blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τα ζώδια και οι τρέλες στον έρωτα: Πόσο αναλογίζεσαι τις συνέπειες;

 
Τα ζώδια και οι τρέλες στον έρωτα: Πόσο αναλογίζεσαι τις συνέπειες;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
«Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό», λέει ένα αγαπημένο τραγούδι. Ποιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν αποκοτιές για έναν έρωτα και ποιοι κρατιούνται πίσω, γιατί σκέφτονται τις συνέπειες;
Sponsored Links

Τα ζώδια και οι τρέλες στον έρωτα!

Μερικοί αφήνονται να παρασυρθούν από ένα παράλογο πάθος, από μια γνωριμία που θα ενοχλήσει τον περίγυρο ή θα τσαλακώσει την εικόνα τους. Ή, για μια τρέλα, τινάζουν στον αέρα μια τακτοποιημένη ζωή. Άλλοι πάλι βάζουν μπροστά τη λογική, ζυγίζουν τα πράγματα και τραβάνε το χαλινάρι στα αισθήματά τους.
 
Όσο για το ποια ζώδια υποκύπτουν στον παραλογισμό του έρωτα και ποια… κρατάνε τα μπόσικα, η αστρολογία όπως πάντα έχει τη δική της τοποθέτηση.
 
ΚΡΙΟΣ
Οι λέξεις «τρέλα» και «συνέπειες» δεν χωράνε για τον Κριό στην ίδια φράση. Ούτε καν στο ίδιο μυαλό, το δικό του. Ο άρχων της παρόρμησης, ο τολμών που πάντα (κατά τη γνώμη του) νικά, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, αν κάτι κέντρισε την ερωτική του επιθυμία. Για εκείνον, απλώς δεν υπάρχει μετά. Και οι συνέπειες υπάγονται στον… χωροχρόνο αυτού του ανύπαρκτου «μετά». Η σκέψη του δεν πάει παρακάτω από τη στιγμή του θριάμβου, όταν θα έχει για άλλη μια φορά πετύχει αυτό που πόθησε. Και που με τον βαθμό δυσκολίας της κατάκτησης, ανεβάζει τη λίμπιντό του στα ύψη. Αυτό είναι όλο, και τώρα τι λέτε εσείς οι υπόλοιποι, περιττεύει…
 
ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να είναι ένα ασύλληπτα τρελό πάθος, εκείνο που θα μπορούσε να παρασύρει τον Ταύρο, έτσι ώστε να μη σκεφτεί τις πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες. Τέτοιο, που να τον κάνει να χάσει το μυαλό του. Διαφορετικά, επειδή ως επί το πλείστον το ταυρίσιο μυαλό είναι για τα καλά γειωμένο, δεν πρόκειται να επιτρέψει δραστηριότητες οιουδήποτε τύπου, όχι μόνο ερωτικού, που να οδηγήσουν σε σφάλματα, παραλείψεις και λοιπά ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Είπαμε να αγαπήσει, αλλά όχι και να τινάξει τα πάντα στον αέρα! Θα πορευτεί εκ του ασφαλούς και με πάσα επιφύλαξη. Παρεκτός κι αν, επαναλαμβάνουμε, το δέλεαρ είναι τόσο ακαταμάχητο, που να κάψει όλους τους διακόπτες της λογικής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εγκεφαλικό τον ανεβάζουνε και υπολογιστή τον κατεβάζουνε, αλλά ο Δίδυμος σπάνια αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεών του, ερωτικών και μη. Από τη στιγμή που ένας έρωτας του δίνει ευκαιρία να ξεφύγει από τα καθημερινά, να κάνει την τρέλα, ο Δίδυμος είναι «συμφωνώ, ναι σε όλα». Τις συνέπειες θα τις αντιμετωπίσει όταν έρθει η ώρα τους, που μπορεί και να μην έρθει. Άλλωστε έχει την αυτοπεποίθηση ότι, ακόμα κι αν βρεθεί μπλεγμένος, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να ξεμπλέξει. Έτσι, θα μπει στην περιπέτεια να απολαύσει τον όποιο ερωτικό καρπό, απαγορευμένο ή όχι, και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν πρόκειται γα τον έρωτα, τίποτα δεν σταματάει τον Καρκίνο. Πώς ανεβαίνουν οι σολομοί ολόκληρα ποτάμια κόντρα στο ρεύμα για να ζευγαρώσουν; Έτσι κι εκείνος, θα υπερπηδήσει τα μεγαλύτερα εμπόδια, για να έχει αυτό που πόθησε η καρδιά του. Έστω κι αν είναι τρελό και απονενοημένο, θα αξίζει τον κόπο. Ακόμα κι αν το πληρώσει ακριβά. Διότι, αν το πληρώσει, η όλη ιστορία θα αποκτήσει μια υπεραξία, καθώς η δραματική εσάνς θα την κάνει ακόμα πιο μεγαλειώδη. Ιδίως αν θα μπορεί να παραπονιέται στο αντικείμενο του έρωτά του (ή και σε τρίτους), για τις θυσίες που έκανε για χάρη του. Οπότε, οι συνέπειες καλοδεχούμενες. Βαράτε κι άλλο, αντέχει.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΛΕΩΝ
Όταν ο Λέων θέλει να κάνει μια ερωτική τρέλα, θα αψηφήσει τις συνέπειες, απλώς και μόνο επειδή θεωρεί ότι δεν θα υπάρξουν. Για εκείνον δεν ισχύουν οι γραπτοί και άγραφοι νόμοι του έρωτα, όπως για τον άλλο κόσμο. Νομίζει. Και έτσι καθώς είναι θερμόαιμος και θερμοκέφαλος, θα ακολουθήσει το βασικό του ένστικτο χωρίς δισταγμό. Η πλάση όλη θα πρέπει να χειροκροτήσει το γεγονός ότι ο βασιλιάς (λέμε τώρα) του ζωδιακού αποδεικνύει έμπρακτα πως ο δρόμος της καρδιάς (για να το πούμε πιο εξευγενισμένα) είναι και ο σωστότερος. Εντάξει, υπάρχουν και μερικές φορές που θα δειλιάσει να κάνει την υπέρβαση. Αλλά αυτό θα μείνει επτασφράγιστο μυστικό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ερωτικές τρέλες δεν είναι για τον Παρθένο. Όσο κι αν ένα πάθος προσπαθεί να τον ταρακουνήσει, εκείνος θα κρατά τα πόδια του γερά καρφωμένα στη γη. Και κάντε ησυχία, ενώ θα σκέφτεται. Θα μελετήσει τις συνέπειες όλων των εναλλακτικών αντιδράσεών του, όπως ένας σκακιστής αναμετρά τις πιθανές κινήσεις μιας παρτίδας. Κι αν δεν μπορεί να βαδίσει εντελώς εκ του ασφαλούς, θα κάτσει στα αβγά του. Διότι, φίλε μου, ο Παρθένος ξέρει αυτό που όλοι εσείς μαθαίνετε αφού φάτε τα μούτρα σας: ότι το πάθος είναι παροδικό, αλλά οι συνέπειες μιας τρέλας μπορεί να σου χαλάσουν μόνιμα τη ζωή, τουλάχιστον με τα δικά του κριτήρια.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός θα δυσκολευόταν να παραδοθεί σε έναν έρωτα με απερισκεψία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Από την άλλη όμως, μια ακατανίκητη δύναμη τον σπρώχνει να γευτεί τον καρπό του πάθους, που απαγορευμένος ή όχι, ασκεί επάνω του έναν ακατανίκητο μαγνητισμό. Σαν ζώδιο που ζει για τον έρωτα, δεν μπορεί να απαρνηθεί την εμπειρία. Αν όμως αυτή συνεπάγεται δυσάρεστα επακόλουθα, όπως το να χαλάσει τις ισορροπίες του με άλλα πρόσωπα ή την κοινωνική εικόνα του, ο Ζυγός θα βρεθεί σε μεγάλη αμφιταλάντευση. Να το κάνει ή όχι; Κι αν το κάνει, θα τρώγεται από την ανησυχία. Με άλλα λόγια, με ή χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα, το γλυκό θα… ξινίσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που ο Σκορπιός φαίνεται να παρασύρεται από τις δίνες των έντονων συναισθημάτων του, δεν είναι παράλογος, ούτε απερίσκεπτος. Αλλά αν είναι να παραδοθεί στο πάθος του, θα το κάνει με την ψυχή του. Και δεν θα διστάσει να πληρώσει σαν κύριος τον λογαριασμό, έστω κι αν η ιστορία τού κοστίσει ακριβότερα απ’ όσο υπολόγιζε. Άλλωστε, καθώς είναι κι ένας από τους ισχυρότερους χαρακτήρες του ζωδιακού, συνήθως ξέρει τι κάνει και πού πάει. Ακόμα κι αν οι πράξεις του είναι ντυμένες με τον φαντασιακό μανδύα του έρωτα, πίσω τους βρίσκεται η αποφασιστικότητα και η γενναιότητα να προχωρήσει το πράγμα μέχρι τέλους και να το βιώσει στο έπακρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης στύβει τη ζωή σαν ένα ζουμερό φρούτο και ο έρωτας είναι για εκείνον ο πιο γλυκός χυμός της. Δεν πρόκειται να τον στερηθεί για χάρη κάποιας κοινωνικής συμβατικότητας. Και σύμφωνα με τα μέτρα τα δικά του, συμβατικότητες θεωρούνται πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι για τους άλλους. Παράλληλα, ο Τοξότης είναι άτομο που βλέπει κυρίως το αισιόδοξο ενδεχόμενο των καταστάσεων και δεν πιστεύει ότι οι συνέπειες των πράξεών του θα είναι δυσάρεστες. Έτσι, δεν έχει και πολλές αναστολές για να κάνει τις τρέλες του. Δεν είναι λοιπόν ότι χάνει τα μυαλά του για έναν έρωτα. Χαμένα τα είχε έτσι κι αλλιώς –με την καλή έννοια μιλώντας.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν κάποιος μπορεί ακόμα και τις τρέλες του να τις κάνει εκ του ασφαλούς, αυτός είναι ο Αιγόκερως. Βέβαια, τότε δεν λέγονται τρέλες αλλά έρωτας… εκ προμελέτης, όμως ας μην του το χαλάμε. Αν λοιπόν αυτό το τόσο οργανωμένο ζώδιο, που απεχθάνεται τα ρίσκα και βάζει πάντα για ασπίδα τη λογική, βρεθεί μπροστά σε ένα πάθος που οδηγεί στις αποκοτιές, δεν θα πέσει με τα μούτρα. Θα συγκρατηθεί παίρνοντας τον χρόνο για να στήσει κάτω από το τεντωμένο σκοινί ένα δίχτυ, ώστε άμα λάχει και πέσει, να προσγειωθεί στα μαλακά. Κι αν πάλι δει ότι το ακροβατικό τού προκύπτει επικίνδυνο, ευχαριστεί πολύ αλλά δεν θα πάρει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τον Υδροχόο είναι αδιανόητο ότι μια ερωτική επιλογή του μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, εφόσον πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση δύο συναινούντων ενηλίκων. Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε ή να βάλει τις φωνές; Και από πότε είναι κακό να ερωτεύεσαι, συγνώμη δηλαδή. Ως εκ τούτου, δεν δέχεται πως μια ερωτική του τρέλα μπορεί να κριθεί ή επικριθεί από οποιονδήποτε ή να ενοχλήσει κάποιον πέραν του ιδίου και του αντικείμενου της αγάπης του. Γι’ αυτό και θα την κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, εφόσον του έκατσε, και σε όποιον αρέσει. Τι υπέρμαχος της ελευθερίας του ανθρώπου θα ήταν, αν δεν την παραχωρούσε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό του;
 
ΙΧΘΕΙΣ
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ιχθύς έχει το ακαταλόγιστο, αλλά πρόκειται για υπερβολές όσων ζηλεύουν την ικανότητά του να κάνει του κεφαλιού του και να τη βγάζει καθαρή. Έτσι και στα ερωτικά δεν θα διστάσει καθόλου να ακολουθήσει την καρδιά του, βάζοντας τη λογική στο off και ό,τι ήθελε προκύψει. Αν μια τρέλα του μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες δεν μετράει, άλλωστε ο Ιχθύς αξιολογεί το «δυσάρεστο» διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά ακόμα κι έτσι, θα το αντιμετωπίσει όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή. Αν έρθει. Επί του παρόντος αφήστε τον να το απολαύσει και μην του το χαλάτε, αν έχετε την καλοσύνη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2013 09:00:00