blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο Παρθένος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Παρθένος το γάμο.

Ο Παρθένος και ο γάμος. Πως αντιμετωπίζει ο Παρθένος το γάμο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Ο Γάμος και ο Παρθένος: Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε πως αντιμετωπίζετε τον γάμο, με ποια ζώδια ταιριάζετε στο γάμο αλλά και το πότε θα παντρευτείτε.

Αντιμετωπίζετε με δυσκολία τις συζυγικές σχέσεις. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για σας να συνδεθείτε με άλλους.

Παράλληλα, δεν φημίζεστε για το πάθος σας κι έτσι η έγγαμη ζωή σας, σπάνια θα είναι θυελλώδης και ταραχώδης.

Μπορεί να μην είστε το άτομο που σας αρέσει να επιδεικνύετε τα αισθήματά σας, - δεν θα κάνετε ποτέ δημόσια επίδειξη της αγάπης σας – αλλά είστε αρκετά ρομαντικοί, με τον τρόπο σας. Πολλές φορές όμως παρόλο που είστε ευγενικοί και αγαπητοί, η υπερβολική κριτική που ασκείτε, απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας.

Απαιτείτε πάντα την τελειότητα, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα. Θα πρέπει λοιπόν που και που να παραβλέπετε τις αδυναμίες των άλλων και να συμφιλιώνεστε με αυτές.

Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα σύντροφο που θα συμπάσχει με τα προβλήματά σας και εσείς από την μεριά σας, θα προθυμοποιηθείτε να κάνετε θυσίες για τη σχέση σας.

Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό, αλλά η έμμονη ιδέα σας για την τάξη μπορεί να εξαγριώσει το σύντροφό σας, που δεν θα συμμερίζεται αυτή την ανάγκη σας. Γι’ αυτό, η Παρθένος υποδεικνύει τον τρόπο ζωής του εργένη.

Ίσως να έχετε έναν έμφυτο φόβο για σχέσεις πριν από το γάμο, φοβούμενοι την εγκατάλειψη ή ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να βρείτε κάποιον για να ζήσετε την ιδανική σχέση.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Αιγόκερους. Επίσης, με Καρκίνους και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Ιχθύς.

Πότε θα παντρευτώ: Το 2012 είναι μια χρονιά – σταθμός για σας, αφού με τον Δία σε ευνοϊκότατη θέση για εσάς- μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τον Ιούνιο- μάλλον δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε άλλο στην ιδέα του γάμου.

Ειδικά όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, για να τον παντρευτείτε.

Από την άλλη όσοι είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία που θα κάνετε μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα σας οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση που θα έχει αίσιο τέλος μετά από μια «δοκιμαστική» τριετία, με τον Δία στο ζώδιό σας (Αύγουστος 2015-Σεπτέμβριος 2016).

Για λεπτομέρειες και προσωπικές προβλέψεις, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μπορούν να σου δώσουν αμέσως τώρα αναλυτική προσωπική πρόβλεψη. Για να πάρεις μια άμεση απάντηση με sms, κάνε τώρα κλικ εδώ.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο και μάθετε όλα όσα το αφορούν για το θέμα “γάμου”. Πως αντιμετωπίζει το γάμο. Πότε θα παντρευτεί, προβλέψεις με ημερομηνίες που ευνοείται για γάμο. Με ποιά ζώδια ταιριάζει για γάμο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στον ωροσκόπο σας, επειδή όπως γνωρίζετε επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις μας και το μέλλον. Διαβάστε επίσης, παρακάτω, τα σχετικά άρθρα μας και μάθετε τα πάντα για το γάμο και όλα όσα σας αφορούν!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας

Κριός Γάμος     Ταύρος Γάμος     Δίδυμοι Γάμος
Καρκίνος Γάμος    Λέων Γάμος     Παρθένος Γάμος
Ζυγός Γάμος     Σκορπιός Γάμος     Τοξότης Γάμος
Αιγόκερως Γάμος     Υδροχόος Γάμος     Ιχθύες Γάμος


Σχετικά άρθρα και υπηρεσίες:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι