blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι γάμοι το φθινόπωρο και οι καλύτερες ημερομηνίες

 
Οι γάμοι το φθινόπωρο και οι καλύτερες ημερομηνίες
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι γάμοι το φθινόπωρο και η επιλογή της ημερομηνίας του γάμου.

Η επιλογή της ημερομηνίας του γάμου είναι σίγουρα μια προσωπική υπόθεση. Είναι πολλοί που θεωρούν το φθινόπωρο σαν την πλέον κατάλληλη εποχή, αφού και ο καιρός είναι πιο δροσερός, αλλά και ο περισσότερος κόσμος έχει επιστρέψει από την καλοκαιρινή του άδεια και μπορεί να παρευρεθεί στο μυστήριο.

Υπάρχει βέβαια και η «αστρολογική» επιλογή, που μπορεί σε πολλούς να είναι άγνωστη, ωστόσο αποτελεί έναν καλό οιωνό, μια και το φθινόπωρο παραδοσιακά είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για γάμο. Αυτό συμβαίνει, επειδή το φθινόπωρο είναι η εποχή της συγκομιδής, που προοιωνίζει ότι στο καθημερινό τραπέζι του ζευγαριού, θα υπάρχει πάντα άφθονη τροφή και οι νεόνυμφοι θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Οι πλανήτες εξάλλου, βρίσκονται σε μια καλή θέση, που εγγυάται διάρκεια και πάθος στη σχέση του ζευγαριού, ενώ και οι εκλείψεις που σχηματίζονται το ερχόμενο δίμηνο, δεν προκαλούν καμία απειλή!

Sponsored Links

Οι καλύτερες ημερομηνίες γάμου για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Η σχέση με τον σύντροφό σας είναι πολύ δυνατή και τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει. Η απόφασή σας να προχωρήσετε στην δέσμευση, δεν ήταν μια επιπόλαιη παρόρμηση, αλλά μια ώριμη πράξη που ήρθε σαν φυσική εξέλιξη του δεσμού σας. Η παραμονή του Κρόνου στον τομέα των σχέσεών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, δοκίμασε πραγματικά την σχέση σας, και το γεγονός ότι αυτή επέζησε και ξεπέρασε τις δυσκολίες, σημαίνει ότι το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό. Στις αρχές Οκτωβρίου με τους περισσότερους πλανήτες να βρίσκονται στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η σεξουαλικότητα και το πάθος σας αποκορυφώνεται. Και παρά το γεγονός ότι η είσοδος του Κρόνου σ’ αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια περιοριστική επιρροή, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες και να καταφέρετε να «ξεκλέβετε» χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Από τις 9 Οκτωβρίου και μέχρι τις 17 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στην ιδανική θέση για να πραγματοποιήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 28/11 σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας σας ζωής που θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και γεμάτη από μικρές καθημερινές εκπλήξεις. Επίσης μια εγκυμοσύνη τη στιγμή που δεν την περιμένετε μπορεί να σας γεμίσει χαρά.
Θετικές Ημέρες: 15/10, 9/11, 28/11.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος περνάει στον τομέα των σχέσεών σας, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτή η επιρροή θεωρείται από πολλούς αρνητική και περιοριστική. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που «αναδεικνύει» -ή και «δημιουργεί»- τις διαφορές που υπάρχουν μέσα σε μια σχέση, με σκοπό να «κρίνει» αν το ζευγάρι είναι τόσο «δεμένο» που μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ή αν θα επιλέξει την εύκολη λύση του χωρισμού. Αν λοιπόν η σχέση σας έχει γερά θεμέλια και στηρίζεται στην πραγματική αγάπη, εκείνο που θα διαπιστώσετε το ερχόμενο διάστημα είναι πόσο πολύ μπορείτε να βασίζεστε ο ένας στον άλλον. Εξάλλου, η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας, από τις 3/10 μέχρι και τις 29/10 θα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση από όπου υπόσχεται να σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα λαμπερό γάμο. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13/11 εγκαινιάζει το ξεκίνημα της νέας σας ζωής που πρόκειται να είναι γεμάτη από πάθος και ερωτισμό. Μετά τις 17/11 μάλιστα με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για τους δυο σας που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή.
Θετικές Ημέρες: 7/10, 29/10, 13/11.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αρωγή του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον περασμένο Ιούνιο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του γάμου σας. Στις 15/10 μάλιστα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ευνοϊκό ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει ακριβές τρίγωνο με τον Δία και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου της ζωής σας. Για πολλούς από σας η απόκτηση του πρώτου σας παιδιού δεν φαίνεται να αργεί και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας. Από τις 29/10 μέχρι και τις 21/11 η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε πίσω όλα σας τα -επαγγελματικά- προβλήματα κα να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί, είτε αυτό είναι η προετοιμασία του γάμου σας, είτε ο προγραμματισμός του γαμήλιου ταξιδιού σας, είτε ακόμα και η ενασχόληση με τις τελευταίες λεπτομέρειες της διακόσμησης του νέου σας σπιτιού. Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 28/11 στο δικό σας ζώδιο, είστε ήδη έτοιμοι να δεσμευτείτε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας, ο οποίος σε αντάλλαγμα θα σας κάνει κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν.
Θετικές Ημέρες: 5/10, 23/10, 1/11.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να περάσατε αρκετές δυσκολίες με τον σύντροφό σας το τελευταίο διάστημα – όχι απαραίτητα μεταξύ σας – η αγάπη σας όμως στάθηκε πιο δυνατή από κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο σας. Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματα και να κοιτάξετε με αισιοδοξία το μέλλον που σας περιμένει. Η είσοδος του Κρόνου και του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/10 και το τρίγωνο που θα σχηματίσουν από αυτή την θέση με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας και μάλιστα με έναν τρόπο σχεδόν «μαγικό». Και πράγματι, ίσως η μοίρα σας «χρωστάει» ένα κομμάτι ευτυχίας, αφού και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (που σχετίζεται με το κάρμα) πέρασε πριν από λίγο καιρό στον Σκορπιό. Η Νέα Σελήνη στις 14/11 που είναι και Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί κι αυτή τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδο. Η «γονιμότητα» σ’ αυτή την περίπτωση δεν αφορά μόνο στην σύλληψη ενός παιδιού – που και αυτό αποτελεί μεγάλη πιθανότητα – αλλά γενικότερα μια δημιουργική περίοδο κατά την οποία μπορείτε να κατακτήσετε στόχους ακόμα και επαγγελματικού χαρακτήρα.
Θετικές Ημέρες: 7/10, 24/10, 21/11.
 
ΛΕΩΝ
Ο Οκτώβριος σας βρίσκει σε εξαιρετικά καλή διάθεση που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τίποτα. Η ανάγκη σας να ζείτε αρμονικά με το ταίρι σας, σας κάνει περισσότερο συγκαταβατικούς και με μια διάθεση υποχωρητικότητας. Ωστόσο, από τις 5/10 το πέρασμα του Κρόνου και του Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να σας οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια. Καλό θα είναι να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν, να διατηρήσετε την λογική σας και να προσέξετε ιδιαίτερα την διαμόρφωση του καινούργιου σας σπιτικού, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα σας κάνει να εντοπίσετε λάθη και ατέλειες, και να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η λειτουργικότητα ενός χώρου και όχι η «χλιδή». Η διέλευση του Άρη και του κυβερνήτη σας Ήλιου από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 9/10-16/11 και μετά τις 22/11 αντίστοιχα, θεωρούνται ιδανικές για να οργανώσετε ένα λαμπερό γάμο ή μια δεξίωση που θα αφήσει εποχή. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε το ταξίδι του μέλιτος σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς που θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαρείτε τον σύντροφό σας και να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα.
Θετικές Ημέρες: 15/10, 6/11, 14/11.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 3/10 καθώς επίσης και η νέα θέση του Κρόνου από τις 5/10, πρόκειται να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και τον μαγνητισμό σας και να δημιουργήσουν ένα έντονο ερωτικό κλίμα αλλά και μια εξαιρετική επικοινωνία ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας. Η αίσθηση της ασφάλειας και η οικειότητα που έχετε αναπτύξει μεταξύ σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλες τις αναστολές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Ερμή (από τις 7 – 26/11) θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε στενούς ή και πιο μακρινούς συγγενείς που θα έρθουν από μακριά με την ευκαιρία του γάμου σας, και θα σας γεμίσουν δώρα και εκπλήξεις. Ωστόσο, θα έχετε κι εσείς οι ίδιοι την ευκαιρία να ταξιδέψετε μαζί με τον σύντροφό σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε κανονίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, αφού τόσο η Πανσέληνος (στις 29/10) όσο και η Ηλιακή έκλειψη στις (14/11) μπορεί να σας δημιουργήσουν διάφορες «αναποδιές».
Θετικές Ημέρες: 12/10, 8/11, 28/11.
 
ΖΥΓΟΣ
Το φθινόπωρο σηματοδοτεί για σας το τέλος μιας εποχής, αφού στις 5/10 πρόκειται να απαλλαγείτε οριστικά αφενός από την επιρροή του Κρόνου και αφετέρου από όλες τις ανασφάλειες που σας προκάλεσε τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια. Τώρα μπαίνετε σε μια εποχή σταθεροποίησης, αφού η σχέση σας που όχι μόνο κατάφερε να επιζήσει, αλλά πήρε και τον δρόμο της επισημοποίησης, δείχνει ότι βιώνετε έναν αληθινό και μεγάλο έρωτα. Η έντονη δράση ξεκινά για σας με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 15/10 και σηματοδοτεί την επισημοποίηση της σχέσης σας και το ξεκίνημα της νέας σας ζωής που θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού υποστηρίζεται από την παρουσία του ευεργέτη πλανήτη Δία. Επιπλέον από τις 29/10 μέχρι και τις 21/11 η δική σας κυβερνήτης η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, από όπου θα αυξήσει κατακόρυφα την γοητεία σας και τον ερωτισμό σας. Εκείνο που έχει σημασία να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει τάση να «ξεφύγετε» από τον προϋπολογισμό σας, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προσέξτε, γιατί η νέα θέση του Κρόνου από τις 5/10 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, απαιτεί σύνεση, ώστε να σας ανταμείψει και να σας φέρει ό,τι προσδοκείτε.
Θετικές Ημέρες: 15/10, 1/11, 11/11.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο από τις 5/10 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, εγκαινιάζει μια εποχή σημαντικών εξελίξεων κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θεωρείται ένας «κακεργέτης» πλανήτης, μάλλον δεν θα πρέπει να τον φοβάστε. Το γεγονός ότι από τη νέα του θέση θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα – τους πλανήτες που βρίσκονται σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για σας – αποτελεί μια ευνοϊκή ένδειξη και μια υπόσχεση ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει εντελώς το επόμενο διάστημα και να γίνει πολύ πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα. Εξάλλου, και οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα του γάμου σας – στις 29/10 και 14/11 – σηματοδοτούν τα καλύτερα για την πορεία της σχέσης σας. Η είσοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη στον Αιγόκερω από τις 17/11 καθώς και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 22/11 θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε έστω και ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση με τον αγαπημένο σας, αφού φαίνεται ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες, και δεν σας αφήνουν να απομακρυνθείτε για μεγαλύτερο διάστημα.
Θετικές Ημέρες: 11/10, 24/10, 3/11.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κυβερνήτης σας Δίας, πέρασε στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ήδη από τον περασμένο Ιούνιο και σηματοδότησε την αρχή μιας εποχής όπου ο γάμος αποτελεί την βασική σας προτεραιότητα. Το φθινόπωρο μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην είναι η πιο κατάλληλη εποχή αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 15/10 σε τρίγωνο με τον Δία, δείχνει ότι οι στόχοι που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα, εκπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας από τις 7/10 μέχρι και τις 16/11 σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις και σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μείνουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 7 μέχρι και τις 26/11 που μπορεί να σας προκαλέσει μερικά προβληματάκια, τα οποία φυσικά θα αντιμετωπίσετε άμεσα, αλλά ίσως σας χαλάσουν προσωρινά την διάθεση. Προσοχή χρειάζεται όμως και η υγεία σας, αφού φαίνεται ότι τα πολλά «τρεχάματα» μπορεί να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να συμπληρώνετε τις απαραίτητες ώρες ύπνου.
Θετικές Ημέρες: 9/10, 15/10, 14/11.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιτέλους μετά από μια διετή περίοδο κούρασης, ανασφάλειας, και αυξημένων επαγγελματικών καθηκόντων, ο κυβερνήτης σας Κρόνος περνάει από τις 5/10 σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για σας. Το γεγονός αυτό αποτελεί για σας, εγγύηση επιτυχίας όχι μόνο για το γάμο σας, αλλά και για πολλούς τομείς της ζωής σας. Επιπλέον, ανήκετε στα ζώδια που παντρεύονται μετά από ώριμη σκέψη και δεν χωρίζουν –σχεδόν- για κανένα λόγο. Αυτό σημαίνει ότι είστε απόλυτα σίγουροι για την απόφασή σας και έχετε «τεστάρει» - όχι μόνο εσείς αλλά και ο Κρόνος – την αντοχή της σχέσης σας. Επομένως, ξεκινάτε με τους καλύτερους οιωνούς και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Ακόμα και οι εκλείψεις που διαμορφώνονται στις 29/10 και 14/11 θα έχουν μια θετική επιρροή για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας από τις 17/11 θα σας κάνει ακόμα περισσότερο δραστήριους, παρόλο που τώρα η δραστηριότητά σας, θα διοχετευτεί στο νέο σας σπίτι και την οικογένειά σας, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα και τον σύντροφό σας.
Θετικές Ημέρες: 2/10, 8/11, 26/11.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Οκτώβριος μπορεί να αποδειχθεί ένας δύσκολος μήνας για σας, αφού παρά την επιθυμία σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και τις διαδικασίες του γάμου σας, οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σας. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι φυσικά η είσοδος του Κρόνου στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 5/10. Από τη νέα του θέση ο Κρόνος θα αυξήσει κατά πολύ τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα απαιτήσει να αφιερώσετε ένα σημαντικό μέρος του χρόνου σας, στην δουλειά σας, τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Ωστόσο, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, υπόσχεται να αυξήσει κατά πολύ και τα οικονομικά σας, αρκεί φυσικά να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας και να μην αρχίσετε τα παράπονα. Μ’ αυτά και με κείνα, ο γάμος σας δεν θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, θα πρέπει όμως να διευθετήσει ο σύντροφός σας ή κάποιος άλλος τις λεπτομέρειες, ώστε να μην αποσπαστείτε πολύ καιρό από τη δουλειά σας. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση η θετική θέση του Δία σας εγγυάται, ότι ο γάμος σας θα είναι όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί και ακόμα καλύτερος.
Θετικές Ημέρες: 15/10, 11/11, 26/11.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η ιδέα και μόνο του γάμου, σας κάνει να ενθουσιάζεστε, αφού ανήκετε στα ζώδια που οραματίζονται χρόνια το σκηνικό της νύφης, του γαμπρού, της εκκλησίας, των λουλουδιών και όλων αυτών των όμορφων πραγμάτων που συνοδεύουν την παραδοσιακή τελετή του γάμου. Οι πλανήτες μάλιστα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε, ενώ η είσοδος του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/10, θα φροντίσει για την σταθερότητα και την διάρκεια της σχέσης σας. Γενικότερα ο ένατος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου είναι ιδιαίτερα «τονισμένος» αυτό το διάστημα, και αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις νομοτυπικές διαδικασίες, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και ένα θαυμάσιο μήνα του μέλιτος, κάνοντας ένα εξωτικό ταξίδι το οποίο θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 28/11 είναι πιθανό να αποκτήσετε ανέλπιστα ένα νέο ακίνητο.
Θετικές Ημέρες: 11/10, 24/10, 3/11.

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-10-2012 00:00:00