blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Δώσε ζωή στα όνειρά σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

 
Δώσε ζωή στα όνειρά σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Οι μέρες σου κυλούν μέσα στα ίδια και τα ίδια. Νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Θα ήθελες να συμβούν ωραία πράγματα, όπως να ζήσεις έναν μεγαλειώδη έρωτα, να αλλάξεις δουλειά, να βρεις μια ιδέα που θα σε κάνει πλούσιο, να πας ταξίδι στη Μαδαγασκάρη, αλλά σου φαίνεται απίθανο να τα καταφέρεις.
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και η πραγματοποίηση των ονείρων τους

 
Τι χρειάζεται να κάνεις για να δώσεις στη ζωή σου μια καινούργια ώθηση; Για να πετύχεις μια αλλαγή που ονειρεύεσαι; Για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, ακόμα και τα πιο εξωφρενικά; Να τι θα σε βοηθήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου.
 
ΚΡΙΟΣ
Έχεις κολλήσει κάπου και δεν ξέρεις πώς να προχωρήσεις; Σκέψου το κι έτσι: Για να κάνεις ένα άλμα, πρέπει πρώτα να σταματήσεις, να ζυγιάσεις τις αποστάσεις και μετά να πάρεις φόρα και να ορμήσεις. Για έναν Κριό σαν και σένα, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς η φυσική σου τάση είναι, εφόσον κάτι σε προβληματίζει, να το παλεύεις αδιάκοπα και επίμονα. Μάθε λοιπόν να δίνεις στον εαυτό σου ένα time out, να μην ασχολείσαι καθόλου με το θέμα που σε «τρώει», ακόμα και για μια ολόκληρη μέρα, και απλώς να κάνεις κάτι άσχετο (και διασκεδαστικό). Όλοι βέβαια ξέρουμε πως, άμα σου μπει κάτι στο μυαλό, δύσκολα ξεκολλάς αν δεν το διευθετήσεις εδώ και τώρα, αλλά πολλές φορές ένα διάλειμμα θα σε βοηθήσει μετά να το ξαναπιάσεις με καινούργια έμπνευση και διαφορετική οπτική. Έτσι έρχονται οι καλές ιδέες! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Όλοι παραδεχόμαστε πως σαν Ταύρος, είσαι ένα από τα πιο οργανωμένα ζώδια και κατακτάς αυτό που θέλεις μέσα από πετυχημένες κινήσεις, έχοντας μελετήσει πώς να χειριστείς καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις. Το θέμα είναι όμως για ποιο σκοπό κάνεις πράγματα. Όχι βέβαια… για την πλάκα σου. Έχεις σταθμίσει τα οφέλη που θα σου προκύψουν και οι υλικές απολαβές παίζουν σημαντικό ρόλο ανάμεσά τους. Τι, τσάμπα θα το κάνεις; Δε λέει… Κι όμως, λέει. Γιατί αν δεν βάζεις μπροστά το οικονομικό όφελος που προσδοκάς, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο την έμφυτη ταυρίσια δημιουργικότητα (και καλαισθησία, αυτό πού το πας;), να κάνεις πράγματα με μεράκι και το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλύτερο. Έτσι, θα καταλήξεις διπλά κερδισμένος, καθώς και θα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι σπουδαίο, που στην τελική θα αμειφθεί ανάλογα, και θα το έχεις ευχαριστηθεί. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να αξιολογούν έξυπνα τις προτεραιότητές τους, ώστε να μη σπαταλούν χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν είναι του παρόντος. Πλην όμως, κάποιο όνειρο που έχεις, έστω κι αν δεν γίνεται να το πραγματοποιήσεις τώρα, πρέπει να μένει πάντα του παρόντος, μέσα στον φάκελο με τα «τρέχοντα» του μυαλού σου. Ονειρεύεσαι να πας ταξίδι στη Λατινική Αμερική αλλά… λεφτά γιοκ; Ξεκίνα να το οργανώνεις, σαν να μπορούσε να γίνει. Μάζεψε φυλλάδια από ταξιδιωτικά γραφεία, πάρε πληροφορίες, δες τιμές, ξεψάχνισε το Ίντερνετ για προσφορές, μάθε γι’ αυτά τα μέρη που θέλεις να δεις (θα το διασκεδάσεις κιόλας, γιατί εσύ απολαμβάνεις την έρευνα…). Άρχισε ακόμα και να μελετάς μερικές φράσεις στα ισπανικά ή στα πορτογαλικά. Σαν από ένα είδος μαγείας του σύμπαντος, θα δεις να πλησιάζει η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτό που θες. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πόσες φορές η παραπονεμένη φράση «αυτά δεν είναι για μένα, είναι για άλλους!» έχει βγει από το στόμα σου; Εντάξει, εσείς οι Καρκίνοι έχετε την τάση να νιώθετε οι αδικημένοι της μοίρας, σκέψου όμως μήπως «οι άλλοι» έχουν αυτά που θα επιθυμούσες, γιατί κάνουν αυτό που εσύ αποφεύγεις… σαν το διάολο: ρισκάρουν! Μερικές φορές, για να πραγματοποιήσεις κάτι που θα ήθελες, πρέπει να πηδήσεις στο κενό, με την πίστη ότι θα προσγειωθείς με ασφάλεια. Και άλλωστε, δες το και μεταφυσικά. Κάποιο λόγο έχεις που ονειρεύεσαι και ποθείς συγκεκριμένα πράγματα. Εφόσον τα ζητά η ψυχή σου, από εκεί θα αντλήσεις και τη θέληση να τα πραγματοποιήσεις. Αν πάλι αισθάνεσαι πως δεν μπορείς και ο φόβος σου είναι ισχυρότερος από την επιθυμία, αυτό δείχνει ότι κατά βάθος δεν τα ήθελες αρκετά για να το παλέψεις. Απλά πράγματα! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, βασίζεσαι στον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, τη θέλησή σου για να τα καταφέρεις. Το αποφασίζεις και προχωράς ακάθεκτος, με την ήρεμη σιγουριά του Λιονταριού που είσαι. Όμως πόσο ακούς την καρδιά σου, καθ’ οδόν; Και την καρδιά σου, όχι με την έννοια του μεμψίμοιρου συναισθηματισμού, αλλά των αισθημάτων εκείνων που αποτελούν και ένα είδος ενόρασης, διαίσθησης. Το κατά πόσον σου πάει κάτι που κάνεις και είναι καλό για σένα, συχνά μπορείς περισσότερο να το νιώσεις παρά να το αναλογιστείς. Και δεν είναι τυχαίο ότι η καρδιά, και σαν όργανο αλλά και σαν σύμβολο εσωτερικής εξέλιξης, συνδέεται αστρολογικά με το ζώδιό σου. Γίνε λοιπόν πιο ευαίσθητος απέναντι σε ό,τι σου δείχνει και ακολούθησε τον δικό της δρόμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση. Εκείνη ξέρει καλύτερα πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι θεωρούνται εν γένει ειλικρινή ζώδια, δεν είναι όμως βέβαιο ότι λες πάντα την αλήθεια στον εαυτό σου. Πολλές φορές διαμορφώνεις τη ζωή σου με βάση κάποια «πρέπει» που της τα έχεις επιβάλει εσύ ο ίδιος και δεν αποτελούν μια έξωθεν υποχρέωση. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείς τον ζωτικό χώρο για τα «θέλω» σου. Άσε που προσπαθείς να πειστείς και ο ίδιος ότι όλες αυτές οι υποχρεώσεις πραγματικά σου αρέσουν και είναι δική σου επιλογή. Παίξε λοιπόν το παιχνίδι της αλήθειας. Πάρε ένα χαρτί και γράψε με ειλικρίνεια ποια από τα πράγματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου δεν θα τα πέταγες… στο πυρ το εξώτερον στην πρώτη ευκαιρία. Τουλάχιστον, ξέρε πού πατάς. Η επίγνωση είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσεις τα ξεκαθαρίσματα και να κάνεις χώρο για ό,τι πραγματικά θα σου δώσει ευτυχία και πληρότητα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός θέλει να είναι με όλα και με όλους «εντάξει». Να βρίσκεται όπου πρέπει, να συμπεριφέρεται σωστά, να είναι διαθέσιμος στα πάντα και προπαντός να μη δυσαρεστεί κανέναν. Το αποτέλεσμα θα το έχεις νιώσει στο πετσί σου. Γίνεσαι χίλια κομμάτια και τρέχεις σαν… τον Βέγγο. Και δεν έχεις ενέργεια για να κάνεις τίποτα αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Στάσου όμως και ξανασκέψου το. Πρέπει οπωσδήποτε να πας στη συνέλευση της πολυκατοικίας, στις εκτός επαγγελματικού ωραρίου δημοσιοσχετίστικες εξόδους, στα γενέθλια της θείας Μαρίτσας; Να αφιερώνεις ώρες στη φίλη, που ζητά τη συμβουλή σου για να ξανακάνει μετά τα ίδια; Βάλε φρένο, αξιολόγησε πού θα δίνεις τον εαυτό σου και πάψε να τον σκορπίζεις από δω κι από κει. Θα διαπιστώσεις ότι μια χαρά θα τα καταφέρουν όλοι χωρίς εσένα και, αν τους κακοφανεί, θα τους περάσει γρήγορα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι Σκορπιός, έχεις ικανότητα να συνδυάζεις τον δυναμισμό με τη διαίσθηση, πατώντας ταυτόχρονα και στους δυο κόσμους, του πραγματισμού και της πνευματικότητας. Η αποφασιστικότητα και η θέληση είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σου γεννούν περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Κι όταν παίρνεις μια απόφαση, βαδίζεις στην υλοποίησή της χωρίς λοξοδρομήσεις και περισπασμούς. Τι γίνεται όμως αν μετανιώσεις για μια επιλογή σου; Αν αυτό που αποφάσισες σου προκαλεί επιφύλαξη, δυσαρέσκεια, ενόχληση; Έλα όμως που δεν σου πάει να υπαναχωρείς; Αφού τα είχες καταστρώσει μια χαρά, τώρα πάλι από την αρχή; Ε λοιπόν ναι, πάλι από την αρχή. Αν χρειαστεί, ξανασκέψου το, αναθεώρησε, άλλαξε γνώμη και τακτική. Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι, ακόμα και για τους Σκορπιούς. Πρέπει να επιλέγεις αυτό που, στην τελική, θα σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος, ήρεμος και ολοκληρωμένος. Ακόμα και αλλάζοντας γραμμή πλεύσης. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν δημιουργικά πράγματα που απολαμβάνεις να κάνεις. Και όχι μόνο για σένα, αλλά μαζί τα απολαμβάνουν και οι άλλοι. Για παράδειγμα φτιάχνεις υπέροχα γλυκά ή πρωτότυπα κοσμήματα. Ή γράφεις τραγούδια. Παρόλα αυτά, δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε ένα από τα ταλέντα σου, να το εξελίξεις σε τέτοιο βαθμό ώστε να το αξιοποιήσεις και να ζήσεις από αυτό. Κι όμως, ένας Τοξότης σαν εσένα, δεν φοβάται να κάνει ανοίγματα. Απλώς ίσως δεν το είχες σκεφτεί. Ακόμα. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για μια ολοκληρωτική στροφή στη ζωή σου. Ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία σου. Ακολούθησε τα χαρίσματά σου και ο Δίας, ο πλανήτης σου, θα βοηθήσει να βγεις κερδισμένος. Ακόμα κι αν δεν βγάλεις τρελά λεφτά ή δεν γίνεις το πρώτο όνομα, θα έχεις την εξαίσια αίσθηση πως ζεις δημιουργικά και ολοκληρωμένα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σαν γνήσιο παιδί του Κρόνου, πιστεύεις ότι η αφοσίωση και η αυτοπειθαρχία είναι τα κύρια μέσα για να πετύχεις αυτό που θέλεις, μαζί με τη σκληρή δουλειά, εννοείται. Θα ζοριστείς για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείς με το έπαθλο της επιτυχίας και τη χαρά που συνεπάγεται. Αυστηρά με αυτή τη σειρά. Σύμφωνα με την αιγοκερίσια λογική σου, οι έννοιες «δουλεύω» και «κάνω το κέφι μου» αποκλείεται να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και χρόνο. Ξεχνάς όμως ότι κυρίως όταν κάνεις κέφι κάτι, μπορείς να πετύχεις σ’ αυτό, γιατί θα το κάνεις πραγματικά καλά. Και επιπλέον θα σου δίνει χαρά, όχι μόνο στο τέλος, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια. Επιτέλους, κατάλαβε ότι η απόλαυση και η υπευθυνότητα δεν αποκλείουν το ένα το άλλο. Και πάψε να είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μας έχεις πάρει τα αυτιά με αυτή την περίφημη πνευματικότητα του Υδροχόου, αλλά όταν πρόκειται να την εφαρμόσεις στη ζωή σου, αποδεικνύεσαι ένας από τους πιο εγκεφαλικούς τύπους του ζωδιακού. Ένα μυαλό γεμάτο κουτάκια. Ξέρεις όμως, χρειάζεται και λίγη δημιουργικότητα για να προχωρήσεις. Το θέμα δεν είναι απλώς να είσαι στην πρωτοπορία της διανόησης, της τεχνολογίας, της μόδας, οπουδήποτε τέλος πάντων εντοπίζονται τα ενδιαφέροντά σου. Το θέμα είναι να μπορείς και να κινείσαι έξω από την πεπατημένη. Και τι θα σε οδηγήσει εκεί; Όχι η λογική σκέψη, ούτε η πληροφόρηση, ούτε η αποθήκευση γνώσης, αλλά αυτή η άπιαστη ιδιότητα που λέγεται διαίσθηση. Απλώς άκου τα προαισθήματά σου, δώσε βάση στην ιδέα που μπορεί να σου έρθει σε ανύποπτο χρόνο, ακόμα και μέσα σε ένα όνειρο, δες τη ζωή σου όπως μπορεί να γίνει: μαγική! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Συχνά μπλέκεσαι σε διλήμματα σαν το ψάρι μέσα στο δίχτυ, μια παρομοίωση αντάξια του ζωδίου σου. Μην ξέροντας τι να διαλέξεις, απλώς κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Και προκειμένου να μην πάρεις τη λάθος απόφαση, περιμένεις μοιρολατρικά να αποφασίσει κάποιος άλλος για λογαριασμό σου ή να σε ωθήσουν τα ίδια τα πράγματα προς μια κατεύθυνση. Μήπως όμως σου διαφεύγει η μικρή λεπτομέρεια ότι πρόκειται για τη δική σου τη ζωή και πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη της; Άκου ένα κόλπο: Βάλε μπρος την πλούσια ψαρίσια φαντασία σου και παράστησε πως έχεις ήδη πάρει μια απόφαση. Σκέψου, οραματίσου, φαντάσου, πώς θα είναι η ζωή σου μετά από αυτήν. Δες πώς σε κάνει να νιώθεις. Στη συνέχεια, ζήσε παραστατικά στη φαντασία σου την κατάσταση που θα διαμορφωνόταν αν αποφάσιζες διαφορετικά. Ε, μια άκρη θα βγάλεις, πού θα πάει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-01-2014 00:00:00