blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Είσαι ο τύπος του; Πόσες πιθανότητες έχεις να τον γοητεύσεις; Η Αφροδίτη του έχει την απάντηση!

 
Είσαι ο τύπος του; Πόσες πιθανότητες έχεις να τον γοητεύσεις; Η Αφροδίτη του έχει την απάντηση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Μόλις γνωριστήκατε ή είστε κάποιο διάστημα μαζί. Και αυτός ο άντρας σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Πώς θα ξέρεις όμως αν κι εκείνος αισθάνεται ότι του ταιριάζεις;

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιό του, δείχνει ποιον τύπο γυναίκας προτιμά και ποιος του είναι αδιάφορος. Δες λοιπόν στον αστρολογικό χάρτη του πού είναι η Αφροδίτη του και πάρε τις απαντήσεις σου.
 
Η Αφροδίτη του στον ΚΡΙΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Άνθρωπος ευθύς, πάνω απ’ όλα. Να μη φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου και να αγαπάς την ειλικρίνεια. Οι άντρες με Αφροδίτη στον Κριό έλκονται από τις γυναίκες που είναι δυναμικές και ανεξάρτητες. Το να σου αρέσουν τα σπορ ή γενικά οι σωματικές δραστηριότητες και να έχεις έναν αθλητικό σωματότυπο είναι ένα ακόμη υπέρ για σένα.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Ντροπαλή, συγκρατημένη, μη-μου-άπτου. Το να είσαι ή να παριστάνεις το ανυπεράσπιστο θηλυκό μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον μερικών αντρών, αλλά όχι του συγκεκριμένου. Επίσης έχεις πολλές πιθανότητες να …τον διώξεις, αν διαπιστώσει ότι του λες ψέματα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΤΑΥΡΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Κλασικά θηλυκή, γλυκιά, σαγηνευτική. Να εκπέμπεις μια αύρα τρυφερότητας και ασφάλειας. Να μην αντιμετωπίζεις με επιπολαιότητα τη σχέση σας, αλλά και πάλι να μην πιέζεις καταστάσεις. Του αρέσει να είσαι περιποιητική απέναντί του και μάλλον το είδος της παραδοσιακής γυναίκας. Επίσης σε θέλει αισθησιακή στις ιδιαίτερες στιγμές σας.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Το στιλ του μοιραίου θηλυκού που σπέρνει… πτώματα στο διάβα του. Αυτός ο τύπος του άντρα δεν θέλει δράματα, ούτε έχει διάθεση να παίζει τον θηριοδαμαστή. Από την άλλη, πάλι, δεν του αρέσουν τα αγοροκόριτσα και γενικά οι γυναίκες που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Έξυπνη, ετοιμόλογη και «μέσα στα πράγματα». Επίσης, δραστήρια, με πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα και μανία να γνωρίζεις καινούργια πράγματα. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες που εμφανισιακά αποπνέουν ενεργητικότητα και ευεξία, οι μάλλον λεπτές και με νεανικό στιλ. Απεχθάνεται το κυριλέ και την ωραιοπάθεια.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Ανενημέρωτη, χωρίς πνεύμα, και με μοναδικά ενδιαφέροντα τι θα φορέσεις και αν σου πηγαίνει η μοβ σκιά. Η κοκεταρία πάει στον βρόντο με έναν τέτοιο άντρα, που δίνει περισσότερη σημασία στο τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου, παρά στο πώς είναι χτενισμένες οι τρίχες που το περιβάλλουν. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΚΑΡΚΙΝΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Γλυκιά, διακριτική, τρυφερά εκδηλωτική. Επίσης να έχεις έντονη αλλά όχι προκλητική θηλυκότητα, με την κλασική γυναικεία εμφάνιση, με αρμονικές καμπύλες. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο στήθος, αλλά όχι το «πλαστικό». Οι γυναίκες με σώματα μοντέλου ή αθλήτριας δεν είναι στο στιλ του. Θέλει επίσης να του δείχνεις ότι είσαι αφοσιωμένη στη σχέση σας και δεν θα τον εγκαταλείψεις.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Υπερβολικά δυναμική, καριερίστα, με πολλή αυτοπεποίθηση και το είδος του ατόμου που θέλει να επιβάλλει το δικό του. Ο άντρας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αισθάνεται άνετα με αυτόν τον τύπο γυναίκας, αντίθετα του δημιουργεί ανασφάλεια και τον φόβο ότι θα «καπελωθεί». Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Sponsored Links

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Η Αφροδίτη του στον ΛΕΟΝΤΑ
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Εξωστρεφής, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητη, δυναμική και εύθυμη. Τον άντρα με Αφροδίτη στον Λέοντα τον προσελκύουν οι γυναίκες που τραβάνε επάνω τους την προσοχή όπου και να βρεθούν, με την εμφάνιση και τον πληθωρικό τους χαρακτήρα. Συνήθως του αρέσει να είσαι εντυπωσιακά ντυμένη και μακιγιαρισμένη, με τρόπο που να τονίζει τη θηλυκότητά σου.
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Ανασφαλής, χαμηλών τόνων, κλειστός χαρακτήρας. Δεν θα κάτσει να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου ή να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση… Επίσης τον ενοχλεί να δείχνεις ότι συναισθηματικά κρέμεσαι από πάνω του και ότι προσπαθείς να τον δεσμεύσεις. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στην ΠΑΡΘΕΝΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Μετρημένη, έξυπνη, υπεύθυνη, σοβαρή αλλά όχι ...βαριά και ασήκωτη. Από πλευράς εμφάνισης, τον τραβάνε οι γυναίκες που αποπνέουν μια αύρα υγείας, ευεξίας, καθαρότητας, κι ας μην είναι οι «κουκλάρες» που τραβάνε όλα τα βλέμματα. Σε θέλει περιποιημένη και καλοβαλμένη, αλλά οι υπερβολές στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ δεν τον γοητεύουν. Του αρέσει να έχει την αίσθηση ότι μπορεί να βασίζεται επάνω του.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Αγενής, καταπιεστική, άτομο που χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Πιθανόν να τον ενοχλεί επίσης αν είσαι ακατάστατη και ανοργάνωτη. Καθώς και το να έχεις να ανοίξεις βιβλίο από τότε που πήγαινες… σχολείο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΖΥΓΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Κομψή, ευγενική, με περιποιημένη εμφάνιση και καλούς τρόπους. Να ξέρεις πώς να φερθείς σε μια κοινωνική περίσταση και να αισθάνεται περήφανος που τον συνοδεύεις. Δεν τον ενδιαφέρει ακριβώς η ομορφιά με τη συμβατική έννοια (παρόλο που παίζει κι αυτή τον ρόλο της) όσο η classy εμφάνιση και προπαντός η καλαισθησία. Και φυσικά πάνω απ’ όλα θέλει να έχετε μια ταύτιση επιπέδου στα γούστα και στα ενδιαφέροντα.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Αδιάλλακτη, εριστική, εγωίστρια. Το να παριστάνεις ότι εκείνος δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είναι ο συντομότερος τρόπος να τον απομακρύνεις. Επίσης το να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΣΚΟΡΠΙΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Μυστηριώδης, γοητευτική, «μοιραία». Ο άντρας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ελκύεται από γυναίκες που εκπέμπουν έντονο αισθησιασμό και τον προκαλούν σε παιχνίδια άγριων ερωτικών αψιμαχιών. Δεν κατακτούνται με την πρώτη και πάντα του αφήνουν την αίσθηση ότι πρέπει να τις κερδίζει κάθε στιγμή. Χρειάζεται να είσαι ευρηματική και πρωτότυπη με έναν τέτοιο τύπο και προπαντός να μη φοβάσαι τη φωτιά του πάθους.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Ήσυχη, χαμηλών τόνων, απλή και προβλέψιμη. Το να θεωρείς ότι το σεξ δεν είναι πρωταρχικό στη σχέση αλλά υπάρχουν «κι άλλα πράγματα που μετράνε» θα τον απομακρύνει μια ώρα αρχύτερα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΤΟΞΟΤΗ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Δυναμική, δραστήρια, με πολλά ενδιαφέροντα. Αυτός ο τύπος του άντρα θέλει μια γυναίκα με περιπετειώδες πνεύμα, που μαζί της να μην πέφτει στη ρουτίνα. Εμφανισιακά, προτιμά εκείνες που εκπέμπουν μια αίσθηση σωματικής δύναμης, με μάλλον αθλητικό παράστημα. Δεν τρελαίνεται για τα σούπερ-θηλυκά, με τα μοδάτα ντυσιματάκια και το τέλειο χτένισμα-μακιγιάζ-μανικιούρ. Περισσότερο σε προτιμά με μια εμφάνιση, που να πλησιάζει προς το φυσικό σου.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Εσωστρεφής, άτολμη, μαλθακή. Αν θέλεις μια ήρεμη, βολεμένη σχέση ατύχησες, καθώς είναι κάτι στο οποίο δεν θα ανταποκριθεί ένας άντρας με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Και μισεί τις προσκολλήσεις! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Η Αφροδίτη του στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητη, με έντονη προσωπικότητα. Το να δίνεις μεγάλη σημασία στην καριέρα σου είναι ένα «συν» στην προτίμησή του. Του αρέσουν οι γυναίκες που περιποιούνται την εμφάνισή τους, με σικάτα, μάλλον κλασικά ντυσίματα και χωρίς προκλητικές ακρότητες. Δεν τον πειράζει αν τον περνάς σε ηλικία. Αν είσαι ο τύπος με ιδιοσυγκρασία «απ’ έξω πάγος, από μέσα φωτιά» τον έχεις κερδίσει.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Υποχωρητική, παθητική, μαλθακή. Ή το είδος της γυναίκας που δεν φιλοδοξεί άλλο, παρά να γίνει χαρωπή νοικοκυρούλα στο πλευρό κάποιου. Επίσης δεν ανέχεται να επεμβαίνεις στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στον ΥΔΡΟΧΟΟ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Αντικομφορμίστρια, πρωτοποριακή, ξεχωριστή, επαναστάτρια. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην εμφάνιση όσο και στις επιλογές σου στη ζωή. Ο άντρας που έχει την Αφροδίτη του στον Υδροχόο, εντυπωσιάζεται από μια γυναίκα που δεν ακολουθεί την πεπατημένη, έχει το δικό της στιλ στο ντύσιμο, βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή όλων των νέων τάσεων και ιδεών. Και ζει όπως πιστεύει, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Συντηρητική, συγκρατημένη, «καθώς πρέπει». Αυτός ο τύπος άντρα δεν αντέχει την πεπατημένη. Μπορεί να είσαι κουκλάρα και σέξι, αλλά αν βαριέται μαζί σου, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Η Αφροδίτη του στους ΙΧΘΕΙΣ
 
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον γοητεύσεις αν είσαι: Ευαίσθητη, εύθραυστη, γλυκιά. Το να δείχνεις ότι έχεις την ανάγκη του, συναισθηματικά και πρακτικά, πιθανόν θα του δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή τη σχέση. Δεν τον πειράζει να του εκδηλώνεις τις αδυναμίες και τους φόβους σου. Από άποψη εμφάνισης, ο άντρας με την Αφροδίτη στους Ιχθείς δίνει τη μεγαλύτερη σημασία στα μάτια. Όσο πιο ονειροπόλα, υγρά και εκφραστικά είναι, τόσο ελκυστικότερη βρίσκει μια γυναίκα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.
 
…Και λιγότερες πιθανότητες αν είσαι: Δυναμική, ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Και μάλιστα να τονίζεις διαρκώς πόσο λίγο εξαρτάσαι από εκείνον και τη σχέση σας. Τότε δηλαδή εκείνος τι ρόλο παίζει; Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2012 00:00:00