blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία και αστεροειδής Ψυχή. Μάθε αν έχεις αυξημένη διαίσθηση ή μεταφυσικό χάρισμα!

Αστρολογία και αστεροειδής Ψυχή. Μάθε αν έχεις αυξημένη διαίσθηση ή μεταφυσικό χάρισμα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η Ψυχή στην αστρολογία και ο ρόλος της στην ανθρώπινη ύπαρξη: Η ψυχή είναι μια βασική έννοια στη ζωή, αλληλένδετη με την ύπαρξη μας. Η ψυχή είναι η βασική αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης, της ζωής του ανθρώπου (και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή). Είναι το άυλο βασικό στοιχείο της ανθρώπινης φύσης, σε αντιδιαστολή με το υλικό που είναι το σώμα (μέχρι να βρει η ψυχή του ανθρώπου...). Είναι το αθάνατο στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης (Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του).

Εκφράζει το συναισθηματικό, πνευματικό και ηθικό κόσμο του ανθρώπου (έχει καλή ψυχή). Είναι δείκτης μέτρησης της καλοσύνης, ή γενναιοδωρίας ενός ανθρώπου (δεν έχεις ψυχή;) και κατ' επέκταση δείχνει τον καλοσυνάτο, γενναιόδωρο άνθρωπο (είναι μεγάλη ψυχή). Είναι ο ίδιος ο  άνθρωπος ως άτομο (στο δρόμο δεν υπήρχε ψυχή). Δείχνει το θάρρος, την ανδρεία, την τόλμη (θέλει ψυχή να... ή ήταν άνθρωπος με ψυχή). Δηλώνει το άτομο που με την παρουσία του και τις πράξεις του ενισχύει και εμπνέει θάρρος στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκει (ήταν η ψυχή της ομάδας). Η ψυχή λοιπόν είναι μια έννοια που έχει απόλυτη σύνδεση με την ανθρώπινη ύπαρξη.

ΨΥΧΗ & ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην αστρολογία, η Ψυχή (ή αλλιώς Psyche), είναι ένας αστεροειδής (Asteroid 16) που ανακαλύφθηκε το 1852 από τον Ιταλό Αστρονόμο Annibale De Gasparis.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Λίγο αργότερα, οι Αμερικανοί αστρολόγοι Lehman και Morrison είχαν την ιδέα να αναλύσουν την επιρροή των αστεροειδών στη ζωή μας. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι η Ψυχή κατέχει κυρίαρχη θέση στα ωροσκόπια των μέντιουμ και όλων όσων διαθέτουν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις τις οποίες χρησιμοποιούν πρακτικά, όπως οι χαρτομάντες, οι οραματιστές, οι αστρολόγοι, καθώς και άτομα που ασχολούνται με θέματα... ψυχής, όπως οι ψυχολόγοι και οι ψυχαναλυτές. Το γεγονός αυτό απασχόλησε αρκετούς διάσημους ερευνητές αστρολόγους στη συνέχεια, οι οποίοι επιβεβαιώνουν με στατιστικές έρευνες την συγκεκριμένη επιρροή του αστεροειδή στο ωροσκόπιο μας.

Στην αστρολογία, ο αστεροειδής Ψυχή, έχει επίσης συνδεθεί με το ζώδιο των Ιχθύων, γιατί η ανακάλυψή του έγινε στις 17 Μαρτίου (ημέρα γενεθλίων των Ιχθύων).
 
Έτσι λοιπόν η θέση του αστεροειδή Ψυχή, στο προσωπικό μας ωροσκόπιο αποκαλύπτει τα μεταφυσικά μας χαρίσματα, την διαίσθησή μας αλλά και τις βαθύτερες ψυχικές μας ανάγκες. Φανερώνει τις ευαισθησίες της ψυχής μας, αλλά και τον τρόπο που αντιδρούμε και εκφραζόμαστε στα εξωτερικά γεγονότα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ

Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η Ψυχή όταν γεννήθηκες, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής σου εδώ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση της Ψυχής σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι