blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Παρθένος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Παρθένος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Παρθένου είναι στον Αιγόκερω

Παρθένος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Ο έντονα παθιασμένος πέμπτος οίκος στον Αιγόκερω κάνει τον Παρθένο να αναζητεί την ψυχική και φυσική ολοκλήρωση. Όταν δεν τη βρίσκει γίνεται παγόβουνο. Είναι εξαιρετικά αισθησιακός και σεξουαλικός και ίσως ο πιο πιστός σύντροφος. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο προτού πλησιάσει κάποιον, αλλά έχει διάθεση για συναισθηματική σταθερότητα. Φλερτάρει με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο και συνήθως, προτιμά μεγαλύτερους ή ώριμους συντρόφους που του παρέχουν περισσότερη ασφάλεια. Εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά του και μπορεί να μην είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός, εννοεί, όμως, αυτά που λέει. Υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στη συναισθηματική και σεξουαλική του ζωή. Μπορεί να κάνει σεξ και συγχρόνως να αδιαφορεί! Εάν τον προσβάλλετε, η αντίδρασή του είναι ολοκληρωτικά ψυχρή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό από το περιβάλλον σας στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία θα γίνει πολύ έντονη, και παρόλο που θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για σχέση, θα φεύγετε μακριά από όσες σας φαίνονται πιεστικές. Αυτή η τακτική θα αποτελέσει πρόκληση για τους υποψήφιους εραστές σας. Παράλληλα, η αυξημένη γοητεία σας, θα κάνει πολλούς να προσπαθήσουν, να καταλάβουν το μυστήριο που κρύβετε. Σχέσεις είναι εύκολο να δημιουργηθούν, αλλά η σταθερότητα δεν είναι δεδομένη.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι