blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Αιγόκερως και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως το γάμο.

Ο Αιγόκερως και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Ο Γάμος και ο Αιγόκερως: Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, σας ωθεί να είστε ήρεμοι, πρακτικοί και σοβαροί, ενώ κατά βάθος έχετε μια φλογερή και αθεράπευτη επιθυμία για την αληθινή αγάπη.

Χρειάζεστε ψυχική επαφή με το σύντροφό σας και ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό θα επιτευχθεί όταν εξασφαλίσετε ένα σύντροφο ο οποίος θα είναι σωστός γονιός και παράλληλα θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι.

Τα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα είναι ένα σταθερό σπίτι και η πίστη μέσα στο γάμο. Πράγματι, αγαπάτε πολύ το σπίτι, γι’ αυτό και διατηρείτε ισχυρούς δεσμούς και με την πατρική οικογένεια. Έτσι, σημαντικό ρόλο θα παίξει για σας ο σύντροφός σας να αγαπάει και να σέβεται τους συγγενείς σας.

Σπάνια παντρεύεστε βιαστικά και απεχθάνεστε το χωρισμό, αλλά εάν κάτι τέτοιο συμβεί είναι οριστικό. Είστε πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι.

Ακόμη και αν υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο, με το πέρασμα του χρόνου, οι δεσμοί της ένωσης δυναμώνουν. Είστε αρκετά καλοί και στοργικοί γονείς και επιθυμείτε πάντα το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών σας.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Παρθένους. Με Ιχθύς και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Καρκίνους .

Πότε θα παντρευτώ: Ήδη από το 2008 (σε μια πρώτη φάση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας) και το 2010 (σε μια δεύτερη, με τον Κρόνο στο Ζυγό) οι σχέσεις σας έχουν μπει σε μια περίοδο δοκιμασίας και τα αποτελέσματα για τους περισσότερους από εσάς έχουν ήδη γίνει φανερά. Όσοι από εσάς διατηρείτε σχέσεις μακροχρόνιες, που μέχρι τώρα εμποδίζονταν από διάφορους παράγοντες, προετοιμαστείτε μέσα στους επόμενους μήνες να υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια –με τον Δία στον Ταύρο-και να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα, ακόμα και μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Οι ελεύθεροι, που θα κάνετε νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα κάνετε σχέσεις που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές και μέχρι το τέλος του 2014 με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι