Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.

 
Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 20
 

Καλωσορίζουμε το καλοκαιράκι και ο πρώτος του μήνας φαίνεται ότι θα μας δώσει για τα καλά τις ευκαιρίες να βρεθούμε κοντά σε όσους αγαπάμε, να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.

Αριθμολογία Ιουνίου 2016

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου φαίνεται ότι θα ενισχύσουν για τα καλά τα συναισθήματα ζεστασιάς, συντροφικότητας και συμπόνιας…

Αριθμός του μήνα: 6

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Ιουνίου και που προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (6) με το άθροισμα του έτους (2016) είναι το 6. Το 6 είναι ο αριθμός της εξισορρόπησης, της αποκατάστασης, αλλά και της ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού έχουμε την δυναμική να φέρουμε τη ζωή μας σε ένα πιο σταθερό στάδιο, αποκαθιστώντας κάποιες καταστάσεις που τον περασμένο μήνα μας είχαν φέρει σε αδιέξοδο.

Ο έρωτας βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς του…

Ο Ιούνιος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην αποκατάσταση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων και γνωριμιών ενώ λιγότερες θα είναι οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες. Το καλοκαιράκι ξεκινά με αρκετούς ανθρώπους να λύνουν τις διαφωνίες τους και να βρίσκουν και πάλι τους ρυθμούς τους δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους! Θα δούμε επανασυνδέσεις, ενώ επιπλέον οι σχέσεις που έχουν περάσει από 40 κύματα θα μπορέσουν αυτό το μήνα να περάσουν σε ένα πιο σταθερό στάδιο!

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, η αλληλεγγύη θα βοηθήσει…

Δεν είναι πάντα εύκολο να πετυχαίνουμε πράγματα μόνοι μας, κάποιες στιγμές χρειαζόμαστε στήριξη, βοήθεια, συμπαράσταση και συνεργασία… Τον Ιούνιο λοιπόν θα αναπτυχθεί περισσότερο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. Λύση στα προβλήματα θα δώσει η συνεργασία και η βοήθεια από τρίτους…

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Ιούνιο 2016

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Αφήνεις τους εγωισμούς στην άκρη και δίνεις προτεραιότητα στην αποκατάσταση του κλίματος στην προσωπική σου ζωή! Αυτό τον Ιούνιο βάζεις σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σου και πώς θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες με ανθρώπους που αγαπάς! Με δίκαιο τρόπο θα κρίνεις και θα αποφασίσεις για κάποιες καταστάσεις, βάζοντας νερό στο κρασί σου και αφήνοντας τον χρόνο να περάσει…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει ένα άτομο στην προσωπική σου ζωή, που θέλεις να το κρατήσεις για πάντα δίπλα σου… Μπορεί να μην συμφωνείς απόλυτα μαζί του, να έχεις τα παράπονά σου, να περίμενες να έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το μήνα θα προσπαθήσεις με «διπλωματία» να φέρεις αυτό το πρόσωπο στα μέτρα σου και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις! Έρχεται αποκατάσταση…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Ιούνιο ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις στα επαγγελματικά σου! Η επαφή σου με ανθρώπους που ήδη ξέρεις, αλλά και με νέους που θα γνωρίσεις, θα σε βοηθήσει στην πρόοδό σου! Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην προσφέρεις μόνο πολλά στους άλλους, κράτα και κάτι για σένα… Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού αναζητάς την αλήθεια, το βάθος και την ουσία… Έχεις την ανάγκη της απομόνωσης, της σκέψης, της περισυλλογής και της αναθεώρησης! Κάποιοι άνθρωποι σε απογοήτευσαν και δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου, η κοινωνική σου ζωή δεν σε καλύπτει και ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε, τι είναι αυτό που δεν κάνεις καλά! Τον μήνα αυτό θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία σχέση από το παρελθόν φαίνεται ότι σε προβληματίζει και σε βάζει σε σκέψεις, που σε κάνουν να αναθεωρείς πολλά πράγματα… Ο Ιούνιος φέρνει γεγονότα που σε αναγκάζουν να κλείσεις οριστικά κεφάλαια του χτες, προκειμένου στην συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα… Μην προσκολλάσαι σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος ξεκινά και εξελίσσεται με πολύ δουλειά, αρκετές ώρες εργασίας και πολλές θυσίες από την πλευρά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις τη δουλειά και τα οικονομικά σου στο σημείο που θέλεις! Προβληματίζεσαι, όμως κάνεις τις κινήσεις που σε βοηθούν να πας μπροστά! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος ξεκινά και εσύ έχεις την επιθυμία να περάσεις καλά, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να γευτείς όλα όσα σου είχαν λείψει! Θέλεις να διασκεδάσεις, να κάνεις αγορές, να δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει και να γεμίσεις με στιγμές, που θα σου μείνουν αξέχαστες! Τα οικονομικά φαίνεται να προοδεύουν και αυτό σε βοηθά να ζήσεις πιο ανέμελα τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας γίνεται απόλυτος και κατακτητικός αυτό το μήνα και το πάθος κατακλύζει τις μέρες και τις νύχτες του Ιουνίου! Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου ξυπνά συναισθήματα πρωτόγνωρα και σε ταξιδεύει με πόθο… Θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές, που όμως δεν σου εγγυώνται σταθερότητα στο χρόνο…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμα πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες αυτό το μήνα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Υπάρχει αναβάθμιση και σημαντική εξέλιξη, αυτό σημαίνει πως είτε θα έχεις κάποια προαγωγή, κάποια αύξηση ή θα βρεις μία δουλειά με πολύ καλύτερες προοπτικές. Μην χάσεις ευκαιρίες… Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας κύκλος κλείνει, όμως εσύ δεν έχεις απογοήτευση γι’ αυτό, ίσα-ίσα νιώθεις προσμονή, γιατί ξέρεις ότι θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και θα συμβούν στη ζωή σου αλλαγές προς το καλύτερο! Τον Ιούνιο κατακτάς ένα προσωπικό σου σχέδιο, κλείνεις ένα κεφάλαιο του παρελθόντος και προγραμματίζεις μία νέα ζωή, ένα νέο αύριο… με έντονη λαχτάρα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα σου δίνονται σημαντικές απαντήσεις για τα αισθηματικά σου, απαντήσεις που σε ηρεμούν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Νιώθεις ανακούφιση από την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας και κοιτάς μπροστά… Ακόμα και αν δεν παίζει κάτι στα ερωτικά αυτό τον καιρό, ο μήνας σου δίνει την προοπτική να αφήσεις πίσω σου τη μοναξιά και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος σου προσφέρει αναγνώριση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τα μετέπειτα επαγγελματικά σου βήματα. Τα οικονομικά φαίνεται να μπαίνουν σε ένα καλύτερο στάδιο και εσύ τώρα μπορείς να κλείσεις «τρύπες» που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό από συσσωρευμένες υποχρεώσεις! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Μία νέα εποχή ξεκινά γεμάτη ενθουσιασμό και την επιθυμία για αλλαγή… Αυτό τον Ιούνιο υποδέχεσαι το καλοκαίρι κάνοντας ένα ξεκίνημα και βάζοντας σε προτεραιότητα τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάνεις αυτό που σου αρέσει, χωρίς να υπολογίζεις κανέναν και τίποτα… Μπορεί αυτό να φαίνεται εγωιστικό, όμως έχεις καιρό να ασχοληθείς λίγο με εσένα! Κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου, η οποία και σε ενθουσιάζει…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στα αισθηματικά σου ο Ιούνιος είναι αναζωογονητικός και σε βοηθά να κλείσεις πληγές του χτες… Μπορεί η δέσμευση να μην είναι ακόμα ένας στόχος εύκολα εφικτός, όμως οι δυνατές στιγμές και οι νέες συγκινήσεις είναι με το μέρος σου! Μία νέα ερωτική κατάκτηση θα σου πάρει το μυαλό… Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις πολύ διασκεδαστικές και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ήδη γνωρίζεις ότι αυτό το μήνα θα γίνουν αλλαγές και προετοιμάζεσαι για αυτές… Μία νέα εργασία ξεκινά ή κάποια ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα. Είναι κάποιο επαγγελματικό σχέδιο που ξεκινά και θα πάει περίφημα! Στα οικονομικά σου, προς το παρόν δεν βλέπεις παραπάνω χρήματα στα χέρια σου, ενώ τα έξοδα είναι αρκετά, λόγω αλλαγών που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο από το να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους, με τους οποίους σε συνδέουν αμοιβαία συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης! Αυτό το μήνα συνειδητοποιείς ποιοι είναι οι πραγματικοί, αληθινοί και αγαπημένοι άνθρωποι της ζωής σου και μαζί τους περνάς όμορφες στιγμές. Ανοίγεις το σπίτι σε φίλους, βλέπεις ανθρώπους που είχες καιρό να συναντήσεις και ενθουσιάζεσαι, γιατί συνειδητοποιείς ότι η αγάπη δεν σε έχει ξεχάσει, αλλά είναι δίπλα σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια θα υπάρξει αυτό το μήνα στην αισθηματική σου ζωή, χάρη στους δικούς σου χειρισμούς! Θα κάνεις τα βήματα για να αποκαταστήσεις το κλίμα σε μία σχέση σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος έρωτας ξεκινά αυτό το μήνα και έρχεται στη ζωή σου για να… μείνει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι μήνας προτάσεων και συζητήσεων για τα επαγγελματικά σου και για νέες συνεργασίες, οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Οι προοπτικές είναι καλές και το ευχάριστο είναι ότι αρχίζεις επιτέλους να βλέπεις τόνωση και στα οικονομικά σου! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά και εσύ θέλεις να πάρεις τους δρόμους, να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να δεις φίλους… Το σίγουρο είναι ότι τον Ιούνιο δεν μαζεύεσαι στο σπίτι! Πρόκειται να ζήσεις έναν ευχάριστο και ενθουσιώδη μήνα, γεμάτο μετακινήσεις, επαφές, νέες ιδέες και έντονη κοινωνικοποίηση! Νέες γνωριμίες έρχονται, για να σου τονώσουν το ηθικό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας γίνεται ένα όμορφο παιχνίδι, με εσένα να βρίσκεσαι κερδισμένος και να θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις και… όπου σε βγάλει! Τα φλερτ έχουν την τιμητική τους, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις θα έχουν πικάντικο και φλογερό περιεχόμενο! Παράλληλα, αυτό το μήνα θα πάρεις και κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συμφωνίες φέρνει ο Ιούνιος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα έρθεις σε συζητήσεις και θα δώσεις εντέλει τα χέρια για μία εργασία ή για μία οικονομική υπόθεση, που βρισκόταν σε εκκρεμότητα. Σε γενικές γραμμές, και οι δύο αυτοί τομείς φαίνεται ότι θα εξελιχθούν υπέρ σου! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Οι αλλαγές που θα κάνεις αυτό το μήνα, είναι αυτές που πάντα ήθελες και θα φέρουν τη ζωή σου σε ένα πιο σταθερό και όμορφο στάδιο! Μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή ακόμα και σχέσεις… Κάθε αλλαγή που θα προκύψει αυτό το μήνα, θα είναι δική σου επιλογή και θα την καλωσορίσεις με χαρά και ενθουσιασμό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και πραγματικά αυτός ο μήνας σε ευνοεί για γάμο, συγκατοίκηση, συμβίωση ή συζητήσεις που αφορούν την σταθεροποίηση της σχέσης σου! Ακόμα και αν δεν είσαι σε σχέση, τώρα μπορεί να μπει αιφνίδια στη ζωή σου ένα πρόσωπο, που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη της δέσμευσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θες να αλλάξεις δουλειά ή να ξεκινήσεις μια νέα, τότε ο Ιούνιος είναι ο κατάλληλος μήνας για σένα! Αν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, τότε σίγουρα αυτό το μήνα θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο, που θα σε ευνοήσουν! Τα οικονομικά αρχίζουν σταδιακά να ανθίζουν και να νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το μέλλον! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Τέλος στη στασιμότητα, στα εμπόδια και στις δύσκολες μέρες… Το καλοκαιράκι ξεκινά και εσύ πλέον χαμογελάς, ανανεώνεσαι και τολμάς να κάνεις πραγματικότητα κάποια σχέδια, τα οποία ήταν ως τώρα ξεχασμένα! Ο μήνας είναι γεμάτος ρίσκο, περιπέτεια, αλλαγές και ευκαιρίες, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας πάντα χτυπά την πόρτα απρόσμενα, την στιγμή που δεν το περίμενες, δεν το φανταζόσουν ή είχες πάψει πλέον να ελπίζεις σε αυτόν… Τον Ιούνιο λοιπόν θα ζήσεις δυνατές στιγμές, που θα σε κάνουν να αλλάξεις προς το καλύτερο στα αισθηματικά σου! Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα σε αιφνιδιάσουν με τρόπο ευχάριστο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξαφνικό κέρδος, απρόσμενη αλλαγή, γεγονότα που σε βρίσκουν ευνοημένο και απόλυτα χαρούμενο με την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Αυτός ο μήνας σε ευνοεί, γι’ αυτό μην μείνεις με δεμένα τα χέρια… Αναζήτησε ευκαιρίες, τόλμησε και… δεν θα χάσεις! Για προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε την κορυφαία αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2016 18:22:00