blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Λέων και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Λέοντας το γάμο.

Ο Λέων και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Λέοντας το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Ο Γάμος και ο Λέων: Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Είστε το είδος του εραστή που θέλουν όλοι. Η αφοσίωση και η γενναιοδωρία που προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σάς κάνουν περιζήτητους συντρόφους.

Ωστόσο, τα προβλήματα αρχίζουν αμέσως μετά τον γάμο, όπου διαπιστώνετε ότι τίποτε δεν είναι όπως ήταν κατά την διάρκεια της ελεύθερης σχέσης.

Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία και παράλληλα η ανάγκη να βάλετε χαλινάρι στο σύντροφο αρχίζουν να δημιουργούν αναπόφευκτες συγκρούσεις.

Θέλετε να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο, όποτε θελήσετε και όταν θελήσετε. Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει το γάμο, εκτός αν βρείτε ένα σύντροφο που να μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ σας.

Αν ο σύντροφός σας διαθέτει την «εξυπνάδα» να μην περιορίσει την ελευθερία σας, όλα θα πάνε καλύτερα. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να εδραιώσετε αμοιβαία κατανόηση με το σύντροφό σας, να μην είστε αυταρχικοί μαζί του, και να τον αντιμετωπίζετε σαν ίσος προς ίσο.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η φιλία που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας. Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα όμορφο, να αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο και να είναι εξοπλισμένο με όλες τις υλικές ανέσεις.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Κριούς και Τοξότες. Επίσης, με Διδύμους και Ζυγούς. Σπανιότερα με Υδροχόους.

Πότε θα παντρευτώ: Για πολλούς από εσάς το 2012 είναι η χρονιά γάμου και καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές ίσως και να τον έχετε «κλείσει» ή να τον περιμένετε πως και πως.

Το θέμα είναι να μην πετάτε στα σύννεφα, να σκεφτείτε με ωριμότητα και να προχωρήσετε. Προσέξτε μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εξετάστε, ερευνήστε, ζητήστε και την συμβουλή φιλικών σας ατόμων και προχωρήστε αφού σιγουρευτείτε ότι όλα είναι καλά και κυρίως αφού πιστέψετε βαθιά μέσα σας ότι τα αισθήματά σας είναι αληθινά και δεν θα εξατμιστούν γρήγορα.

Αν είστε ακόμα ανέτοιμοι για γάμο, μπορείτε να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση και να παντρευτείτε με το Δία στο ζώδιό σας, από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2015.

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι