blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τι ζώδιο ήταν αυτός που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Τι ζώδιο ήταν αυτός που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Ζώδια και Χριστούγεννα: Πώς στολίζουν τα ζώδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το καθένα με το αστρολογικό του στιλ, φυσικά. Με λίγη παρατηρητικότητα, μπορείς να καταλάβεις τις… ζωδιακές ιδιαιτερότητες ακόμα και στον εορταστικό διάκοσμο. Διαβάστε επίσης, τα σχετικά άρθρα μας:

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Κριό όταν:
•    Υπάρχουν υπερβολικά πολλά στολίδια, σε έντονα χρώματα που σου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν μάλλον εκσφενδονιστεί στα κλαδιά, παρά κρεμαστεί. (Βιαζόταν).
•    Η γιρλάντα ή η σειρά με τα φωτάκια ξεκινά από την κορφή ή τη βάση του δέντρου αλλά τελειώνει κάπου στα μισά. (Έγινε λάθος υπολογισμός, όμως δεν μπήκε στον κόπο να τις αφαιρέσει και να τις ξαναβάλει. Βιαζόταν).
•    Υπάρχει επάνω στο δέντρο τόσο χιόνι από σπρέι που μοιάζει σαν να το περιέλουσε χιονοστιβάδα. (Αυτό με το σπρέι, το καταφχαριστήθηκε). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Ταύρο όταν:
•    Ένα μεγάλο ποσοστό από στολίδια τρώγεται: μπαστουνάκια ζαχαρωτών, μπισκοτένια ανθρωπάκια/ ελατάκια/ ελαφάκια, σοκολατένιοι Άγιοι Βασίληδες, κλπ. (Γλιτώνει και το πολύ ξεστόλισμα, αφού μέχρι τα Φώτα θα έχουν φαγωθεί όλα. Από εκείνον).
•    Το έλατο είναι ζωντανό φυτό, σε γλάστρα. (Θα το μεταφυτέψει στον κήπο μετά τις γιορτές. Ένα ωραίο κηπουρικό project).
•    Δίπλα στο δέντρο, είναι ακουμπισμένα στολίδια που δεν έχουν κρεμαστεί ακόμα. (Ξεκίνησε το στόλισμα από τις αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι των Φώτων θα το έχει ολοκληρώσει). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Δίδυμο όταν:
•    Είναι εντυπωσιακά στολισμένο και φωταγωγημένο, αλλά στριμωγμένο σε μια γωνία του δωματίου. Αν κοιτάξεις προσεκτικά από πίσω, θα δεις ότι οι αθέατες πλευρές είναι αστόλιστες. (Βαρέθηκε και το παράτησε έτσι).
•    Τα μόνα στολίδια είναι κάτι δεμένοι φιόγκοι από καρώ πρασινο-κόκκινες κορδέλες. Γιατί, δεν έχει ωραίο στιλ; (Βαριόταν εξαρχής, αλλά τον αναγκάσανε να το κάνει).
•    Το δέντρο έχει τόσα διαφορετικά στιλ στολιδιών επάνω, που θυμίζει δειγματολόγιο βιοτεχνίας χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων. (Εκπροσωπεί την εναλλαγή των διαθέσεών του στη διάρκεια του στολίσματος). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Καρκίνο όταν:
•    Τα στολίδια του δέντρου θυμίζουν δεκαετία του ’60. (ΕΙΝΑΙ δεκαετίας του ’60. Τα έβαζε η μανούλα στο δέντρο της, πριν ο ίδιος γεννηθεί).
•    Το δέντρο βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του σαλονιού. Κανείς δεν μπορεί πια να δει τηλεόραση από τον καναπέ. (Δεν πειράζει. Θα κάθονται και θα χαζεύουν το δέντρο. Τηλεόραση βλέπουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο).
•    Η φάτνη κάτω από το δέντρο είναι αναλογικά τεράστια, ένας ύμνος στην Αγία Οικογένεια. (Πόσο ζηλεύει τις φάτνες σε φυσικό μέγεθος που βάζουν οι δήμαρχοι στις πλατείες! Αλλά δεν χωράει…). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!


ΛΕΩΝ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Λέοντα όταν:
•    Είναι αληθινή υπερπαραγωγή. Τεράστιο, με κορφή που ακουμπά στο ταβάνι, με …την Άρτα και τα Γιάννενα επάνω του από στολίδια και με τόση φωταψία που χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου. (Οτιδήποτε λιγότερο είναι μιζέρια).
•    Ο φωτιστικός διάκοσμος έχει επεκταθεί στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, μπαλκόνια, στέγη, πρασιές κλπ. που θυμίζουν Λας Βέγκας. (Κάποτε θα πραγματοποιηθεί το όνειρό του, να είναι ορατό το σπίτι του από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό).
•    Δεν στόλισε καθόλου δέντρο φέτος. Δεν υπήρχε διαθέσιμος εθελοντής για βοήθεια. (Να το έκανε μόνος του; Ολομόναχος; Δεν είσαι καλά…) Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Παρθένο όταν:
•    Τα στολίδια του δέντρου είναι αρμονικά τοποθετημένα σε τόσο ίσες αποστάσεις μεταξύ τους, που αναρωτιέσαι αν χρησιμοποιήθηκε υποδεκάμετρο, μοιρογνωμόνιο και διαβήτης. (Μπα, όχι. Είναι αποτέλεσμα εξάσκησης χρόνων).
•    Το δέντρο δεν είναι αληθινό έλατο αλλά συνθετικό, τέλεια απομίμηση, από υλικά ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον (Έχουμε και μια οικολογική συνείδηση).
•    Τα φωτάκια ανάβονται συγκεκριμένες ώρες και μόνο όταν είναι κάποιος στο δωμάτιο. (Ξέρεις πόσο ρεύμα καίνε; Εντάξει, όχι πάρα πολύ, αλλά πάντως καίνε…). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Ζυγό όταν:
•    Τα στολίδια του είναι μικρά έργα τέχνης: μπάλες χειροποίητες, διακοσμημένες με πούλιες και τρέσες, κρυστάλλινα στολιδάκια τύπου σβαρόφσκι, και άλλα παρόμοια. (Αν δεν έχει πολλά λεφτά να διαθέσει, προτιμά τα λίγα και καλά, κι ας δείχνει το δέντρο ψιλο-άδειο).
•    Το δέντρο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα αισθητική πρόταση σε διχρωμία. Είναι άσπρο κι έχει μόνο κόκκινα στολίδια ή μόνο μπλε ή μόνο ασημένια. (Θα το έκανε total white αλλά φοβήθηκε μήπως μοιάζει με λόφο από γιαούρτι).
•    Κοντεύουν Χριστούγεννα αλλά ακόμα δεν έχει στολίσει το δέντρο. Το περιφέρει αστόλιστο από τη μια πλευρά του δωματίου στην άλλη, μέχρι να αποφασίσει πού ταιριάζει καλύτερα. (Δεν γίνεται να το πηγαινοφέρνει στολισμένο!). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Σκορπιό όταν:
•    Δεν έχει επάνω πολύχρωμα και χαζοχαρούμενα στολίδια. Οι περισσότερες μπάλες είναι σε χρώμα μοβ ή μπλε σκούρο. Τα φωτάκια αχνοφέγγουν πίσω από διακοσμητικά νήματα που θυμίζουν ιστούς αράχνης. (Το τέλειο δέντρο για το σπίτι της Οικογένειας Άνταμς).
•    Αντί για γιρλάντα, στο δέντρο έχουν τυλιχτεί χιλιόμετρα μποά από φτερά στρουθοκαμήλου. Και τίποτα άλλο. (Δεν είναι πολύ αισθησιακό;).
•    Σε ένα πακέτο κάτω από το δέντρο, κρύβεται μια σέξι, γυναικεία αγιοβασιλιάτικη στολή. (Αναλόγως του φύλου του, θα την προσφέρει ή θα τη φορέσει στην κατάλληλη στιγμή). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Τοξότη όταν:
•    Τα περισσότερα στολίδια πάνω στο δέντρο είναι ελαφάκια, πιγκουΐνοι, αρκουδάκια και άλλα εορταστικά ζωάκια. (Γαλοπούλες δεν περιλαμβάνονται. Έχει και η φιλοζωία τα όριά της).
•    Δεν υπάρχει δέντρο, γιατί δεν πρόλαβε να στολίσει, κρέμασε όμως αρμαθιές από γκι από όλα τα φωτιστικά του σπιτιού. (Ως γνωστόν, κάτω από το γκι φιλιόμαστε).
•    Δεν υπάρχει δέντρο ούτε άλλος στολισμός, γιατί ο ίδιος λείπει ταξίδι. (Θα κάνει ρεβεγιόν σε καμιά πυραμίδα των Ίνκας ή σε φάρμα με καγκουρό, μια και είναι καλή εποχή για Νότιο Ημισφαίριο). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Αιγόκερω όταν:
•    Οι σειρές με τα φωτάκια σχηματίζουν τεθλασμένες γραμμές που ανεβοκατεβαίνουν, θυμίζοντας κάποιου είδους διάγραμμα πωλήσεων. (Κεκτημένη ταχύτητα, του έμεινε από τη δουλειά).
•    Το εντυπωσιακά στολισμένο δέντρο είναι τοποθετημένο στρατηγικά μπροστά στην μπαλκονόπορτα, έτσι που να το βλέπει και όλη η γειτονιά, πεζοί και οδηγοί. (Ας δείξουμε και λίγο εορταστικό κοινωνικό status).
•    Κάτω από το δέντρο υπάρχουν στοίβες από πακέτα δώρων. (Τα περισσότερα είναι ψεύτικα, για μπούγιο, αλλά δίνουν μια εικόνα αφθονίας). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Υδροχόο όταν:
•    Τα στολίδια προέρχονται από φιλανθρωπικό μπαζάρ ή κατάστημα fair trade. (Δεν αγοράζει ό,τι κατασκευάζεται σε χώρες με εργάτες-σκλάβους και παιδική εργασία).
•    Το δέντρο δεν είναι πράσινο αλλά χρυσό, ασημί, γαλαζωπό, πορτοκαλοκόκκινο. Μπορεί να μην είναι καν δέντρο, αλλά μια μεταλλική τριγωνική κατασκευή. Ή και όχι τριγωνική. (Λίγη πρωτοτυπία, βρε αδελφέ…).
•    Δεν υπάρχει δέντρο, παρά μερικές σκόρπιες διακοσμήσεις με κλαδιά, κουκουνάρια και μπαλίτσες. (Έδωσε το δικό του στο γειτονικό ΚΑΠΗ. Μεταξύ μας, ψιλοβαριόταν να το στολίσει). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Ιχθύ όταν:
•    Είναι γεμάτο αγγελάκια και νεράιδες. (Μην πεις ότι οι δεύτερες είναι άσχετες. Φτερά δεν έχουν κι αυτές; Ψυχή δεν έχουν;)
•    Το δέντρο στολίζεται γύρω στη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αλλά θα μείνει εκεί μέχρι τις Αποκριές. (Υπάρχει μια αδυναμία συντονισμού με το ημερολόγιο των υπόλοιπων ανθρώπων).
•    Έχει υπερβολικά πολλά φωτάκια, από διαφορετικές σειρές, που όχι μόνο αναβοσβήνουν σπασμωδικά, αλλά παίζουν ταυτόχρονα μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη μελωδία η καθεμία. (Μετά από λίγο νιώθεις σαν να πήρες παραισθησιογόνο). Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-12-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι