blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Προσπαθείς να αδυνατίσεις; Μάθε πότε το 2014 θα είναι τα άστρα είναι με το μέρος σου, για να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου!

 
Προσπαθείς να αδυνατίσεις; Μάθε πότε το 2014 θα είναι τα άστρα είναι με το μέρος σου, για να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία και αδυνάτισμα

Κάθε γυναίκα θέλει να διατηρεί το κορμί της όμορφο, αδύνατο και ποθητό, όμως το στρες, η άστατη διατροφή, ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και φυσικά οι πεντανόστιμες λιχουδιές είναι οι βασικές αιτίες που ο δείκτης της ζυγαριάς τις περισσότερες φορές παίρνει ανοδική πορεία… Σίγουρα πολλές φορές προσπάθησες με γυμναστική ή και διατροφή να χάσεις το περιττό βάρος, το αποτέλεσμα όμως ήταν προσωρινό, τα κιλάκια που έχασες ήταν λίγα ή τα πήρες ξανά πάρα πολύ γρήγορα.
 
Εμείς σου έχουμε τη λύση για να μπορέσεις να χάσεις το περιττό βάρος μία για πάντα, ακολουθώντας τις συμβουλές τις αστρολογίας! Υπάρχουν συγκεκριμένες αστρολογικές διελεύσεις, που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου! Γνωρίζοντας πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αδυνατίσεις, θα μπορέσεις πιο εύκολα να φτάσεις το στόχο σου! Αφού λοιπόν συμβουλευτείς τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, διάβασε ποιες πλανητικές διελεύσεις επηρεάζουν το ωροσκόπιό σου και σε βοηθούν να πετύχεις την απώλεια των περιττών κιλών. Επιπλέον, μάθε αν το 2014 ανήκεις στα ζώδια που θα καταφέρουν να χάσουν βάρος! 

Ο Κρόνος στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Όταν ο Κρόνος πραγματοποιεί διέλευση από τον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή περνά από το σημείο έναρξης του αστρολογικού σου χάρτη (από τον ωροσκόπο σου) διανύεις μία περίοδο σοβαρότητας, εγκράτειας και αναδιοργάνωσης του ίδιου σου του εαυτού! Σε αυτή τη φάση της ζωής σου αρχίζεις να λειτουργείς πιο ρεαλιστικά, βάζεις όρια και αλλάζεις εμφανισιακά… Παύεις πλέον να αναβάλεις καταστάσεις και να βρίσκεις δικαιολογίες και επικεντρώνεσαι σε έναν στόχο που σου επιβάλλουν οι συνθήκες γύρω σου: «Στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου, του ίδιου σου του εαυτού»! Ο Κρόνος περνώντας από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου, εγγυάται την απώλεια βάρους. Ακόμα και αν αντιμετωπίζεις το ζήτημα της δίαιτας, της διατροφής ή του γυμναστηρίου με επιπολαιότητα, αν την περίοδο που βρίσκεται ο Κρόνος στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σου ξεκινήσεις μία από τις παραπάνω δραστηριότητες, θα μπορέσεις με τρόπο σοβαρό και υπεύθυνο να τις ακολουθήσεις και θα δεις αποτελέσματα! Από τώρα και σε όλη την διάρκεια του 2014 ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος εσύ, που στο ωροσκόπιό σου έχεις ωροσκόπο Σκορπιό!  Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Ο Κρόνος στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Ο 6ος οίκος αντιπροσωπεύει την ρουτίνα, την καθημερινότητα, την φυσική κατάσταση αλλά και την εργασία. Όταν λοιπόν ο Κρόνος περνά από τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, τότε η καθημερινότητά σου γίνεται αρκετά πιεστική, το πρόγραμμά σου αρκετά φορτωμένο, αναγκάζεσαι να εργάζεσαι αρκετές ώρες, βάζεις στόχους τους οποίους κυνηγάς και το πιο σημαντικό: Παίρνεις την μεγάλη απόφαση ότι πρέπει να ελέγξεις την διατροφή σου και το βάρος σου και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα στην φυσική σου κατάσταση… Αρχίζουν να σε αφορούν ακόμα περισσότερο τα ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και το σώμα σου και παίρνεις την απόφαση να ακολουθήσεις πιστά ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη φόρμα! Η έναρξη λοιπόν ενός ειδικού προγράμματος διατροφής ή γυμναστικής, στην χρονική περίοδο που ο Κρόνος περνά από τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα στεφθεί με επιτυχία γιατί θα καταφέρεις να το εντάξεις με σοβαρότητα στο πρόγραμμα της καθημερινότητά σου και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφτούν! Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση κάνει την καθημερινότητά σου αρκετά πιεστική, αλλά και περιοριστική, είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όχι μόνο την απώλεια του βάρους, αλλά θα καταφέρεις να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και θα βελτιώσεις πολύ την φυσική σου κατάσταση! Από τώρα και σε όλη την διάρκεια του 2014 ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου για σένα που έχεις τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο των Διδύμων. Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Ο Ουρανός στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Ο Ουρανός βρίσκεται αυτή την περίοδο (και σε όλη την διάρκεια του 2014) στο ζώδιο του Κριού! Αν λοιπόν ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στο πύρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή στον Κριό σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου θα έχεις νιώσει πώς έχεις μεγάλη ανάγκη για αλλαγή και για ανανέωση! Η διέλευση του Ουρανού από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου, σε ωθεί να πάρεις ξαφνικές, απρόβλεπτες αποφάσεις, που είναι ικανές να σου αλλάξουν τη ζωή! Έχει παρατηρηθεί ότι αυτή η διέλευση ωθεί τους ανθρώπους να βιώσουν νέες εμπειρίες, να κάνουν την προσωπική τους επανάσταση, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, ενώ παράλληλα δημιουργείται η ακατανίκητη επιθυμία για αλλαγή στην εμφάνιση! Έτσι λοιπόν, μην παραξενευτείς εσύ που έχεις τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Σκορπιού, αν μία μέρα ξαφνικά ξυπνήσεις και πεις «Δεν πάει άλλο… εδώ και τώρα θα αλλάξω»! Με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου, μπορείς να χάσεις βάρος, να αλλάξεις στυλ, να κάνεις μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα εντυπωσιάσει τους πάντες! Παράλληλα, ο Ουρανός από αυτή τη θέση, φέρνει και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος μπαίνει στη ζωή σου την στιγμή που δεν το περίμενες και σε ωθεί να αλλάξεις ριζικά… Ας μην ξεχνάμε ότι τα κιλάκια χάνονται στο πι και φι, με έναν μεγάλο έρωτα! Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Ο Ουρανός στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Από τώρα και για όλη την διάρκεια του 2014, ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού πραγματοποιεί διέλευση από τον 6ο οίκο σου, αν ο ωροσκόπος σου ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Εσύ λοιπόν βρίσκεσαι σε μία περίοδο αλλαγών της καθημερινότητάς σου, όπου έχεις πολλά αποθέματα ενεργητικότητας και βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση… Με τον Ουρανό λοιπόν από τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, παίρνεις εντελώς ξαφνικά την απόφαση να κάνεις μία αλλαγή στη ζωή σου, την οποία και πραγματοποιείς άμεσα, χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις, αλλά την εφαρμόζεις από τη πρώτη στιγμή. Επειδή ο 6ο οίκος σχετίζεται και με την φυσική κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να πάρεις μέσα σε μία μέρα την απόφαση να αλλάξεις τις συνήθειές σου, να κόψεις τα πολλά τσιμπολογήματα, να ξεκινήσεις μία νέα άσκηση, να κάνεις φυσικές δραστηριότητες τις οποίες βαριόσουν ή σε κούραζαν! Τώρα λοιπόν θα έχεις τόσο τα ψυχικά όσο και τα ψυχικά αποθέματα, να τολμήσεις την μεγάλη αλλαγή και με τον Ουρανό από αυτή τη θέση, όχι μόνο μπορείς να χάσεις περιττό βάρος, αλλά μπορείς να το χάσεις και πολύ γρήγορα! Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια… Αν λοιπόν ο ωροσκόπος σου βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο (ιδιαίτερα από την 8η -15η μοίρα), θα βιώσεις και εσύ σε όλη την διάρκεια του 2014 μία περίοδο μεταμορφωτικών αλλαγών στον εαυτό σου! Όταν ο Πλούτωνας πραγματοποιεί διέλευση από τον 1ο οίκο του ωροσκόπιου σου, διαθέτεις ισχυρή θέληση, δίνεις μάχη για να κατακτήσεις τους στόχους σου και εκπέμπεις ισχυρό ερωτικό μαγνητισμό, αλλά και έντονη σεξουαλική ζωή Ο Πλούτωνας από αυτή τη θέση μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και κάνει την αυτοβελτίωσή σου να γίνεται ο αυτοσκοπός σου. Αν λοιπόν ο στόχος σου είναι να αδυνατίσεις, τότε με κόπο και προσπάθεια θα τα καταφέρεις, γιατί δεν θα καταθέτεις τα όπλα. Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις σε αυτή την διέλευση, είναι να μην σου γίνει εμμονή η δίαιτα… να θυμάσαι πως «παν μέτρον άριστον» και, επιπλέον, προσπάθησε να μην κάνεις του κεφαλιού σου, αλλά συμβουλέψου και τους ειδικούς γυμναστές και διατροφολόγους, οι οποίοι με τις συμβουλές τους μπορούν να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τον στόχο σου με επιτυχία! Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, κάνει επιτακτική ανάγκη την υιοθέτηση ενός πιο συγκροτημένου τρόπου διατροφής και άσκησης, προκειμένου να διατηρείται η φυσική κατάσταση σε φόρμα. Αν ο ωροσκόπος σου λοιπόν βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, ήδη θα παρατηρείς ότι από όταν έκανε ο Πλούτωνας την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω (από το 2008), άρχισε σταδιακά η διαδικασία μεταμόρφωσης της καθημερινότητάς σου και πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές, που άλλοτε σε εξάντλησαν ψυχολογικά και άλλες στιγμές σου επέβαλλαν να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου και τις ανάγκες του. Σε όλη την διάρκεια του 2014 λοιπόν, η τάση αυτή συνεχίζεται και εσύ ασχολείσαι πιο επίμονα με την γυμναστική αλλά και την διατροφή. Θα διαπιστώσεις ότι πολλές και από τις διατροφικές σου συνήθειες θα αρχίσουν τώρα να αλλάζουν, όπως και η επιμονή σου να διώξεις το περιττό βάρος από πάνω σου θα είναι μεγαλύτερη! Στην προσπάθειά σου για «μεταμόρφωση» θα πρέπει να προσέξεις να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου, κάνοντας την άσκηση και την διατροφή «εμμονή»! Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε στο τέλος του άρθρου και άλλα σχετικά άρθρα για τη δίαιτα.

Μερικά ακόμα μυστικά:

1. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής, φρόντισε να το ξεκινήσεις ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε χάση (δηλαδή αμέσως μετά την Πανσέληνο). Όταν το φεγγάρι είναι σε χάση, μπορείς να μειώσεις πιο γρήγορα το βάρος σου…
 
2. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα (πχ γυμναστική), καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ενώ πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο που είναι ο ωροσκόπος σου ή η ακμή του 6ου οίκου σου!
 
3. Όταν ο Δίας είναι στο ζώδιο του ωροσκόπου σου (δηλαδή στον 1ο οίκο σου) δείξε προσοχή στην διατροφή σου, γιατί ο πλανήτης της επέκτασης μπορεί να σε κάνει να πάρεις βάρος σε χρόνο ρεκόρ (το 2014 θα πρέπει να προσέξεις την αύξηση βάρους, μέχρι τον Ιούλιο εσύ που έχεις ωροσκόπο Καρκίνο και στην συνέχεια εσύ που έχεις ωροσκόπο Λέοντα)!
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-01-2014 00:00:00