blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Κριός και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Κριός το γάμο.

Ο Κριός και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Κριός το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο, αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Ο Γάμος και ο Κριός: Είστε από τα ζώδια που δεν σας αρέσει να είστε μόνοι σας και έχετε έντονη ανάγκη να συνυπάρχετε με κάποιον άλλο. Παρόλο που φαίνεστε εξωτερικά αυθόρμητοι και τολμηροί, μέσα σας είστε αρκετά ρομαντικοί και λαχταράτε να συναντήσετε τον ιδανικό για σάς σύντροφο.

Χρειάζεστε μια σχέση αρμονική, και ήρεμη. Θέλετε να σας λατρεύουν και να νιώθετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Όσο «άτακτοι» είστε στην νεαρή σας ηλικία, τόσο συνετοί γίνεστε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε ένα σύντροφο για γάμο. Θα πρέπει να προσέξετε την αφοπλιστική σας ειλικρίνεια και να γίνετε πιο ευέλικτοι, προκειμένου να πετύχετε στο γάμο σας. Επίσης η έντονη παραδοσιακή ανεξαρτησία σας δεν σας επιτρέπει να «μοιράζεστε» πράγματα, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μάθετε μέσα στο γάμο.

Πάντως οι προοπτικές φαίνονται καλές, καθώς θα προσελκύσετε έναν «διπλωμάτη» σύντροφο που θα ξέρει να μην σας κοντράρει ευθέως, αλλά να χρησιμοποιεί και «άλλα κόλπα» για να σας «φέρει στα νερά του».

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Λέοντες και Τοξότες. Με Ιχθύες, Ταύρους και Ζυγούς.

Πότε θα παντρευτώ: Διανύετε μια αποφασιστική περίοδο. Όσοι παραμένετε ελεύθεροι (ενώ διατηρείτε ήδη σχέση), ίσως έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματικές και οικογενειακές εκκρεμότητες οι οποίες θα γίνουν αιτία να καθυστερήσει ο γάμος σας. Έτσι για το άμεσο μέλλον πιθανόν να «παγώσετε» κάπως την ιδέα του γάμου και αν υποστείτε πιέσεις, τόσο το χειρότερο.

Οι αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε μέσα στο 2012 -ιδιαίτερα το καλοκαίρι, με την Αφροδίτη και τον Δία τους Διδύμους)- να συναντήσετε το ιδανικότερο άτομο που έχετε γνωρίσει ποτέ! Έτσι πιθανόν να φάμε κουφέτα, προς το τέλος του 2012 (μετά τον Οκτώβριο όταν ο Κρόνος «φύγει» από τον τομέα γάμου) μέχρι τα μέσα του 2013.

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι