blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στις εκλείψεις; Τι πρέπει να προσέξεις;

 
Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στις εκλείψεις; Τι πρέπει να προσέξεις;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πώς αντιδρά όμως κάθε ζώδιο, όταν έχουμε έκλειψη;

Έχουμε μπει για τα καλά στον ρυθμό των εκλείψεων, σε μία περίοδο που υπάρχουν αλλαγές, εντάσεις, αναταραχές, εμπόδια και μία σειρά δυσκολιών, που μας επηρεάζουν άμεσα.

Ωστόσο, κατά τις περιόδους που συμβαίνουν εκλείψεις, γίνονται και γεγονότα που ναι μεν μπορεί να μας πιέζουν, φέρνουν όμως και την ευκαιρία, την ανανέωση και την αλλαγή που μπορεί να περιμένουμε εδώ και καιρό.
 
Το διάστημα των εκλείψεων, οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες και η ψυχολογία των ανθρώπων περνά από διακυμάνσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν έχουμε έκλειψη, παρατηρούνται καβγάδες, χωρισμοί, αλλά και επανασυνδέσεις.
 
Κάθε έκλειψη επηρεάζει τον άνθρωπο σε διαφορετικό τομέα της ζωής του. Πώς αντιδρά όμως κάθε ζώδιο, όταν έχουμε έκλειψη; Τι πρέπει να προσέξουμε με κάθε ζώδιο την περίοδο των εκλείψεων και ποια συμπεριφορά μπορεί να μας εκδηλώσει; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς αντιδρά τις περιόδους των εκλείψεων.

Οι εκλείψεις και πως επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Ακόμα και όταν μία Έκλειψη επηρεάζει τον Κριό με τρόπο θετικό, είναι βέβαιο ότι θα εκδηλώσει μία συμπεριφορά γεμάτη ένταση, αλλά και παρορμητικότητα. Στις περιόδους των εκλείψεων, το Κριάρι αισθάνεται ότι πρέπει να πατήσει τα γκάζια και να προλάβει όσα το περασμένο διάστημα ήταν σε στασιμότητα. Θα πει λόγια που δεν εννοεί, θα κάνει πράξεις τις οποίες δεν θα πολυσκεφτεί και μέσα σε όλη αυτή την ένταση στην οποία θα βρίσκεται, θα βρίσει, θα φωνάξει, θα απαιτήσει, αλλά θα φερθεί και πολύ εγωιστικά. Όταν έχουμε έκλειψη Σελήνης, ο Κριός θα θελήσει να ξεσπάσει στα αγαπημένα του πρόσωπα όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά του. Όταν έχουμε Έκλειψη Ήλιου, δραστηριοποιείται και απαιτεί με σθένος όλα όσα του αξίζουν. Αν λοιπόν θέλεις να εξελίσσεται ομαλά η σχέση σου με έναν Κριό τις περιόδους των εκλείψεων, τότε θα πρέπει να κρατάς μία πιο ουδέτερη στάση και φυσικά να δίνεις άφεση, όταν θα τον δεις να καβγαδίζει και να φωνάζει δίχως λόγο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και αναταράσσουν την σταθερότητα της καθημερινότητας. Είναι γνωστό ότι ο φίλος μας ο Ταύρος αγαπάει την ρουτίνα, δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές και τα «παίρνει», όταν γίνεται κάτι που του διαταράσσει την ησυχία του. Από τη στιγμή λοιπόν, που ο Ταύρος αισθανθεί ότι υπάρχουν δονήσεις στις σταθερές βάσεις της ζωής του, γίνεται ένας… μαινόμενος Ταύρος, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να φέρει τα πράγματα στο σημείο που ήταν πριν. Έτσι λοιπόν, στις περιόδους των Εκλείψεων, ο Ταύρος μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του, να μην θέλει να μιλήσει σε κανέναν, γίνεται αρκετά πεισματάρης, αλλά και ανυποχώρητος σε ό,τι του προτείνεις. Δεν είναι λοιπόν ιδιαίτερα έξυπνο από την πλευρά σου να του θέσεις όρους, να τον πιέσεις για να αποφασίσει και να δράσει ή να του θέσεις τελεσίγραφα, όταν έχουμε Εκλείψεις. Το κλίμα αστάθειας που επικρατεί γύρω του, θα τον κάνουν να απομακρυνθεί και να μπλοκαριστεί εντελώς! Η καλύτερη στάση είναι η υποχώρηση και η συγκαταβατικότητα, όταν τον βλέπεις ότι δεν κάνει ένα βήμα πίσω…
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε όποιον τομέα κι αν επηρεάζει μία έκλειψη τον Δίδυμο, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσει την κάθε πρόκληση. Βρίσκει μάλιστα αρκετά γοητευτικό το γεγονός ότι γύρω του υπάρχουν αλλαγές που τον καλούν να βρίσκεται σε εγρήγορση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στις περιόδους των Εκλείψεων θα δεις τον Δίδυμο να είναι “μέσα στην καλή χαρά”. Όταν έχουμε έκλειψη Σελήνης, ο Δίδυμος, παρασύρεται από τα συναισθήματά του και μπορεί να λειτουργήσει επιπόλαια και απερίσκεπτα. Μπορεί να τάξει πράγματα που δεν θα μπορεί να τηρήσει, μπορεί να πει μεγάλα λόγια, που στην ουσία δεν εννοεί και φυσικά και ο ίδιος από την πλευρά του, μπορεί να πιστέψει με αθωότητα, ό,τι του πλασάρει ο καθένας, χωρίς να το πολυσκεφτεί! Στις περιόδους Έκλειψης του Ήλιου, ο Δίδυμος δραστηριοποιείται, για να κάνει πράξη κάποια σχέδια, που μπορεί μέχρι πριν να μην έβρισκε την δύναμη ή την ώθηση! Για να μπορέσει να διατηρηθεί η ισορροπία στη σχέση σου με έναν Δίδυμο, δεν πρέπει να παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια του αυτές τις μέρες και φυσικά δεν πρέπει να μπαίνεις στο παιχνίδι του και να αναλώνεσαι σε κουβέντες που δεν έχουν τόσο νόημα. Σκέψου ότι μπορεί να πει πολλά και να κάνει το κεφάλι σου καζάνι, με τις ατέλειωτες κουβέντες, που δεν καταλήγουν πουθενά… Μην παίξεις το παιχνιδάκι του!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Εκλείψεις είναι πάντα σημαντικές για έναν Καρκίνο, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου του συμμετέχει πάντα σε αυτές. Έτσι λοιπόν, επηρεάζεται πάντα σε συναισθηματικό επίπεδο και αισθάνεται ότι γίνεται ένας αγώνας μέσα του, που διαταράζει την συναισθηματική του ισορροπία. Στις περιόδους των εκλείψεων Σελήνης, ο Καρκίνος γίνεται υπερευαίσθητος, υπερβολικός, ανασφαλής και ιδιαίτερα εκρηκτικός στον τρόπο που εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Θα γυρίσουν στο μυαλό του αναμνήσεις, θα σου χτυπήσει ξανά από την αρχή κάθε στιγμή που τον πλήγωσες στο παρελθόν και φυσικά, θα δραματοποιήσει την κατάσταση, σε κάθε συμβάν που θα προκύψει στη ζωή του εκείνη την περίοδο. Στις περιόδους των Ηλιακών Εκλείψεων, ο Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να καβγαδίσει, να πάρει την απόφαση να χωρίσει ή και να επανασυνδεθεί με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Ο Καρκίνος στις εκλείψεις θα ακολουθήσει τα βήματα της καρδιάς του και θα κάνει την συναισθηματική του επανάσταση. Αν θέλεις να τα πας καλά μαζί του, φρόντισε να έχεις ανοιχτή την ζεστή σου αγκαλιά, να τον παρηγορείς στις αδικαιολόγητες συναισθηματικές εξάρσεις του και να τον ενισχύεις, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή του και επουλώνοντας τις πληγές του παρελθόντος.
 

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

 
ΛΕΩΝ
Το δυναμικό Λιοντάρι δραστηριοποιείται πολύ τις περιόδους των Εκλείψεων και χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμία, ένταση, αλλά και έντονο ερωτισμό! Μην σου φανεί απίθανο λοιπόν, αν διαπιστώσεις ότι ο Λέοντας ζει στο έπακρο έναν παθιασμένο έρωτα τις περιόδους των εκλείψεων. Μην παραξενευτείς αν δεις ότι τα συναισθήματά του φουντώνουν και γίνεται ένα ερωτικό ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί! Όταν έχουμε εκλείψεις, ο Λέων γίνεται δραματικός, υπερβολικός, υπερκινητικός, αποφασιστικός και χαρακτηρίζεται από εγωισμό. Ζήλιες, πάθη, ίντριγκες, απαιτήσεις, χωρισμοί, επανασυνδέσεις και νέοι φλογεροί έρωτες, κάνουν αυτές τις περιόδους του έτους να είναι οι πιο έντονες. Αν θέλεις λοιπόν να μην διαταράξεις το κλίμα ανάμεσά σας, αρκεί να ακολουθήσεις και εσύ τους γρήγορους ρυθμούς του, χωρίς να υπολογίσεις ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες. Παραμέρισε τον δικό σου εγωισμό –ο Λέων έχει αρκετό εγωισμό και για τους δυο σας– και όταν εκδηλώνει απόλυτη και αυταρχική συμπεριφορά, πολύ απλά δώσε τόπο στην οργή!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος επιζητά την απομόνωση, όταν βιώνει τις εντάσεις των εκλείψεων. Ο ίδιος προσπαθεί να μην επιβαρύνει τους γύρω του με τα δικά του προβλήματα, αλλά στέκεται σαν βράχος για να αντιμετωπίσει τα παρατράγουδα, που συμβαίνουν στη ζωή των γύρω του. Μπορεί όταν έχουμε έκλειψη να σου φαίνεται απρόσιτος, εσωστρεφής ή και μυστήριος, όμως να ξέρεις ότι θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει κοντά σου, αν εσύ δεν είσαι στα πολύ καλά σου και του το ζητήσεις. Αν σε μία Έκλειψη του συμβαίνει κάποιο σοβαρό γεγονός, τότε να ξέρεις ότι θα χάσεις τα ίχνη του. Μην το πάρεις όμως προσωπικά και θεωρήσεις ότι επί τούτου απομακρύνεται από κοντά σου! Μπορεί να σου φανεί ότι δεν έχει αισθήματα, ότι δεν νοιάζεται, ότι ζει στον κόσμο του, στην πραγματικότητα όμως ο Παρθένος δεν θα θέλει να σε φορτίσει με τις δικές του έννοιες. Για να τα πας καλά μαζί του σε αυτές τις δύσκολες περιόδους των εκλείψεων, προσπάθησε να μην κριτικάρεις την στάση και την συμπεριφορά του, δείξει κατανόηση στις αντιδράσεις του και μην θίγεσαι από την στάση του, θυμήσου ότι είναι κάτι εντελώς προσωρινό!
 
