blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στον έρωτα και με ποιά σε παίρνει να το παίζεις δύσκολος ή να το ψειρίζεις

Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στον έρωτα και με ποιά σε παίρνει να το παίζεις δύσκολος ή να το ψειρίζεις
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν, και με πόση διάρκεια;

Αν η ένταση του έρωτά μας για κάποιον μάς εξασφάλιζε και την ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως, το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς. «Να αγαπάς και να μην αγαπιέσαι, τι καημός…» που έλεγε και εκείνο το παλιό τραγουδάκι. Βέβαια συχνά, με την κατάλληλη προσέγγιση, το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι όμως, όταν συμβεί αυτό, ο ερωτοχτυπημένος πολιορκητής θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται; Ή μήπως εγκατέλειψε το κυνηγητό και έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον του; Βλέπεις, το κατάλληλο timing στον έρωτα, το να συμπέσει χρονικά το ενδιαφέρον και των δύο,  έχει τεράστια σημασία.

Ας κάνουμε λοιπόν κι εμείς τη δική μας έρευνα, σύμφωνα με την αστρολογία. Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν, και με πόση διάρκεια. Με ποιους …σε παίρνει να το παίζεις δύσκολος ή να το «ψειρίζεις». Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρόνο και, αν μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια…

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός, αν φάει την …κατακεφαλιά του έρωτα, θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο, δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο και αν θα τη διαπιστώσει, έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του.  Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα, και εντελώς απροσδόκητα. Αν το αντικείμενο του έρωτά του άρχισε ήδη να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έρωτά του, θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη «χυλόπιτα». Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση, θα εξακολουθεί την πολιορκία, μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθου του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το «πρόσωπο» αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.  Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έρωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του πάθος, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει, δεν πρόκειται δα να του γίνεις και εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη ώρα) να αποκτήσει έναν καινούργιο ερωτικό στόχο, γιατί βρήκε άλλη υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα εμποδίσει να επανέρχεται κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανασκεφτείς. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν κάνει «καμάκι» για να …περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την ερωτική του προτίμηση, σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του, και θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση, δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα το θυμάται και θα σου το «φυλάει» για πολύ καιρό, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 


ΛΕΩΝ: Το να σε πολιορκήσει ερωτικά ένας Λέων είναι, κατά τη γνώμη του βέβαια, αληθινό προνόμιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή θεωρεί ότι εκείνος σου κάνει χάρη, μια πιθανή απόρριψη από μέρους σου είναι γεγονός εκνευριστικό και ακατανόητο. Και σαφώς δεν θα …κάτσει να σκάσει γι’ αυτό, τουλάχιστον μπροστά στα μάτια τα δικά σου αλλά και όλων των άλλων. Δεν θα επιμείνει και πολύ μαζί σου. Κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του. Αν τώρα εσύ δεν έχεις εξαρχής τη βεβαιότητα ότι δεν σε ενδιαφέρει η περίπτωση, αλλά θες να το ξανασκεφτείς, φρόντισε τουλάχιστον η αρχική σου απόρριψη να γίνει με τρόπο έμμεσο και διπλωματικό, ώστε να μην προσβάλει το περήφανο Λιοντάρι. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένας κλασικός Παρθένος έχει σκεφτεί καλά, πριν καταλήξει ότι κάποιο πρόσωπο αξίζει να γίνει το ταίρι του και θα προσπαθήσει να το διεκδικήσει με …λογική και ευαισθησία. Όμως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει τρέλες για να κερδίσει εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα θα δείξει το ερωτικό ενδιαφέρον του, χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον δεν είναι ο τύπος που θα επιμείνει, αν δεν δει μια σχετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Δύσκολα ένας έρωτας θα του γίνει εμμονή. Θα επιστρατεύσει τη λογική του, θα ανακαλύψει άλλους τόσους λόγους για τους οποίους τελικά το άτομο δεν κάνει γι’ αυτόν και θα αποχωρήσει διακριτικά. Και μάλλον αμετάκλητα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός έχει έμφυτο ταλέντο στην ερωτική πολιορκία, την οποία βάζει σε εφαρμογή με καλαισθησία και ευγένεια. Είναι άλλωστε από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Αν το αντικείμενο του πόθου του έχει τις αντίστοιχες «κλασάτες» προδιαγραφές, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταπόκριση. Αν πάλι δεν συμβεί αυτό, ο Ζυγός θα επιμείνει. Παρόλο που η διεκδίκηση δεν είναι γενικά το φόρτε του, η αγάπη μετρά διαφορετικά στις αξίες του. Για χάρη του έρωτα μεταμορφώνεται σε ατρόμητο μαχητή. Πάντα χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας. Ακόμα και στην περίπτωση που εγκαταλείπει, γιατί δεν φαίνεται να βγαίνει τίποτα, πάντα υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσει, αν το πρόσωπο που τον ενδιέφερε αλλάξει στάση. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μετρούν πολλές επιτυχίες στο παιχνίδι της γοητείας, και γι’ αυτό δεν συνθηκολογεί εύκολα με την ιδέα μιας απόρριψης. Αν λοιπόν δεν βρίσκει ανταπόκριση, μπορεί να επιμείνει, αλλά τα κίνητρα ίσως είναι αδιευκρίνιστα ακόμα και στον ίδιο. Το κάνει από αληθινό ενδιαφέρον ή απλώς… για το γινάτι του; Το βέβαιο είναι ότι, αν εγκαταλείψει τον μάταιο αγώνα, το πρόσωπο που είχε τραβήξει τόσο πολύ το ενδιαφέρον του, θα «τιμωρηθεί» είτε με απόλυτη αδιαφορία, είτε με τις μικρές ή μεγάλες εκδικήσεις, που είναι η σπεσιαλιτέ του Σκορπιού. Κι αν το πρόσωπο μετανιώσει; Τότε, ό,τι συμβεί θα είναι υπ’ ευθύνη του. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα περιζήτητος ερωτικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια, για να κατακτήσει ένα πρόσωπο που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι πέσει σε κανένα …σκληρό καρύδι, θα κάνει την προσπάθειά του, και μάλιστα με την ένταση ενός ζωδίου της Φωτιάς, αλλά δεν θα ασχοληθεί για πολύ. Ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται να αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι μέσα από τις ερωτικές του επιτυχίες, που άλλωστε δεν του λείπουν. Επιπλέον το ερωτικό του ενδιαφέρον, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχει μικρή διάρκεια. Σκέψου τώρα και αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που του έδωσε «χυλόπιτα»… Δεν θα θυμάται ούτε το όνομά του. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην ερωτική του πολιορκία ο Αιγόκερως συνήθως ακολουθεί μια καλά μελετημένη στρατηγική. Κυνηγά το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει οργανωμένα, ακριβώς όπως κυνηγά μια επαγγελματική συμφωνία. Είναι σταθερός στον στόχο του και δεν πτοείται εύκολα από μια αρχική έλλειψη ανταπόκρισης. Ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει το άτομο, θα επιμείνει έντονα αλλά αρκετά επιδέξια,  ώστε να μη δώσει την εντύπωση ότι …κόβει φλέβες κιόλας. Όταν κρίνει ότι εξάντλησε τα περιθώρια, θα αποσυρθεί με αξιοπρέπεια και θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Παρόλα αυτά, μπορεί η απόρριψη να τον έχει ενοχλήσει αρκετά και, σε περίπτωση που το «πρόσωπο» υπαναχωρήσει, να του ανταποδώσει τη χυλόπιτα.  Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος πολιορκεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με ένα χαλαρό στιλ, που του επιτρέπει να μην εκτεθεί, αν δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση. Με άλλα λόγια, αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ, ώστε να κάνει ένα επόμενο, πιο ξεκάθαρο βήμα, πιθανόν να μείνεις για πάντα με την αμφιβολία αν πράγματι σου την «έπεσε». Ή αν όλα γίνονταν στο φιλικό, και ήταν απλώς ιδέα σου. Βέβαια οι Υδροχόοι είναι τύποι που αρέσουν σε πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, και είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσεις που δεν ανταποκρίθηκες. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να πάρεις εσύ πια την πρωτοβουλία, γιατί εκείνος έχει στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν κυνηγάει, αλλά τον κυνηγούν. Ή τουλάχιστον έτσι αφήνει να φαίνεται. Αν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο, θα μετατρέψει τον εαυτό του σε δόλωμα, ώστε να το προσελκύσει. Και τι γίνεται αν ο ερωτικός του στόχος δεν …τσιμπήσει; Εξωτερικά, όχι πολλά πράγματα. Εσωτερικά, αυτός ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση θα τροφοδοτήσει τους ανικανοποίητους πόθους, που αρέσουν τόσο πολύ στον εκπρόσωπο του εν λόγω ζωδίου. Κι αν το αντικείμενο του έρωτά του αλλάξει γνώμη και ανταποκριθεί, έστω και μεταχρονολογημένα; Ο Ιχθύς δεν έχει θέμα να αρνηθεί από εγωισμό. Ίσως όμως να έχει κιόλας βαρεθεί, γιατί ήδη έζησε τη σχέση στη φαντασία του. Ε τι, πάλι τα ίδια; Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι