blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Ταύρος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Ταύρος Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Ταύρου είναι στην Παρθένο

Ταύρος: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Η σημασία στις λεπτομέρειες χαρακτηρίζει τον πέμπτο οίκο στην Παρθένο. Αναλύει τα πάντα προτού ενδώσει! Ο Ταύρος, έχοντας τον πέμπτο οίκο στην Παρθένο, χρειάζεται κάποιο χρόνο προτού καταλήξει σε κάποια σχέση. Θα πρέπει να εξετάσει με τη λογική που τον χαρακτηρίζει, αν αυτή η σχέση πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει και πριν κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουρο για το αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι δεν έχει βαθιά συναισθήματα, μπορεί όμως να τα ελέγχει, αφού η λογική του υπερισχύει. Δεν θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με δώρα και υποσχέσεις, θα παραμείνει, όμως, βαθιά αφοσιωμένο. Εξαιτίας της πίστης στη μονογαμία, προτιμά να μένει μόνο του, παρά να υποφέρει σε μια περίεργη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Ο έρωτας θα εμφανιστεί πολλές φορές στην διάρκεια της περιόδου που ακολουθεί, μέσα από διάφορα πρόσωπα. Μηνύματα και επαφές με παλιές σχέσεις, ίσως σας κάνουν να θελήσετε να δοκιμάσετε να επανασυνδεθείτε αφού θέσετε νέους όρους. Συγχρόνως, νέες, πολλά υποσχόμενες σχέσεις «καραδοκούν». Ζήστε την κάθε μέρα και στιγμή, αλλά μην πιστεύετε στις μεγάλες υποσχέσεις και στα υπερβολικά λόγια. Τα γεγονότα που θα συμβούν, θα σας υποδείξουν ποια είναι η σωστότερη επιλογή για την εξέλιξη της αισθηματικής ζωής σας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι