blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Εκπτώσεις!!! Τι έβαλαν στο μάτι τα ζώδια;

 
Εκπτώσεις!!! Τι έβαλαν στο μάτι τα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η περίοδος των εκπτώσεων συγκινεί ακόμη και εκείνους που ισχυρίζονται ότι σιχαίνονται τα ψώνια και μισούν τις ατελείωτες ουρές στα ταμεία; Και όμως όλοι τρέχουν, να προλάβουν την ευκαιρία, να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους, να επιπλώσουν το σπίτι...  Άραγε,  τι βάζει στο μάτι κάθε ζώδιο και ανυπομονεί να φτάσει η περίοδος των εκπτώσεων, για να το αποκτήσει;

Κριός

Sponsored Links

Περιμένει τις εκπτώσεις σαν το μάννα εξ ουρανού. Τα ψέματα τελείωσαν και η πολυπόθητη τσάντα για τη γυναίκα ή τα δερμάτινα μοκασίνια για τον άντρα, θα πάρουν επιτέλους τη θέση τους στη ντουλάπα του Κριού! Έχει δώσει και προκαταβολή για καπάρωμα, σιγά μην χάσει μέσα από τα χέρια του τέτοια ευκαιρία! Την πρώτη κιόλας μέρα των εκπτώσεων, θα εξορμήσει στα εμπορικά κέντρα για να κάνει τις αγορές του. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος, θα πάρει με τη σειρά όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών για να βρει τη 42αρα τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, που ονειρεύεται όλο το χειμώνα, στην καλύτερη τιμή! Μα να έχει ακόμα την παλιά τηλεόραση, σε μέγεθος μπαούλου, που δεν πιάνει ούτε τα ψηφιακά κανάλια; Άσε που δεν μπορούσε να καλέσει τους φίλους του να δουν τον αγώνα ή μια καλή ταινία! Τώρα όμως θα αποζημιωθεί, αφού θα πάρει την καλύτερη! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι παιδί της φύσης και περιμένει τις εκπτώσεις για να προετοιμάσει τις διακοπές του. Θα αγοράσει σκηνή, sleeping bag, σπαστές καρέκλες, αντικουνουπική σήτα και όλα τα άλλα κομφόρ για το κάμπινγκ, σε εξευτελιστική τιμή. Την επόμενη μέρα, μην τον είδατε! Θα φύγει αμέσως για διακοπές. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Πρώτη μέρα εκπτώσεων και ο Καρκίνος, αντί να αγοράσει κάτι για τον εαυτό του, βρίσκει ευκαιρία να πάρει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πολλές γιορτές αυτή την εποχή, η Μαρίνα, ο Ηλίας, ο Σωτήρης… Άσε που χρωστάει δώρο και στον Αργύρη, τον Απόστολο, τον Πέτρο... Θα ισχυριστεί όμως ότι τώρα βρήκε χρόνο να βγει στα μαγαζιά και θα θυμηθεί να πάρει δώρα για όλους, έστω και αναδρομικά! Άλλωστε, η γιορτή κρατάει σαράντα μέρες. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Λέων

SALES!!! Με το που θα δει ο Λέων την επιγραφή στις βιτρίνες, θα τρέξει να πάρει το πανάκριβο ρολόι που είχε βάλει στο μάτι από το Πάσχα! Και φυσικά, δεν θα περιοριστεί σε αυτό, αφού είχε και μερικές ελλείψεις σε ρούχα, που θα σπεύσει να καλύψει! Μην φανταστείς ποσότητα, λίγα και καλά κομμάτια θα αγοράσει, αλλά σίγουρα τη μέρα που θα βγει για ψώνια, θα ξοδέψει όλο το μηνιάτικο… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος περιμένει πως και πως τις εκπτώσεις γιατί του μπήκε η ιδέα ότι το σπίτι του χρειάζεται ανανέωση. Τώρα που ήρθαν οι εκπτώσεις, είναι καλή ευκαιρία να πάρει ένα καινούριο κρεβάτι ή έναν καναπέ, να αλλάξει ακόμη και την διακόσμηση του χώρου. Ακόμη κι αν σχεδιάζει να φύγει για πολυήμερες διακοπές, θέλει να κάνει την προετοιμασία του, για να τον βρει ο Σεπτέμβρης μέσα σε ένα ανανεωμένο σπίτι. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

Ζυγός

Τώρα που στον χορό των εκπτώσεων μπαίνουν και τα ινστιτούτα ομορφιάς, ο Ζυγός έχει συνδέσει τις εκπτώσεις με την ανανέωση της εξωτερικής του εμφάνισης, που θα του ανεβάσει την ψυχολογία. Θα τρέξει στο γυμναστήριο, αφού περάσει πρώτα από τα αθλητικά είδη για φόρμα και παπούτσια. Η γυναίκα Ζυγός θα κλείσει ένα πρόγραμμα αισθητικής και σπα, αφού πρώτα όμως αγοράσει το συνολάκι που ερωτεύτηκε από τις αρχές του καλοκαιριού και τόσο καιρό το χαζεύει μόνο στη βιτρίνα! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, αφού δεν μπορεί να αγοράσει ένα τόξο, για να σημαδεύει με τα βέλη του τα υποψήφια ερωτικά του θύματα, θα αγοράσει άλλα πράγματα. Ερωτικά παιχνίδια, καυτά εσώρουχα και φυσικά καινούρια ρούχα, πιο ελαφρά και sexy- ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί πιστά τη μόδα και του αρέσουν οι εκκεντρικές εμφανίσεις. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει και κανένα μεγάλο άγχος για τις εκπτώσεις, αφού συνήθως δεν έχει υπομονή κι αυτό που θέλει να αποκτήσει, το αγοράζει αμέσως μόλις το βρει. Ωστόσο, θα αρπάξει την ευκαιρία να πάρει καμιά καινούρια βαλίτσα, μεγαλούτσικη, που να χωράει αρκετά πράγματα μέσα. Φεύγοντας για ένα ταξίδι, θα την πάρει μαζί του σχεδόν άδεια, αλλά στο γυρισμό θα είναι γεμάτη ενθύμια από τον πολιτισμό της χώρας που επισκέφτηκε! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα τρέξει να αποκτήσει το νέο notebook τελευταίας τεχνολογίας που μόνο καφέ δεν κάνει.  Ίσως να χρειάζεται κι ένα καινούριο, “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο, οπότε θα πάρει με τη σειρά τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών ειδών, για να βρει επιτέλους αυτό που θέλει, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Είπαμε, έχουμε κρίση, αλλά “δεν νομίζω Τάκη” ότι ο Αιγόκερως θα μείνει με το παλιό κινητό! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Οι τσέπες του συνήθως είναι τρύπιες, όταν βάλει κάτι στο μάτι το παίρνει αμέσως, ακόμα κι αν οι εκπτώσεις ξεκινούν την επόμενη κιόλας μέρα! Ωστόσο, η γυναίκα Υδροχόος μπορεί να κάνει υπομονή, αν πρόκειται να αγοράσει την πανάκριβη, επώνυμη τσάντα, που σε κανονικές συνθήκες η τιμή της είναι απλησίαστη. Ο άντρας Υδροχόος, θα αποκτήσει επιτέλους το ακριβό στερεοφωνικό για το αυτοκίνητό του, που τόσο καιρό του είχε γίνει έμμονη ιδέα! Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι από τα άτομα που θα σκεφτούν τους άλλους και ειδικά το σύντροφό τους. Σχεδόν όλες οι αγορές που θα κάνει στις εκπτώσεις, θα είναι δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα ψάξει όμως και προσφορές για ταξίδια, και θα κλείσει κι ένα ρομαντικό 3ήμερο για χαλάρωση και ξεκούραση με το ταίρι του σε κάποιο ξενοδοχείο. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2011 00:00:00