blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αιγόκερως και χρήμα: Πώς αποκτά ο Αιγόκερως χρήμα, Προβλέψεις για οικονομικά.

 
Αιγόκερως και χρήμα: Πώς αποκτά ο Αιγόκερως χρήμα, Προβλέψεις για οικονομικά.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (ΣΕ ΖΩΔΙΟ Η ΩΡΟΣΚΟΠΟ)
Το «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει απόλυτα στην παρορμητική και συγχρόνως γήινη φύση του Αιγόκερου. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος έχει την έννοια του Χρόνου, εκείνου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αργά λοιπόν, αλλά σταθερά έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε τη δική σας περιουσία. Ο τρόπος δράσης σας χαρακτηρίζεται κατά πολύ από την γενικότερη οικονομική σας συμπεριφορά. Αποφεύγετε συστηματικά να διακινδυνεύσετε το παραμικρό αν δεν υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για κέρδη, εξέλιξη και μακροχρόνια εξέλιξη. Οργανώνετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τον προγραμματισμό εκείνο που θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση της επιθυμίας σας. Υπομονετικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι, κάνετε μεγάλες προσπάθειες με τα ανάλογα κέρδη. Καμιά φορά ωστόσο, η έλλειψη τόλμης ή η αντίθεσή σας στην ανάληψη ρίσκου σας απομακρύνουν από την απόκτηση σημαντικών κερδών, αφού το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» είναι η δική σας παροιμία. Έχοντας σαν αρχή την ασφάλεια και τη σιγουριά, αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις που μπορεί να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας. Το καλύτερο που μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε, είναι ένας τρόπος πλουτισμού με σταθερή και προοδευτική πορεία.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε ικανοί να αντέξετε στερήσεις ή να υποστείτε περιορισμούς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην τσιγγουνιά. Η σύνεση που σας χαρακτηρίζει αποτελεί το βασικό σας προσόν αρκεί να μη φτάνετε στα άκρα και να μη κλείνεστε στον εαυτό σας. Μάθετε να ρισκάρετε, αφού έχετε κάνει τους υπολογισμούς σας.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Η πολιτική, το δημόσιο, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, ο στρατός, τα οικονομικά, η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά, το εμπόριο. Στο χρηματιστήριο προτιμείστε τα «βαριά» χαρτιά, που δεν υπόκεινται σε μεγάλες διακυμάνσεις.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Παρθένους, Ταύρους, Κριούς.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Κίνα, Η Ρωσία, η Σλοβακία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μέχρι το 2023 ο πλανήτης του πλούτου, ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας -ανά διαστήματα- ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 κέρδη θα προκύψουν μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στήσετε τη δική σας, ανεξάρτητη επιχείρηση. 
 
Επιλέξτε άλλο ζώδιο ή δείτε τον ωροσκόπο σας
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2010 00:00:00