blank
 
blank

Ο Άρης συναντά την Αφροδίτη! Γιατί υπάρχουν σχέσεις που στο τέλος παραμένουν ανικανοποίητες;

 
Ο Άρης συναντά την Αφροδίτη! Γιατί υπάρχουν σχέσεις που στο τέλος παραμένουν ανικανοποίητες;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι μπαίνουμε σε σχέσεις, που στο τέλος παραμένουν ανικανοποίητες και απογοητευτικές. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι πως υποσυνείδητα επιλέγουμε συντρόφους, οι οποίοι ταιριάζουν σε μας και πως αυτοί οι σύντροφοι αντιπροσωπεύουν δικές μας συναισθηματικές, προβληματικές καταστάσεις και όψεις οι οποίες δεν “εκφράζονται” ανοιχτά, αλλά παραμένουν ενεργές, με τρόπο σιωπηλό και κρυφό. Κατά συνέπεια, προβλήματα δικά μας, μετατίθενται στον σύντροφο, με αποτέλεσμα να φτιάχνουμε μια λανθασμένη εικόνα για αυτόν.

Sponsored Links

Σε ένα ωροσκόπιο ο Άρης και η Αφροδίτη μας δίνουν μια αναλυτική εικόνα για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε σε μια σχέση.

 
Η Αφροδίτη σε ένα ωροσκόπιο δείχνει τον βαθμό αισθητικής μας, το ποσοστό έλξης που ασκούμε, το γούστο μας, την σχέση μας με την Τέχνη, αλλά και τον τρόπο που επιτρέπουμε στους άλλους να μας πλησιάσουν. Επειδή η Αφροδίτη φανερώνει την ανάγκη αλλά και την ικανότητα που έχουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε μια σχέση, για αυτό το λόγο θεωρείται στην Αστρολογία πλανήτης της συνύπαρξης.
 
Η θέση της σε ένα ωροσκόπιο μας δείχνει τι είδους σχέση προσπαθούμε να φέρουμε στη ζωή μας, η οποία θα μας ικανοποιεί, αλλά και πως ακριβώς φανταζόμαστε τον επικείμενο σύντροφο. Σχετίζεται αναπόσπαστα με το αίσθημα ικανοποίησης που έχουμε, την αυτοεκτίμησή μας και την ικανότητα να ερχόμαστε κοντά με τον άλλον.
 
Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την εσωτερική αρμονία, αλλά και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αναζητάμε στους άλλους, ώστε να έρθουμε με τον εαυτό μας σε ισορροπία.
Σαν κυβερνήτης του Ζυγού, αλλά και του Ταύρου, προσδίδει διαφορετικές ιδιότητες όσον αφορά στην αγάπη και τις σχέσεις. Μια Αφροδίτη στον Ταύρο βάζει σαν προϋπόθεση στον έρωτα, την ασφάλεια και μετά αφήνεται συναισθηματικά. Είναι σταθερή, τρυφερή αλλά και πρακτική. Αυτή του Ζυγού ζητά συντροφικότητα, πόθο, πρόκληση. Δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το φλερτ, τον ενθουσιασμό, χωρίς το παιχνίδι της έλξης.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Άρης, αγέρωχος κυβερνήτης του Σκορπιού, ευθύνεται για την σεξουαλικότητά μας και την ερωτική ορμή. Τέλειος συνδυασμός με την αιώνια αγαπημένη του, την Αφροδίτη! Ένας συνδυασμός λοιπόν που λέει πολλά για τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις, την ανταγωνιστικότατα μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, τη διεκδίκηση της αγάπης.
 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη/Άρης στον Κριό
Η αγάπη περνά από το κεφάλι, με τρόπο παρορμητικό και λιγότερο από την καρδιά. Δρα αυθόρμητα και ανεξάρτητα. Οι άντρες με Άρη στον Κριό λατρεύουν τις γυναίκες που είναι ελεύθερες και απαλλαγμένες από κοινωνικά δήθεν. Η ανταγωνιστικότητα είναι έντονο χαρακτηριστικό και αναζητούν συντρόφους εξίσου θαρραλέους και ευθείς. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στον Ταύρο
Η Ταυρίσια Αφροδίτη χρειάζεται ασφάλεια και υλικά αγαθά ώστε να ξεδιπλωθεί. Δεν αντέχει την ανασφάλεια, είτε συναισθηματική, είτε υλιστική. Τρυφερή, με αγάπη για την καλαισθησία. Οι άντρες με Αφροδίτη στον Ταύρο, προτιμούν γυναίκες με ποιότητα, αρχοντιά και θηλυκότητα. Ο Άρης στον Ταύρο, πρώτα εξασφαλίζει τα προς το ζην και μετά θα προχωρήσει στη σχέση του. Αφήνονται εντούτοις να κοντρολάρονται από τις γυναίκες τους. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στους Διδύμους
Εδώ υπάρχει μια συχνή αλλαγή διαθέσεων και ορέξεων ερωτικών. Ψοφάνε για επικοινωνία, φλερτ, τσατ, διάβασμα, επαφές. Ένας Άρης στο ζώδιο αυτό, περηφανεύεται εύκολα, μιλά πολύ για τον εαυτό του και τα κατορθώματα του. Είναι θέσεις που δίνουν στο άτομο ευελιξία, κινητικότητα, αλλά απουσιάζει η σταθερότητα και η συνέπεια. Όσον αφορά την σεξουαλική δυναμική, δεν είναι και στα φόρτε τους. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη/Άρης στον Καρκίνο
Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως περιφέρονται με ένα εγχειρίδιο που λέει «Χρησιμοποιήστε με». Αναζητούν προστασία και στοργή. Γυναίκες και άντρες. Η έννοια της αγάπης είναι για αυτούς κάτι που παραπέμπει στην παλιά καλή εποχή, όχι σε κάτι σύγχρονο και διεφθαρμένο. Γυναίκες με Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουν μια έντονη, μητρική πλευρά, ενώ οι άντρες αναζητούν σύντροφο που να έχει ανάλογες τάσεις. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό προσδίδει το αίσθημα να είμαστε προστατευτικοί και ανεκτικοί με τους άλλους. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στον Λέοντα
Το αδύνατο σημείο μιας Αφροδίτης στον Λέοντα είναι η απόρριψη και μόνο αυτή. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού αλλά και σεβασμού, δεν αντέχει στις σχέσεις τη μιζέρια. Γενναιοδωρία φιλοφρονήσεων και αισθημάτων απαιτούνται και συνήθως κερδίζονται. Ο Άρης στον Λέοντα λάμπει μέσω ενός ισχυρού συντρόφου, αν δεν είναι ο ίδιος αυτόφωτος. Υπερβάλλει στην επίδειξη ισχύος και δύναμης, αλλά και αυταρέσκειας. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στην Παρθένο
Πόσο μπορεί να οργανωθεί, να κολλαριστεί και να μπει σε κουτιά τακτοποίησης μια αγάπη; Στην Παρθένο αυτό γίνεται. Είναι μια θέση ναι μεν της προσφοράς προς τους αγαπημένους, αλλά δεν παρασύρεται γρήγορα από το συναίσθημα. Χαλιναγωγεί τα αχαλίνωτα και ελέγχει τα ασυγκράτητα. Προσαρμόζεται στην επιθυμία του άλλου και αλλάζει, μεταβάλλεται εύκολα. Ο Άρης στην Παρθένο είναι αρκετά υπολογιστικός, μεθοδικός αν και έχει φοβία σχετικά με την ανάληψη της πρωτιάς. Η σεξουαλικότητα δίνει τη θέση της στην περισσή ανάλυση και την κριτική. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στο Ζυγό
Η Αφροδίτη των σχέσεων και της αρμονίας μέσα από το γάμο, προτιμά αναγνωρισμένους, φτασμένους συντρόφους, ώστε να απολαμβάνει και αυτή κάποια προνόμια. Δίκαιη, αλλά φιλήδονη, καλλιεργημένη αλλά επιτηδευμένη, λειτουργεί καλύτερα μέσα από δεσμεύσεις. Ο Άρης στο Ζυγό διαλέγει ένα επάγγελμα που τον φέρνει σε επαφή με κόσμο, και μάλιστα όχι τη μάζα, αλλά με κοσμοπολίτες. Έχει όμως ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του. Κερδίζει στους υπερβολικά καλούς τρόπους, χάνει στον σεξουαλικό δυναμισμό. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη/Άρης στο Σκορπιό
Όσον αφορά την Αφροδίτη, ο έρωτας βιώνεται με υπερβολική ευαισθησία και πάθος. Χαρακτηριστικά όπως η ζήλεια και η κτητικότητα είναι δεδομένα. Το σεξ παίζει τον κυρίαρχο ρόλο σε μια σχέση και συχνά χρησιμοποιείται σαν μέσο επιβολής. Με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο η ένταση, η ορμή και η διεκδίκηση κορυφώνεται. Το σεξ παίρνει τη θέση της τρυφερότητας και της ζεστασιάς, αλλά και τα αποθέματά του είναι ατελείωτα. Εύκολα στρέφονται από το μεγάλο πάθος, στο μεγάλο μίσος. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στο Τοξότη
Είναι πολύ όμορφο να πιστεύει κανείς στο Θεό της Αγάπης και της Περιπέτειας και οι δύο πλανήτες στο ζώδιο αυτό, το κάνουν. Η Αφροδίτη επιθυμεί έντονα την ελευθερία της και έναν σύντροφο με ένα επίπεδο πνευματικότητας, ενώ ο Άρης αρέσκεται στο αρχηγιλίκι, στη σπατάλη της ατελείωτης ενέργειας του, έχει ανάγκη όμως να υπάρχει ένα στάνταρντ αξιών. Αναγνωρίζεται όμως η ορμή του, η ειλικρίνεια και τα πάθη του. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στον Αιγόκερω
Ο έρωτας φιλτράρεται μέσα από το ύψος του τραπεζικού λογαριασμού, του κύρους και του κοινωνικού status του επίδοξου συντρόφου. Χρειάζεται γερές βάσεις να λειτουργήσει, ενώ πιο εύκολα ξεριζώνονται τα δέντρα από τον άνεμο, παρά αυτή από τα συναισθήματά της. Ο Άρης στον Αιγόκερω δίνει αξία στην εικόνα του και τον περίγυρο, ενώ δεν στερείται πειθαρχίας και αναρριχάται εύκολα κοινωνικά. Οι γυναίκες έχουν αδυναμία σε άντρες ισχυρούς και σοβαρούς. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αφροδίτη/Άρης στον Υδροχόο
Ο τρόμος της Αφροδίτης εδώ είναι η δέσμευση και η εξάρτηση από μια σχέση. Τα άτομα με τη Θεά του Έρωτα στον Υδροχόο, αναζητούν συντρόφους ανεξάρτητους και δεν γουστάρουν τις συναισθηματικές εντάσεις. Πλησιάζουν τις σχέσεις πειραματικά, από περιέργεια περισσότερο, παρά από ανάγκη συντροφικότητας. Ο Άρης εκεί, αρκετά σεξουαλικός, δοκιμάζει νέα πράγματα και είναι ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο, με τάση για ξαφνικές αλλαγές σε αυτά που αγαπά και αποστρέφεται. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αφροδίτη/Άρης στους Ιχθείς
Έχουμε ωραιοποιήσει τις σχέσεις και τον έρωτα, σε σημείο που να ζούμε συχνά σε έναν μη ρεαλιστικό κόσμο. Με την Αφροδίτη εκεί, ο ρομαντισμός και το μυστήριο είναι οδηγητές στη ζωή μας. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό, έχει πρόβλημα να διεκδικήσει τα κεκτημένα και να πάει κόντρα σε καταστάσεις. Επίσης, παρασύρεται εύκολα από πειρασμούς, έχοντας μικρές αντιστάσεις. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Πηγή: Myastro.gr.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-09-2011 00:00:00