blank
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Κριού το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Κριό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Κριοί και ωροσκόποι Κριοί, φέτος θα υπάρξουν ευκαιρίες, όχι μόνο για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Κριού

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού, τόσο οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10, όσο και η Σεληνιακή στις 25/3, θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα και να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις που σας κρατούν πίσω ενεργειακά και σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τα τοξικά μοτίβα των σχέσεών σας και να αναλογιστείτε ποιο πραγματικά είναι αυτό το, επίσης, τοξικό κομμάτι μέσα σας που χρειάζεται θεραπεία έτσι ώστε να σταματήσει να έλκει ο,τιδήποτε προβληματικό. Ίσως χρειαστεί να ανακαλέσετε στη μνήμη σας και θέματα που παρουσιάστηκαν στις εκλείψεις του έγιναν το 2023 πάλι στον δικό σας άξονα, δηλαδή στις 20/4/23 και στις 14/10/23.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες που θα σας βάλει σε μια διαδικασία, αν φυσικά αυτό χρειάζεται, διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι και, ως εκ τούτου, κλεισίματος κύκλων με σκοπό να βρεθεί ο χώρος μέσα στον οποίο θα ανθίσουν σχέσεις καινούργιες και πιο συμβατές με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Καλό είναι να θυμάστε ότι κάτω από την επιρροή του Κρόνου μπορεί να υπάρξουν γεγονότα που θα λειτουργήσουν κάπως πιεστικά αναφορικά με τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί καθώς ό,τι πραγματικά αξίζει και έχει γερές βάσεις δεν πρόκειται να υποστεί ρωγμές. Τουναντίον, ακόμα και κατά τη διάρκεια τριγμών, θα αποδείξει την ανθεκτικότητά του. Πέρα όμως από την ανάγκη αξιολόγησης των σχέσεών σας και του αντίκτυπου που έχουν αυτές στο δικό σας συναίσθημα, θα πρέπει, ακόμα και αν χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, να σας απασχολήσει και η δική σας συναισθηματική και ψυχική θεραπεία γιατί το ζητούμενο είναι, όχι μόνο να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, αλλά κυρίως να θεραπεύσετε κομμάτια μέσα σας που χρήζουν συναισθηματικής ενδοσκόπησης και γιατρειάς. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης και να βρείτε τα πατήματά σας.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5 που θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα λειτουργήσει περιχαρακτικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά κεκτημένα σας ενώ, παράλληλα, θα δημιουργήσει, μέσα από γεγονότα, το κατάλληλο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να βρείτε κοινές βάσεις πάνω στις οποίες θα στηρίξετε, ακόμα και εκ νέου, τη σχέση με το ταίρι σας. Η βελτίωση των σχέσεών σας αλλά και το να ξεπεραστούν εντάσεις και δυσκολίες είναι μέσα στα θετικά της θέσης αυτής του Διός. Από την άλλη όμως, η υπερβολική άνεση και σιγουριά σε συνδυασμό με στιγμές που θα εστιάζετε κυρίως στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, μπορεί να σας απομακρύνουν από την συναισθηματική σύνδεση και την αναγνώριση των επίσης σημαντικών αναγκών των άλλων.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο Δίας στις 26/5 θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στους Διδύμους. Από τη θέση του αυτή βλέπει θετικά το ζώδιο σας και θα σας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και δημιουργικούς. Οι δεσμευμένοι, λοιπόν, θα έχετε ευκαιρίες για να ανανεώσετε τον έρωτά σας κυρίως μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και κοινά μαθήματα όπως π.χ. η Tantra Yoga, γνωστή και ως «η γιόγκα των ζευγαριών», πρακτική που ασχολείται με την από κοινού ερωτική, και όχι μόνο, ανάπτυξη της σχέσης των ζευγαριών. Ο Δίας από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να μάθετε τον εαυτό σας καλύτερα, αλλά και στο να γνωρίσετε το ταίρι σας ακόμα περισσότερο. Αυτό που θα πρέπει ορισμένοι από εσάς όμως να προσέξετε είναι την τάση σας να θέλετε να γίνεται το δικό σας με οποιοδήποτε κόστος και την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων καθώς αμφότερα μπορούν να σας οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι αδέσμευτοι, τώρα, με το Δία στους Διδύμους θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ορεξάτοι για διασκεδάσεις και εξόδους ενώ θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους με οξυδέρκεια και χιούμορ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνετε και μια σημαντική αισθηματικής φύσης γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας μετακίνησης ή σπουδών.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα σχετικά με την πρακτική πλευρά της ζωής και των σχέσεών σας και το πώς θα μπορέσετε βρείτε ρεαλιστικές λύσεις που ταυτόχρονα θα είναι ικανοποιητικές, όχι μόνο για εσάς αλλά και για το ταίρι σας.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σκέψεις και ιδέες και να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις σας. Επιπλέον, θα προβείτε σε αναζωογονητικές κινήσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας με το ταίρι της καρδιάς σας. Από την άλλη, αρκετοί θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο και θα επιλέξετε εσείς, και μόνο εσείς, τη μελλοντική σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση, θα πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας.

Άκρως θετικές ημερομηνίες για την αισθηματική σας ζωή είναι οι παρακάτω:

Μεταξύ 5/4 και 29/4 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό

Μεταξύ 12/7 και 12/8 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα και

Μεταξύ 30/8 και 22/9 όταν η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό.

Τέλος, ο κυβερνήτης σας Άρης θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 7/12/24 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24/2/25. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος θα έχετε ευκαιρίες για να επανεξετάσετε μια παρελθούσα σχέση η οποία θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα και να σκεφτείτε αν πραγματικά θέλετε, ή δεν θέλετε, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Φτάνει, να σκεφτείτε σοβαρά, εκτός από όλα όσα σας ένωναν με το άτομο αυτό, και όσα σας οδήγησαν στον χωρισμό.

Επανασυνδέσεις προβλέπονται και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, δηλαδή: από 1/4 έως 25/4, από 5/8 έως 28/8 και από 26/11 έως 15/12.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00