blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ Ιανουαρίου
 
blank

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια.

 
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 4
 

Το αστρολογικό Ταρώ του Ιανουαρίου 2024 αποκαλύπτει πως  αυτόν το μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε τα σφάλματα του χτες, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία που έχουμε κερδίσει και να ορίσουμε το μέλλον πάνω σε πιο γερές βάσεις! Ο πρώτος μήνας του έτους, είναι άκρως θετικός και θα χαρίσει την επιβράβευση σε όποιον πραγματικά δούλεψε σκληρά ως τώρα.

Sponsored Links

Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τον Ιανουάριο είναι η 5η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, ο Ιεροφάντης.  Η χρονιά ξεκινά με περίεργα γεγονότα, πολλά από αυτά θα είναι ανεξήγητα και θα είναι σαν ένα μήνυμα, μία βοήθεια και μία υποστήριξη που έχει ως σκοπό να μας αφυπνίσει! Η κάρτα αυτή μας προτρέπει να ξεσκονίσουμε το ντουλάπι του παρελθόντος, τα παλιά μας βιώματα και τις παλιές μας μνήμες, προκειμένου να κάνουμε το επόμενο βήμα για μία νέα αρχή!

Οι σχέσεις έχουν μυστήριες και αλλόκοτες εξελίξεις!

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς θα καθορίσει πολύ, το ποιες σχέσεις θα συνεχίσουν και θα προχωρήσουν και ποιες σύντομα θα κάνουν τον κύκλο τους και θα ολοκληρωθούν! Θα υπάρξουν πολλά κρυμμένα γεγονότα, ή καταστάσεις που δεν είχαν αντιμετωπιστεί όταν έπρεπε, που τώρα θα βγουν στο φως της επιφάνειας, επιζητώντας επίλυση! Παλιές ερωτικές ιστορίες που είχαν παγώσει, θα φουντώσουν εκ νέου, ενώ τα νέα ερωτικά ειδύλλια, θα έχουν κάτι το μυστικό, το κρυφό και το ανεξιχνίαστο!

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, άκουσε το ένστικτό σου!

Μπορεί στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών η ζωή να μας επιβάλει την λογική, αυτό το μήνα όμως τα πράγματα διαφέρουν λίγο... Η διαίσθηση θα βοηθήσει πολύ στην λήψη των κατάλληλων αποφάσεων, που θα έχουν καταλυτική επιρροή για το μέλλον! Θέλεις να αλλάξεις δουλειά; Μην γοητεύεσαι από τα λόγια που ακούς, μην επηρεάζεσαι από την άποψη τρίτων, άκουσε το ένστικτό σου! Θέλεις να κάνεις μία οικονομική επένδυση; Σκέψου μόνος σου τα δεδομένα!

ΚΡΙΟΣ – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

ΓΕΝΙΚΑ:  Ο πρώτος μήνας της χρονιάς ξεκινά δημιουργικά, ευχάριστα, με πολλές επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα. Τον Ιανουάριο θα νιώσεις ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος σε πολλές προσωπικές σου υποθέσεις! Οι σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, την οικογένεια ή τους φίλους θα είναι γεμάτες ζεστασιά και τρυφερότητα, ενώ παράλληλα αυτό το μήνα θα γευτείς και τους καρπούς κάποιων προσπαθειών του παρελθόντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τρυφερές θα είναι οι στιγμές αυτού του μήνα! Η αγκαλιά του συντρόφου σου θα σε ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του πρώτου μήνα της χρονιάς και θα γεμίζει την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα.  Τα αισθηματικά σου παίρνουν μία πιο σοβαρή μορφή. Αν δεν έχεις σχέση τότε να αναμένεις ότι ένα νέο πρόσωπο θα σε γοητεύσει και θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά την προοπτική το να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σε γεμίσει με δημιουργικότητα και πολλές ιδέες! Παράλληλα μία μεγάλη οικονομική ανακούφιση, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές  σου, ενώ  παράλληλα θα μπορείς πιο άνετα να κινηθείς και να περάσεις καλά!

ΤΑΥΡΟΣ – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το νέο έτος ξεκινά δυναμικά, με εσένα να ξέρεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι είναι αυτό που θέλεις αλλά και πώς μπορείς να το κατακτήσεις. Στον πρώτο μήνα του έτους, δεν θα συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλεις, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσεις αρκετά δυναμικά και αποφασιστικά και θα βρεις λύσεις σε προβλήματα που ως τώρα σου φαινόντουσαν αξεπέραστα! Απέφυγε την εγωιστική συμπεριφορά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με κατακτητική διάθεση ξεκινά για τα αισθηματικά σου η νέα χρονιά! Αυτό που έχεις βάλει στο «μάτι» θα καταφέρεις να το κάνεις πραγματικότητα, έστω και αν χρειαστεί να κινηθείς πιο άμεσα και διεκδικητικά! Ένας ερωτικός στόχος θα γίνει πραγματικότητα, ενώ η ικανοποίηση που θα πάρεις από μία ερωτική κατάκτηση, θα είναι μεγάλη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Ιανουάριο κυνηγάς μία καλύτερη επαγγελματική θέση, μία καλύτερη δουλειά ή ακόμα και μία καλύτερη οικονομική πορεία! Ο στόχος αυτός θα σε κάνει να κινηθείς δραστικά , δίχως υποχωρήσεις! Θα υπάρξει ένα άτομο που θα σε στηρίξει στους προσωπικούς σου στόχους! Ως το τέλος της χρονιάς θα έχεις φτάσει ένα σημαντικό επίτευγμα, τόσο επαγγελματικό όσο και οικονομικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ- Ο ΜΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα προβλήματα του χτες φαίνεται ότι σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα και το νέο έτος ξεκινά με εσένα να γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά, τόσο την αξία σου, όσο και το μονοπάτι που θέλεις να ακολουθήσεις. Σε αυτό το μήνα της χρονιάς, κατακτάς μία επιθυμία για την οποία έχεις δουλέψει πολύ σκληρά στους περασμένους μήνες. Επιπλέον ένα ταξίδι, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η κάρτα του Μάγου υποδηλώνει γάμο, δέσμευση και σταθεροποίηση στα αισθηματικά! Έτσι λοιπόν αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι ευχάριστα και θα θελήσεις να κάνεις τα βήματα για να γίνει η σχέση σου πιο σταθερή και σοβαρή! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλή κοινή πορεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιανουάριος σε βοηθά να αναπτύξεις τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία σου στον τομέα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά! Υπάρχουν πολλά νέα ξεκινήματα τα οποία σου προσφέρουν τεχνογνωσία αλλά και ευκαιρίες για περεταίρω επέκταση! Τα οικονομικά, είναι σε μία πιο ευνοϊκή κατάσταση έτσι λοιπόν μπορείς καλύτερα να ορίσεις τις υποχρεώσεις σου!

Μήνας

Μήνας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και εσύ είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την λαχτάρα να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που έχεις θέσει σαν στόχους! Η χαρά σε κατακλύζει, ενώ η δημιουργικότητα, η φαντασία και η επιθυμία να γευτείς όλα όσα σου είχαν λείψει, είναι μεγάλη! Αυτό το μήνα θα περάσεις καλά, θα διασκεδάσεις και θα αφήσεις πίσω σου για λίγο τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι αρκετά ερωτικός μήνας, με τη χρονιά να ξεκινά με πολύ ενθουσιασμό και λαχτάρα για φλερτ και ερωτική επιβεβαίωση! Η καρδιά σου θα χτυπά στους τρελούς ρυθμούς του έρωτα και η σταθερή σου σχέση θα αναζωογονηθεί σημαντικά! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο μήνας σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να συναντήσεις αυτό τον άνθρωπο που θα σε κάνει εντελώς ξαφνικά να μπεις στον ρυθμό του έρωτα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Έχεις την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, να βρεις νέους τρόπους πάνω στους οποίους θα αναπτύξεις και θα εξελίξεις την καριέρα σου! Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, ενώ κρίνονται ευνοϊκά, η τάση σου για σπατάλη σε κάνει να μένεις με άδειο το πορτοφόλι!

ΛΕΩΝ – ΤΟ ΑΡΜΑ

ΓΕΝΙΚΑ: Η επιτυχία είναι μονόδρομος για σένα Λέοντα στο ξεκίνημα του νέου έτους! Υπάρχουν οι προοπτικές να αναβαθμίσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου με ποικίλους τρόπους! Νέες συμφωνίες, αρκετές μετακινήσεις αλλά και σπουδαίες κατακτήσεις σε κάνουν να αλλάζεις την μορφή της καθημερινότητάς σου! Τώρα μπορείς να επιτύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο, αφού θα έχεις και το στήριγμα δικών σου ανθρώπων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καλό το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ και η αισθηματική επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη ως Λέοντας, όμως στο «δια ταύτα» αυτό που ζητάς είναι τον άνθρωπο σου! Αυτόν που θα είναι δίπλα σου τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες… Έτσι λοιπόν αυτό το μήνα αναθεωρείς τα «θέλω» σου, αναζητάς και κατακτάς την ποιότητα στην αισθηματική σου ζωή! Υπάρχουν στόχοι, σκέψεις και επιθυμίες για κάτι πιο μόνιμο και σοβαρό. Ο μήνας αυτός σου δίνει τα ανοίγματα για να πετύχεις τους σκοπούς σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το πιο σπουδαίο επίτευγμα του Ιανουαρίου είναι η αναγνώριση που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου! Ο κύκλος γνωριμιών σου θα αναπτυχθεί, η εμπιστοσύνη προς το όνομά σου θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερη, ενώ οι προτάσεις και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Τα οικονομικά φαίνεται ότι είναι αρκετά καλύτερα, συγκριτικά με τους μήνες που πέρασαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Μία παλιά λαϊκή ρήξη λέει πως έτσι όπως έσπειρες έτσι και θα θερίσεις… Πόσο αλήθεια κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια τα οποία και θα κατανοήσεις πλήρως στον πρώτο μήνα της χρονιάς. Σφάλματα του χτες φαίνεται ότι τώρα έχουν  αντίκτυπο στη ζωή σου… Ενώ προσπάθειες που έκανες, έχει φτάσει η στιγμή να αναγνωριστούν δικαιώνοντας τον κόπο και τον αγώνα σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: H υπομονή που έχεις δείξει στον τομέα των αισθηματικών σου θα αποδειχθεί ότι βγήκε σε καλό! Αυτό το μήνα θα ισορροπήσει η σχέση σου με τον σύντροφό σου, θα έρθετε πιο κοντά και θα ξεπεραστούν οι δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις ποιος είναι για σένα ο ιδανικός σύντροφος!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνεργασίες σου θα σου απορροφήσουν όλο το ενδιαφέρον σου σε αυτό το μήνα της χρονιάς. Θα υπάρξουν γεγονότα και εξελίξεις που θα πρέπει να κρατήσεις αμέτοχη στάση διατηρώντας τις ισορροπίες. Οι καταστάσεις αυτές δεν θα αφορούν εσένα, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα σε αναστατώσουν! Τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε ένα σταθερό στάδιο αυτό το μήνα!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ – Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά και εσύ έχεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις, ίσως νιώθεις ότι έχει έρθει και η ώρα να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να σκεφτείς διεξοδικά τους στόχους για τη νέα χρονιά! Αυτό το μήνα θα δεις πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτισαν στο παρελθόν. Θα απομακρυνθείς από ανθρώπους που δεν σου αξίζουν ή που στο παρελθόν σε αδίκησαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Η στασιμότητα και οι προβληματισμοί για τα αισθηματικά σε βάζουν σε σκέψεις και δυστηχώς αυτό το μήνα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχεις τα φόρτε σου στα ερωτικά! Μία παλιά ερωτική ιστορία σε προβληματίζει, ή η σχέση σου δεν βρίσκεται και σε τόσο καλό στάδιο! Σε κάθε περίπτωση ο μήνας σε βοηθά να κάνεις έναν απολογισμό και ν α σκεφτείς ξανά τι θέλεις για την πορεία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δώσε προσοχή στις συμβουλές που θα ακούσεις από ένα άτομο πιο έμπειρο από εσένα και που θα θελήσεις να σε κατευθύνει σωστά στα εργασιακά σου! Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να δεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις. Θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες,υποχωρήσεις και συμβιβασμούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όπως άλλαξε η χρονιά, έτσι αλλάζουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου σε αυτό το μήνα του έτους! Ξαφνικά απρόοπτα γεγονότα, απρόβλεπτες αλλαγές, χαρούμενα μηνύματα και προτάσεις που σου αλλάζουν τα δεδομένα, σε κάνουν αυτό το μήνα να δεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά! Η τύχη σου επιτέλους ανοίγει, όμως εσύ πρέπει να δείξεις προσοχή στις επιλογές σου ώστε να αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν το περιμένεις αλλά θα φανεί… δεν το φαντάζεσαι αλλά θα συμβεί… είναι κάτι πιο δυνατό απ΄ αυτό που πίστευες και οι εξελίξεις θα συμβούν εντελώς απροσδόκητα γεγονός που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα ήξερες για τις σχέσεις και τον έρωτα! Όπως καταλαβαίνεις αυτό το μήνα ερωτεύεσαι ξαφνικά… κοίταξε μονάχα να μην τα κάνεις σαλάτα μπλέκοντας τον παλιό με τον καινούργιο έρωτα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κάρτα του Τροχού της Τύχης είναι άκρως ευνοϊκή για επαγγέλματα που σχετίζονται με ταξίδια, εξωτερικό ή και τεχνολογία! Αν δραστηριοποιείσαι σε αυτούς τους κλάδους, τότε ο μήνας θα είναι μοναδικός, με πολύ σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης! Όποιο όμως και να είναι το επάγγελμά σου αυτό το μήνα θα υπάρξουν αλλαγές, ανακατατάξεις, που μπορείς να τις αξιοποιήσεις υπέρ σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με εσένα να βρίσκεις το θάρρος, τον δυναμισμό σου αλλά και την ελπίδα σου ότι όλα θα πάνε καλά, ακριβώς όπως ήθελες και περίμενες. Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους βρισκόσουν σε απόσταση. Η συγκαταβατικότητά σου θα είναι μεγαλύτερη, ενώ παράλληλα θα καταφέρεις να συγχωρέσεις κάποιον άνθρωπο που σε απογοήτευσε στο παρελθόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Ιανουάριο υπάρχουν εξελίξεις που σε δένουν περισσότερο συναισθηματικά με το ταίρι σου! Η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι μεγαλύτερη, ενώ η αγάπη που θα σου δώσει το ταίρι σου θα σε κάνει να διώξεις μακριά κάθε ανασφάλεια. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, αυτό το μήνα θα ανοιχτείς περισσότερο κοινωνικά γεγονός που θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επαγγελματική σου θέση ισχυροποιείται στο ξεκίνημα της χρονιάς και γίνονται συζητήσεις για μία περεταίρω εξέλιξη που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν δεν εργάζεσαι τότε θα δεχθείς βοήθεια αυτό το μήνα και θα καταφέρεις να βρεις μία απασχόληση. Όσο για τα οικονομικά,είναι  σε περίοδο που σιγά – σιγά βελτιώνονται, άσχετα αν οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και ακόμα ζορίζεσαι.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – O ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το νέο έτος ξεκινά λίγο άτσαλα αλλά και με μπερδέματα.  Υπάρχουν καθυστερήσεις γύρω σου που σε πιέζουν. Οι ασάφειες σε φέρνουν σε διλήμματα ενώ η ψυχολογία σου θα έχει σκαμπανεβάσματα... Αυτό που πρέπει να μετριάσεις είναι τον ενθουσιασμό σου που μπορεί να σε παρασύρει σε ρίσκα, που μετά από λίγο θα μετανιώσεις πικρά. Ο μήνας κρύβει κινδύνους εξαπάτησης, για το λόγο αυτό συγκρατήσου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην γοητεύεσαι από μία όμορφη παρουσία και μερικά όμορφα λόγια... δες λίγο πιο βαθιά και ουσιαστικά τις καταστάσεις, για να μην ξεγελαστείς και στο τέλος πικραθείς! Αυτό το μήνα μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία ερωτική ιστορία που είναι αβέβαιη, αλλά και προβληματική. Δείξε εγκράτεια σε αυτά που αισθάνεσαι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Γενάρη θα πρέπει να λειτουργήσεις αρκετά συγκροτημένα στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να την πατήσεις και να κάνεις λάθη, ή να φερθείς με ασυνέπεια, γεγονός που θα έχει τις επιπτώσεις του! Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο, τις εργασίας σου και πρόσεξε ιδιαίτερα τις υπογραφές επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνητικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)

ΓΕΝΙΚΑ: Με τη νέα χρονιά παίρνεις οριστικές αποφάσεις για να ολοκληρώσεις καταστάσεις που το περασμένο χρόνο σε πίκραναν και σε απογοήτευσαν! Ο μήνας δεν είναι εύκολος, στην πορεία όμως θα αποδειχθεί λυτρωτικός, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις που στέκονταν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο που πρέπει να πάρεις τελικές αποφάσεις.Θα πρέπει να αποφύγεις να νοσταλγείς στιγμές του παρελθόντος και θα χρειαστεί να σκεφτείς περισσότερο το παρόν αλλά και το μέλλον. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα σκεφτείς σοβαρά αν θα την συνεχίσεις ή αν θα την τερματίσεις. Αν δεν έχεις σχέση, θα πάψεις να ελπίζεις κάποια επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες ανακατατάξεις που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου, θα σε απογοητεύσουν! Στην πορεία του μήνα μπορεί να λήξουν κάποιες συνεργασίες σου, ή να αναγκαστείς να αλλάξεις χώρο απασχόλησης. Ότι εμπόδιο και να προκύψει μπροστά σου θα είναι για καλό σου! Τα οικονομικά σε πιέζουν για λίγο ακόμα...

ΙΧΘΕΙΣ – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ: Μία νέα χρονιά ξεκινά και η πρώτη σου σκέψη είναι ότι δεν πρέπει να επαναλάβεις τα ίδια σφάλματα του χτες. Αυτό το μήνα ζητάς συγνώμη, βάζεις νερό στο κρασί σου, υποχωρείς και χαρίζεις τον καλύτερό σου εαυτό στους ανθρώπους που αγαπάς. Μπορεί να σε διακατέχει ο φόβος για το αύριο, όμως οι σχέσεις σου, θα ζεστάνουν την καρδιά σου και θα διώξουν μακριά κάθε ανασφάλεια για το αύριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Ιανουάριο έρχεται η αποκατάσταση στα αισθηματικά σου! Αυτό σημαίνει πως αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε θα ξεπεράσετε με το ταίρι σου κάποιους καβγάδες του παρελθόντος. Αν δεν έχεις σχέση, τότε δεν σου κρύβω ότι αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να έχεις μία επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με πολλές συζητήσεις για επικείμενες νέες συνεργασίες. Το γεγονός αυτό σου δίνει ελπίδα και χαρά...! Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα θα ξεπεραστούν, ενώ παράλληλα θα έχεις και κάποια είδηση για την οποία και ήσουν σε αναμονή. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Κάποια χρήματα που σου οφείλουν έρχονται τώρα στα χέρια σου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-12-2023 23:25:20