blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Καλοκαιρινές σχέσεις: Σχέσεις ζωής ή περιπέτειες με ημερομηνία λήξης;

Καλοκαιρινές σχέσεις: Σχέσεις ζωής ή περιπέτειες με ημερομηνία λήξης;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Άραγε πόσες πιθανότητες έχει η δική σας σχέση να ανατρέψει το παραπάνω κλισέ και τι μπορείς να κάνεις για να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου στο να επιτευχθεί αυτή την ανατροπή;

ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

Με έναν Κριό η πρόκληση να αντέξετε μαζί και τον χειμώνα είναι μεγάλη, αφού θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια από μέρους σου για να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του και τη σπίθα ζωντανή. Πιθανόν αυτή τη στιγμή να συμπεριφέρεται σαν να βρήκε στο πρόσωπό σου τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, έχε το νου σου όμως να μην αφήσεις αυτού του είδους τις εκδηλώσεις να σε παρασύρουν. Πολλές φορές μπορεί ο Κριός να «ξεχάσει» συμπεριφορές του –όχι δα και τόσο μακρινού- παρελθόντος αφήνοντάς σε να αναρωτιέσαι εάν ήταν όλα της φαντασίας σου.   Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι Ταύρος, τότε έχεις το προνόμιο της ειλικρινούς αντιμετώπισης. Ο Ταύρος δεν θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα, ούτε θα σου δώσει υποσχέσεις αιώνιας αφοσίωσης, απεναντίας θα σου καταστήσει με κάθε τρόπο σαφές ότι θέλει χρόνο μέχρι να μπορέσει να καταλήξει στο εάν επιθυμεί η καλοκαιρινή σας γνωριμία να πάρει παράταση και για τον χειμώνα. Μην τον πιέσεις κι εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω μαζί του δώσε του το χρόνο που έχει ανάγκη. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει…   Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έναν Δίδυμο η καλοκαιρινή σας γνωριμία ξεπερνάει και σενάριο ρομαντικής ταινίας: ερωτόλογα, καθώς πλατσουρίζετε αγκαλιασμένοι στη θάλασσα, υποσχέσεις ζωής, μεγάλα λόγια και grande εκδηλώσεις αγάπης. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις να κάνεις με μανία delete τις φωτογραφίες των διακοπών σας κατσαδιάζοντας παράλληλα τον εαυτό σου που παρασύρθηκε, κράτα τις επιφυλάξεις σου. Η υπερβολή στο φλερτ είναι κλασικό χαρακτηριστικό του ζωδίου του και καλό είναι «να κρατάς μικρό καλάθι». Εάν βέβαια θέλεις κι εσύ να απολαύσεις μια τόσο έντονη, περιπετειώδη και αμφίβολης διάρκειας σχέση, τότε έχεις τον τέλειο άνθρωπο για να σου το προσφέρει, οπότε go for it!   Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που αναζητάς ένα καλοκαιρινό φλερτ χωρίς πολλά-πολλά περαιτέρω, τότε μάλλον θα σε απογοητεύσουμε γιατί ο Καρκίνος δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αφού το πιθανότερο είναι ότι η γνωριμία σας δεν είναι κάτι ευκαιριακό για εκείνον. Ο Καρκίνος είναι τύπος «σχεσάκιας», θέλει ό,τι δημιουργεί να έχει διάρκεια και δεν αγαπά οτιδήποτε περιστασιακό, επιφανειακό και πρόσκαιρο πόσο μάλλον σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ζητήματα καρδιάς. Εδώ λοιπόν αυτό που πρέπει να σκεφτείς δεν είναι το εάν θέλει ο Καρκίνος να το συνεχίσετε και τον χειμώνα, αλλά το εάν το θες εσύ.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Για να υπάρξει διάρκεια της κοινής σας πορείας και μέσα στον χειμώνα με τον Λέοντα, θα πρέπει με κάποιο μαγικό τρόπο να καταφέρεις να διατηρήσεις την ακαταμάχητη γοητεία και τη σαγήνη που εξέπεμπες όταν κυκλοφορούσες με το αισθησιακό σου μαύρισμα και το εντυπωσιακό σου μαγιό κάτω από τον καυτό ήλιο, ακόμα και όταν εμφανίζεσαι με τα χοντρά μπουφάν, τα σκουφιά και τις χειμωνιάτικες μπότες ή τις πιτζάμες και τις χοντρές κάλτσες τις κρύες χειμερινές νύχτες. Δυστυχώς άπαξ και χαθεί αυτή η γοητεία, συνήθως μαζί της βλέπεις να απομακρύνεται με δρασκελιές και ο Λέων…  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο καλοκαιρινός σου έρωτας είναι Παρθένος, είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν πρόκειται να εισπράξεις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας, ούτε και να ακούσεις υποσχέσεις αιώνιας αφοσίωσης, αφού ως υπέρμαχος της λογικής και της σύνεσης θα προτιμήσει να κρατήσει το όλο θέμα σε χαμηλούς τόνους. Δεν του αρέσει να πέφτει με τα μούτρα στις σχέσεις του, ούτε να κάνει επιπόλαιες κινήσεις και επιλογές, οπότε εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα θα το ψάξει περαιτέρω μετά το πέρας των διακοπών, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα χάσετε στο μεταξύ επαφή.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Τις ημέρες της θερινής ραστώνης όπου όλα είναι χαλαρά, ήρεμα, ξέγνοιαστα και ειδυλλιακά, ο Ζυγός δείχνει απόλυτα δοσμένος στη γνωριμία σας και κάτι παραπάνω από πρόθυμος να της δώσει και συνέχεια. Όταν όμως επιστρέψει στη ρουτίνα και τη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, η προσγείωσή του είναι τόσο απότομη που τον κάνει να «βαραίνει» κάποιες στιγμές, προκαλώντας τον να βγάζει μια συμπεριφορά που δείχνει σαν να απομακρύνεται από την υπόθεσή σας. Αν θέλεις πραγματικά να είστε μαζί και τον χειμώνα, κάνε λίγη υπομονή μέχρι να συνηθίσει την επιστροφή και να… ζυγίσει τις επιλογές του.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο αισθησιακός Σκορπιός θεωρεί must των διακοπών του έναν δυνατό καλοκαιρινό έρωτα. Για εκείνον διακοπές χωρίς έρωτα και πάθη είναι μοχίτο χωρίς τριμμένο πάγο: σκέτη απογοήτευση. Προκειμένου λοιπόν όλο αυτό το πάθος και η ένταση των διακοπών να μην κάνουν φτερά με το που θα πατήσετε το πόδι σας στο πλοίο της επιστροφής, θα πρέπει να εξακολουθήσεις να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του με μεγάλες δόσεις μυστηρίου, αισθησιασμού και έξυπνου «παιχνιδιού» που θα τον κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση. Αν καταφέρεις να τον έχεις συνεχώς σε αναμμένα κάρβουνα, τότε όλα θα πάνε καλά.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο σοφός λαός, και μάλλον αναφέρεται σε έναν Τοξότη. Μην τυχόν κάνεις το λάθος όταν επιστρέψετε από τις διακοπές να πέσεις με τα μούτρα σε δουλειές και υποχρεώσεις πιστεύοντας ότι εκείνος θα σε περιμένει αγκαλιά με τις αναμνήσεις του παθιασμένου σας καλοκαιριού, γιατί αν αφήσεις τις μέρες να περάσουν το πιθανότερο είναι ότι θα τον βρεις «αλλού». Προσοχή όμως: φρόντισε να μην πας στο άλλο άκρο και πέσεις με τα μούτρα στο ειδύλλιό σας γιατί και αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις. Παν μέτρον άριστον.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ενδιαφέρεσαι για μία συνέχεια στην καλοκαιρινή σου γνωριμία με έναν Αιγόκερω, τότε υπάρχουν πιθανότητες να την έχεις, φτάνει το όλο concept της σχέσης σας να μπορεί να ταιριάξει στο γενικότερο σύνολο της ζωής του και να μην εναντιώνεται στα μελλοντικά του σχέδια. Ο Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα μπει στη διαδικασία για αλλαγές και θυσίες προκειμένου να καταφέρει να κάνει τη σχέση σας να ενταχθεί στην καθημερινότητά του. Τώρα, εάν το όλο σας θέμα συμπλέει με τα πλάνα του και προχωράει ήρεμα, αβίαστα και αρμονικά τότε έχει καλώς.  Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αέρινη φύση του Υδροχόου και το γεγονός ότι συνήθως αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, δεν τον κάνουν και τον πιο έμπιστο σε ζητήματα υποσχέσεων, προγραμματισμού και μελλοντικής κοινής πορείας στη ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί με έναν συμβατικό και συνηθισμένο τρόπο επάνω στο θέμα της σχέσης σας και της μελλοντικής σας κατάστασης γενικότερα. Μόνος τρόπος να ανατρέψεις τα παραπάνω και να κερδίσεις έδαφος, είναι να βγεις εσύ ένας ακόμα πιο άπιαστος, αεράτος και ζαμανφού χαρακτήρας, στερώντας του το μονοπώλιο στην αφηρημένη σκέψη και τις φλου καταστάσεις.   Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ο καλοκαιρινός σου έρωτας ένας Ιχθύς; Τότε θα ξέρεις ότι έζησε αυτή τη γνωριμία στο φουλ, με ρομαντισμό δίχως αύριο, παράδοση άνευ όρων, γλύκες, νάζια και όμορφα ποιητικά λόγια κάτω από τα αστέρια. Όλα τα παραπάνω ήταν αληθινά για τον Ιχθύ –για εκείνες τις στιγμές τουλάχιστον. Αν δεν θες λοιπόν να τα δεις όλα να γίνονται μία μακρινή ανάμνηση τον χειμώνα, φρόντισε να ενισχύεις διαρκώς τον ρομαντισμό του με μικρές τονωτικές δόσεις ονειροπόλησης ή υπενθυμίζοντάς του όσο πιο συχνά μπορείς αγαπησιάρικα σκηνικά από τις διακοπές σας καθώς θα χαζεύετε πχ. τη φωτιά στο τζάκι, τυλιγμένοι με μία κουβέρτα και αγκαλιασμένοι, ενώ έξω θα ακούγεται ο δυνατός αέρας της βαριάς χειμωνιάτικης νύχτας. Ειδυλλιακό, έτσι;   Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι