blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Καρκίνος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Καρκίνος το γάμο.

Ο Καρκίνος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Καρκίνος το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Ο Γάμος και ο Καρκίνος: Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Είστε από τα ζώδια που θέλετε να συνυπάρχετε μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει.

Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν πηγαίνουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από σάς στο γάμο.

Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, νιώθοντας ότι κατά κάποιον τρόπο ο γάμος θα σας περιορίσει ή θα σας φορτώσει ευθύνες. Από την άλλη, λόγω της υπερβολικής κτητικότητάς σας, οι ίδιοι θέλετε να περιορίσετε το σύντροφό σας.

Έτσι παντρεύεστε σε μεγάλη ηλικία (ή βρίσκετε την αληθινή αγάπη σε μεγαλύτερη ηλικία) και αυτή η «στατιστική διαπίστωση» συνιστά να αποφεύγεται ο γάμος πριν τα 30 ή να υπάρχει κάποια διαφορά ηλικίας με το σύντροφο.

Ο γάμος τελικά προκύπτει τόσο από την ανάγκη σας για ασφάλεια όσο και από αγάπη. Το σπίτι σας είναι πραγματικά το κάστρο σας και σας αρέσει να διασκεδάζετε εκεί μέσα. Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και καλοί οικοδεσπότες.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Σκορπιούς, Ιχθύς. Επίσης, με Ταύρους και Παρθένους. Σπανιότερα με Αιγόκερους.

Πότε θα παντρευτώ: Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Αφού περάσατε στραπάτσα και αναποδιές τα δύο προηγούμενα χρόνια, τώρα έφτασε η ώρα να ακούσετε τις καμπάνες του γάμου. Εάν έχετε ήδη κάποια σχέση, ίσως να το έχετε προγραμματίσει κιόλας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, όλα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

Αν ψάχνετε, εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ανακαλύψετε το σύντροφό σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Πολλοί από εσάς θα παντρευτείτε από τον Οκτώβριο του 2012 και μέσα στα επόμενα δυόμιση χρόνια, με τον Κρόνο στο Σκορπιό και ιδιαίτερα με τον Δία στο ζώδιό σας (από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιούλιο του 2014).

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι