blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το Ωροσκόπιο των βουδιστών μοναχών του Μιανμάρ (Βιρμανία)

 
Το Ωροσκόπιο των βουδιστών μοναχών του Μιανμάρ (Βιρμανία)
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Το Βιρμανέζικο Ωροσκόπιο των Ζώων έχει προέλθει από τους αρχαίους σοφούς μοναχούς του Myanmar και δημιουργήθηκε μέσω μιας βαθιάς κατανόησης του κόσμου, σε συνδυασμό με την παρατήρηση του ζωικού βασιλείου. Η αστρολογία των Myanmar βασίζεται στον αριθμό οχτώ, ο οποίος αντιπροσωπεύει την κοσμική ισορροπία. Αναλόγως με την ημέρα γέννησης του ατόμου, το ωροσκόπιο αυτό προσφέρει πληροφορίες-κλειδιά για την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του.

Τι θα έλεγες λοιπόν να μάθεις τι έχει να αποκαλύψει και για τη δική σου προσωπικότητα;
 
Ζώο: Garuda (πουλί της Ινδουιστικής και της Βουδιστικής μυθολογίας που μοιάζει με αετός)
Ημέρα της εβδομάδας: Κυριακή
Κυρίαρχος πλανήτης: Ήλιος
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Βορειοανατολικά
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Garuda
Σε χαρακτηρίζει η ευγένεια, η γενναιοδωρία, και η χάρη. Βοηθάς εκείνους που το χρειάζονται, πολλές φορές στερώντας κάτι από τον ίδιο σου τον εαυτό. Λατρεύεις τις προκλήσεις γιατί σε κάνουν να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα όριά σου. Όσο πιο ανυπέρβλητο δείχνει ένα εμπόδιο, τόσο περισσότερη είναι η επιμονή σου να το υπερβείς για να προσεγγίσεις τον στόχο σου. Είσαι άτομο ιδιαιτέρως ενεργητικό και δεν σκύβεις το κεφάλι στις δυσκολίες της ζωής. Αποτελείς πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου και τους παρακινείς να δρουν ενεργητικά. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Sponsored Links

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Ζώο: Τίγρης
Ημέρα της εβδομάδας: Δευτέρα
Κυρίαρχος πλανήτης: Σελήνη
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Ανατολικά
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Τίγρη
Είσαι άτομο με ιδιαίτερη ευφυΐα και διαίσθηση καθώς και με μεγάλη υπευθυνότητα. Σε χαρακτηρίζει η επιμονή και η υπομονή σου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την ανοχή σου και τον χρόνο σου. Βάζεις στόχους τους οποίους προσπαθείς να επιτύχεις με μεθοδικότητα, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Δεν σου αρέσει να παραβαίνεις τους νόμους και αναλαμβάνεις πάντα την ευθύνη των πράξεών σου. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζώο: Λέων
Ημέρα της εβδομάδας: Τρίτη
Κυρίαρχος πλανήτης: Άρης
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Νοτιοανατολικά
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Λέοντα
Είσαι ηγετική φυσιογνωμία, έχεις θέληση και αποφασιστικότητα. Ό,τι και να συμβεί δεν χάνεις ποτέ την αξιοπρέπεια και την τιμή σου. Έχεις άποψη για τα πάντα την οποία υποστηρίζεις με σθένος και επιμονή. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι συνήθως πέφτεις μέσα στις εκτιμήσεις σου. Δεν συμβιβάζεσαι και δεν λες ποτέ όχι σε μία νέα πρόκληση, ιδίως αν αυτή έχει να κάνει με την υπεράσπιση των πιο αδύναμων. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζώο: Ελέφαντας (με χαυλιόδοντες)
Ημέρα της εβδομάδας: Τετάρτη πρωί (μέχρι 12.00)
Κυρίαρχος πλανήτης: Ερμής
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Νότος
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Ελέφαντα με χαυλιόδοντες
Σε χαρακτηρίζει έντονα ο ενθουσιασμός και η αγάπη για ρίσκο. Η απρόβλεπτη και αυθόρμητη φύση σου σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό άτομο στους γύρω σου, καθώς αισθάνονται έντονα το πάθος για ζωή που σε διακατέχει, αν και μερικές φορές αυτή σου η λατρεία για κίνδυνο και περιπέτεια σε βάζει σε μπελάδες. Είσαι ανεξάρτητο άτομο και προτιμάς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων παρά να ακολουθείς τη ροή. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζώο: Ελέφαντας (χωρίς χαυλιόδοντες)
Ημέρα της εβδομάδας: Τετάρτη απόγευμα (μετά τις 12.00)
Κυρίαρχος πλανήτης: Rahu
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Βορειοδυτικά
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Ελέφαντα χωρίς χαυλιόδοντες
Η αντικρουόμενη φύση σου δεν αφήνει τους γύρω σου να καταλάβουν ποιος πραγματικά είσαι. Σου αρέσει η ιδιωτικότητα και η μυστικοπάθεια, ενώ απεχθάνεσαι όταν οι άλλοι χώνουν τη μύτη τους στις υποθέσεις σου και στα προσωπικά σου. Δεν σου αρέσουν τα ρίσκα και δεν κάνεις τίποτα στην τύχη, κάτι που ίσως να εξηγεί και την επαγγελματική σου επιτυχία. Συνήθως φέρνεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις βάζοντας πάντα τους δικούς σου κανόνες και καταφέρνεις να προωθείς τον εαυτό σου και τη δουλειά σου με εξαιρετική επιτυχία. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζώο: Αρουραίος
Ημέρα της εβδομάδας: Πέμπτη
Κυρίαρχος πλανήτης: Δίας
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Δύση
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Αρουραίου
Η αισιόδοξη, ευφυής φύση σου, σου δίνει το χάρισμα να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο όλες τις διαθέσιμες πηγές σου. Βλέπεις πάντα την όμορφη πλευρά της ζωής και όταν αποφασίσεις ότι θέλεις κάτι, τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σου. Είσαι ήρεμο και εσωστρεφές άτομο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις κίνητρα και επιδιώξεις στη ζωή. Πολλές φορές σου λείπει η υπομονή, καθώς έχεις την τάση να βιάζεσαι. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζώο: Ινδικό χοιρίδιο
Ημέρα της εβδομάδας: Παρασκευή
Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Βορράς
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Ινδικού χοιριδίου
Είσαι εκ φύσεως δημιουργικό και καλλιτεχνικό άτομο με απεριόριστη ροή πετυχημένων ιδεών. Το μόνο εμπόδιο στο να τις πραγματοποιήσεις είναι η τάση σου να «σκορπίζεσαι» προς πάσα κατεύθυνση και να χάνεις τη συγκέντρωση στον στόχο σου. Το παραπάνω εντείνεται από το γεγονός ότι βαριέσαι γρήγορα αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει να μπαίνεις σε μία ρουτίνα με διαρκείς επαναλήψεις του ίδιου πράγματος. Είσαι στοργικό, ευγενικό και ευαίσθητο άτομο, γι’ αυτό και οι άλλοι σε θεωρούν πολύτιμο φίλο. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Ζώο: Δράκος
Ημέρα της εβδομάδας: Σάββατο
Κυρίαρχος πλανήτης: Κρόνος
Η ευνοϊκή σου κατεύθυνση: Νοτιοδυτικά
 
Προσωπικότητα – χαρακτηριστικά του Δράκου
Είσαι ένα άτομο που φιλοσοφεί τη ζωή και αντιμετωπίζει με κατανόηση τις καταστάσεις που προκύπτουν. Η έντονη αίσθηση του χιούμορ και η πίστη στον εαυτό σου προσελκύουν τους γύρω σου. Δεν σου αρέσει να εργάζεσαι ομαδικά, επειδή βασίζεσαι στον εαυτό σου για να ολοκληρώνεις ό,τι αναλαμβάνεις και έχεις έντονη την πεποίθηση ότι εσύ και μόνο εσύ είσαι κυρίαρχος του πεπρωμένου σου. Θέλεις  να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2012 08:00:00