blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Οι άντρες μπροστά στην ντουλάπα τους!

 
Οι άντρες μπροστά στην ντουλάπα τους!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Λένε ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που αργούν να ντυθούν. Συκοφαντία! Υπάρχουν άντρες τόσο φιλάρεσκοι ή αναποφάσιστοι, που ξεπερνούν πολλές κυρίες, ως προς τον χρόνο που χρειάζονται για να καταλήξουν τι θα φορέσουν. Αλλά να, το άτιμο το ζώδιο τους προδίδει! Φυσικά, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση. Οι τύποι που ξεμπερδεύουν σε χρόνο μηδέν. Α, όλα και όλα, οι αναλύσεις του Myastro μπορεί να κάνουν χιούμορ, αλλά δεν θέλουν να αδικούν κανέναν!

Sponsored Links

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο εκπρόσωπος του κάθε ζωδίου μπροστά στη ντουλάπα του, μεχρι να αποφασίσει τι θα βάλει;

ΚΡΙΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 10 δευτερόλεπτα. Όσο χρειάζεται να τραβήξει από ένα είδος, μπλουζάκι, πουλόβερ, παντελόνι, πουκάμισο, σακάκι, μπουφάν ανάλογα με τον καιρό, που να βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχουλέψει ή να το σκεφτεί, είναι προφανές χάσιμο χρόνου. Κάτι απ’ όλα πρέπει να είναι κόκκινο, το αγαπημένο του χρώμα, παρεκτός κι αν ιδεολογικοί λόγοι ποδοσφαιρικής τοποθέτησης το αποκλείουν. Παρά την ταχύτητα στη διαδικασία επιλογής όμως, δεν θα κάνει παράταιρους συνδυασμούς. Δεν το επιτρέπει στον εαυτό του να βγει με ντύσιμο που να αποτελέσει αφορμή πειραγμάτων!

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 20 λεπτά. Ε, τι περιμένεις από ένα ζώδιο που πρώτον δεν βιάζεται ποτέ και δεύτερον έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά της καλαισθησίας; Θα σκεφτεί με την ησυχία του τον πιο αρμονικό συνδυασμό, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το θέαμα των παραταγμένων ρούχων, που η εύνοια της ζωής έφερε στην κατοχή του. Με τελετουργικές κινήσεις θα βγάλει από την ντουλάπα το απαλό κασμιρένιο πουλόβερ του, το καλοσιδερωμένο πουκάμισο, τη μεταξωτή γραβάτα… Θα τα ακουμπήσει στο κρεβάτι. Θα τους κάνει νοερά μια ερωτική εξομολόγηση και θα τα φορέσει αργά.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: Μηδέν, αν δεν έχει κάποιον να του μαζεύει το σπίτι. Τα ρούχα που φοράει συνήθως και τον βολεύουν είναι πεταμένα οπουδήποτε, εκτός από την ντουλάπα. Θα κάνει μια γρήγορη γύρα, θα μαζέψει μια αρμαθιά με ένα- από-το κάθε-είδος και θα τη φορέσει. Αν κάποιο θύμα τού τακτοποιεί τα ρούχα στην ντουλάπα, θα ακούσει και παράπονα, γιατί εξαιτίας του ο Δίδυμος δεν τα βρίσκει, έτσι που είναι όλα τα πουλόβερ μαζί, τα πουκάμισα μαζί, τα παντελόνια μαζί. Ενώ τουλάχιστον πριν ήξερε ότι το καρό πουκάμισο ήταν πάνω στον εκτυπωτή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 25 λεπτά. Κάθε ρούχο είναι για τον Καρκίνο και μια πολύτιμη ανάμνηση. Καθώς παραμερίζει τις κρεμάστρες ψάχνοντας, αμέτρητες εικόνες έρχονται στο νου του. Φυσικά θα φορέσει κάτι αγαπημένο, που θα προσπαθήσει να το ταιριάξει με κάτι άλλο αγαπημένο, έστω και από άλλη ανάμνηση. Μερικές φορές όμως, δυο χωριστά αγαπημένα δεν κάνουν ένα αρμονικό αγαπημένο σύνολο. Μέχρι να αγαπηθούν όλα μαζί επάνω του, πιθανόν να στοιβαχτεί ένα βουναλάκι στο κρεβάτι ή στην πολυθρόνα. Που θα μείνει εκεί, για να θυμίζει τις αγαπημένες, έστω και αταίριαστες αναμνήσεις.

ΛΕΩΝ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 35 λεπτά. Εντάξει, δεν είναι πολύ, αν σκεφτείς ότι οι Λουδοβίκοι, παλιοί συνάδελφοι, χρειάζονταν ώρες και αμέτρητους υπηρέτες για να ντυθούν. Εκείνος, αν δεν είναι αναγκασμένος να αυτοεξυπηρετηθεί, θα φωνάξει την αγαπημένη του ή τη μαμά του, για να του βρει οτιδήποτε δεν είναι στο οπτικό του πεδίο. Ένας κοτζάμ βασιλιάς δεν μπορεί να ψαχουλεύει σαν τυμβωρύχος, και να του μείνει μετά και η ντουλάπα άνω-κάτω. Αν πρέπει να τα βρει μόνος του, θα ψάξει απτόητος μέχρι να συνθέσει το πιο εντυπωσιακό σύνολο («ανσάμπλ», που έλεγαν και οι Λουδοβίκοι).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: μηδέν. Όλα τα ρούχα είναι ήδη βγαλμένα και ακουμπισμένα στο κρεβάτι, με τη σειρά που θα φορεθούν. Για να είμαστε δίκαιοι λοιπόν, προηγούμενος μέσος χρόνος αναζήτησης μέχρι να «κομποζάρει» (που λένε και οι στυλίστες μόδες) το συνολάκι: 25 λεπτά. Μπορεί η σύνθεση να φαίνεται απλή, ενδεχομένως και συντηρητική. Αλλά αν την κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις να αναδύεται η ομορφιά μέσα από τη λεπτομέρεια, όπως η εναρμόνιση του μοτίβου της γραβάτας με το πλαϊνό σχεδιάκι της κάλτσας. Μόνο που δεν θα κοιτάξεις ούτε προσεκτικά ούτε απρόσεκτα, γιατί δεν θα φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: απεριόριστος. Τι άλλο περιμένεις από τον φανατικό, πλην όμως αναποφάσιστο αναζητητή της αισθητικής τελειότητας, που τον κουμαντάρει η Αφροδίτη, ο πλανήτης της φιλαρέσκειας; Θα κάθεται με τις ώρες να ψάχνει τον τέλειο συνδυασμό για την περίσταση, ανάμεσα σε πέντε-έξι συνθέσεις ρούχων, τα οποία θα δοκιμάσει, θα τα βγάλει, θα βάλει άλλα… Μπροστά του ωχριά κάθε γυναίκα που διαλέγει καινούργιο μπικίνι σε δοκιμαστήριο. Και μιλώντας για γυναίκα, μακάρι να υπάρχει κάποια εκεί γύρω να τον βγάλει από το δίλημμα. Αλλιώς… Αν μάλιστα ετοιμάζεται για ερωτικό ραντεβού, ζήσε Μάη μου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 5 λεπτά. Ο Σκορπιός έχει τεράστια εμπιστοσύνη στη γοητεία του και συγκαταλέγει τον εαυτό του στην κατηγορία «ο άντρας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ». Οπότε δεν προσπαθεί, όχι απλώς ούτε πολύ, αλλά σχεδόν καθόλου. Εντάξει, δεν θα βγει έξω και σαν να κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ στον καναπέ με τα ρούχα μεθυσμένος. Αλλά πάντως, δεν πρόκειται να «σκιστεί» για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα διαλέξει στα γρήγορα και θα αφήσει την αυτοπεποίθησή του να κάνει να υπόλοιπα. Πράγμα που θα συμβεί οπωσδήποτε –με μαύρο γυαλί (νυχτιάτικα) ή χωρίς. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 10 δευτερόλεπτα. Και πολλά ήτανε. Ο Τοξότης έχει μια εντελώς σπορ γκαρνταρόμπα, που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια στους συνδυασμούς. Άσε που δεν έχει κανένα δισταγμό να ντυθεί από πάνω μέχρι κάτω στα γκρι ή στα μαύρα. Αφού έχει και χρωματιστές ρίγες στα πλαϊνά να σπάνε τη μουντάδα, πού είναι το πρόβλημα; Το να αναγκαστεί να ντυθεί ένας Τοξότης κυριλέ, εννοείται ότι ανατρέπει την παραπάνω χρονική πρόβλεψη. Παίρνει ώρα και η προσπάθεια να πειστεί ότι, το να αντικαταστήσει τη φόρμα γυμναστικής με μπλου-τζιν και φανελένιο πουκάμισο, δεν το κάνει πιο επίσημο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 5 δευτερόλεπτα, αλλά έχει ήδη γίνει η προεργασία. Έχει σχεδιάσει από πριν τι θα φορέσει. Έχει τσεκάρει με μεγεθυντικό φακό ότι είναι όλα σιδερωμένα και σε άψογη κατάσταση, γιατί δεν θέλει να εξαναγκαστεί σε αγχωτικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αν δεν τα έχει ήδη αραδιάσει στο κρεβάτι του, τα έχει μετακινήσει όλα στο ίδιο σημείο της ντουλάπας, πιθανόν βαλμένα μαζί σε μία κρεμάστρα. Τα 5 δευτερόλεπτα είναι για να επιβεβαιώσει στον εαυτό του ότι έκανε τη βέλτιστη επιλογή. Τυπικό, φυσικά. Ένας Αιγόκερως αποφασίζει οριστικά και αμετάκλητα και δεν κάνει υπαναχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 3 λεπτά. Ο Υδροχόος διαλέγει τα ρούχα του σαν να βρίσκεται σε ύπνωση και παίρνει οδηγίες από κάποιο πνεύμα. Κάποιος άλλος πάλι θα έλεγε ότι απλώς βουτάει ό,τι βρει μπροστά του και ξεμπερδεύει. Και σε όποιον αρέσει. Ο μόνος λόγος να αλλάξει θα είναι αν, βγαίνοντας από το σπίτι, διαπιστώσει ότι με σκέτο πουκάμισο κάτω από το τζάκετ του μάλλον θα ξυλιάσει πάνω στη μηχανή. Μέχρι εκεί. Οπότε προσθέτεις άλλα 3 λεπτά για να ξαναμπεί στο σπίτι, να αρπάξει το πρώτο πουλόβερ που θα πέσει στην αντίληψή του και να ξαναφύγει.

ΙΧΘΕΙΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 30 λεπτά. Δεν είναι ότι όλη αυτή την ώρα σκέφτεται τι θα φορέσει. Ξεκινά με την αρχική σκέψη να βάλει το καφέ παντελόνι, ίσως με το μπεζ πουκάμισο το χωρίς γιακά, που φέρνει προς το ινδικό, αλλά μετά θυμάται να τσεκάρει στο κινητό του αν ήρθε ένα sms που περίμενε. Και πάμε από την αρχή. Το μπεζ πουκάμισο, αλλά με ποιο παντελόνι είχε πει; Καλά, και το μαύρο ωραίο είναι. Ίσως με το ριγέ γιλέκο από πάνω. Αχ να, τώρα ήρθε το μήνυμα. Το απαντάει. Πού είχε μείνει; Το ριγέ γιλέκο με…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2011 08:00:00