ΖΥΓΟΣ
Βουτηγμένος στην ανασφάλεια και στην γκρίνια είναι ένας Ζυγός, όταν περνά την δύσκολη φάση των Εκλείψεων. Αισθάνεται ότι είναι παγιδευμένος σε έναν λαβύρινθο προβλημάτων, όπου ψάχνει να βρει την έξοδο, αλλά πάντα καταλήγει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Ένας Ζυγός λοιπόν, στις περιόδους των εκλείψεων έχει ανάγκη από συναισθηματική στήριξη, από συμπαράσταση και πάνω από όλα, από καθοδήγηση. Συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό παιδί, που δεν πήρε καλό βαθμό στο σχολείο και φοβάται ότι θα μείνει στην ίδια τάξη. Σε κάποιες εκλείψεις του έτους (κυρίως τις Σεληνιακές, όταν τον επηρεάζουν), είναι πολύ πιθανό να πέσει στα δίχτυα ενός έρωτα δίχως αύριο… Αν λοιπόν θέλεις να παραμείνει ο Ζυγός στη ζωή σου, μην του βάζεις δύσκολα, όταν έχουμε εκλείψεις. Μην έχεις πολλές απαιτήσεις από την συμπεριφορά του και φυσικά μην τον πιέσεις να πάρει αποφάσεις, να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ή να πάρει την πρωτοβουλία που εσύ θέλεις. Κάνε όλα τα παραπάνω εσύ για εκείνον…το έχει ανάγκη άλλωστε!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Σκορπιός, κατά γενική ομολογία, ζει τις περισσότερες φορές έντονα τα συναισθήματά του και απλά οι Εκλείψεις γίνονται η αφορμή για να δικαιολογήσει την στάση του! Έτσι λοιπόν, όταν έχουμε Έκλειψη Σελήνης, θα ξυπνήσουν όλα τα κρυφά ένστικτα του Σκορπιού, θα αδικήσει, θα διεκδικήσει, θα κατηγορήσει, αλλά και θα εκδικηθεί όποιον τον αδίκησε… Η καρδιά του γίνεται αυτές τις στιγμές σαν ένα τσουκάλι, το οποίο βράζει και είναι έτοιμο να ξεχειλίσει… Όσο για τις Εκλείψεις του Ήλιου, ο Σκορπιός έχει την εμμονή να αναγεννηθεί, να μεταμορφώσει τη ζωή του, να κάνει τις αλλαγές που οι καταστάσεις τον εμπόδιζαν. Αν εσύ λοιπόν θέλεις να τα πας καλά μαζί του τις περιόδους των εκλείψεων, αρκεί να τον σιγοντάρεις, χωρίς να του πηγαίνεις κόντρα, διατηρώντας την ψυχραιμία σου και κρατώντας την υπομονή σου σε όλη αυτή την έκρυθμη στάση που θα τον διακρίνει. Σαφώς, αυτό που πρέπει να αποφύγεις σε αυτές τις στιγμές του έτους, είναι τα μυστικά, τα ψέματα και το… παρασκήνιο, γιατί αν κάτι από αυτά πέσει στην αντίληψή του, τότε να ξέρεις ότι η σχέση σου μαζί του θα τερματιστεί με άσχημο τρόπο, χωρίς περιθώρια να είστε και πάλι μαζί!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πολύ την βρίσκω με αυτό το ρίσκο», κάπως έτσι σκέφτεται ένας Τοξότης τις περισσότερες στιγμές του έτους, αλλά κυρίως στις εκλείψεις, καθώς τότε είναι που δεν λέει να ησυχάσει… Στις εκλείψεις της Σελήνης θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά του, να κατακτήσει αυτό που λέει η καρδιά του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες ή τι θα συμβεί, αν ο ίδιος κάνει λάθος. Όταν έχουμε Έκλειψη Ήλιου που τον επηρεάζει, τότε ο Τοξότης γίνεται πολύ διεκδικητικός, αλλά και τολμηρός, σε σημείο όμως που μπορεί να τρομάξει τους κοντινούς του ανθρώπους με τις επιλογές ή και τις αποφάσεις του. Η επιπολαιότητα, η παιδικότητα και η αφέλεια λοιπόν, είναι τα χαρακτηριστικά που τον αντιπροσωπεύουν στις περιόδους των εκλείψεων. Εσύ λοιπόν που θέλεις να τα πας καλά μαζί του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον συγκρατήσεις, να είσαι ξάγρυπνος φρουρός στο πλάι του για να τιθασεύσεις τις ατασθαλίες του…. Αν δεν καταφέρεις να τον συμμαζέψεις από τα συνεχόμενα λάθη, τότε να ξέρεις ότι σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα έρθει με την… ουρά κάτω από τα σκέλια, για να επανορθώσει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θα κάνουμε αυτό που λέω εγώ, είναι το σωστό και μόνο έτσι θα πάμε μπροστά», αυτές είναι οι σκέψεις και τα λόγια ενός Αιγόκερου, όταν περνά την κρίση των εκλείψεων. Προσπαθεί να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται, διατηρώντας την ψυχραιμία του και βάζοντας κάτω την σκληρή λογική του. Στις περιόδους των εκλείψεων μπορεί να πάρει πολύ σκληρές αποφάσεις και να φερθεί αρκετά απόλυτα και καθόλου συναισθηματικά. Οι εκλείψεις της Σελήνης βάζουν φρένο σε κάθε ευαισθησία, σε κάθε συναισθηματισμό του και του δίνουν πολλές φορές σημαντικά μαθήματα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες του. Οι εκλείψεις του Ήλιου, του δημιουργούν το πείσμα, την εργατικότητα και την αντοχή να συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο, έστω αν βρίσκει μπροστά του μεγάλα εμπόδια. Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν για να τον κρατήσεις κοντά σου στις περιόδους των εκλείψεων, είναι να περιορίσεις τα λάθη, τα παραπτώματα και τα ξεσπάσματα απέναντί του. Θυμήσου ότι αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει ένας αυστηρός δάσκαλος, ένας σκληρός κριτής, έτοιμος να σε τιμωρήσει μέχρι να πάρεις το μάθημά σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα για επανάσταση, για αλλαγή και για δράση! Τι το καλύτερο για έναν Υδροχόο, που λατρεύει τις ανατροπές! Ακόμα και όταν οι εκλείψεις φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή του, αυτός καταφέρνει να μην χάνει το κέφι, την αισιοδοξία και την μαχητικότητά του. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι ένας Υδροχόος μπορεί να γίνει καταπέλτης και να πληγώσει άθελά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, με την έκρυθμη συμπεριφορά που θα έχει στις περιόδους των εκλείψεων. Τα λόγια του μπορεί να γίνουν απότομα, ενώ οι πράξεις του μπορεί να είναι προκλητικές και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες. Αυτό που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι απλά να περιμένεις να περάσει η μπόρα, μην προσπαθήσεις να τον περιορίσεις, να τον συμβουλεύσεις ή να τον τιθασεύσεις, γιατί αυτό που θα καταφέρεις, είναι απλά και μόνο να τον κάνεις να φερθεί ακόμα πιο αντιδραστικά! Να θυμάσαι πως αν λες «άσπρο», για τον Υδροχόο είναι «μαύρο» όταν έχουμε εκλείψεις… Άφησε λοιπόν τις σοβαρές κουβέντες ή την καθοδήγηση και όταν του περάσουν οι εκρηκτικές του διαθέσεις, θα βρει την άκρη του!
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μη με ξυπνάτε, αφήστε με να ονειρεύομαι… και ας μου βγει σε κακό»! Αυτή είναι η αντίδραση του Ιχθύ, όταν διανύουμε περίοδο εκλείψεων. Βρίσκεται στον δικό του κόσμο, στις θολωμένες του σκέψεις, στο παραμύθι του… Τη μία στιγμή μπορεί να απολαμβάνει στιγμές γεμάτες από συναίσθημα και να εξιδανικεύει ανθρώπους, καταστάσεις και συναισθήματα, και την άλλη στιγμή μπορεί να βιώνει τον μεγάλο πόνο, που αισθάνεται ότι έφτασε το τέλος του κόσμου, ότι προδόθηκαν οι προσδοκίες και τα σχέδια που έκανε… Οι συναισθηματικές ισορροπίες ενός Ιχθύ είναι ευαίσθητες σε αυτές τις χρονικές περιόδους και το μόνο που χρειάζεται από εσένα, είναι να προσπαθείς να κατανοείς το θολωμένο του μυαλό και να του δίνεις τις σωστές συμβουλές. Ένας Ιχθύς έχει ανάγκη από την ζεστή αγκαλιά, από την τρυφερή φροντίδα και από την αγάπη σου… Δείξε επιείκεια στην συναισθηματική του υπερβολή και συγκράτησε τις κραιπάλες του (φαγητό, ποτό, τσιγάρο) όταν έχουμε εκλείψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-05-2013 00:00:00