blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο του 2015.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο του 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 9
 

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου 2015

Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι εύκολος, έχει ανηφόρες, εμπόδια, αλλά και σταυροδρόμια, στα οποία πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις… Αν όμως δεν χάσεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τα κατάλληλα βήματα, τότε κατακτάς αυτό που πάντα ήθελες: το όνειρό σου! Το ξεκίνημα του φθινοπώρου έχει προκλήσεις, χαρίζει όμως απλόχερα τις δυνατότητες για πλήρη και ουσιαστική αποκατάσταση σε όποιον έχει ήδη προσπαθήσει πολύ για αυτήν. Τι προβλέπει η Αριθμολογία για τον Σεπτέμβριο 2015; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Ο προσωπικός αριθμός της ημερομηνίας γέννησής σου, σου δίνει τις προσωπικές προβλέψεις σου που είναι βασισμένες στην πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας.

Αριθμός Σεπτεμβρίου: 8

Ο Αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Σεπτεμβρίου και ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (Σεπτέμβριος) και του έτους (2015) είναι το 8. Ο αριθμός 8 συμβολίζει την συμπαντική ολοκλήρωση αλλά και την επιτυχία. Η επιτυχία αυτή δεν χαρίζεται, αλλά προέρχεται από κόπους και προσπάθειες του παρελθόντος! Αυτό το μήνα λοιπόν θα δούμε σημαντικά επιτεύγματα σε όποιους τα αξίζουν αλλά και σοβαρές τιμωρίες για σφάλματα που έγιναν το περασμένο χρονικό διάστημα. Οι κερδισμένοι θα είναι αυτοί που πραγματικά το αξίζουν!

Ο έρωτας είναι γεμάτος πάθος και ένταση!

Το καλοκαιράκι μπορεί να πέρασε, όμως το πάθος και η ένταση στις σχέσεις συνεχίζεται… Ο Σεπτέμβριος είναι ένας φλογερός μήνας για τα ερωτικά μας, ωστόσο δίνει και σημαντικές αφορμές για ζήλιες, σκάνδαλα, αλλά και παρασκήνιο στις σχέσεις. Αρκετοί είναι αυτοί που δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τον ενστικτώδη πόθο που αισθάνονται για ένα πρόσωπο «ακατάλληλο» για αυτούς και θα αφεθούν στα συναισθήματά τους χωρίς να σκεφτούν το αύριο! Πολλοί θα είναι όμως και οι άνθρωποι που θα ζήσουν μία δυνατή σχέση, που θα τους ολοκληρώσει!

Νέοι στόχοι για καριέρα και οικονομικά!

Ο καλύτερος κερδίζει, ο πιο δυνατός θα αντέξει και αυτός που θα προσπαθήσει αρκετά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το μήνα να μην πάρει την ανταμοιβή του! Διανύουμε περίοδο έντονης κρίσης, όμως το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προαγωγής και προώθησης. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι οικονομικές διαπραγματεύσεις για εξόφληση χρεών του παρελθόντος, ενώ αρκετοί άνεργοι θα κάνουν αυτό το μήνα ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας. 

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Υπήρχαν πολλά σχέδια στο μυαλό σου, τα οποία και είχες αφήσει στην μέση. Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου μπαίνεις γρήγορα στους ρυθμούς σου και προσπαθείς να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε τάξη, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όσα θες. Παρόλο που θα υπάρξουν αστάθειες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, να ξέρεις ότι θα έχεις πρόοδο και σημαντικές εξελίξεις, που θα φανούν μέσα στο επόμενο δίμηνο! Καταπολέμησε το φόβο για το αύριο...
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε πίκρανε και να κοιτάξεις μπροστά, ανανεώνοντας μία σχέση που κρατά εδώ και καιρό. Θα συνειδητοποιήσεις ότι σε συνδέουν συναισθήματα με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Όσο για σένα που περνάς περίοδο μοναχικότητας, κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να μην ξεκινήσεις μία νέα σχέση αυτό το μήνα, γιατί δεν θα έχει την πορεία που προσμένεις.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα της εργασίας σου συμβαίνουν αλλαγές, οι οποίες δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να διακόψεις κάποιες συνεργασίες σου ή και να αφήσεις κάποιο επαγγελματικό έργο, το οποίο ήταν για σένα σημαντικό. Οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί αυτό το μήνα, θα σε οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό, γι’ αυτό μη χάσεις την ψυχραιμία σου! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες τακτοποιούνται! Ο Σεπτέμβριος σου δίνει την ευκαιρία της αποπληρωμής χρεών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Υποδέχεσαι το φθινόπωρο με ενθουσιασμό, κέφι, ενεργητικότητα και λαχτάρα για αλλαγές! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που όντως θα αλλάξουν πολλά γύρω σου, θα γίνουν νέα ξεκινήματα στη ζωή σου και πολλές φορές δεν θα προλαβαίνεις να συγχρονιστείς με την ροή των εξελίξεων, που πράγματι θα σε ξαφνιάσουν! Αυτό το μήνα θα μπει στο πρόγραμμά σου μία νέα δραστηριότητα και επιπλέον ευνοείσαι στο να κόψεις κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή η κακή διατροφή!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, αλλά εσύ για την ώρα δεν μπορείς να δεσμευτείς και να αφεθείς ολοκληρωτικά σε μία σχέση, γιατί νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου! Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε εκπλήξει με τον τρόπο που θα εκφράζει αυτό το μήνα τα συναισθήματά του, αλλά και με τις προτάσεις που θα σου κάνει! Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που δέχεσαι αυτό το διάστημα για μία νέα γνωριμία.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Σεπτέμβριο μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά μία καλύτερη επαγγελματική θέση, μία προαγωγή ή καλύτερη εξέλιξη στη δουλειά σου! Θα έχεις εξελίξεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα δεχτείς προτάσεις και όλα αυτά θα σταθούν προς το δικό σου όφελος! Η νευρικότητα και το άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψουν. Αρκετές στιγμές όμως, θα παρασύρεσαι και σε αγορές, που σε βγάζουν από τον έλεγχο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Αν καταφέρεις να περιορίσεις την ευαισθησία σου, αλλά και την τάση σου να γίνεσαι το θύμα καταστάσεων και ανθρώπων, τότε δεν θα έχεις τίποτα να φοβηθείς αυτό τον Σεπτέμβριο! Το φθινόπωρο ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε περίεργη διάθεση, όμως το ένστικτό σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις σου, οι οποίες αυτό τον καιρό σε αγχώνουν πολύ!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ τρυφερός και ρομαντικός μήνας για σένα, όμως τα συναισθήματά σου πολλές φορές θα σε παρασύρουν σε ουτοπικές σκέψεις και σχέδια, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν! Προσπάθησε να λειτουργείς προσγειωμένα, απόφυγε διαφωνίες που γίνονται εν θερμώ και θυμήσου ότι η νέα γνωριμία που μπορεί να κάνεις τώρα, δεν σημαίνει απόλυτα ότι θα έχει την ιδανική πορεία και εξέλιξη που προσμένεις.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε συνεργασίες σου, οι οποίες και πρέπει να λυθούν. Το γεγονός αυτό σου προκαλεί άγχος κι ένταση και η αλήθεια είναι ότι προκύπτουν και καβγάδες με συναδέλφους, που σε πικραίνουν! Κάνε ένα καλό προγραμματισμό, τόσο σε εργασίες όσο και σε οικονομικά και προσπάθησε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, όταν οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται έτσι όπως προγραμμάτιζες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν πολλά που θέλεις να κάνεις αυτό το Σεπτέμβριο και αρκετά από αυτά θα καταφέρεις να τα υλοποιήσεις! Θα δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει, θα επικοινωνήσεις με φίλους, θα μετακινηθείς, μα το πιο σπουδαίο είναι ότι θα βρεις λύση σε φλέγοντα προβλήματα, που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και μήνες! Η εκφραστικότητα και η δημιουργικότητα είναι τα όπλα σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί ο ενθουσιασμός σου για ένα πρόσωπο ή μία σχέση να αρχίζει να καταλαγιάζει, όμως μπορείς να περάσεις καλά στα αισθηματικά και αυτό το μήνα. Θα σκεφτείς και θα συζητήσεις ποιο θα είναι το μέλλον μίας σχέσης σου. Θα βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τον δεσμό που διατηρείς, ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε το φλερτ θα σε ανανεώσει!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το μάθημα που θα σου δώσει ο Σεπτέμβριος είναι ότι όσο και να πιέσεις κάποιους ανθρώπους, αν δεν θέλουν, δεν θα σε εξυπηρετήσουν. Αυτό το μάθημα θα σου δοθεί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Ο μήνας σε ευνοεί για νέες επαγγελματικές και οικονομικές καταστάσεις. Οι εκκρεμότητες που έχεις, οι ειδήσεις που προσμένεις ή οι εξελίξεις που περίμενες και αφορούν παλιές υποθέσεις σου, προς το παρόν βρίσκονται σε στασιμότητα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Μετά από μερικά χρόνια, όταν θα γυρνάς τον χρόνο πίσω και θα θυμάσαι τον Σεπτέμβριο του 2015, θα ευγνωμονείς για τις αποφάσεις που πήρες και θα αναλογίζεσαι πόσο σημαντικός μήνας είναι αυτός που πέρασε για τη ζωή σου! Κατά την διάρκεια του πρώτου φθινοπωρινού μήνα, θα πιεστείς, θα αγχωθείς, θα πρέπει να δεις τη ζωή σοβαρά και να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Όλο αυτό θα σου βγει μόνο σε καλό.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η πιο βασική επιθυμία σου αυτό το Σεπτέμβριο είναι να αποκτήσει η αισθηματική σου ζωή μία πιο σοβαρή και σταθερή μορφή. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει άμεσα να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να δεις ορισμένες καταστάσεις με ένα ύφος πιο ψυχρό, αλλά και ρεαλιστικό. Μπορεί να πικράνεις τον άνθρωπό σου, μπορεί να απογοητευτείς και εσύ συνειδητοποιώντας ότι μία κατάσταση δεν σε οδηγεί πουθενά, όμως σύντομα θα αντιληφθείς πως οι πράξεις και οι επιλογές του Σεπτεμβρίου θα σε οδηγήσουν στην αγκαλιά της σχέσης που έχεις πραγματικά ανάγκη.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το φθινόπωρο ξεκινά με καθυστερήσεις, εμπόδια και προβληματισμό για το μέλλον των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Σε διακρίνει η απαισιοδοξία, ενώ το άγχος είναι κυρίαρχο! Αυτό το μήνα περνάς μία δοκιμασία, που όμως θα σου βγει σε καλό! Με την προσκόλληση σου στη λεπτομέρεια και τον καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τόσο την εργασία σου όσο και τα οικονομικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Μετά το έντονο καλοκαίρι που πέρασες, έφτασε η ώρα να σκεφτείς πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου και να βάλεις στα σκαριά νέα πλάνα για τη ζωή σου! Το φθινόπωρο ξεκινά με ενθουσιασμό, κέφι, γέλιο, χαρά και πολλές, αισιόδοξες, αλλά και τυχερές συγκυρίες, που θα βοηθήσουν στην πλήρη ανανέωσή σου! Στην πορεία του μήνα θα διαπιστώσεις ότι αλλάζουν τόσο η ψυχολογική σου διάθεση, όσο και οι στόχοι της ζωής σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς αυτή την ερωτική αλλαγή που θα σου ανατρέψει τα πάντα. Αυτή η αλλαγή έφτασε και θα φανεί μέσα στο Σεπτέμβριο! Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα υπάρξει αυτή η σανίδα σωτηρίας, που θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να σώσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε διώχνεις τη ρουτίνα και ξεκινάς ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, το οποίο έχει πολύ γρήγορη μορφή!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου θέλεις να κάνεις επαναστατικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Μπορεί να σκέφτεσαι ακόμα και αλλαγή κλάδου… Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σε βρίσκει με ανατρεπτική διάθεση και με την πρόθεση να επεκταθείς σε νέους κύκλους επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα σπουδών ή επέκτασης γνώσεων. Όσο για τα οικονομικά σου, βρίσκεις εντελώς ξαφνικά την λύση ή την ευκαιρία που αναζητούσες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Το φθινόπωρο ξεκινά με απαιτητικούς ρυθμούς και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις πιο πειθαρχημένα, πιστά και μεθοδικά τις σχέσεις σου, τη ζωή σου, αλλά και όλες τις εκκρεμότητες που σου προκαλούσαν άγχος μέχρι σήμερα. Πάνω απ’ όλα όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς και τον ίδιο σου τον εαυτό, τι είναι καλό για σένα, ποιο θέλεις να είναι το μέλλον σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα κύμα ρομαντισμού σε παρασύρει και εσύ αφήνεσαι με όλο σου το είναι σε στιγμές που τις απολαμβάνεις και είχες καιρό να τις νιώσεις! Τα αισθηματικά σου πάνε καλά αυτό το Σεπτέμβριο, ωστόσο πρέπει να δίνεις μεγάλη προσοχή στο τι τάζεις, αλλά και τι σου τάζουν. Κάποιες υποσχέσεις που θα δοθούν τώρα, θα είναι δύσκολο να τηρηθούν αργότερα, γι’ αυτό συγκράτησε τον εαυτό σου!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά είναι περιορισμένη και το γεγονός αυτό σου προκαλεί ανησυχία και ανασφάλεια. Στα επαγγελματικά σου θα αντιληφθείς ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις πιο αυτόνομα, για να αποδείξεις την αξία σου. Στα οικονομικά σου, ενώ οι πηγές εσόδων αυξάνονται, είσαι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, με αποτέλεσμα να μην νοιώθεις και τόση ικανοποίηση!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό σου αυτό το Σεπτέμβριο, οι οποίες σε προβληματίζουν και σε κάνουν να μην μπορείς να προγραμματίσεις εύκολα τα μετέπειτα βήματά σου! Η τάση σου για απομόνωση και σκέψη θα είναι έντονη, ενώ η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Πρόσεξε σε ποιους ανθρώπους ανοίγεις την καρδιά σου και μιλάς για τα προσωπικά σου ζητήματα, γιατί αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κουτσομπολιά που θα σε απογοητεύσουν.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συναισθήματα ζήλιας, αλλά και ένας περίεργος φόβος ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι όπως περίμενες, σε κάνουν αυτό το μήνα να λειτουργείς μυστήρια, κλειστά, αλλά και ψυχρά στα αισθηματικά σου! Αν έχεις σχέση, θα πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε κάποια νέα για ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα σε ταράξουν!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατάσταση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου παραμένει στάσιμη, όμως εσύ αρχίζεις να κατανοείς αυτό το μήνα ότι πρέπει να έχεις εναλλακτικές, που θα σε βοηθήσουν στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε. Αυτές τις εναλλακτικές θα τις βρεις και θα τις εκμεταλλευτείς! Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία πολύ δύσκολη φάση, όμως να ξέρεις ότι είναι ο τελευταίος μήνας με άγχος και περιορισμό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάς διεκδικητικά και δυναμικά αυτό το Φθινόπωρο και στην δράση σου υπάρχει μόνο ένα κίνητρο: η κατάκτηση της επιτυχίας! Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για πρακτικές σου υποθέσεις, δηλαδή για οικονομικά και επαγγελματικά! Ωστόσο, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αφού το πείσμα και η επιμονή σου θα είναι οι σύμμαχοι που θα σε βοηθήσουν σε κάθε στόχο σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ερωτικές κατακτήσεις έχεις, η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι είναι έντονη, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μείνεις με παράπονα αυτό το Σεπτέμβριο! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητα και την ζήλια απέναντι στο ταίρι σου και απόλαυσε δυνατές συγκινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός της χρονιάς για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Περιμένεις κάποια χρήματα; Θέλεις να διευθετήσεις κληρονομικές υποθέσεις; Αναμένεις ένα bonus ή δώρο; Αυτό το μήνα θα το έχεις. Όσο για την καριέρα σου, δίνονται οι δυνατότητες προβολής των ικανοτήτων σου και επέκτασης των δραστηριοτήτων σου!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2015 14:49:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι