμία εκκρεμότητα δεν θα σε πιέσει, απεναντίας θα μπορείς με άνεση να ανταπεξέλθεις. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ό,τι και να συμβαίνει γύρω σου, εσύ δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω αυτό τον Ιούλιο! Ο μήνας είναι γεμάτος επικοινωνίες, συναντήσεις, μετακινήσεις και έντονη κοινωνική δικτύωση, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να υπερβάλεις, να κουραστείς και να αναλώσεις άσκοπα το χρόνο σου, όχι με τρόπο εποικοδομητικό. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετές και θα αλλάξεις παραστάσεις, ιδέες, σκέψεις, αλλά και συναισθήματα. Η κυκλοθυμία θα είναι συχνά ο λόγος να ταλαιπωρείς και να ταλαιπωρείσαι!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να κάνεις μία νέα γνωριμία; Βαρέθηκες τη μοναξιά; Ντύσου, στολίσου, κάνε μία μικρή απόδραση παρέα με φίλους και σίγουρα το άτομο που αναζητάς να βρεις, θα έρθει κοντά σου! Αυτό το μήνα ευνοείσαι σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Μία φιλική σχέση που ξεκινά τώρα, σύντομα μπορεί να εξελιχθεί σε μία σχέση! Όσο για σένα που ήδη είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, ο Ιούλιος δίνει την ευκαιρία τόνωσης της σχέσης σου.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα των επαγγελματικών σου δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές, απλά θα έχεις φρέσκες ιδέες και θα υπάρξει και κάποια διευκόλυνση στις συζητήσεις, στις επαφές και στις συμφωνίες σου. Ο τομέας που πρέπει να προσέξεις είναι ο οικονομικός, γιατί εκεί είναι ορατό ότι οι υποχρεώσεις σου θα είναι σημαντικές και πιεστικές. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα αναζητήσεις μία νέα πηγή εσόδων. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Ιούλιο θα σε απασχολήσουν πιο έντονα τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τους προσωπικούς σου στόχους! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ανακαίνιση στο χώρο σου ή να μετακομίσεις… Γενικότερα θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες όμως θα σε ανανεώσουν. Πιθανός είναι και ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό που σου λείπει και έχεις πραγματικά ανάγκη, είναι μία σταθερή σχέση, που θα είναι στο πλευρό σου στις χαρές και στις λύπες. Αυτή η ανάγκη θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου κάποια βήματα, για να μπορέσεις να βρεις το άλλο σου μισό που θα καλύψει τα κενά που έχεις σήμερα. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, αυτό τον Ιούλιο θα κάνεις ανακωχή και θα καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι για σένα ο σύντροφος που υπάρχει αυτή την περίοδο στη ζωή σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με κόπο, προσπάθεια και αγώνα τα επαγγελματικά σου θα μπουν τώρα σε μία πιο σταθερή πορεία. Ωστόσο θα κουραστείς, θα δουλέψεις περισσότερο και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό το μήνα θα έχεις χρόνο για καλοκαιρινές διακοπές. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου θα είναι αυξημένες. Οι προσπάθειες που θα κάνεις τώρα, θα σε ανταμείψουν οικονομικά από τον επόμενο μήνα. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο πιο χαρούμενος μήνας του 2015 ξεκινά και εσύ θα περάσεις πολύ όμορφα! Οι εκπλήξεις θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά, ενώ ένα ταξίδι, μία πρόταση ή μία είδηση, θα σου χαρίσουν την ευτυχία που περίμενες εδώ και καιρό! Μία υπόθεση που θεωρούσες ότι είναι πλέον χαμένη και την είχες αφήσει στην άκρη του μυαλού σου, θα καταφέρει να εξελιχθεί, γεγονός που θα σε συναρπάσει! Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά έντονη!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Χαρούμενα νέα, ειδήσεις από το παρελθόν, μηνύματα και τηλεφωνήματα γεμάτα ενθουσιασμό, είναι μερικά από τα δώρα που σου χαρίζει αυτός ο Ιούλιος! Αν δεν έχεις σχέση, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά ενός έρωτα, που είχε λήξει άδοξα. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ο σύντροφός σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με την θετική αλλαγή της συμπεριφοράς του απέναντί σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι τα επαγγελματικά δεν θα είναι η προτεραιότητά σου αυτό το μήνα και θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να εκδηλώσεις ασυνέπεια ή και ανευθυνότητα. Αν και καλοκαιράκι, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο τις υποχρεώσεις, αλλά και τις εκκρεμότητές σου. Τα έξοδα σου θα είναι αρκετά και τα περισσότερα αυτά θα είναι για την διασκέδαση και την καλοπέρασή σου! Κάνε έναν καλύτερο προϋπολογισμό, για να μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Πολλά και σημαντικά είναι τα γεγονότα που θα σε απασχολήσουν αυτό τον Ιούλιο! Το θετικό νέο είναι ότι θα υπάρξει αποκατάσταση και σύσφιγξη των οικογενειακών σου σχέσεων, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση και αγαλλίαση! Η πρόκληση του μήνα θα είναι στις απαιτήσεις που θα έχουν όλοι από εσένα. Αρκετές στιγμές θα διαπιστώσεις ότι όλοι περιμένουν κάτι, όλοι ζητούν κάτι και κάποιες δικές σου ανάγκες μένουν ακάλυπτες. Αυτό το μήνα θα βάλεις ως προτεραιότητά σου τις δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά και τους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι σε αγαπούν πραγματικά!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενδεχομένως το πρώτο μισό του Ιουλίου θα σε απογοητεύσει στα αισθηματικά σου! Θα υπάρχει μία στασιμότητα που θα σε κάνει να χάσεις την ελπίδα και το κουράγιο σου και θα πιστέψεις ότι τίποτα καλό δεν θα συμβεί στον ερωτικό σου τομέα. Από τις 15 Ιουλίου και έπειτα το κλίμα αλλάζει… Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα ξεκινήσεις το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα υπάρξουν χαρούμενα γεγονότα με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελο.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα έχεις επαγγελματική και οικονομική άνοδο… Αυτή η εύνοια δεν θα σου δοθεί ξαφνικά, αλλά θα στηρίζεται στις προσπάθειες που έκανες κατά την διάρκεια των περασμένων μηνών. Ωστόσο, η άνοδος και η εξέλιξη που θα έχεις, θα σου δοθούν με το αντίτιμο να χρειαστεί να δουλέψεις πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Το αποτέλεσμα θα είναι το πρόγραμμά σου να είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ το άγχος για το αύριο δεν θα λείψει! 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2015 07:36:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι