blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου; Η Λίλιθ αποκαλύπτει το κάρμα σου

 
Τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου; Η Λίλιθ αποκαλύπτει το κάρμα σου
Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

ΤΟ ΚΑΡΜΑ, Η ΛΙΛΙΘ (ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η προηγούμενη ζωή και ποιό κάρμα "πληρώνουμε". Αν υποθέσουμε πως υπάρχουν προηγούμενες ζωές, εσύ τι μπορεί να ήσουν; Και πώς αυτό επηρεάζει την τωρινή σου ψυχοσύνθεση αλλά και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις; Η Λίλιθ, η Μαύρη Σελήνη, αποκαλύπτει αυτά τα μυστικά, με βάση το ζώδιο όπου βρισκόταν όταν γεννήθηκες.

Στο άρθρο Λίλιθ, Η Μαύρη Σελήνη του Έρωτα γνωρίσαμε τη μυστηριώδη Λίλιθ, αυτό το αστρολογικό χαρακτηριστικό του ωροσκοπίου μας, που αποκαλύπτει τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού μας, τον τρόπο που βιώνουμε τον ερωτισμό μας, αλλά και το παρελθόν που κουβαλά η ψυχή μας. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε ένα άλλο σημαντικό τομέα των αποκαλύψεων της Λίλιθ: το κάρμα που κουβαλάμε από προηγούμενες ζωές, εφόσον βέβαια δεχόμαστε αυτή τη θεωρία, ή πιο απλά τα βάρη με τα οποία έρχεται στον κόσμο η ψυχή μας.
 
 
εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Όμως τι είναι αυτό το περίφημο κάρμα; Παρόλο που πρόκειται για μια έννοια με ανατολίτικη προέλευση, βασισμένη στο δόγμα της μετενσάρκωσης του ινδουισμού και του βουδισμού, έχει περάσει και στη δική μας καθημερινότητα. Πολλές φορές μεταξύ αστείου και σοβαρού αποδίδουμε τους μπελάδες μας στο «κακό κάρμα» που πληρώνουμε από μια προηγούμενη ζωή.
 
Η θεωρία του κάρμα λέει χονδρικά πως ό,τι καλό ή κακό κάνεις στη ζωή σου, θα σου ξεπληρωθεί στην τωρινή ή σε μια επόμενη ζωή. Και πως ό,τι καλό ή κακό σου κάνουν, είναι συνέπεια από κάτι αντίστοιχο που έκανες εσύ σε κάποιον σε μια προηγούμενη ζωή σου. Αυτός είναι ο νόμος του κάρμα, δηλαδή της ανταπόδοσης. Τίποτα δεν ξεχνιέται, τίποτα δεν χάνεται. Ανάλογα με τις πράξεις του, ο καθένας συσσωρεύει καλό ή κακό κάρμα στις διάφορες μετενσαρκώσεις του. Αν καταφέρει να κλείσει επιτέλους τους λογαριασμούς του, θα γλιτώσει από τον ατέλειωτο κύκλο των μετενσαρκώσεων που μπορεί να φτάσουν τις πολλές χιλιάδες.
 
ΤΟ DNA ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
 
Η θεωρία αυτή είναι στην ουσία ένας τρόπος απόδοσης της δικαιοσύνης, μια εξήγηση για όσα φαίνονται ανεξήγητα και αδικαιολόγητα: για τις αδικίες, τα ατιμώρητα εγκλήματα, τον πόνο των αθώων και των ανυπεράσπιστων. Είναι και μια παρηγοριά, ότι αν δεν έζησες τώρα τη ζωή που επιθυμούσες, αυτό οφειλόταν σε κάτι που είχες κάνει. Αλλά σε μια επόμενη μπορεί να έχεις καλύτερη μοίρα. Και ακριβώς επειδή έτσι μοιάζουν όλα να μπαίνουν στη θέση τους, και έχεις πάντα την ελπίδα για πολλές ευκαιρίες, το κάρμα και η μετενσάρκωση έγιναν τόσο δημοφιλή στον δυτικό κόσμο.
 
Η Λίλιθ, λοιπόν, ανάλογα με τη θέση της στα ζώδια, μπορεί σύμφωνα με την αστρολογία να δώσει κάποιες ενδείξεις για το τι κουβαλά μια ψυχή. Είναι μια κληρονομιά, ένα είδος ψυχικού DNA. Είτε δέχεται κανείς ότι έχει ξαναζήσει είτε όχι, οι πληροφορίες αυτές δεν παύουν να είναι χρήσιμες στο βαθμό που αποκαλύπτουν διάφορες αδυναμίες της προσωπικότητάς μας. Αδυναμίες που δεν έχει σημασία από πότε χρονολογούνται. Ίσως και να προέρχονται από εμπειρίες ή τραύματα των πρώτων χρόνων της τωρινής ζωής μας.
 
Κατ’ άλλους μπορεί και η προέλευσή τους να είναι παλαιότερη, από το διάστημα που ήμασταν στην κοιλιά της μητέρας μας, καθώς ακόμα και το έμβρυο καταγράφει πληροφορίες στον «άγουρο» εγκέφαλό του. Αν όμως τις εντοπίσουμε, αν δούμε ότι πράγματι συμβαίνουν έτσι τα γεγονότα στη ζωή μας, αυτό θα μας βοηθήσει να τη συνεχίσουμε καλύτερα, με λίγη προσπάθεια. Ανεξάρτητα του αν θα υπάρξει επόμενη ζωή ή όχι…
 
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η Λίλιθ όταν γεννήθηκες, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής σου εδώ ΒΡΕΣ ΤΗ ΛΙΛΙΘ (ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ) ΣΟΥ.
 
 
ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
 
Μάθε τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου και ποιό είναι το κάρμα σου. Επίλεξε τη θέση της Λίλιθ στο ζώδιο σου.
 
 
Για να μάθεις όλα όσα αφορούν τη Λίλιθ και πως επηρεάζει το ωροσκόπιο σου, διάβασε ΛΙΛΙΘ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ.
 
 
εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2012 00:00:00