blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Πως είναι η κρεβατοκάμαρα των ζωδίων; Δες, τι σε περιμένει!

Πως είναι η κρεβατοκάμαρα των ζωδίων; Δες, τι σε περιμένει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Στην κρεβατοκάμαρα περνάει κανείς τουλάχιστον το ένα τρίτο της ζωής του. Είναι ένας χώρος που μας προσφέρει την ξεκούραση και την ενέργεια που έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα.  Πώς τη διακοσμεί το κάθε ζώδιο, για να χαλαρώνει και να ανακτά τις δυνάμεις του;
 
Κριός
Το ιδανικό υπνοδωμάτιο για έναν Κριό, θα είχε ένα απλό, ξύλινο κρεβάτι και οι τοίχοι θα ήταν από πέτρα. Θέλει να εισπράττει μια πρωτόγονη δύναμη από το χώρο, ακόμη κι όταν κοιμάται. Αν δεν γίνεται να το έχει όμως, θα βολευτεί με μια διακόσμηση εντελώς minimal.  Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Ο Ταύρος θέλει να νιώθει άνετα και να μην έχει πολλά μικροπράγματα και αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρά του. Ένα χαμηλό κρεβάτι και γύρω μεγάλες μαξιλάρες ή πουφ, για να κάθονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, είναι το κατάλληλο σκηνικό για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.  Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Αλλάζει συνεχώς τη διακόσμηση του υπνοδωματίου για να μη βαριέται, ωστόσο τα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου παραμένουν ίδια. Δε θα απαρνηθεί ποτέ το επιβλητικό, υπέρδιπλο κρεβάτι του και τα πολλά χρώματα στους τοίχους και στα αντικείμενα που κοσμούν το χώρο. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Καρκίνος
Θέλει το υπνοδωμάτιό του να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή. Αν μπορούσε, θα έβαζε μέχρι και τζάκι σε ένα τοίχο του δωματίου. Δεν του αρέσει η μοντέρνα αισθητική, αγαπάει τις αντίκες, τα συλλεκτικά αντικείμενα και σίγουρα στο χώρο θα δεσπόζει ένα ψηλό, ξύλινο κρεβάτι με κουνουπιέρα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Είναι ίσως ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού για τον Λέοντα, που περνά πολύ χρόνο εκεί! Δίπλα στο κρεβάτι θα έχει και το γραφείο του, ο χώρος λοιπόν θα είναι κάπως φορτωμένος από αντικείμενα, αφού θέλει να έχει κοντά του τα αγαπημένα του gadgets. Τα χρώματα θα είναι ουδέτερα, για να εξισορροπούν την κατάσταση.  Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Είναι ίσως το πιο τακτοποιημένο δωμάτιο που θα συναντήσει κανείς! Ο Παρθένος θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα. Προτιμά μια κλασική διακόσμηση και δίνει ιδιαίτερη βάση στις κουρτίνες, που δε θα πρέπει να τις διαπερνά το φως και τα αδιάκριτα βλέμματα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιο της σαν να έχει βγει από παραμύθι, με ροζ τοίχους και ρετρό πινελιές!  Ο άντρας Ζυγός λείπει συνέχεια και μόνο για ύπνο θα επισκεφτεί το υπνοδωμάτιο του. Αν μπορούσε, θα είχε μόνο ένα μεγάλο κρεβάτι και μια τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση στον τοίχο. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το υπνοδωμάτιο του Σκορπιού. Επικρατεί πάντα ημίφως, οι κουρτίνες είναι βαριές κι αδιαπέραστες από το φως και παντού υπάρχουν βιβλία. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Το κρεβάτι θα είναι από την Ινδονησία, το κομοδίνο από τη Μαλαισία, το φωτιστικό από το Περού και θα τα έχει αγοράσει ο ίδιος ο Τοξότης στα ταξίδια που έχει κάνει! Ethnic διακόσμηση και αντικείμενα, που δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας στο χώρο. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αιγόκερως
Με το δυναμικό του χαρακτήρα, ο Αιγόκερως ακολουθεί μια minimal τάση στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς του. Δεν θα υπάρχει τηλεόραση στο χώρο, αφού προτιμά την απαλή μουσική, όμως το laptop θα βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι, για να στείλει ένα τελευταίο mail για τη δουλειά του πριν κοιμηθεί. Του αρέσουν πολύ τα εκκεντρικά φωτιστικά. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Υδροχόος
Στο δωμάτιο του Υδροχόου επικρατεί ένα χάος από αντικείμενα, αλλά καταφέρνει να το διατηρεί είναι αρκετά καθαρό. Προτιμά μια minimal διακόσμηση, του αρέσει το Ιαπωνικό στιλ και θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα κάδρα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Ζεστό και ονειρικό το υπνοδωμάτιο του Ιχθύ, θα μπορούσε να ζωγραφίσει στο ταβάνι αστέρια και σύννεφα, για να έχει όμορφα όνειρα. Θα διακοσμήσει τα κομοδίνα με φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων και θα δώσει μεγάλη σημασία στα “λευκά” είδη, που κάθε άλλο παρά λευκά θα είναι! Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2011 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι