blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Γεωμαντεία: Μαντέψτε μόνοι σας το μέλλον! Οι προβλέψεις έγιναν παιχνίδι!

 
Γεωμαντεία: Μαντέψτε μόνοι σας το μέλλον! Οι προβλέψεις έγιναν παιχνίδι!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Γεωμαντεία: Προβλέψεις στην παραλία!

Θέλετε να μάθετε αν θα πάρετε επιτέλους εκείνη την αύξηση του μισθού σας; Ή αν εκείνος ο συμπαθητικός συνάδελφός σας ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς; Αν το παιδί σας θα πετύχει στη ζωή του; Η γεωμαντεία είναι εδώ, για να σας δώσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας! Μια πανάρχαια τεχνική προβλέψεων του μέλλοντος, που είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεστε! Εμπρός λοιπόν, το μέλλον αποκαλύπτεται!
 
Η γεωμαντεία ανήκει στις πανάρχαιες τεχνικές πρόβλεψης του μέλλοντος. Η ετυμολογία της ελληνικότατης -φυσικά- λέξης, προέρχεται από τη γη και τη μαντεία. Αντίθετα από την Αστρολογία που δίνει απαντήσεις μέσα από τις κινήσεις των άστρων, η γεωμαντεία χρησιμοποιεί τη γη και πιο συγκεκριμένα, τα γήινα στοιχεία.
 
Στην αρχή, ο μάντης χάρασσε στη γη γραμμές (στο χώμα ή στην άμμο) με τη βοήθεια ενός μικρού ξύλου, που έδιναν απάντηση στα ερωτήματά του. Στη διάρκεια του καλοκαιριού έπιανε με τη χούφτα του μια τυχαία ποσότητα από βότσαλα και τα πέταγε στην αμμουδιά. Και στις δύο περιπτώσεις, ο γεωμάντης ερμήνευε τους αριθμούς, με τις φιγούρες, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.
 
Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια τεχνική σας ταιριάζει καλύτερα, ή, για ακόμη περισσότερη ευκολία, να σχεδιάσετε με ένα μολύβι (ή στυλό) γραμμές πάνω σε ένα χαρτί! Ναι, είναι τόσο εύκολο, σαν παιχνιδάκι! Και όμως δουλεύει! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για να πάρετε ένα παράδειγμα:

Τα ονόματα των σχεδίων

Με την τεχνική της γεωμαντείας καταλήγουμε στο σχεδιασμό δεκαέξι διαφορετικών σχεδίων, το καθένα από τα οποία έχει τη δική του σημασία, ερμηνεία και ονομασία. Καθώς, όπως προαναφέραμε, πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική, οι ονομασίες των σχεδιαγραμμάτων έχουν φτάσει στις μέρες μας με λατινικές ή κέλτικες λέξεις. Κάθε μία, έχει και την δική της ερμηνεία και δίνει την απάντηση, το χρησμό!
 
Η ερώτηση:
  • Θα πρέπει να είναι «ξεκάθαρη»
Διατυπώστε με όσο το δυνατό απλό και ευκρινή τρόπο την ερώτησή σας. Προσοχή: Μια μόνο ερώτηση κάθε φορά!
Για παράδειγμα, μην πείτε : Θα περάσω τις εξετάσεις μου με την πρώτη φορά;
Στην παραπάνω πρόταση, υπάρχουν δύο ερωτήσεις: «Θα περάσω τις εξετάσεις;» ΚΑΙ «με την πρώτη φορά;». Σε αυτή την περίπτωση θα διατυπώσετε δύο ερωτήσεις. Αν η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι θετική, τότε, συνεχίστε διατυπώνοντας τη δεύτερη ερώτηση.
  • Θα πρέπει να είναι πάντα θετική
Για παράδειγμα, μη ρωτάτε με μια αρνητική φράση: «Ο τάδε δεν με αγαπάει πια;». Ρωτήστε θετικά : «Ο τάδε, με αγαπάει;».
 
Ξεκινήστε να σκέφτεστε έντονα την ερώτηση που σας απασχολεί.
 
Με το στυλό ή το μολύβι αρχίστε να σχεδιάζετε μια σειρά από ίσες γραμμές (όσες θέλετε), αφήνοντας το χέρι σας να «πηγαίνει» μόνο του, χωρίς να μετράτε, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.
 
Έχοντας στο νου σας συνεχώς την ερώτησή σας, συνεχίστε, με τον ίδιο τρόπο, φτιάχνοντας μια δεύτερη σειρά από γραμμές (όσο μακριά σας «πάει» το χέρι σας), στη συνέχεια μια τρίτη σειρά με γραμμές και τέλος μια τέταρτη σειρά.
 
Στυλό και χαρτί γρήγορα! Είναι πολύ απλό. Αρκεί να σχεδιάσετε τέσσερις στήλες από ίσες γραμμές, η καθεμία από τις οποίες δίνει ένα αριθμό, ζυγό ή μονό. Οι αριθμοί αυτοί, φτιάχνουν ένα σχέδιο, όπως θα δείτε στο παράδειγμα παρακάτω, που σας δίνει την απάντηση.
 
Παράδειγμα για τη γεωμαντεία:
 
Και τώρα, μετρήστε τον αριθμό των γραμμών που σχεδιάσατε σε κάθε σειρά. Για περισσότερη ευκολία «σβήστε» τις γραμμές ανά δύο.
 
Όταν μια σειρά γραμμών είναι ζυγή, σχεδιάστε δύο τελείες: (. .)
Όταν μια σειρά γραμμών είναι μονή, σχεδιάστε μία τελεία: (.)
 
Για παράδειγμα, στην ερώτηση « πως θα πάει η σχέση μου με τον Γιώργο;» σχεδιάσατε τις τέσσερις σειρές με τις γραμμές και είχατε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
 
@ @
@
@
@ @
 
Το σχέδιο που καταλήξατε αντιστοιχεί στο conjunctio, δηλαδή στη σύνοδο, στην ένωση. Τώρα, ανατρέξτε στις επόμενες σελίδες και διαβάστε την ερμηνεία που αναφέρεται στο conjunctio, στον τομέα των αισθηματικών.
 

Τα σχεδιαγράμματα της Φωτιάς

FORTUNA MAJOR
Η νίκη, η μεγάλη επιτυχία
@ @
@ @
@
@
ΓΕΝΙΚΑ: Τα προβλήματά σας, λύνονται πολύ σύντομα. Όπως το λουλούδι που ανθίζει κάτω από τον ήλιο, βρίσκεστε σε μια περίοδο άνθησης, δημιουργικότητας και χαράς.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ελέγχετε τα πάθη σας και βρίσκεστε στη φάση της ανανέωσης. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή, έχουν διάρκεια και αναμένεται σιγά-σιγά να αλλάξουν θετικά, τον τρόπο που βιώνετε την καθημερινότητά σας. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια πολύ τυχερή περίοδος ξεκινά για εσάς. Με οτιδήποτε ασχοληθείτε θα αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Αν ξεκινάτε μια καινούρια δουλειά, γρήγορα θα γευθείτε τους καρπούς της επιτυχίας.
 
 
FORTUNA MINOR
Η εφήμερη επιτυχία, η παροδική ευτυχία
@
@
@ @
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Προσπαθήστε να ενεργείτε με μυστικούς τρόπους. Οι πρώιμοι ενθουσιασμοί καλύτερα να λείπουν. Περιμένετε την επιβεβαίωση και κατόπιν πανηγυρίστε με την άνεσή σας.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σωματική επαφή υπερισχύει των συναισθημάτων. Συναντήσεις της μιας βραδιάς, ή μια σχέση που θα διαρκέσει κάποιες εβδομάδες και θα τελειώσει άδοξα, από τη στιγμή που ζητήσετε παραπάνω από όσα αντέχει να σας δώσει η άλλη πλευρά.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν βρίσκεστε στη φάση της αναζήτησης μιας καινούριας δουλειάς, θα πρέπει να ξεχωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες από τις χιμαιρικές υποσχέσεις. Μη «βιάζετε» τις καταστάσεις.
 
 
RUBEUS
Το κόκκινο χρώμα, το πάθος, η οργή
@ @
@
@ @
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γνωστό ότι η οργή δεν αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, πάρτε αποστάσεις από τα γεγονότα και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη στάση ή τη συμπεριφορά σας προκαλείτε το σύντροφό σας.. Το πάθος και οι εντάσεις συμβαδίζουν. Ίσως να αναλώνεστε σε μια δύσκολη, παθιασμένη ιστορία. Απαιτείστε όσα πραγματικά επιθυμείτε από τη σχέση σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε σωστά, κάποιες «αναταράξεις» στο χώρο της εργασίας σας. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.
 
PUER
Η παρόρμηση, η βιασύνη, το αρσενικό στοιχείο
@
@
@ @
@
ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεστε σε μια φάση που κυριολεκτικά «βράζετε μέσα στο ζουμί σας»! Το κλίμα γύρω σας είναι αρκετά ηλεκτρισμένο και εσείς δεν παραλείπετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Ηρεμήστε!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ζήλια, πάθος, εντάσεις και καυγάδες πλαισιώνουν την αισθηματική καθημερινότητά σας. Μη πέφτετε στην παγίδα των ατέλειωτων συζητήσεων που δεν οδηγούν πουθενά. Μάθετε να συμβιβάζεστε.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μάχεστε για να επιβάλλετε τις ιδέες σας και ο δυναμισμός σας, σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Αποφύγετε ωστόσο να αγγίζετε τα άκρα με τα άτομα εκείνα που μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς την πορεία σας.
 

Τα σχεδιαγράμματα του Αέρα

AMISSIO
Η αποτυχία, η ήττα, ο αρνητισμός
@
@ @
@
@@
ΓΕΝΙΚΑ: Διανύετε μια περίοδο που σας εξαναγκάζει σε θυσίες, με αποτέλεσμα να «παραδίδετε τα όπλα». Να θυμάστε πάντως ότι μετά τη θύελλα έρχεται η γαλήνη και να μην απελπίζεστε με την πρώτη δυσκολία.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν ο δεσμός σας δεν είναι σωστά δομημένος, δεν θα αποφύγετε το τέλος, που μπορεί ωστόσο να σας ανακουφίσει. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να «ξεκολλήσετε» από παλιές καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα σχέδιά σας αναβάλλονται ή καθυστερούν. Μην πανικοβάλλεστε. Οι τωρινές δυσκολίες θα σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς. Μια εργασιακή σχέση που τελειώνει, θα σας βγει τελικά σε καλό.
 
 
ACQUISITIO
Το κέρδος, η επίτευξη του στόχου
@ @
@
@ @
@
ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστα νέα για όλα τα σχέδιά σας. Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Χαρές και ικανοποιήσεις,. Όλα όσα σας απασχολούν βρίσκονται σε μια θαυμάσια πορεία.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη της αισθηματικής ιστορίας σας, ξεπερνάει κάθε σας προσδοκία σας. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πολύ πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μην αρνείστε καμία πρόσκληση για έξοδο. Ο έρωτας σας χαρίζει το πιο γλυκό του χαμόγελο.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειες και οι κόποι σας ανταμείβονται γενναιόδωρα. Μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία σας ανεβάζει στα ουράνια. Ευκαιρίες για προαγωγή, ή αύξηση του μισθού σας. Οι μετοχές σας σε κατακόρυφη άνοδο.
 

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

 
LAETITIA
Η χαρά, η ανταμοιβή, η επιβράβευση
@
@ @
@ @
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Η χαρές της ζωής και οι ικανοποιήσεις που εδώ και καιρό περιμένατε, βρίσκονται μπροστά σας! Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη περίοδο επέκτασης και ευτυχίας, όπου δεν υπάρχει χώρος για εμπόδια και προβλήματα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η τρυφερότητα και η εμπιστοσύνη θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική ζωή σας. Η ευτυχία που προσδοκάτε γίνεται πραγματικότητα και η αισιοδοξία επιστρέφει. Θαυμάσιες προοπτικές για τις καινούριες σχέσεις και νέοι έρωτες για τους αδέσμευτους.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα πράγματα «στρώνουν» και οι εξελίξεις βεβαιώνουν ότι εισέρχεστε σε μια νέα φάση, με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία θα έχει διάρκεια και θα σας εξασφαλίσει καλύτερες οικονομικές συνθήκες.
 
 
CAPUT DRACONIS
Η κεφαλή του δράκοντα, η γλυκιά ζωή
@ @
@
@
@
ΓΕΝΙΚΑ: Καινούριες ευκαιρίες σας ανοίγουν τις πόρτες και τους ορίζοντες που ποθείτε. Τα εμπόδια εξαφανίζονται, την ίδια ώρα που η αυτοπεποίθησή σας γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι δεσμοί με το ταίρι σας έχουν βάθος και ποιότητα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ελπίζετε σε μια θαυμάσια εξέλιξη της σχέσης σας. Αν είστε ακόμα στην αρχή, σας περιμένουν τα καλύτερα. Οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε σύντομα το τέλειο!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχει σημάνει η ώρα της πραγματοποίησης στόχων και προσδοκιών. Η βοήθεια που ζητήσατε σας δίνεται απλόχερα από το σύμπαν, μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Δημιουργικότητα και τύχη συμβαδίζουν.
 

Τα σχεδιαγράμματα του Νερού

POPULUS
Το πλήθος, ο κόσμος, η κίνηση του χάους
@ @
@ @
@ @
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Οι σκέψεις και οι ιδέες σας, σας παρασύρουν σε άγνωστους δρόμους. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, παραμείνετε ρεαλιστές. Το απρόσμενο ή το απρόβλεπτο μπορεί να σας εκπλήξουν τη στιγμή που δεν το περιμένετε.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δείχνει την εφήμερη περιπέτεια ή την «τριαδική» σχέση που δεν καταλήγει στο ποθούμενο. Προσοχή στη βουλιμία, που επηρεάζει την αισθηματική ζωή σας. Ίσως να νιώθετε μοναξιά ακόμα και μέσα σε κόσμο.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα «πράγματα» αρχίζουν να κινούνται θετικά για εσάς. Νέα ανοίγματα σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Πάρτε τις αποφάσεις σας μετά από ώριμη σκέψη και μη προσπαθείτε να κουβαλήσετε δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη!
 
 
VIA
Ο δρόμος, το ταξίδι, ο προορισμός.
@
@
@
@
ΓΕΝΙΚΑ: Η αργή ταχύτητα των εξελίξεων δεν πρέπει να σας απογοητεύει, αφού αργά ή γρήγορα, θα φτάσετε στο στόχο σας. Για να πάρετε ύψος, πετάξτε τα περιττά βάρη που σας εμποδίζουν.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση σας περνάει σε μια νέα φάση εξέλιξης, με γνώμονα τη λογική και λιγότερο τον έρωτα. Αν βρίσκεστε στο στάδιο του φλερτ, η θετική έκβαση της ιστορίας σας είναι σίγουρη. Για τους αδέσμευτους, ξεκινάει μια νέα περιπέτεια.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είστε στο σωστό δρόμο για την επιτυχία και δεν θα πρέπει να σας πανικοβάλλουν οι αναγκαστικές ενδιάμεσες «στάσεις». Εντείνετε τις προσπάθειές και μη βαρυγκωμάτε όταν κάποιοι παρεμβάλλουν εμπόδια.
 
 
ALBUS
Η ηρεμία, η απλότητα, το λευκό φως
@ @
@ @
@
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Η γαλήνη επιστρέφει στην καθημερινότητα και οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Οι εξελίξεις δικαιώνουν την υπομονή που επιδείξατε και μπορείτε να εκφράσετε με άνεση τις απόψεις σας.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες, ψυχικές πτυχές του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους, ένας καινούριος έρωτας με πλατωνικό χαρακτήρα!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειές σας στέφονται με επιτυχία. Έχετε την υποστήριξη φίλων και συνεργατών. Θετικές αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε κάθε κίνηση και ενέργειά σας.
 
 
PUELLA
Η πραότητα, η γλυκύτητα, το θηλυκό στοιχείο
@
@ @
@
@
ΓΕΝΙΚΑ: Η αρμονία και η ηρεμία επιστρέφουν στη ζωή σας. Οι καταστάσεις εξελίσσονται ομαλά, μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και συνεργασίας. Οι συμβιβαστικές κινήσεις φέρνουν άριστα αποτελέσματα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση με το ταίρι σας βελτιώνεται σταδιακά, καθώς η τρυφερότητα και η αγάπη κερδίζουν τη μάχη με τα ζιζάνια που κάποιοι έσπειραν με σκοπό να σας χωρίσουν. Σε μια καινούρια γνωριμία θα ανακαλύψετε πολλά στοιχεία που σας ενθουσιάζουν.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας να βρίσκονται στα ύψη, η κατάκτηση της κορυφής, δεν είναι άπιαστο όνειρο! Εκμεταλλευτείτε σωστά και έγκαιρα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
 

Τα σχεδιαγράμματα της Γης

CONJUNCTIO
Η σύνοδος, η ένωση, ο συντονισμός
@ @
@
@
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Νέες δυνάμεις έρχονται να «ατσαλώσουν» την ψυχή και το σώμα σας. Οι ευκαιρίες συνδυάζονται με μια σπάνια τύχη και σας ωθούν με το ζόρι στην επιτυχία. Μια θαυμάσια συγκυρία.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όποια και αν είναι η τωρινή συναισθηματική κατάστασή σας, ή η ερωτική σας πραγματικότητα, τα πράγματα αλλάζουν σύντομα προς το καλύτερο. Ένας γάμος, μια επανασύνδεση ή ένας καινούριος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειες φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύνοια σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνεταιρισμούς. Θαυμάσια περίοδος για να ξεκινήσετε καινούριες δραστηριότητες αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια.
 
 
CARCER
Η απομόνωση, η ακινησία, ο εσωτερισμός
@
@ @
@ @
@
ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεστε σε μια φάση προβληματισμών και ανασυγκρότησης. Μοιάζετε σαν τον ερημίτη που αποσύρεται για να βρει τον εαυτό του. Με τον διαλογισμό θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες δυνάμεις σας.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναγκαστική απομάκρυνση ή ηθελημένη μοναξιά; Η αιτία μάλλον βρίσκεται μέσα σας, καθώς οι ίδιοι τοποθετείτε εμπόδια στη σχέση σας. Η συμπεριφορά σας είναι απόρροια βιωμάτων και καταστάσεων του παρελθόντος.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους για το «τέλμα» στο οποίοι έχουν περιέλθει οι δραστηριότητές σας. Μια γερή ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσετε δραστικά!
 
 
TRISTITIA
Η θλίψη, η αμφιβολία, η ανασφάλεια
@ @
@ @
@ @
@
ΓΕΝΙΚΑ: Για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχος σας θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι. Σε αυτή τη φάση ο καλύτερος σύμμαχός σας είναι οι θετικές σκέψεις και οι ευχάριστες συναναστροφές.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η έλλειψη πίστης στον εαυτό σας, σας οδηγεί σε αδιέξοδες καταστάσεις και αταίριαστες σχέσεις. Ο χρόνος θα επουλώσει τις παλιές πληγές και θα νιώσετε καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε μια νέα ερώτηση.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως έχετε την αίσθηση ότι η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί. Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον εσείς έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές. Αντί να γκρινιάζετε, ψάξτε κάτι καινούριο, που θα ταιριάζει στις επιθυμίες σας.
 
 
CAUDA DRACONIS
Η ουρά του δράκου, ο αποσυντονισμός
@
@
@
@ @
ΓΕΝΙΚΑ: Η αυτοπεποίθησή σας, σας έχει εγκαταλείψει, αλλά και εσείς δεν κάνετε κάτι για να την «ξαναβρείτε». Αν συνεχίσετε να λειτουργείτε με εσωτερική ανασφάλεια, δεν θα καταφέρετε τα ποθούμενα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας πώς θέλετε να σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι; Για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε θα πρέπει πρώτα να τα «βρείτε» με εσάς τους ίδιους. Είναι σκόπιμο να ξεγράψετε μια και καλή το παρελθόν.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια χαώδη κατάσταση, δείχνει ότι αφήσατε σε άλλους τη διαχείριση των καταστάσεων. Για να αλλάξετε τα δεδομένα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, αφού αποφασίσετε εσείς για το μέλλον σας.
 
Από τον Γιώργο Ματσάγγο
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2014 12:00:00